2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Gunaydın kızlarrrrr..

Batuhan hala aynı yaa dun sabah da bu sabah da kanlı yaptı ishalini ama dun gun icinde kanlı gelmedigi icin panik yapmadım. Bugun de geldi sabah aksama kadar takip edicem ishalinde bir duzelme yoksa kan varsa ve sumuksuyse gene goturucem acile. Ne zaman iylesicek yavrum yaaa :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kizlarr. ayy once seyi soyleyeyim hayatim konusundan haberdar degilim ne oldugunu da okudugumdan anlamadim ama gokcemm yazmis ya burda duzenimi bozamam falan diye. bi tasinma durumu sozkonusu gibi anladim. ama hepimizi banlarlar benim anladigim gibi anlasilirsa. gerci herkes burda olduguna gore bi sikinti yok sanirsam.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dunyam gecmis olsun bebegim. rota asisi yaptirmamis miydiniz? 2 haftadan once iyilesmez kanimca. ishal menem bisey cunku. bide kanli diyosun. dizanteri gibi birsey mi oldu? nasil kullaniyosun bilmiyorum ama eger uzunsa tirnaklarini en dibinden kes cnm oncelikle. eger dizanteriyse yumurtlayarak cogaliyo bu. evdekilere de bulasabilir. wc yi kullanan oldukca temizle cnm. ellerini surekli sabunla. batusun biberonu emzigi kaynat sik sik. bide emzogin ve biberonun kapagi hep kapali olsun. bu sinekler tasiyolarmis bunu cunku. sinek konsa emzige kapabilir. mamayi da 10 cc den baslayip arttirarak verirsen yarim saatte bir kusmaz. gorumcemin dr u cok iyi isinde. bana o anlatti hep bunlari. aman kuzumm cok gecmis olsun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
niye banlasınlar yahu? zorla getirtmediler bizi buraya. bizi zincirle bağlamadılar da. burda yazmayı bırakmak istesem bunu da burda dile getirsem buranın yöneticisinin çıkıp bana " o zaman asizi banlıyoruz daha da gelmeyin buraya" diyeceğini düşünmek de biraz komık. isteyen başka yerde yazar isteyen burda... :)[/COLO

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kiz ne bileyim. beni obur tarafta ozelmmesajdan buraya geldigimizi yazdim diye banlamislardi. bana gore ozel mesajda konusmanin bi sakincasi y ok ama site kurallari bi garip oluyo. kimse uyesini kaybetmek istemez. tabi msn de konusmak falansa onu bilemem. dedim ya gokcemm konuyu bilmedigimden anladigim kismi yazdim. ben burayi zor buldum. diger mahallede zayiflama topiginde olan arkadasima da bi daha ulasamadim. simdi tirsak oldum o yuzden. daha kimseden kopmak istemiyorum:tskler:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok yavrum korkma bişey olduğu yok. korkma kimse de banlamaz. ayrıca bildiğim kadarıyla bu sitenin en ilgi çeken topiğinden biri de burası. yöneticileri de adı gibi hanımefendi böyle şen şakrak bi topiğin kaybolup gitmesini istemez hiç bi yönetici. sen diğer tarafa ne bakıyosun orda gözü mavi olana aa yeşil mi gözn desen banlanıyoduk :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kalkıp oğluma tavuk patates ve havuç haşlayıp yemek yapmam lazım.

tavuk suyuna haşlanmış sebze püresi yemeği. ben uydurdum... uysa da oldu uymasa da... :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla açıkcası 1,5 senedir adını soyadını benden sır gibi saklayan birinin kendisini merak etmek bana biraz saçma geliyor açıkcası. hayatım'ın sürekli bi kendini saklama, sorulanları görmezden gelme, kişiler üzerinden espri yapabilme ama asla kendisine yapılanı affetmeme, biraz ağır laf sokma gibi bi huyu var. ha çok seviyorum o ayrı ama o kadar. kendisi hakkında bildiğim tek şey şahin adında çok güzel bi meleği olduğu. ama kendisi bi muamma. necidir nedir nasıldır bilmem etmem. ilgilenmem. kendisi hakkında kendisine en ufak bi soru sormuşluğum yoktur sormam da. kendi tercihidir saklanmak, bilinmemeyi istemek. hakkıdır olabilir. burda kendisine sonuna kadar destek veririm. ama...

aması var bende işte...

kimse kusura bakmasın ben bi hayatımı görecem diye düzenimi bozamam. işe ilk geldiğimde açtığım site burası benim. ben ilk günaydınımı eşime, anneme sonra da size diyorum kızlar. ben sizinle 1,5 senedir her şeyimi paylaşıyorum. diğer siteden olaylı bi şekilde atıldım ben. hamileydim çok üzüldüm artık konuşacağım, dertleşeceğim, gün boyu gevezeliklerimi dinleyecek kimse kalmadı diye. ama sağolun peşimden çok kişi orayı bırakıp geldi buraya. benden kimse burayı bırakmamı istemesin. benden kimse bu konu için anlayış da beklemesin çünkü hayatımın burda azıcık samimiyetinden şüphe duyuyorum.

affına sığınarak bu kadar gizemin, sırrın, kendini saklamının mantıklı bi açıklaması varsa bu lafları tek tek yutar samimiyetinden şüphe duydugum içinde özür dilerim. hepimizin herşeyi kabak gibi ortadayken, burda konuştuğumuz konuların çoğunluğunu bebelerimizin kakası, çişi, hastalığı, eşlerimizin anlayışsızlığı, kaynanalarımızın vıdı vıdısı oluştururken kendini bu kadar saklamak bana mantıklı gelmiyor. sonra yine adını bile bilmediğim birinin tek lafıyla aylardır sayfalar dolusu yazıları da maziye gömemem. onca günümü, güldüğüm hikayeleri, üzüldüğüm konularıo bi anda silip yerimi değiştiremem. kusura bakmayın ben burdayım....

ve son olarak benim evim burasıymış meğersem...
haklısın gökçem yazacak bişey yok biz bu topiği kaybetmiycez 80 yaşınada gelsek beraber olacaz inşallah
kalkıp oğluma tavuk patates ve havuç haşlayıp yemek yapmam lazım.

tavuk suyuna haşlanmış sebze püresi yemeği. ben uydurdum... uysa da oldu uymasa da... :)

ohh miss gibi uydur anam senin bana bi sözün vardı maile baktım yok gökçecan hani adenin fotosunu koycektin.....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarrrrrrrrr eymenin sağ alt dişi patlamış görünüyo dün tembel dediydim ya zoruna gitti beyefendinin heralde :D hemen yan dişide gözüküyo oda bugun yarın çıkar sanırım :elif:

birde akşam eşim elinde bir paketle eve geldi hayırdır dedim dogum günü hediyen dedi daha 11 gün vardı 25ine be dediydimde bende durcagına sende dursun dedi oğlumunda 7.ayının şerefine gittik aldık paşamla önceden peşin peşin verelimde annesi sen ister dogum gününde aç istersen şimdi dedi böle bişi var mı yaa önceden hediye

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidirrrr bulmusunn bunuyosunn heee. almis getirmiss adam istee mersi kocacim diyeydin, bunu saymam dogumgunumde bi daha isterim diyeydin:D eee ne almiss oglusun sana bakalim? yerim onunn incisini benn.. gelince tik yok hala ,kabarma bile yok

bak bizimde 24 unde evlilik yildonumumuz onumuzdeki ay da benim dogumgunum. ayin 24 une kadar evli kalirsak sayet kendisinden hicbir incelik beklememekteyim. hatta dogumgunumde de beklememekteyim.zaten bu isin gunlere has olmasina da tavim da neyse iste

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ecrin bişey dikkatimi cekti, niye senin rozetin var adının yanın da da bizim yok??? :bitter: biz ezik miyiz?? :D :D :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tekrardann gunaydinn hanimlarr.. gokcecim opuyorum seni.

dun kbb a gittim malumunuz. benim sol kulagimda isitme kaybi var ama kucuklukten yani. ince sesleri duyamiyorum. adamin dedigine gore bu tahribat zaman zaman denge bozukluguna yol acarmis. yorgunluk,stres ve uykusuzlukta bunu tetiklermis. cok guven vermedi acikcasi cunku kendimi bildim bileli benim bu kulagim boyle ve ne yorgunluklar uykusuzluklar gordum ben. bugun ayni kulagimda ince bi agri var. ya dun cok kurcalandigindan ya olcagindan.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin bişey dikkatimi cekti, niye senin rozetin var adının yanın da da bizim yok??? :bitter: biz ezik miyiz?? :D :D :D

cunkumm ben et yemekleri yarismasinda birinci oldumm:deli: gerci sonra tatli yarismasinda da ikinci oldum ama ikinciye rozet yokmus malisif. o sebepten cnmm. opuyorumm kocamann cikiyorumm :elif:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selamlar hatunlarrrr
Oğlum çok huysuz hiç durmuyor şimdi fitil yaptım uyuttum
Littlecım bende dün o üç harfli markete gittim tesadüf gördüm oyuncakları oyun halısı bir ay oldu alalı hayvan sesleri çıkarıyor motosikletide daha ayına uygun değil diye almadım senin yazını okuyunca keşke alsaydım dedim
Leadercim dişiniz hayırlı olsun darısı bize
Gökçecim tavuklu yemekten bende yapıyorum ama patates koymuyorum birde patatesli deneyim
Ecrin sanada geçmiş olsun canım
bu arada Azoşuda özledim ne zamandır karşılaşamıyoruz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Annboooooowww 10 gün sonra 8 aylık olucak minnoşşş hayırlısıyla..... ne cabuk geciyor zaman...
Laylam sizde maşallah 7 ay 3 günlük olmuşsunuz...:huhuu: bu arada abimizin okul hazırlıkları nasıl gidiyor? iyi mi arsı okulla?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar