2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yaşayan en seksi hatun hala monica belluccidir kızlar. üzerine tanımam. laf söyleyenin kalbini kırarım. küserim. acayip bozulurum. erkek olsam kölesi olurum. kadın halimlen bakakaldığımdır. ohhhh diye iç çektirendir.

candır daştırrr. ve seksilik kavramının içini tıkabasa doldurandır.

monica-belluci-4e0e0967cc7ad.jpg

çok komik, kendini bilmez not: ben büyüyünce monika olucam

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tamam canım yapmiyim tabi ikisi ayrı seyler garip olabilir dogru..
sen yogurt corbasını nası yapıyodun ? tavuk suyuna mı ?
bi yazarmısın musaitsen eger ?
burnu falan da akıyo ya simdi ondan hani tavuk suyuna yapayım diye dusunuyom azcık ii gelir belki

ayıp ettin geçmiş olsun bu arada yogurt çorbası değil ama yogurt terbiyeli çorbaya tavuk suyu yakışır yazayım

1 tatlı kaşığı arpa şehriye
1 tatlı kaşıgı un ikinisi yağda kavur sonra tavuk suyunu boşalt 4/3 su bardağı kadar
ardından bir kasede bir yumurta sarısı çeyrek limon ve bir yemek kaşıgı yogurdu çırp en son kaynadıktan sonra kasenin içi,ne az çorba koya koya ılıştır öle boşalt hem c vitamini hem tavuk suyu güzel olur ben buna ekstra tavukta koyuyodum ama koymaya bilirsin az su koyarak olur yarasın kuzuma

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızım inat mı yapıyon ya koymus oraya adriana lima 'yı hepimiz yıkılalım mı simdi yerlere yani :tskler:
yıkılalım ölelim hatta :D
yaşayan en seksi hatun hala monica belluccidir kızlar. üzerine tanımam. laf söyleyenin kalbini kırarım. küserim. acayip bozulurum. erkek olsam kölesi olurum. kadın halimlen bakakaldığımdır. ohhhh diye iç çektirendir.

candır daştırrr. ve seksilik kavramının içini tıkabasa doldurandır.

Ekli dosyayı görüntüle 13089

kadın hoş gökçem diyecek laf yok yanlız zevkler ver renkler tartışılmaz hesabı kara kaş kara göz benim pek tipim değil sert geliyo bana ciddi tipleride pek sexi bulmuyom ne hikmetse kızdada erkektete esmer ten koyu kumral yada siyaha yakın saç renkli göz ve sevimli bir gülüş tercigimdir

aboooowww oğlummmm -kizgin ikea kataloğunu parçık pincik ettiiii daha bakmamıştım bileee

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sagol canım tamam yapayım da yedireyim yaa icim kıyılıyo bee
kıyamam burnu akıyo ya bazen yetisemiyorum silmeye,yalıyo akanları
ay bebem yaa kıyamam bee :uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tamam işte o elmacık kemikleri, çekik gözler ben çerkesim dıyor zaten.

kız leo sevimli gülen bi insan nasıl seksi olur kız? deli mi ne... monıca iyidir iyi. bak bende seksiyim ama tersten.. ahahahahaha

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar şu muhallebinin tarifini bana da vereyım bakayım. bildiğimiz muhallebi he mi? benim oğlum bebe yiyeceklerinden direk adam yemeklerine geçti bu ara nedense. adam dün palamut yedi ya :) hemde ohh mıhhh hımmm diye diye. kafa sallıyor yerken gülücük saçıyor kuzum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
doktorumuzu aradım dedim burnu tıkanık sole bole napalım ne kullanalım adamın cevabı aynen yazıyom bak
''okyanus suyu kullanalım yaa' ....
large lan bu adam ay gulmekten kırıldım,grip ilacı verme taraftarı degilim 2 yasından once dedi atesi de yokmus gerek yok dedi okyanus suyu kullanın gecer dedi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kız leo sevimli gülen bi insan nasıl seksi olur kız? deli mi ne... monıca iyidir iyi. bak bende seksiyim ama tersten.. ahahahahaha

Sen de benziyon çerkeslere.
La hala kızının aynısının tıpkısısın sen de o biras yaşlandı tabe.
Resim bulaydım da koyaydım iyiydi.
Kendisiylen de pek sevişmediğimiz için resmi yok :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doktorumuzu aradım dedim burnu tıkanık sole bole napalım ne kullanalım adamın cevabı aynen yazıyom bak
large lan bu adam ay gulmekten kırıldım,grip ilacı verme taraftarı degilim 2 yasından once dedi atesi de yokmus gerek yok dedi okyanus suyu kullanın gecer dedi

Bizim doktor kadar larcı yoktur kesinlikle.
İyileşince geçer kafasında bi adam :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar şu muhallebinin tarifini bana da vereyım bakayım. bildiğimiz muhallebi he mi? benim oğlum bebe yiyeceklerinden direk adam yemeklerine geçti bu ara nedense. adam dün palamut yedi ya :) hemde ohh mıhhh hımmm diye diye. kafa sallıyor yerken gülücük saçıyor kuzum.

bizim ki soyle ;

-1 su bardagı su
-3 tatlı kasıgı pirinc unu
(bu ikisi guzelce pisecek..)

sonra;

ateşten indirip icine 6 olcek toz mama (aptamil yani) eklenecek
karıstırılacak..
istersen muz vs de koyabilirsin..
ılık yediriyom ben ooyle seviyo..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bebiş naso drill kullan. ben memnunum.

Sen de benziyon çerkeslere.
La hala kızının aynısının tıpkısısın sen de o biras yaşlandı tabe.
Resim bulaydım da koyaydım iyiydi.
Kendisiylen de pek sevişmediğimiz için resmi yok :D

hakkat he hala kızı zehra'nın fotosunu koyacaktın sen. merak edıyorum ben o kadını çok. beni benzeten benzetene zaten. anjelına julı mi dersin, safıye ayla mı dersin... aradaki geçişleri sen hesap et artık. :)( ahahahahhaha yalnız kartelaya bak, anjelınadan safıye aylaya hızı bi evrimleşme var..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

sexilik o cekici gülüşte yavrum işte iç gıdıklayan o sempatik ama sexi olan gülücükte pişmiş kelle gibi olan gülüşten bahsetmiyon anladın sen onu eyidir eyiii monicaaa
valla herkes bir yontemde yapıyo amaa benim yöntemde yapan yok biliyorum çünkü kimse süt koymuyo mamayla yada su ile yapıyolar ben yinede yazayım

yarım çay bardağı süt yarım çay bardağı su(ajda bardaklan)
1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı bugday nişastası,1 tatlı kaşıgı şeker,bir kaç damla limon 1 tatlı kaşığı terayağ ohh missss devaölı karıştırıp kaynatıyon ılıyıncada yediriyon eymen bayılıyo eski yöntemlerden muhallebi bazen su bile katmıyom direk sütle yapıyom

serum fizyolojık ver okyanus suyada iyi ama yine sık sık sıkma onu serum fizyolojık damlat burnunuda otrı bebeyle güselce çeke çeke temizle zuzum ferahlasın rahat uyusun iburamin içir soguk algınlıgı ilacı kendine gelir bebişim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaaaaa cikti mi yeni ikea katalogu:1: damat dur yapma bende bakiciiiimmmm:gul:

bebikom grip dedi de aklima geldi. bebislere grip asisi yapiliyo mu ki:ne:eek:yleyse yaptirayim hemen

bende mercimek corbasi yapiyorum bugun kuzuya. aksama pilav yiyecegini dusunuyorum. gecen gun yogurtlu pilav yedi cunkum. hemde ne yemek:deli:

neyse cikayim benim kiz 1 saattir uyuyo sanirsam. bu en uzun uyku daha da uzun uyumaz. uyanana kadar sessiz yapilcak isleri yapay im. yoksa yalniz birakamiyorum. uyumadan once 10 cm le kolu kurtaramayip kafayi vurdu yine parkeye. cok agladi. gerci benim kizim hersey agliyo yaslar doke doke. bugun babasinin arkasindan kriz gecirdi mesela. dun de gorumcemin kizi anne diye yuksek sesle bagirinca aglamis icni ceke ceke. cok duygusql agliyo bee. beni cok kullanir bu kiz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayol bizimki totosunu dike dike emekliyo dayanamıyorum ısırıyorum

gökçe lan bi soru sordum bana saksı muhamelesi yapmasana dun adenin fotolarını koydun ya onu diyom ordaki senmiydin sensen bravo taş gibi olmuşun kızzz yıvrummm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebiş naso drill kullan. ben memnunum.

hakkat he hala kızı zehra'nın fotosunu koyacaktın sen. merak edıyorum ben o kadını çok. beni benzeten benzetene zaten. anjelına julı mi dersin, safıye ayla mı dersin... aradaki geçişleri sen hesap et artık. :)( ahahahahhaha yalnız kartelaya bak, anjelınadan safıye aylaya hızı bi evrimleşme var..

tamam gokcecim esime solicem simdi gelirken getirsin bide ii bi burun aspiratoru almak lazım bendeki ayvayı yedi bebekken isse yarıyodu da simdi hakkından gelemiyo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aaaaaaaaaaaaaaaa
aklıma geldi bide ıhlamur yapsam icirsem nolur ki acaba bisey olurmu ?
zararı olurmu ki ?
yada rezene falan ?
uzun zamandır icirmedim hic

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom sen misin derken hangisi kız? ha öyle bi sormuşsun ki şüphelendim bi an. aden'i kucağında tutan, güneş gözlüklü krem karamel tonlarındaki hatun benim. arada hoş çıktığım fotolar oluyor evet. o da onlardan biri sanırım. yok o'nu kastetmedim diyorsan bilmem başkası da olabilü.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar