2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaaaaa cikti mi yeni ikea katalogu:1: damat dur yapma bende bakiciiiimmmm:gul:

bebikom grip dedi de aklima geldi. bebislere grip asisi yapiliyo mu ki:ne:eek:yleyse yaptirayim hemen

bende mercimek corbasi yapiyorum bugun kuzuya. aksama pilav yiyecegini dusunuyorum. gecen gun yogurtlu pilav yedi cunkum. hemde ne yemek:deli:

neyse cikayim benim kiz 1 saattir uyuyo sanirsam. bu en uzun uyku daha da uzun uyumaz. uyanana kadar sessiz yapilcak isleri yapay im. yoksa yalniz birakamiyorum. uyumadan once 10 cm le kolu kurtaramayip kafayi vurdu yine parkeye. cok agladi. gerci benim kizim hersey agliyo yaslar doke doke. bugun babasinin arkasindan kriz gecirdi mesela. dun de gorumcemin kizi anne diye yuksek sesle bagirinca aglamis icni ceke ceke. cok duygusql agliyo bee. beni cok kullanir bu kiz

bak kız geldi 2-3 gün oluyo kapıya bırakmışlarr malum ikea bize 1 km bile değil... demişşlerdir bunlar hemen solugu orda alırrr yırttı artıok çok geç ovvv duygusal bi kız desene en çokta eymenı kullanır benim oğlumda hiç dayanamaz hemen her şeye he der :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom sen misin derken hangisi kız? ha öyle bi sormuşsun ki şüphelendim bi an. aden'i kucağında tutan, güneş gözlüklü krem karamel tonlarındaki hatun benim. arada hoş çıktığım fotolar oluyor evet. o da onlardan biri sanırım. yok o'nu kastetmedim diyorsan bilmem başkası da olabilü.

ivet işte o bebeğim yavrum sen ne olmusun öleeee beeeee sexuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yerim seniii

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ivet işte o bebeğim yavrum sen ne olmusun öleeee beeeee sexuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yerim seniii

nasıl havaya girdim bi görsen. şu an klimanın önünde saçlarımı savura savura yazıyorum bunları sana. dudaklar 333 modunda. gözlerim de kısık.

ne seksiliği kızım. deli mi ne? eskidendi onlar hep. yaşlandım azizim.

bi yemek yiyim geliyorum öptüm sizi bi 10 dakika kadar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nasıl havaya girdim bi görsen. şu an klimanın önünde saçlarımı savura savura yazıyorum bunları sana. dudaklar 333 modunda. gözlerim de kısık.

ne seksiliği kızım. deli mi ne? eskidendi onlar hep. yaşlandım azizim.

bi yemek yiyim geliyorum öptüm sizi bi 10 dakika kadar.
eskidenmiş pehhhhhhhhh hepimize taş çıkarırsın beee nie bilion mu bakımlısın yıvrummm gel beni bi görrr yemin ediyom şu halime en tipsiz herif bile bakmaz uyandıgım gibiyim saçlarımı bilem taramadım üstüm başım günde 2-3 kere değişmesine nazaran hala pis kokuyo böğğğğğğ tiksincim
buugnku konumuz sexilik mi uuuuuuuuwwwwww.................:huhuu:
evet kuzum sexilik diyince aklıma gelen hatunlarda gökçe,azo,laylam,sen kaldın geri kalan benim gibi azcık etine dolgun

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Netten şunları aldım. Giydirip kaynanaya götürcem :D

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    35 KB · Görüntüleme: 110

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Netten şunları aldım. Giydirip kaynanaya götürcem :D

götür kesinlikle götür harika olurrr heheheheehe annem şu anneanne yazılı mama önlügünden alıcaktı dogumdan önce k.validem s.hanım ne gerek var onunlamı sevdiğini bilecek çocuk dediydi annemin içinde kaldı gecenlerde gördü alacaktı aman anne bırak boşver dedim d.gününde filan alırsın şimdi görürler ayy laf söylerler deli olurum dedim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse ben kactim kizlar. benim kizz siii den aglamaya basladi yine. siz bakin ben sonra girip silicem fotolari

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ecriiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

masallah masallah masallah...ay ne guldum ama yaa yerim ben bunu kızz :D
ne muzur bisey bu kız yahu :D bizimki daha totoyu kaldıramazken defne masallah basıının caresine coktaan bakmaya baslamıs Allah nazardan saklasın şirine yi :elif:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ahaha bakın ne buldum yaa :D
bu benim dogumdan onceki son randevumdu...yanlıs hatırlamıyosam tabi..suratıma bak ayyy tobe tobe :deli:

ALINTILAMAYIN DA KALICI OLMASIN BU HALİM BURALARDA BOYLE

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahanda yirim seni kara böcüğüm benimm surata bak hamile oldugunu anlamazsın göbücük var orda bitek:gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:huhuu:Selam kızlar, bi selam vermeye geldim hemen çıkmam gerek. Bugün fizik tedaviye başlıyorum 2.30 da hastanede olucam. Annem sabah geldi. Çemkirmem işe yaradı sanırım. Benimki de şuan oyun alanından bana çığırıyo. Hepinizi öperim canlar..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrin ahahah kız bu ne? bu varya bu çok tehlikeli bişeye benziyor yaaa. kuzum benim. de ben ılk fotoda hatırladığım kadarıyla babaya benzettim. ama bi fotoda da sana benzıyor.

ortaya karışık olmuş bu zilli. maşallah yavruma çok tatlı.

leom: ben mi geliyorum aklına seksi deyine? :ne: nasıl yani? ben bile kendimin aklına gelmiyorum kız. nerden vardın o kanıya pes. yanlış sinyaller almışsın bebeğim. benden olsa olsa seksi gözükmeye çalışan gülben ergen olur. ve yeniliyorum rabbbim her kadına gülben ergen şansı versin.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hihihhhih kizz bebkomm nasill foto o oyle:gul: hadi o pozu verdin o ne suratsizlik kizz. kocana kustun heralde o sira bakmadin makineye dogru:gul:hamileye gel hele top gibi gobek duruyo sade. bide beni goreydinizz son randevumda bacaklarimin tombullugundan bacaklarim acikken bile bitisik duruyodu:gul:
azman benimm kizz. her dk burnu baska bi yerde.kiz dugmesine basilmis oyuncak gibi derin uykudayken bi b anda emeklemeye basliyo. kizim ne ara uyandin sen bi ihh diyeydin bi bakinaydin neresi burasi. :deli:

yi lidirimm yi. tamm yemelikk bunlarr-kop

e ben fotolari silmeye geldiydim ama gokce gormemis. neyse kalsin az. daha ben kacar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu fotolarıda pazar günü çekmiştim teyzeler gösterelim ama foto kabul etmiyoo pufff başka bi yerden yükliyim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hihihhhih kizz bebkomm nasill foto o oyle:gul: hadi o pozu verdin o ne suratsizlik kizz. kocana kustun heralde o sira bakmadin makineye dogru:gul:hamileye gel hele top gibi gobek duruyo sade. bide beni goreydinizz son randevumda bacaklarimin tombullugundan bacaklarim acikken bile bitisik duruyodu:gul:
azman benimm kizz. her dk burnu baska bi yerde.kiz dugmesine basilmis oyuncak gibi derin uykudayken bi b anda emeklemeye basliyo. kizim ne ara uyandin sen bi ihh diyeydin bi bakinaydin neresi burasi. :deli:

yi lidirimm yi. tamm yemelikk bunlarr-kop

e ben fotolari silmeye geldiydim ama gokce gormemis. neyse kalsin az. daha ben kacar

yok kız kocama kusmedimdi :D tamaaamen sitresten o surat :D alttan muayene olcam diye işte ayy hatırladıkca urperiyom

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar