yok be güzelim ne alaka.bebek hastalanacaksa hastalanır bu iş bu kadar basittir.ela emiyor o zaman daha az hastalanması lazım ama ne alaka bu ara yine burnu tıkalı mevsimlerden geçiş dönemi.hem bu bağ meselesi olurmu öyle sey.emen cocuk annesini kullanmayı memyi kullanmayı cok iyi bilir bu bağ demekse yok valla hiç iyi değil bence
neye özenmiyoki babusum kıskançççç adam
ada nasıl canım ya.tatil resimlerini gördüm hepsi birbirinden güzel sıpanın.epeydir tantanalı dönemler geciyor bizim buralarda bi girip konusamadım sizlerle.
Napalım be nazom, bildiğin gibi çalışıyoruz işte.
Ada da büyümekle meşgul,dana
Tatil yaptı geldi, huyu değişti. Yada denk mi geldi bilmiyorum, bi dakika mı durmazsın.Vızır vızır sürekli iş peşinde deli
babus,bazen oyle bi his geliyo ki icime,ozellikle emziran anneleri gordukce,sanıyorum ki emziremeyenlerle bbekleri arasındaki duygu kaybolmus,artık o bebeklerin annelerine ihtiyacları yok,zaten annelerini de tutturmazlar ayrı kalsalar...
bu dusunceler beynimin icinde tur atıyo..yakında psikologluk olurum ben buyuk ihtimalle..
Ben hiç emzirmedim canım. Nasip olmadı. Bir 9 gün, sadece mememi kabul etti, ama emmeyi öğrenip de becerebilene kadar tekrar bıraktı.
Akşam işten eve gittiğimde bana yaptığı sevgi gösterilerini görmeni isterdim. Başını omzuma koyup,koklamasını...
Bebekler dünyadaki en çıkardan uzak varlıklar, emin ol sadece emdiği için ihtiyaç duymuyor sana.
Analık zaten öyle kutsal bir duygu ki, bırak emmeyi bıraktığında evladına olan duygunu kaybetmek, ağzına s.çsa en ufak eksilmez hissinden.