valla açıkcası 1,5 senedir adını soyadını benden sır gibi saklayan birinin kendisini merak etmek bana biraz saçma geliyor açıkcası. hayatım'ın sürekli bi kendini saklama, sorulanları görmezden gelme, kişiler üzerinden espri yapabilme ama asla kendisine yapılanı affetmeme, biraz ağır laf sokma gibi bi huyu var. ha çok seviyorum o ayrı ama o kadar. kendisi hakkında bildiğim tek şey şahin adında çok güzel bi meleği olduğu. ama kendisi bi muamma. necidir nedir nasıldır bilmem etmem. ilgilenmem. kendisi hakkında kendisine en ufak bi soru sormuşluğum yoktur sormam da. kendi tercihidir saklanmak, bilinmemeyi istemek. hakkıdır olabilir. burda kendisine sonuna kadar destek veririm. ama...
aması var bende işte...
kimse kusura bakmasın ben bi hayatımı görecem diye düzenimi bozamam. işe ilk geldiğimde açtığım site burası benim. ben ilk günaydınımı eşime, anneme sonra da size diyorum kızlar. ben sizinle 1,5 senedir her şeyimi paylaşıyorum. diğer siteden olaylı bi şekilde atıldım ben. hamileydim çok üzüldüm artık konuşacağım, dertleşeceğim, gün boyu gevezeliklerimi dinleyecek kimse kalmadı diye. ama sağolun peşimden çok kişi orayı bırakıp geldi buraya. benden kimse burayı bırakmamı istemesin. benden kimse bu konu için anlayış da beklemesin çünkü hayatımın burda azıcık samimiyetinden şüphe duyuyorum.
affına sığınarak bu kadar gizemin, sırrın, kendini saklamının mantıklı bi açıklaması varsa bu lafları tek tek yutar samimiyetinden şüphe duydugum içinde özür dilerim. hepimizin herşeyi kabak gibi ortadayken, burda konuştuğumuz konuların çoğunluğunu bebelerimizin kakası, çişi, hastalığı, eşlerimizin anlayışsızlığı, kaynanalarımızın vıdı vıdısı oluştururken kendini bu kadar saklamak bana mantıklı gelmiyor. sonra yine adını bile bilmediğim birinin tek lafıyla aylardır sayfalar dolusu yazıları da maziye gömemem. onca günümü, güldüğüm hikayeleri, üzüldüğüm konularıo bi anda silip yerimi değiştiremem. kusura bakmayın ben burdayım....
ve son olarak benim evim burasıymış meğersem...