maşallah bi sıcak kanlı ki sormaaa adamın koynuna giriyo yok böle bişi yaakız cok sirin kız senin bu oglan masallahcok sıcak kanlı bi bebek
Maşallah defne kuzuya da eymene de
Bebikommm ben göremedim ama fotoyu yaaaa.
offff babuş ya fena oldum ameliyathane fotosunu görünce. anammmmmmmm
kireçli doğmuş kız benim gelin. ayrıca bı bebek anasına bu kadar mı benzer ya. gerçi aden'de aynı ben ama seninki başka bi benzerlik. anammm..
leom eymen de bildiğin küçük adam olmuş yani.
O beyazlar ne hakkaten pudra filan mı?
Sizinkilerde yokmu öyle...
Doğarken görmek başkadır ama he.
Senin epidural sezoş muydu kız, genel anestezi mi oldun sen de yoksa?
babus yaaa,duygulandım beeaa
heeey gidi hey...ne guzel birer anı olcak Ada icin buyuyunce..
ya ben kendi fotomu koyduydum hamileykenki suratım on karıs bi fotom var onu cok da gormeye deger bisi degil yani
o beyazlar yag degilmi iste ? icinde bulundugu kesenin icinde biriken yaglar bak unuttum simdi adını ama bebegin derisini koruyan biseydi sanırım...tabi hamileyken hepsini biliyoduk simdi bebeler dogunca ben untutum :deli:
O beyazlar ne hakkaten pudra filan mı?
Sizinkilerde yokmu öyle...
Doğarken görmek başkadır ama he.
Senin epidural sezoş muydu kız, genel anestezi mi oldun sen de yoksa?
Yaaaaaaa merak ederim bennnnnnn
Hakkaten güzel anı olur adaya, saklamayı becerirsek.
PC.lerde sakat biraz ama...
sağol pikoş teyzesi noyan kadar sempatik ve yakışıklı olamasakta kendi çapımızda bi ağır abiliğimiz varmaşallah Eymene canım
yaaa fena oldummm amannn beee allah yardım etmiş sizlere ne zor bi durumdur o halde bi bebeğe bakabilmek düşünmel bile istemiyorumoffff babuş ya fena oldum ameliyathane fotosunu görünce. anammmmmmmm
kireçli doğmuş kız benim gelin. ayrıca bı bebek anasına bu kadar mı benzer ya. gerçi aden'de aynı ben ama seninki başka bi benzerlik. anammm..
leom eymen de bildiğin küçük adam olmuş yani.
hadi ya ben doğum anında çocugu getirdiydiler öyle kanlı filan dedim adam gibi yıkayın cocugumu mis gibi koksunkireç. verniks değil o. bazı bebeler kireçli doğar seninki de onlardan. eskiden yıkarlardı bebekleri şimdi verniksle beraber kireç'in de bebek için son derece yararlı olduğunu anlamışlar. Aden'i yıkamadılar mesela. işin garibi yine de cennet kokuyordu. gerçi cennetten geldi da, pis kokacak değil hoş. benimki de laf işte. az büyüsün de o da boka bulandıkça gider o mis kokusu hepimizinki gibi.![]()
bazen diyorum böyle melek kalsa. hep öyle gülümsese. hiç büyümese anasının kuzusu olsa.
genel oldum ben yavrum. 3,5 saat yoğun bakımda kalmışım ben. tansıyon sorunum olmuş amelıyat sırasında.