2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kireç. verniks değil o. bazı bebeler kireçli doğar seninki de onlardan. eskiden yıkarlardı bebekleri şimdi verniksle beraber kireç'in de bebek için son derece yararlı olduğunu anlamışlar. Aden'i yıkamadılar mesela. işin garibi yine de cennet kokuyordu. gerçi cennetten geldi da, pis kokacak değil hoş. benimki de laf işte. az büyüsün de o da boka bulandıkça gider o mis kokusu hepimizinki gibi. :(

bazen diyorum böyle melek kalsa. hep öyle gülümsese. hiç büyümese anasının kuzusu olsa.

genel oldum ben yavrum. 3,5 saat yoğun bakımda kalmışım ben. tansıyon sorunum olmuş amelıyat sırasında.

Benim de tansiyon sorunum olur diye bekliyordu doktorum hatta genel anestezi olmasının sebebi de oydu ama 08:40 gibi girdim doğuma, ayılıp odaya gelip yatağa yerleştiğimde,kafamı kaldırıp saate baktım tam 10:00du.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aa ben doğum hikayemi yazmadım di mi? ene pek bi özelliği yok ama sonuçta yazmadım yani. yazsam ıyıydı ama yazmadım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş ne olmuş kız o öyle? ahahahaha goca zilli. boy 1 metre olmuş maşallah. bana bak benim oğlandan uzun olmasın bu? abowwww. ayrıca maşallah tontili kız bu. bacaklar kollar yerinde. suratı da tombili.

He azcıks boyluyuz. Bu kontrolde pek ölçtürmedi boyunu tekmeledi doktoru çat çat.
Ama kilolu değil kız. Anası gibi koca yanak sadece.
Belki de kilosu en düşük bebelerdendir bizim topişte.
8330 gram.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom o nasıl güzel bi saç yahu? maşallah. ayrıca suratın da sirke satıyor. noluyoruz? ahahahaa. öyle saçlarım olsa be yaw :( :aglayan:

gokce ya bana sac deme,simdi o sacın yarısı ya kaldı ya kalmadı cunku hüüüüüüüüü :uzgun::uzgun:
hira 3.5 aylıkken bi baslaıd dokulmeye aman Yarabbim hala dokuluyo
sacım acık gezemiyorum evin icinde,daha bi sise bitirdim bioxcin bakalım azcık azaldı ama o eski çoklugunu ne zaman bulcak acaba,yada bulabilcek mi hüüü

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kız bebikommm o surat neee, nasıl tırsmışşş yazık kıyamam :gulbis:
Ama sanki kazağının altına balon şişirip koymuş, o göbek onun değil sankim de
Ben de çiroz olmak istiyorum :D:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kız bebikommm o surat neee, nasıl tırsmışşş yazık kıyamam :gulbis:
Ama sanki kazağının altına balon şişirip koymuş, o göbek onun değil sankim de
Ben de çiroz olmak istiyorum :D:D

evet ya ne guldum ama bu fotografa bugun :gul:

hee iste ciroz olunca oyle oluyo gebelik halbuki bende kendime gore 20 kg almıstım yani :D ama sıfıra sıfır elde var sıfır iste :sinirli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
He azcıks boyluyuz. Bu kontrolde pek ölçtürmedi boyunu tekmeledi doktoru çat çat.
Ama kilolu değil kız. Anası gibi koca yanak sadece.
Belki de kilosu en düşük bebelerdendir bizim topişte.
8330 gram.

Aden de son ölçümlerinde 1 ay önce nerdeyse 74,5 cm 7.700dü :( hep 8'i bulmuşuzuır dıye gıdıyorum ı ıhhh ama bu sefer kesin bulmuştur. dur anama soylıyım de yarın bi sağlık ocagına getirip ölçtürsün boyunu posunu. ona gore düğün hazırlıklarına başlıcam babuşum olmuyor oyle boyna foto falan koyuyorsun gelinimi kapacaklar diye korkuyorum.

gokce ya bana sac deme,simdi o sacın yarısı ya kaldı ya kalmadı cunku hüüüüüüüüü :uzgun::uzgun:
hira 3.5 aylıkken bi baslaıd dokulmeye aman Yarabbim hala dokuluyo
sacım acık gezemiyorum evin icinde,daha bi sise bitirdim bioxcin bakalım azcık azaldı ama o eski çoklugunu ne zaman bulcak acaba,yada bulabilcek mi hüüü

yavrum en azından eskiden saçın çokmuş. benim bi saçta olabilecek bütün kötü özellikler mevcut. ince telli, seyrek düz ve yağlı bi saç. şimdilerde ise kafamda saç kalmadı desem yeri. sürekli elime tomar tomar saç geliyor. anlamıyorum ki hala nasıl kel kalmadım.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
istersen sende dene bi o sampuanı ben memnunum daha oncede kullanmıstım hamileligimden once baya ise yarmıstı simdide kullanıyom iste hem kepegi de yok ediyo..hicbi yan etkisi yok oyle kasındırma falan..
guzel yani

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bayanlar minoksil bu konuda süper 1 haftada bile göreceksiniz saçlarınız nasıl artıyo sprey deriye sıkın 5 kez masaj yapın

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aden de son ölçümlerinde 1 ay önce nerdeyse 74,5 cm 7.700dü :( hep 8'i bulmuşuzuır dıye gıdıyorum ı ıhhh ama bu sefer kesin bulmuştur. dur anama soylıyım de yarın bi sağlık ocagına getirip ölçtürsün boyunu posunu. ona gore düğün hazırlıklarına başlıcam babuşum olmuyor oyle boyna foto falan koyuyorsun gelinimi kapacaklar diye korkuyorum.

yavrum en azından eskiden saçın çokmuş. benim bi saçta olabilecek bütün kötü özellikler mevcut. ince telli, seyrek düz ve yağlı bi saç. şimdilerde ise kafamda saç kalmadı desem yeri. sürekli elime tomar tomar saç geliyor. anlamıyorum ki hala nasıl kel kalmadım.

Ada da 75 civarı olsa gerek,tahminlerimce. Bu sefer sıkıştıramadık o kumpas gibi aletin içine tam ölçemedik 3 kişi. Balık gibi kaydı elimizden.
Kız herkesin tosunu nerdeyse 10 kiloyu buldu, bizimkiler niye böyle oldukine. Bi de çocuğumu gören bişey sanıyo. Mama kofu mudur nedir, görüntü var ses yok babanne götlüde :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim saçıma da yarar mı ki. hem yağlı, hem ince telli hem de az.

valla babuş kel adamın kafındaki tek saçtan yola çıkarak icat edilen bir sprey alt komşu o firmada çalışıyodu şimdi ayrıldıda kutu kutu numune taşıdık eve eşim kullandıydı gerçekten birebir çözüm mükemmel bişi %5 %2lik deri spreyi mecvut ben kullanmadım yalan demiyimde eşim 6-7 aydır kullaıyo 2 katına ulaştı gürlüğü benim kafa zaten gür bıktım die isyanlardaydım bu hamilelik dogum filan iyi oldu ara makasa gerek kalmıyo en azından dökülmesinden memnunum ince telli saçta ve seyrek saçta daha etkili

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ada da 75 civarı olsa gerek,tahminlerimce. Bu sefer sıkıştıramadık o kumpas gibi aletin içine tam ölçemedik 3 kişi. Balık gibi kaydı elimizden.
Kız herkesin tosunu nerdeyse 10 kiloyu buldu, bizimkiler niye böyle oldukine. Bi de çocuğumu gören bişey sanıyo. Mama kofu mudur nedir, görüntü var ses yok babanne götlüde :D

babanne götlü ne ya. yahgahjagajga ajaahajhajhajaha.

ay ne biliyim ya Aden yiyor da yani. beni emiyor güzel yiyor ama yok boya gidiyor anacım 9-12 giyiyoruz epeydir. geçen bi eşofman altı aldım O'na e-bebekten dünya para verdim. 9 ay güya bi geldi çük kadar kız şimdi oluyor ama bi dahaki aya olmaz asla. ene hediye gelip de seneye kışın giyer diye sakladığım tüm pijama takımları falan dizinin hemen altında bitiyor. :) zargana. ama eli ayağı kocaman o ayrı.

dün pikem yazmış bi fotoya notan için çok güldüm gece gece. ben "uuu Aden gibi ayakları büyük galiba" yazdım da o da heee elleri ayakları bi de ..... çok büyük anlasın sen onu yazmış. ahahahahahahhahahaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar