2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
fotograf koyamıyon demi hala ..merak ettim defneyi :)
cok sirin kız masallah kuzum...
o da dogru incelik daha onemli ama napıcan iste..ne deyim bilmiyom ki :uzgun:

bu aralık ta bizde 3.yılımızı kutlicaz insallah bakalım...

sen alısverise nerelere gidion hangi avm lere

valla favorim forum avm cnm. cunku stradivarius,bershka bide pull and bear var. baska yerde yok bunlar. hem uygun hem benlik parcalar cikiyo burdan. ama forewer new i cok severm bi de. o da bi tek agora da var. yine de en cok forum a gidiyorum.

dicem birsey yok bebeim. beni ablamlar boyle yapti diyo, ben hep odundum diyo. diyo o biseyler iste.hayirlisi olsun simdiden cnm nice yillara

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşummmm yeni işin hayırlara vesile olur inşallah. daha ne istiyorsun yahu. ben öyle bi iş yerinde çalışsam gıkım çıkmaz. c.tesi de yarım gündü sanırım di mi? bu ayrılık sonuçta ada için değil mi?

ne kadar komik di mi? bebeklerimizin geleceği için bebeklerimizden ayrı kalıyoruz.

ayın 6.sında istanbul baltalimanında kuzenimin düğünü var kuzum. vaktim olsaydı arayacaktım seni. buluşalım diye ama gece izmite dönecez kuzende kaacaz. ordan da zonguldak'a :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
valla favorim forum avm cnm. cunku stradivarius,bershka bide pull and bear var. baska yerde yok bunlar. hem uygun hem benlik parcalar cikiyo burdan. ama forewer new i cok severm bi de. o da bi tek agora da var. yine de en cok forum a gidiyorum.

dicem birsey yok bebeim. beni ablamlar boyle yapti diyo, ben hep odundum diyo. diyo o biseyler iste.hayirlisi olsun simdiden cnm nice yillara

sagol canım insallah...
hmm forum nerde bilmiyom da,hani dicektim agora-optimum a falan gidiyosan esimin bi gelisiinde gunubirlik geleyim onunla orda bi yerde gorusuruuz diye..

ulen ise bak walla hepimiz ayrı yerlerde,bi turlu gorusemedik,
bana en yakın izmir var izmirde de sen ve lilacs var..
ama gorusmeye kalksak nası olcak bilmiom amannnn üf :uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kizz gokkceeeeeeee, usenmedim saydim bebegim. tam 23 nokta koymusum bi paragrafcik yaziya:ne: neyi anlamadinn ki

ay ne bileyim kız. baştan baştan okuduğum çok olmuştur senin yazılarını.

kocanı da takma bence sen. ya da benim gibi bi dellen bi gece ertesi gün eski hayatına kaldığın yerden devam et. ben denedim oldu :) tavsiye ederim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sagol canım insallah...
hmm forum nerde bilmiyom da,hani dicektim agora-optimum a falan gidiyosan esimin bi gelisiinde gunubirlik geleyim onunla orda bi yerde gorusuruuz diye..

ulen ise bak walla hepimiz ayrı yerlerde,bi turlu gorusemedik,
bana en yakın izmir var izmirde de sen ve lilacs var..
ama gorusmeye kalksak nası olcak bilmiom amannnn üf :uzgun:

forum bornova da cnm. onceden haberlesirsek bulusuruzz gelirim bende. optimum da fena degil ama cok buyuk.asansor sirasi gelene kadar afakanlar basiyo beni. her seferinde yaa merdivende yuruyo niyee asansore binmek zorunda hissediyosunuz kendinizi diye cigiriyorum-kop

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende oyle yapiyorum gokcem. dahasi kocamin taktigi bu bende alistim diyelim. :ne:

ayyy hayatttttttiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm nerdesinn yaaaaa. ne inatmisin yavrumm senn. donn evine donn:elif:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
forum bornova da cnm. onceden haberlesirsek bulusuruzz gelirim bende. optimum da fena degil ama cok buyuk.asansor sirasi gelene kadar afakanlar basiyo beni. her seferinde yaa merdivende yuruyo niyee asansore binmek zorunda hissediyosunuz kendinizi diye cigiriyorum-kop

inşallah canım ya cok isterim gercekten..
eeeeeeee hadi foto bekliyız Hira da bakcakmış :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ECRİİİİİİİNNNNNNNNNNNN
hadi gı bi foto koycan bekliom kac dakikadır Hira kudurdu uykusu geldi hadi koymuyosan gidiyom benn

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ABoooooowwwwwwwwwww

Maşallah Maşallah...mıncıklarım kız ben bunu :1:

tipe bak yaaaa yesinler kitty'sini dee taytını da ayyhhhhhhhh :elif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben senin taytını yerim yaaaaaaaa... kuzum ne tatlı bi kız bu böyle Maaşallah.

ecrin kime benzıyor? hatırladığım kadarıyla ben babaya benzettim. ama senin havanda var.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kacc bakalim bebikom foto koymadann:uzgun: ben kizi uyuttum size yazarken. simdi yatirip is yapicam.

gokcem valla kaslari ve gozleri babasina benziyo. yani surat ilk bakista baba imaji versede burnu,agzi ve accuk kepcuk kulaklari bana benziyo. her goren bi cocuk bu kadar annesine benzer diyo:gul:

hani senin ogluss?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cikayim bende az is yapayim hanim uyurken. bugun mutfak alisverisine gidicem belki.tek uzun uykusu bu. ayy ev timarhane gibi on tarafta dogalgaz kazisi arka tarafta insaat gurultusu. fotolari biraktim. sonra silicem. malum yuklemek zor oluyo 1 saatte. operimm sizi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Canim mecbur kalktim pc basindan ama bak yinede tlf dan yaziyom sana aciklaamak icin ask olsun niye kaciim kiz foto koyarim bidaha ne zaman gircen sen soyle bakim ? Hatta simdi uydu hira 5 dk daha salliyim yatagina koyar gelirim olma mi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ooff.....elbise dolabının ici pazar tezgahı gibi,yazlıkları toplayıp ayırmam lazım artık burası sogudu baya askılı falan giyilmiyo artık..üşeniyooom :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam hatunlar,
ecrinnnnnnn cok şeker maşallah :huhuu:

klavywe toptan kafayı ywesdi, ymk bir işkwenxcwe oldsu rtık...

(klavye toptan kafayı yedi, ya.mak bir işkence oldu artık...)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ben okucam bi süre

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar