laylam; aden ben işe başlamadan gece uykusuna kendini genç sanıyor olacak ki 22.30 23.00 gibi yatıyordu. 21.00 da uyuttuğum zaman en fazla 1 saat uyuyor 22.00 gbi kalkıp bi daha uyumak bilmiyordu. öyle bi düzeni vardı. o zamanlar da benimle beraber sabah 9'a kadar uyuyordu. bazen uyanıp yanında beni görünce 10'a kadar uyuduğu bile oluyordu.
ne zaman işe başladım sanki çocuğa sihirli bi değnek değdi. o kucağımda saatlerce sallayıp gece 23.00'a kadar uyutmadığım çocuk, akşam 21.00-21.30 gibi aptamilini yerken uyuyakalmaya başladı. sallamadan sadece yanında yatarak bi de sen düşün. (maşallah) sorunsuz bi şekilde uyuyor artık. ama yanında ben varsam. sabah ta biz işe giderken Aden'i anneme bıraktığımız için uyanıyor 7 gibi. ama 8-8.30 da tekrar uyuyormuş annemle beraber.
Canim Ada biraz gunduz uykusuna gore yatiyor gece uykusuja.
Daha kucukken gunduz cok uyusa da duzeni degismiyordu ama simdi gunduz cok uyursa gece uykuya gec geciyor.
Bir de artik bir ogleden once bir ogleden sonra iki uykusu var gunduz.
Eger ogleden sonra uykusunu 2 gibi uyuduysa aksam 20-30-21:00 gibbi uyur.
Eger 4 gibi filan yattiysa bu uykusu 2-2,5 saat oldugu icin gece uyumasi bazen 23:00 u bil3 buluyo.
Teşekkürler kızlar
Kayra öğleden önce ve sonra 1er veya 1.5 saat uyuyor 5 sonra uyutmamaya çalışıyorum akşam 8.5 -9 yatma saatimiz gece bu aralar ağlayarak uyanıyor bazen uyanmıyor sabah dediğim gibi 5-6 gibi mutlaka uyanıyor daha sonra 8 de uyuyor erken kalkmasının gündüz uyumasıyla ilgili olduğunu düşünüp değişikler yapsamda sonuç aynı 7 ye bile razıyım hava karanlıkken kalkması kötü oluyor yanıma yatınca uyuyan çocuğa hiç sahip olmadım alıştırmadığım için belkide