2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum bu ara geçmişten epey koptum canım, okuyamıyorum, yazamıyorum. Arada katılmaya çalışıyorum…
Kaza yapmışsınız çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Size bişey olmamış ya, mala gelsin…
Araba da mı aldınız, bir araba tarif etmişsin ama aldınız mı anlayamadım o kısmını :D
Güle güle kullanın, Allah tekerini düz bastırsın mı derler

Ben de yeni iş yerime geçen gün arabayla bi gideyim dedim, gece deneme yaptım. Trafiksiz tabi 7 dk sürdü :D
4,5 km. Çok sevindim, 6 yıldır her gün resmen başka bi ile gider gibi yol geldiğimden :D
Ama trafik çok olur o bölgede de gündüz. O yüzden otomatik almaya karar verdik, manuel arabayla ayak bileği kopuyo insanın.

Sağol Babuşum geldi geçti, bakalım bugün servise bırakacaktı eşim. Allahım herkesi korusun kazadan beladan içinde de bizi de korusun. Amin. Yok yeni araba almadık 2011 sıfır mazda3 bizim şuanki arabamız. Eşim tutturdu değiştirelim diye. Yaaa benim kızım o yaaa değiştirmeyi, onu bi başkasının kullandığını flan düşünemiyorum... Çok seviyorum arabamı... Neyse... Tabi siz de otomatik alın. Trafiğin çok olduğu yerde çekilmez normal vites araba. Sürekli dur kalk vitesle mi uğraşcan trafikle mi vs vs. Valla otomatik vites yüzyılın icadı bence, çok büyük kolaylık...

Dün ben de bir-bir buçuk saatlik kayınvalideye bıraktım, uyur halde. Bakıcıya yeni işi söylemeye gittik eşimle.
Annemle hiç sorun çıkarmayan çocuk orda ağlayarak uyanmış.
Eve geldikten sonra da gece boyu mızmızlandı durdu.
Dişi miydi neydi 1 çay kaşığı calpol verdim, sonra rahatladı yazık.

Ben de şimdi dişetlerine nenedent sürdüm, masaj yapmak istedim ama elimi sokturmuyo ki ağzına, bu kadar sürebildiğime şükür...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşum kaza mı yaptın anlamadım. :(

ha bi de 15 dakika boyunca kolunu tutması gerekiyomuş sabit bi şekilde. bebek tutmaz huysuzlanır dıye bıraz buyusun ıstedi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrin'in kocası,
dünyam'ın kocası kaynanası
leo'mun görümceleri,
babuşun kaynanası, görümcesi

yeminle offff yani pofffff

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simoşum kaza mı yaptın anlamadım. :(

ha bi de 15 dakika boyunca kolunu tutması gerekiyomuş sabit bi şekilde. bebek tutmaz huysuzlanır dıye bıraz buyusun ıstedi.

Evet Gökçecim kaza yaptık, daha doğrusu biz dururken arkadan adamın teki geldi vurdu. Sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin naapalım... Bu arada işte bunun için sormuştum, bize yaptılar alerji testi. Sırtından, 15 tane kadar alerjen damlatıldı sırtına minik minik kesilerden ve 15 dk kucağımızda yüzüstü tuttuk. Çok zor oldu. Şimdilik koldan yapılmıyor bebelere, sırttan yapılıyor... Mesela bana koldan yapılmıştı.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sağol Babuşum geldi geçti, bakalım bugün servise bırakacaktı eşim. Allahım herkesi korusun kazadan beladan içinde de bizi de korusun. Amin. Yok yeni araba almadık 2011 sıfır mazda3 bizim şuanki arabamız. Eşim tutturdu değiştirelim diye. Yaaa benim kızım o yaaa değiştirmeyi, onu bi başkasının kullandığını flan düşünemiyorum... Çok seviyorum arabamı... Neyse... Tabi siz de otomatik alın. Trafiğin çok olduğu yerde çekilmez normal vites araba. Sürekli dur kalk vitesle mi uğraşcan trafikle mi vs vs. Valla otomatik vites yüzyılın icadı bence, çok büyük kolaylık...

Ben de şimdi dişetlerine nenedent sürdüm, masaj yapmak istedim ama elimi sokturmuyo ki ağzına, bu kadar sürebildiğime şükür...

2011 ise neden değiştireceksiniz ki canım, bence de hiç gereği yok...
Benim eşim de çok maymun iştahlı araba konusunda. Bu ikinci arabamız, ama kendisini tanıdığımdan beri, 2005'ten beri yani bu bindiği 5.
Biz citroenciyiz :D
Evlenmeden 1 hafta filan önce C1 almıştık, ona iki yıl binip Picasso aldık. Ben picasso aşığıyım, çok da memnunuz. Yine otomatik picasso alırız muhtemelen.
Ama bizim araba çok hantal ve kelebek camlı kısımları var önde, kör noktası çok. Ben zorlanıyorum bunu kullanırken. Bi de kaza yaptım ben, 14-15 yaşlarında bi çocuğa çarptım. Birşey olmadı Allahtan daha trafik ışığından yeni kalkmıştım, hızım çok düşüktü. Birşey de olmadı hamdolsun.
Ama psikolojimi yerle bir etti, bir de Üsküdarda birinin kapısını çizdim, serviste para bile almadılar, bi pasta cilayla halloldu. ama ikisi bana yetti, uzun süre trafiğe çıkamadım, fobi oldu bende. Tekrar başladım şimdi ama hala sıkıntılıyım, trafik kalabalıklaştı mı, panikliyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a aaaaaaa valla ömrümü yedi bu çocuk o saat bu saattir sallıyorum kucagımda yeminle kas yaptım kollarım herkül gibi oldu be...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leo buralarda mı Aden'in fotolarını istemişti benden evden msn açılmıyor benım (nıye hala çözemedik.) buralardaysa koyayım da yoksa yolacak beni valla.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ecrin'in kocası,
dünyam'ın kocası kaynanası
leo'mun görümceleri,
babuşun kaynanası, görümcesi

yeminle offff yani pofffff
ne kız no olmuş benim gorumcelere....
Kız ben yine cadalozum da haklarından geliyorum.
Acı patlıcan hesabı benim ki :deli:
En çok Dünyama üzülüyorum ben.....

leo buralarda mı Aden'in fotolarını istemişti benden evden msn açılmıyor benım (nıye hala çözemedik.) buralardaysa koyayım da yoksa yolacak beni valla.

burdayım gokçem bugun kendimi camdan atmassam burdayım goz kapaklarımı acamıyorum uykusuzluktan sinirlerim harap durumda....... koy ademinin fotosunuda acık görem paşamı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim eşim de çok maymun iştahlı araba konusunda. Bu ikinci arabamız, ama kendisini tanıdığımdan beri, 2005'ten beri yani bu bindiği 5.
Evlenmeden 1 hafta filan önce C1 almıştık, ona iki yıl binip Picasso aldık. Ben picasso aşığıyım, çok da memnunuz. Yine otomatik picasso alırız muhtemelen.
Ama bizim araba çok hantal ve kelebek camlı kısımları var önde, kör noktası çok. Ben zorlanıyorum bunu kullanırken. Bi de kaza yaptım ben, 14-15 yaşlarında bi çocuğa çarptım. Birşey olmadı Allahtan daha trafik ışığından yeni kalkmıştım, hızım çok düşüktü. Birşey de olmadı hamdolsun.
Ama psikolojimi yerle bir etti, bir de Üsküdarda birinin kapısını çizdim, serviste para bile almadılar, bi pasta cilayla halloldu. ama ikisi bana yetti, uzun süre trafiğe çıkamadım, fobi oldu bende. Tekrar başladım şimdi ama hala sıkıntılıyım, trafik kalabalıklaştı mı, panikliyorum.

simuşa cevap yazamadıydım değiştirin anam bende cabuk sıkılırım arabadan iyi olur hem kazadan sonra araba çok değer kaybetmeden elinizden çıkmış olur

babuş ne istiyon ki kız aman bende bayılırım her sene araba değiştirmeye :D
citroen güzeldir hele picasso tam benlik :D opel meriva citroen picasso hım wolksvagen sharan delisiyimdir ama kocısımle bu konuda zevklerimiz pek örtüşmez oda spor araba delisi wolksvagen scirocco hastasıyız biz aslında(bende dağil biraz tuzlu) arabaya çok kişi binmesinden hoşlanmayız bize kadar olcak

esasında,
KIA'cıyız biz 2009 vişne çürüğü renginde proceed'imiz vardı yeni sattık şirket araba verdi die yaşadıgımız yerdede park sorunu var yanlız müthiş performaslı bir araba 115bg gaza dokunman yeterli araba ucak keyfi veriyo adama spor arabalara kıyaslada arka taraf çok geniş öyleki passattan bile büyüktü yane ama ditti kız gibi bakıyoduk valla :( şimdilerde şirket kıa rio sedan verdi siyah renk 2009 buda güsel dizelci grubuz
uzun yolda araba kullanırım ben uykum gelmez yorulmam vitesle oynamayı pek severim otomatik bana göre değil şehir içi dur kalklardan pek hoşlanmıyorum... eşim şimdilerde sana 0 km kıa picanto alayım dio ama işte site tarzı bi yerde yaşasak bi dk düşünmezdim minik oğlumu alır gezersin diyo bakalım gerek yok bence ama o işte iken olmuyo sıkıyo beni... arabam olsa gezerim oraya buraya

evlenmeden önce sevgili babacıgım bana ekmek arabası olan fiat uno hediye etmişti bunda acemiliğini at dediydi 2 yıl bindim çok şükür hiçbir kaza sürtme vs yaşamadım bu güne dek allah yaşatmasın kimseye şayet öyle bişi olsaydı bi daha araba kullanmaya cesaretim kalmayabilirdi babuşum çok şükür verilmiş sadakanız varmış atlatmışınız

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
simuşa cevap yazamadıydım değiştirin anam bende cabuk sıkılırım arabadan iyi olur hem kazadan sonra araba çok değer kaybetmeden elinizden çıkmış olur

babuş ne istiyon ki kız aman bende bayılırım her sene araba değiştirmeye :D
citroen güzeldir hele picasso tam benlik :D opel meriva citroen picasso hım wolksvagen sharan delisiyimdir ama kocısımle bu konuda zevklerimiz pek örtüşmez oda spor araba delisi wolksvagen scirocco hastasıyız biz aslında(bende dağil biraz tuzlu) arabaya çok kişi binmesinden hoşlanmayız bize kadar olcak

esasında,
KIA'cıyız biz 2009 vişne çürüğü renginde proceed'imiz vardı yeni sattık şirket araba verdi die yaşadıgımız yerdede park sorunu var yanlız müthiş performaslı bir araba 115bg gaza dokunman yeterli araba ucak keyfi veriyo adama spor arabalara kıyaslada arka taraf çok geniş öyleki passattan bile büyüktü yane ama ditti kız gibi bakıyoduk valla :( şimdilerde şirket kıa rio sedan verdi siyah renk 2009 buda güsel dizelci grubuz
uzun yolda araba kullanırım ben uykum gelmez yorulmam vitesle oynamayı pek severim otomatik bana göre değil şehir içi dur kalklardan pek hoşlanmıyorum... eşim şimdilerde sana 0 km kıa picanto alayım dio ama işte site tarzı bi yerde yaşasak bi dk düşünmezdim minik oğlumu alır gezersin diyo bakalım gerek yok bence ama o işte iken olmuyo sıkıyo beni... arabam olsa gezerim oraya buraya

evlenmeden önce sevgili babacıgım bana ekmek arabası olan fiat uno hediye etmişti bunda acemiliğini at dediydi 2 yıl bindim çok şükür hiçbir kaza sürtme vs yaşamadım bu güne dek allah yaşatmasın kimseye şayet öyle bişi olsaydı bi daha araba kullanmaya cesaretim kalmayabilirdi babuşum çok şükür verilmiş sadakanız varmış atlatmışınız

Hamdolsun cana bişey olmadan atlattık canım.
Cana mala zarar gelen kazam olmadı, ama sonuçta yayalı kaza insanın psikolojisini altüst ediyo ben hala rüyalarımda frene basarım durmaz araba filan, öyle şeyler görüyorum.
Ben kia sportage'ı da beğendim ama benzinli ve düz vitesinin fiyatı uygun. dizel otomatik çok pahalı. O parayı verdikten sonra başka çok seçeneğin var.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Yayalı kaza dediğin gibi cidden zor Babuşum, Allahım korusun...

Ben mazdacıyım. Eşim değildi ama şimdi o da mazdacı oldu :D:D Mazdanın her arabasına aşığım. Kullanıcı kitlesini de seviyorum. Mazdanın 2. eli yok diye pek tercih eden olmuyor o açıdan da çok mutluyum :D Millet mazdaya o kadar para vereceğime başka bişeler alırım diyo. Tercih meselesi tabi. Bizim bu arabayı ben 1-2 defa sürttüm, eşim ha keza, 2 dir de gelip gelip vuruyorlar ya adam huzursuz oldu, değişelim diyo yine mazdayla ya benim içim düşününce bile bi hoş oluyo...

Citroen e aşık birini tanıyorum bu arada. Üniversitede sosyoloji hocamız Kadir Cangızbay, tam bir Citroen delisiydi adam :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar bu arada eşimin babası tekstil işiyle uğraşıyor.
Nerede orjinal birşey var, mutlaka Adaya numune ayırır, ona toptan geldiğinde.
Külotlu çoraplar getirmiş, ama içleri havlu. Ben normal külotlu çorap görmüştüm ama tüm içi-bacak kısmı havlusunu görmemiştim.
Sizler biliyorsunuzdur belki.
Cidden çok orjinal, hem çok güzel oldu, hem de sıcacık tutuyor. Dün gece çok rüzgarlı ve soğuktu burası, üşümüş bacakları, giydirdim.
Kışın çok faydalı olacak. Şiddetle öneriyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yayalı kaza dediğin gibi cidden zor Babuşum, Allahım korusun...

Ben mazdacıyım. Eşim değildi ama şimdi o da mazdacı oldu :D:D Mazdanın her arabasına aşığım. Kullanıcı kitlesini de seviyorum. Mazdanın 2. eli yok diye pek tercih eden olmuyor o açıdan da çok mutluyum :D Millet mazdaya o kadar para vereceğime başka bişeler alırım diyo. Tercih meselesi tabi. Bizim bu arabayı ben 1-2 defa sürttüm, eşim ha keza, 2 dir de gelip gelip vuruyorlar ya adam huzursuz oldu, değişelim diyo yine mazdayla ya benim içim düşününce bile bi hoş oluyo...

Citroen e aşık birini tanıyorum bu arada. Üniversitede sosyoloji hocamız Kadir Cangızbay, tam bir Citroen delisiydi adam :)

Ben aslında Citroen değil de Picasso aşığıyım :huhuu:
Arabanın her santimetrekaresini seviyorum :D
Ama kullanması cidden zor. Hem iri araba hem de sağ ve solda kör noktaları var.
Ben aynı segmentte diğer araçları da beğenirim, peugeot 5008 mesela...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selam millet;
Okulda işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, yarın tatile çıkacağız inşallah..Bodruma gidyoruz inşallah güzel geçer..Uçakla gidip geleceğiz, Selim umarım huzursuz olmaz.

BABUŞUM bakıcı ile görüştünmü cumartesiyi kabul ettimi?

GÖKÇEM seni ben aradım, haberin olsun..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kizlar bu arada eşimin babası tekstil işiyle uğraşıyor.
Nerede orjinal birşey var, mutlaka Adaya numune ayırır, ona toptan geldiğinde.
Külotlu çoraplar getirmiş, ama içleri havlu. Ben normal külotlu çorap görmüştüm ama tüm içi-bacak kısmı havlusunu görmemiştim.
Sizler biliyorsunuzdur belki.
Cidden çok orjinal, hem çok güzel oldu, hem de sıcacık tutuyor. Dün gece çok rüzgarlı ve soğuktu burası, üşümüş bacakları, giydirdim.
Kışın çok faydalı olacak. Şiddetle öneriyorum.

Aaaaa ben hiç görmedim Babuşum.......

Ben aslında Citroen değil de Picasso aşığıyım :huhuu:
Arabanın her santimetrekaresini seviyorum :D
Ama kullanması cidden zor. Hem iri araba hem de sağ ve solda kör noktaları var.
Ben aynı segmentte diğer araçları da beğenirim, peugeot 5008 mesela...

Yaa kör nokta olayı çok sinir bozucu. Mesela mazdada kör nokta uyarı sistemi var. Hani şimdilerde volkswagen ve bi markanın daha reklamında gördüm kör nokta uyarı sistemi diye de hatırlamıyorum. Biz onu 2010 dan beri kullanıyoruz. Acaip süper bi özellik, direk sesli ve ışıklı uyarı veriyor, arkadan gelen araba senden hızlı ise ve sen onu sinyal verdiğin yönde geçemeyeceksen o gelene kadar, uyarıyo. Ve maşallah hiç yanılmıyor...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam millet;
Okulda işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, yarın tatile çıkacağız inşallah..Bodruma gidyoruz inşallah güzel geçer..Uçakla gidip geleceğiz, Selim umarım huzursuz olmaz.

BABUŞUM bakıcı ile görüştünmü cumartesiyi kabul ettimi?

GÖKÇEM seni ben aradım, haberin olsun..

Oooooh şimdiden iyi tatiller Tanselim, ama Bodrum serin olabilir dikkat edin lütfen hem kendinize hem Selim balıma...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Babbuşcum neyseki hafif gecmiş ama dedigin gibi korkusu yeter, Rabbim korusun cümlemizi oyle şeylerden amin...

hmm araba konusu en sevdigim konu... :D bayılırım araba kullanmaya hatta taksi şöförü olmak isterdim bi ara o kadar ehehehe :D

gerçi istanbulda araba kullanma tarzım pek aratmaz taksi şoförlerini malum kurtlar sofrası orası yoksa hele ki bayan şoför diye neler yapmaya calışıyolar alıyorum gazlarını ahahahhh :D :D

bende toyotacıyım valla şimdiye kadar hep ufak araba alırdım yaris gibi modelleri falan hem benzin acısından hem park acısından süprk ekonomik ve ergonomik tam sevdigim şekil...eşiminde skoda octavia sı vardı buraya gelirken sattık..
şimdi nissanımız var ama ufak gelmeye başladı cocuktan sonra, buradan aldık ama tövbe bidaha almayız burdan... istanbuldan yeni alalım diyoruz... aklımızda datcia forrester bide nissan'ın juke modeli var, bakalım hayırlısı hangisi olursa artık...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar annemi aradım ne zaman geleceksin diye, haftasonu geleyim dedi. Ben de sinirlendim, gelme istemiyorum gerek yok dedim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar