2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Adet oldum ne zamandan sonra nasıl yamulmuş bir vaziyetteyim anlatamam :(
pikos gecmıss olsun cnm gozun aydın aynı zamanda
hakikaten zıllıler bugun durgunluk çokmuş sıze ben evın camlarını sıldım birde eymenın 3-5 gundur kustugu 2 adet salon halımı sıldım meger halının rengı kaybolmus :D gıremedim bugun osledım sızı aden toparlamıs sanırım hıracan nasıl oldu???

yarın oğlumun dıs bugdayı icin emınonune gıtcem şeker hamuru kurabiye cubugu kovası filan alcam yokum yıne... hayatım gelmemısss :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba kızlar
Tatildeyim giremiyorum, bodrumda hava serin. Öğlen birazcık deniz ve havuz yapıyoruz. Selim buraya geldigimizde gripti, halende tam iyilesemedi kuzucum. Cumartesi tatil bitiyor dönüyoruz. Tatil için cok güzel bir yer ama yaz mevsimi olmalıydı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cevap yazanlara tesekkur eder heppiciginizi operim. diger kizlari da operim.forum bana iyi geldi:deli:

defneye evde giysin diye bisiler bakiyodum. kipa f&f diye bi marka satiyo. mothercare de 3 lu tulum 51 tl idi indirimde bi beden bulamadim. kipada 28 tl ye aldim tanesini. 2 paket aldim evde de vardi 3-4 tane,kisi cikaririz heralde. bi gezmeligi yok kuzumun simdi. onlarida zara indirimindevaliriz artik. el kadar elbise 90 tl.parasi olmayan olsun durumu var resmen. kac defa giycek o elbiseyi. bi tane de alinmaz.

esimle kusum ama o benle inatla konusuyo. ozur diledi her zamanki gibi:uzgun: yetmedi bide ben cocuk istiyorum dedi ciddi ciddi. ben yapamam dedim. o zaman plan yapalim mesela bana de ki 3 yil sonra dedi. butun gun durmuss bizz nasil tartismalarimiz azaltiriz ,ne derdimiz var diye dusunmemis tee cocuga kafa yormus-kizgin

neyse yarin diyetisyene gidicem ya simdi kafam onla mesgul. cocuklar gibi senim.telde pek sirin bi ses vardi. baklim kendi nasil cikicak:miyagi:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunayyydinnnn-kop

defne nin biyolojik saati en gec 8 e kurulmuss. her sabah ise yetiscek gibi ayni saatte kalkiyo. :ne: neyse teyzoslar defne hep gogus goguss dedigimiz fok tarzi emekliyodu.dun birden bire normal emeklemeye basladi. bu nasil bi gecistir anlamadim. daha da hizlandi essek sipasi:deli: ama bu birsey degil ayni zamanda 3 gundur siraliyo. bi koltuktan digerine tek elini birakmak zorunda kaliyo ama yinede geciyo. koltuklari u gibi dizdim ugrasmasin diye. gidip gidip geliyo:gul:

ayyy sabah sabahh bi neseliyimm. goren de diyetisyen igneyle beni patlatcak eve zayif doncem sanir. ben daha once de di yetisyene gittim yani. ne bu umut? bu ozel muayenehane diye heralde bakis acim degisik:1:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a aaaaaaaaaaaaaa sessizlik hüküm sürmüş buralarda. çok ayıp. silkelenin kendinzie gelin hatungızlar... bu ne be?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayhhh in cinn top atiyo burda:smileymix:

defne kuzuya yemek yapiyorum. domates,sogan patates koydum. bugun kiyma yok. ama konserve bezelye cikardim. bize pisiricem. baktim bezelye,su ,tuz yaziyo. tipik konserve yani. acaba uc bes tane atsam icine bisey olur mu ki? defne daha hic bezelye yemedi:ne:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın hatun milletinin insanları. Niye sessizsiniz gız?
Babuşun işleri yoğundur sayfa sayfa yazsak okuyamaz, ağırdan alalım diye rölantiye mi geçtiniz :D:D

Bugün iş yerimde son günüm. Patronum tazminatımın bi kısmını verdi. Kendim ayrıldığım için kalan kısmı için şarlayamadım :D:D
Buna da şükür, taş attım da kolum mu yoruldu diyorum napim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bu arada büyük bi derdim var.
Benim çok çişim gelir.
Yeni ofisimizde ofislerin bulunduğu koridorların olduğu kapıyı açıp tuvaletlerin bulunduğu koridora geçmek için parmak basıp bir kapı açmamız gerekiyo. Dolayısıyla İK bunları hep kaydediyodur.
Puantaj tutarlar.
Ben napcam ya, çişimi mi tutcam az gideyim diye. Yoksa rezil mi olcam millete.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın hatun milletinin insanları. Niye sessizsiniz gız?
Babuşun işleri yoğundur sayfa sayfa yazsak okuyamaz, ağırdan alalım diye rölantiye mi geçtiniz :D:D

Bugün iş yerimde son günüm. Patronum tazminatımın bi kısmını verdi. Kendim ayrıldığım için kalan kısmı için şarlayamadım :D:D
Buna da şükür, taş attım da kolum mu yoruldu diyorum napim

günaydın canım öncelikle yeni işin hayırlı olur inşallah
tazminatın yarısını bile aldıysan çok iyi tebrik ederim
sonuçta istifa etmişsin ya ondan

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar bu arada büyük bi derdim var.
Benim çok çişim gelir.
Yeni ofisimizde ofislerin bulunduğu koridorların olduğu kapıyı açıp tuvaletlerin bulunduğu koridora geçmek için parmak basıp bir kapı açmamız gerekiyo. Dolayısıyla İK bunları hep kaydediyodur.
Puantaj tutarlar.
Ben napcam ya, çişimi mi tutcam az gideyim diye. Yoksa rezil mi olcam millete.

Anaaaaaaa ne yapacan kız çiş tutmakta çok zararlı tühhhhh
çiş pedimi kullansan acabası:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizz babuss cisin ayibi olu mu?:deli: sal gitsinn yevrimmm. yada sen o kapinin kapanmamasi icin bi cozum bul. bende cisimi hic tutamam:gul: icim huzursuz olur az olsa bile gitmem gerekir. soyle ornek veriyim mesela disardayim,arkadasimla kahve icicem, vc yok,cisim geldi. psikolojim bozulur,suratim asilir, kahveyi icemez keske evden cikarken bi daha girseydim diye dusunurum. hatta vc olayina konsantre olmaktan muhabbeti kaciririm o derece:gul: cok igrencimm yaaffff booo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay bu arada evlilik yildonumumuze 4 gun kaldi . simdi hediye almak lazim.son gs formasini kardesime hediye etti. simdi formasiz kaldi en makbulu forma almak olur. ama kendisine tav oldugumdan hicbisey alasim da yok o ayri-kizgin bugun beni o goturmeseydi diyetisyene ordan yurur aliverirdim. simdi nasil alaim onu ben. netten mi alsam acabasi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

günaydın canım öncelikle yeni işin hayırlı olur inşallah
tazminatın yarısını bile aldıysan çok iyi tebrik ederim
sonuçta istifa etmişsin ya ondan

Teşekkürler laylam. Sgk primlerinde tavan rakam varmış. Yani ne kadar maaşın yüksek olsa da maksimum 3055 tl bürütten mi ne alıyomuşun. Artık beni yemedilerse :D
6 yıl çalıştım. Sadece kıdemi verdi söylemesi ayıp olmasın siz yabancı değilsiniz diye diyorum, 18100 tl aldım.
Kıdem tazminatını verdi, ihbar vermedi, e haliyle normal olarak.
Çıkmadığım izinlerim ve hakettiğim 1/4 maaş bi ikramiyem vardı, onu da vermedi. Artık kendim istifa ettim, üstüne de para aldım diye bişey demedim,arsızlık etmiyim dedim :deli:
Bi 8000 civarı vermedi ama olsun :D

Anaaaaaaa ne yapacan kız çiş tutmakta çok zararlı tühhhhh
çiş pedimi kullansan acabası:)

kizz babuss cisin ayibi olu mu?:deli: sal gitsinn yevrimmm. yada sen o kapinin kapanmamasi icin bi cozum bul. bende cisimi hic tutamam:gul: icim huzursuz olur az olsa bile gitmem gerekir. soyle ornek veriyim mesela disardayim,arkadasimla kahve icicem, vc yok,cisim geldi. psikolojim bozulur,suratim asilir, kahveyi icemez keske evden cikarken bi daha girseydim diye dusunurum. hatta vc olayina konsantre olmaktan muhabbeti kaciririm o derece:gul: cok igrencimm yaaffff booo

selamlaarrr....

Babus,walla tutmak zararlı bencede ama nası bi çözüm bulsakki :uzgun:

Valla ecrincim ben de hiç tutamam. Fizyolojim de psikolojim de altüst olur,gerilirim, soğuk terler dökerim.
Valla napim basar parmağımı geçerim kızlar, kilit vurcak değilim ya şeyime :gul:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Merhaba kızlar
Tatildeyim giremiyorum, bodrumda hava serin. Öğlen birazcık deniz ve havuz yapıyoruz. Selim buraya geldigimizde gripti, halende tam iyilesemedi kuzucum. Cumartesi tatil bitiyor dönüyoruz. Tatil için cok güzel bir yer ama yaz mevsimi olmalıydı.

Geçmiş olsun tatlım....
Olsun gezip eğlendiğiniz yeter, ege artık soğuk maalesef...
Ben ağustos sonu bile cesaret edememiştim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar