cnm özür dilerim sizi üzmek için demediydim aslında dedim ya benimki züürt tesellisi çıkaramadı ya bu zırtoo ondan kırdıysam yada başka şeyler düşündüyseniz özür dilerim
kız cıkarmasın nolur yani 18 aya kadar normal!!! bu bebecikler daha 7 aylık...
cnm özür dilerim sizi üzmek için demediydim aslında dedim ya benimki züürt tesellisi çıkaramadı ya bu zırtoo ondan kırdıysam yada başka şeyler düşündüyseniz özür dilerim
çıkarsınlar beaaa ben hızlı gonzalesleri severim aaariba aribaaa :bebecikkız cıkarmasın nolur yani 18 aya kadar normal!!! bu bebecikler daha 7 aylık...
sizin yine iyi ben çalışınca napcam haftanın 6 günü sabah 8,30 akşam 7 tam tamına 10,30 saat bebemden ayrı ahhh yaa her işin bi zorlugu vardır oda ayrı mesele anaokulu arkadaşım var benim kulakları çın çın etsin sıla öğlen 1 de başlıyo 5 te bitiriyo ama eve gelince bide o çocuk sesleri kafamda ugulduyo diyo onunda bizden küçük bi bebesi var 5 aylık ipeksu adında ne zor kim bilirbenim ders saatim 20 oldu little, sabah genelde 9 öğlen en geç 3 de bitiyor, bir günüm boş...md yrd. herkese genelde boş gün bırakmış, aradaki boşluklara ses etmeyelim diyebuna da şükür tabi...Allahtan 5. sınıfa dersim yok...her gün 7 saat ders yapacaklar, hatta bir gün 8 saat... 19_00da çıkıyorlar...
benim ders saatim 20 oldu little, sabah genelde 9 öğlen en geç 3 de bitiyor, bir günüm boş...md yrd. herkese genelde boş gün bırakmış, aradaki boşluklara ses etmeyelim diyebuna da şükür tabi...Allahtan 5. sınıfa dersim yok...her gün 7 saat ders yapacaklar, hatta bir gün 8 saat... 19_00da çıkıyorlar...
yok hayatım küstü ve ditti anlamadım ki ne oldugunu topluma uyarım ben sizlerin fikride önemli... de babuş yok bugun konuşamadık bir orta yol bulunurdu
konuyu öğrendim msn üzerinden. anladığım kadarıyla hayatım bi istekte bulundu babuş aracılığıyla. bu konuyu neden boyle devlet sırrına döndürdü o'nu da anlamadım. neden hep bi gizem neden hep bi sır onu da çözmüş değilim. vallahi açık açık söylemem gerekirse konuyu biraz saçma ve gereksiz buldum.
ha istenilen şeyin neden istendiğini bilmiyorum. illa haklı sebepler vardır. ama durup dururken 2 foto görecem diye düzenimi bozmayı da düşünmüyorum. kaldı ki iş yerimden nete zaten kaçak kuçak giriyorum. burda zor bela sizi takip ettiğim dönemler de olmuştur. isteyen foto koyar paylaşır hayır ben böyleyım koymayacam diyen de paylaşmaz o kadar basit yani.
ha çoğunluk sağlanırsa benim işletme de izin verdiği sürece ayak uydurmaya da çalışırım ama bu işin bu kadar saklanması (ki hala cidden buna kafa yoruyorum) gizli gizli konuşulması, ben bişey deyince de ortaya fikri atanın küsüp gitmesine anlam veremiyorum.
merakla bu konunun neden bu kadar gizli tutulduğunu da tarafıma bilidirin hatungızlar. adam mı öldürdük ayol?
ha bu arada ben de eriklinin suyundan verıyorum ama kaynatmadım hiç desem![]()
kaynatmam mı gerekıyordu acaba? şuan varya kendimi tokatlayasaım var bak. hay allah ne biçim anneyım ben.
ya biz çok ısrar ettik ya ondan heralde dışardan herkesin görmesini istemiyo olabilir saygı duyarım ama gerçekten burda hep birlikte güsel bir düzen oturttuk arzu ederse hayatım msn vs mail yoluylada bu işi yapabilir düşüncesindeyim ama altını çizerek çogunluğada ayak uydururum tirip tarzında çekip gitmesi yanlış yanlızca biz onu çok seviyoruz bunu bile bile kıracağımızı düşünmesini istemem 1,5 yıllık bir birlikteliğimiz var nihayetinde ... kardeş gibi olduk kopmayı asla düşünmüyorum oylama yapın bence gökçecan kız hafta sonu evdesin ve memur gibi çalışıyon daha ne istiyon bacım sen ya ne şanslı hatunsun maaşında iyi valla ben baba kapısında bu kadar şanslı değilim kıskanıyom bu konuda seni bacım bebeğine zamanın bol olacak ne mutlu
konuyu öğrendim msn üzerinden. anladığım kadarıyla hayatım bi istekte bulundu babuş aracılığıyla. bu konuyu neden boyle devlet sırrına döndürdü o'nu da anlamadım. neden hep bi gizem neden hep bi sır onu da çözmüş değilim. vallahi açık açık söylemem gerekirse konuyu biraz saçma ve gereksiz buldum.
ha istenilen şeyin neden istendiğini bilmiyorum. illa haklı sebepler vardır. ama durup dururken 2 foto görecem diye düzenimi bozmayı da düşünmüyorum. kaldı ki iş yerimden nete zaten kaçak kuçak giriyorum. burda zor bela sizi takip ettiğim dönemler de olmuştur. isteyen foto koyar paylaşır hayır ben böyleyım koymayacam diyen de paylaşmaz o kadar basit yani.
ha çoğunluk sağlanırsa benim işletme de izin verdiği sürece ayak uydurmaya da çalışırım ama bu işin bu kadar saklanması (ki hala cidden buna kafa yoruyorum) gizli gizli konuşulması, ben bişey deyince de ortaya fikri atanın küsüp gitmesine anlam veremiyorum.
merakla bu konunun neden bu kadar gizli tutulduğunu da tarafıma bilidirin hatungızlar. adam mı öldürdük ayol?
tamam dogru ediyosun bir problem yok yavrum afiyet olsun yavrukuşa çeşme suyunu vereceksen kaynatıp soguyunca içiriyosun bazı doktorlar öyle öneriyoda... içme suyunu dogrudan verebilirsin tabisidemamalarınınkini kaynatıp ılıtıarak yapıyorum. ama içirdiğim su bizimkiyle aynı erikli damacana suyu. pompalayarak basıyorum biberonuna doldurup veriyorum. çok da guzel içiyor.
bı de kaynatılmış suyun içindeki minareller ölmüyo muydu yahu?
ay her neyse gıdıyom ben servis geldi... öptum hepınızı.
ay gökcem kız yazdım bişeyler sonra dedim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun sevdicegimmmmmm:bebecik:bebecik