Bebikom, Hiraya maşallah annesi.
Lidılım ney yaaa o 3 harfli market? düşündüm düşündüm aklıma bişe gelmedi alalalla salağa bağladım ben gene sanırsam... -kizgin Anaaa bi tane geldi bak şimdi b yle mi başlıyo?
Kız Lidıııır diş olayı da diğer tüüüüüüüüüüm şeyler de genetik, tamamen ana-babayla ilgili. Dişi çıksın çıkmasın emeklesin emeklemesin vs vs sağlıkları yerinde olsun, canları içlerinde olsun yeter... Hııı bu arada valla Bebikomla azminize hayran kaldım. Ölmüşüz kız biz, gecelikmiş bişeymiş aman aman diyorum, hiç halim gücüm yok

Heee bide eşin neden süpürgeyle görmesin ki? Benim eşim beni tuvalette bile görüyo bazen, bağırıyom aşkıııııııııııııım bana tuvalet kağıdı getiiiiir diye. Hiç de tınmıyom valla....
Lilacscım sürünmek de emekleme sayılıyo
Kız Gökçeeee, suyu kaynatmadan vermenin sorun olduğunu düşünmüyorum kendine haksızlık etme lütfen. Bizim doktor da demişti verebilirsin kaynatmadan diye ama eşim ve ben pimpirikli olduğumuzdan kaynattık biz...
Pikoşum, benimki haaaaaaaaaaaaaalen hiçbirşey yemiyo, bu huyu beni sinir hastası edecek sonunda o olacak, bak bugün havuç patates pirinç ve mercimekten çorba yaptım bas bas bağırdı yememek için, zorlamak da istemiyorum, 3 gündür yediği tek şey sabah kahvaltısında tahıllı kaşık maması. Hepsi bu...