2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offff babuş ya fena oldum ameliyathane fotosunu görünce. anammmmmmmm

kireçli doğmuş kız benim gelin. ayrıca bı bebek anasına bu kadar mı benzer ya. gerçi aden'de aynı ben ama seninki başka bi benzerlik. anammm..

leom eymen de bildiğin küçük adam olmuş yani.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kireçli doğmuş kız benim gelin. ayrıca bı bebek anasına bu kadar mı benzer ya. gerçi aden'de aynı ben ama seninki başka bi benzerlik. anammm..

O beyazlar ne hakkaten pudra filan mı?
Sizinkilerde yokmu öyle...
Doğarken görmek başkadır ama he.
Senin epidural sezoş muydu kız, genel anestezi mi oldun sen de yoksa?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
babus yaaa,duygulandım beeaa :panter:
heeey gidi hey...ne guzel birer anı olcak Ada icin buyuyunce..

ya ben kendi fotomu koyduydum hamileykenki suratım on karıs bi fotom var onu cok da gormeye deger bisi degil yani

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

o beyazlar yag degilmi iste ? icinde bulundugu kesenin icinde biriken yaglar bak unuttum simdi adını ama bebegin derisini koruyan biseydi sanırım...tabi hamileyken hepsini biliyoduk simdi bebeler dogunca ben untutum :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babus yaaa,duygulandım beeaa :panter:
heeey gidi hey...ne guzel birer anı olcak Ada icin buyuyunce..

ya ben kendi fotomu koyduydum hamileykenki suratım on karıs bi fotom var onu cok da gormeye deger bisi degil yani

Yaaaaaaa merak ederim bennnnnnn :(
Hakkaten güzel anı olur adaya, saklamayı becerirsek.
PC.lerde sakat biraz ama...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

kireç. verniks değil o. bazı bebeler kireçli doğar seninki de onlardan. eskiden yıkarlardı bebekleri şimdi verniksle beraber kireç'in de bebek için son derece yararlı olduğunu anlamışlar. Aden'i yıkamadılar mesela. işin garibi yine de cennet kokuyordu. gerçi cennetten geldi da, pis kokacak değil hoş. benimki de laf işte. az büyüsün de o da boka bulandıkça gider o mis kokusu hepimizinki gibi. :(

bazen diyorum böyle melek kalsa. hep öyle gülümsese. hiç büyümese anasının kuzusu olsa.

genel oldum ben yavrum. 3,5 saat yoğun bakımda kalmışım ben. tansıyon sorunum olmuş amelıyat sırasında.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş ne olmuş kız o öyle? ahahahaha goca zilli. boy 1 metre olmuş maşallah. bana bak benim oğlandan uzun olmasın bu? abowwww. ayrıca maşallah tontili kız bu. bacaklar kollar yerinde. suratı da tombili.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
maşallah Eymene canım :huhuu:
sağol pikoş teyzesi noyan kadar sempatik ve yakışıklı olamasakta kendi çapımızda bi ağır abiliğimiz var :D

yaaa fena oldummm amannn beee allah yardım etmiş sizlere ne zor bi durumdur o halde bi bebeğe bakabilmek düşünmel bile istemiyorum
eymen öle birazcık nedir bu koca adam olma merakı bi anlayamadım dogdugundan beridir bi ciddidir gidiyo
kireç. verniks değil o. bazı bebeler kireçli doğar seninki de onlardan. eskiden yıkarlardı bebekleri şimdi verniksle beraber kireç'in de bebek için son derece yararlı olduğunu anlamışlar. Aden'i yıkamadılar mesela. işin garibi yine de cennet kokuyordu. gerçi cennetten geldi da, pis kokacak değil hoş. benimki de laf işte. az büyüsün de o da boka bulandıkça gider o mis kokusu hepimizinki gibi. :(

bazen diyorum böyle melek kalsa. hep öyle gülümsese. hiç büyümese anasının kuzusu olsa.

genel oldum ben yavrum. 3,5 saat yoğun bakımda kalmışım ben. tansıyon sorunum olmuş amelıyat sırasında.
hadi ya ben doğum anında çocugu getirdiydiler öyle kanlı filan dedim adam gibi yıkayın cocugumu mis gibi koksun :D
tabi o kokuyu almak için 1 hafta bekledim :(

babuşş kızz çok tatlı senin zilli farklı bir edası var ne bilim hanımefendi duruşu ile dikkatimi çekiyoo laf söz dinleyen hanımhanımcık bi kız olcak ilerde

laaa havleee sonunda koparacan çocugum şu laptobun şarj kablosunu çekiştirip duruyoooooooooo ben bi yemek yiyim kızlar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bebikom o nasıl güzel bi saç yahu? maşallah. ayrıca suratın da sirke satıyor. noluyoruz? ahahahaa. öyle saçlarım olsa be yaw :( :aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar