a aaaa geldiler mi nihayet. kırmızılar geldi dediğin o muydu kız sabah
evek
aaaa yanıtı kısa buldu en az 10 karakter olması lazımmış
a aaaa geldiler mi nihayet. kırmızılar geldi dediğin o muydu kız sabah
pikos gecmıss olsun cnm gozun aydın aynı zamandaAdet oldum ne zamandan sonra nasıl yamulmuş bir vaziyetteyim anlatamam
Günaydın hatun milletinin insanları. Niye sessizsiniz gız?
Babuşun işleri yoğundur sayfa sayfa yazsak okuyamaz, ağırdan alalım diye rölantiye mi geçtiniz
Bugün iş yerimde son günüm. Patronum tazminatımın bi kısmını verdi. Kendim ayrıldığım için kalan kısmı için şarlayamadım
Buna da şükür, taş attım da kolum mu yoruldu diyorum napim
Kızlar bu arada büyük bi derdim var.
Benim çok çişim gelir.
Yeni ofisimizde ofislerin bulunduğu koridorların olduğu kapıyı açıp tuvaletlerin bulunduğu koridora geçmek için parmak basıp bir kapı açmamız gerekiyo. Dolayısıyla İK bunları hep kaydediyodur.
Puantaj tutarlar.
Ben napcam ya, çişimi mi tutcam az gideyim diye. Yoksa rezil mi olcam millete.
günaydın canım öncelikle yeni işin hayırlı olur inşallah
tazminatın yarısını bile aldıysan çok iyi tebrik ederim
sonuçta istifa etmişsin ya ondan
Anaaaaaaa ne yapacan kız çiş tutmakta çok zararlı tühhhhh
çiş pedimi kullansan acabası
kizz babuss cisin ayibi olu mu?:deli: sal gitsinn yevrimmm. yada sen o kapinin kapanmamasi icin bi cozum bul. bende cisimi hic tutamam:gul: icim huzursuz olur az olsa bile gitmem gerekir. soyle ornek veriyim mesela disardayim,arkadasimla kahve icicem, vc yok,cisim geldi. psikolojim bozulur,suratim asilir, kahveyi icemez keske evden cikarken bi daha girseydim diye dusunurum. hatta vc olayina konsantre olmaktan muhabbeti kaciririm o derece:gul: cok igrencimm yaaffff booo
selamlaarrr....
Babus,walla tutmak zararlı bencede ama nası bi çözüm bulsakki :uzgun:
Merhaba kızlar
Tatildeyim giremiyorum, bodrumda hava serin. Öğlen birazcık deniz ve havuz yapıyoruz. Selim buraya geldigimizde gripti, halende tam iyilesemedi kuzucum. Cumartesi tatil bitiyor dönüyoruz. Tatil için cok güzel bir yer ama yaz mevsimi olmalıydı.