2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benim ders saatim 20 oldu little, sabah genelde 9 öğlen en geç 3 de bitiyor, bir günüm boş...md yrd. herkese genelde boş gün bırakmış, aradaki boşluklara ses etmeyelim diye :D buna da şükür tabi...Allahtan 5. sınıfa dersim yok...her gün 7 saat ders yapacaklar, hatta bir gün 8 saat... 19_00da çıkıyorlar...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız cıkarmasın nolur yani 18 aya kadar normal!!! bu bebecikler daha 7 aylık...
çıkarsınlar beaaa ben hızlı gonzalesleri severim aaariba aribaaa :bebecik
benim ders saatim 20 oldu little, sabah genelde 9 öğlen en geç 3 de bitiyor, bir günüm boş...md yrd. herkese genelde boş gün bırakmış, aradaki boşluklara ses etmeyelim diye :D buna da şükür tabi...Allahtan 5. sınıfa dersim yok...her gün 7 saat ders yapacaklar, hatta bir gün 8 saat... 19_00da çıkıyorlar...
sizin yine iyi ben çalışınca napcam haftanın 6 günü sabah 8,30 akşam 7 tam tamına 10,30 saat bebemden ayrı ahhh yaa her işin bi zorlugu vardır oda ayrı mesele anaokulu arkadaşım var benim kulakları çın çın etsin sıla öğlen 1 de başlıyo 5 te bitiriyo ama eve gelince bide o çocuk sesleri kafamda ugulduyo diyo onunda bizden küçük bi bebesi var 5 aylık ipeksu adında ne zor kim bilir

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

oo senin iyiymiş lilacscım. bir gün boş. bu yıl hayal bana...
bana zümre geldi bu yıl. ama 34 saat ders var okulda. 16 18 paylaştık. üstünü de anadolu liselerinden doldurdular. yoksa 16 saatle yaşardım ben :D Rabbim oğlumu bakıcısıyla mutlu etsin inşallah, beni hiç aramasın :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok hayatım küstü ve ditti anlamadım ki ne oldugunu topluma uyarım ben sizlerin fikride önemli... de babuş yok bugun konuşamadık bir orta yol bulunurdu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok hayatım küstü ve ditti anlamadım ki ne oldugunu topluma uyarım ben sizlerin fikride önemli... de babuş yok bugun konuşamadık bir orta yol bulunurdu

konuyu öğrendim msn üzerinden. anladığım kadarıyla hayatım bi istekte bulundu babuş aracılığıyla. bu konuyu neden boyle devlet sırrına döndürdü o'nu da anlamadım. neden hep bi gizem neden hep bi sır onu da çözmüş değilim. vallahi açık açık söylemem gerekirse konuyu biraz saçma ve gereksiz buldum.

ha istenilen şeyin neden istendiğini bilmiyorum. illa haklı sebepler vardır. ama durup dururken 2 foto görecem diye düzenimi bozmayı da düşünmüyorum. kaldı ki iş yerimden nete zaten kaçak kuçak giriyorum. burda zor bela sizi takip ettiğim dönemler de olmuştur. isteyen foto koyar paylaşır hayır ben böyleyım koymayacam diyen de paylaşmaz o kadar basit yani.

ha çoğunluk sağlanırsa benim işletme de izin verdiği sürece ayak uydurmaya da çalışırım ama bu işin bu kadar saklanması (ki hala cidden buna kafa yoruyorum) gizli gizli konuşulması, ben bişey deyince de ortaya fikri atanın küsüp gitmesine anlam veremiyorum.

merakla bu konunun neden bu kadar gizli tutulduğunu da tarafıma bilidirin hatungızlar. adam mı öldürdük ayol?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bugün cuma ve ben az sonra 3 günlük uzun bi tatil için evimin yolunu tutmuş olacağım. seviyorum bu son mesai saatlerini be anacım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
konuyu öğrendim msn üzerinden. anladığım kadarıyla hayatım bi istekte bulundu babuş aracılığıyla. bu konuyu neden boyle devlet sırrına döndürdü o'nu da anlamadım. neden hep bi gizem neden hep bi sır onu da çözmüş değilim. vallahi açık açık söylemem gerekirse konuyu biraz saçma ve gereksiz buldum.

ha istenilen şeyin neden istendiğini bilmiyorum. illa haklı sebepler vardır. ama durup dururken 2 foto görecem diye düzenimi bozmayı da düşünmüyorum. kaldı ki iş yerimden nete zaten kaçak kuçak giriyorum. burda zor bela sizi takip ettiğim dönemler de olmuştur. isteyen foto koyar paylaşır hayır ben böyleyım koymayacam diyen de paylaşmaz o kadar basit yani.

ha çoğunluk sağlanırsa benim işletme de izin verdiği sürece ayak uydurmaya da çalışırım ama bu işin bu kadar saklanması (ki hala cidden buna kafa yoruyorum) gizli gizli konuşulması, ben bişey deyince de ortaya fikri atanın küsüp gitmesine anlam veremiyorum.

merakla bu konunun neden bu kadar gizli tutulduğunu da tarafıma bilidirin hatungızlar. adam mı öldürdük ayol?

ya biz çok ısrar ettik ya ondan heralde dışardan herkesin görmesini istemiyo olabilir saygı duyarım ama gerçekten burda hep birlikte güsel bir düzen oturttuk arzu ederse hayatım msn vs mail yoluylada bu işi yapabilir düşüncesindeyim ama altını çizerek çogunluğada ayak uydururum tirip tarzında çekip gitmesi yanlış yanlızca biz onu çok seviyoruz bunu bile bile kıracağımızı düşünmesini istemem 1,5 yıllık bir birlikteliğimiz var nihayetinde ... kardeş gibi olduk kopmayı asla düşünmüyorum oylama yapın bence gökçecan kız hafta sonu evdesin ve memur gibi çalışıyon daha ne istiyon bacım sen ya ne şanslı hatunsun maaşında iyi valla ben baba kapısında bu kadar şanslı değilim kıskanıyom bu konuda seni bacım bebeğine zamanın bol olacak ne mutlu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ha bu arada ben de eriklinin suyundan verıyorum ama kaynatmadım hiç desem :(

kaynatmam mı gerekıyordu acaba? şuan varya kendimi tokatlayasaım var bak. hay allah ne biçim anneyım ben.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ha bu arada ben de eriklinin suyundan verıyorum ama kaynatmadım hiç desem :(

kaynatmam mı gerekıyordu acaba? şuan varya kendimi tokatlayasaım var bak. hay allah ne biçim anneyım ben.

içecekse gerek yok gökçecim ama mamalara en azından ılıştırıyosundur ben mamalarınkini kaynatıp ılınınca yapıyorum gerisinde özel su alıyorum oğluma

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya biz çok ısrar ettik ya ondan heralde dışardan herkesin görmesini istemiyo olabilir saygı duyarım ama gerçekten burda hep birlikte güsel bir düzen oturttuk arzu ederse hayatım msn vs mail yoluylada bu işi yapabilir düşüncesindeyim ama altını çizerek çogunluğada ayak uydururum tirip tarzında çekip gitmesi yanlış yanlızca biz onu çok seviyoruz bunu bile bile kıracağımızı düşünmesini istemem 1,5 yıllık bir birlikteliğimiz var nihayetinde ... kardeş gibi olduk kopmayı asla düşünmüyorum oylama yapın bence gökçecan kız hafta sonu evdesin ve memur gibi çalışıyon daha ne istiyon bacım sen ya ne şanslı hatunsun maaşında iyi valla ben baba kapısında bu kadar şanslı değilim kıskanıyom bu konuda seni bacım bebeğine zamanın bol olacak ne mutlu

leom hatırlat eve gıdınce buna uzun bı cevabım olacak. şimdi çıkıyorum ve bu konu gerçekten garip.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
mamalarınınkini kaynatıp ılıtıarak yapıyorum. ama içirdiğim su bizimkiyle aynı erikli damacana suyu. pompalayarak basıyorum biberonuna doldurup veriyorum. çok da guzel içiyor.

bı de kaynatılmış suyun içindeki minareller ölmüyo muydu yahu?

ay her neyse gıdıyom ben servis geldi... öptum hepınızı.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ay gökcem kız yazdım bişeyler sonra dedim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun sevdicegimmmmmm:bebecik:bebecik:huhuu::huhuu::huri::huri::huri:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
mamalarınınkini kaynatıp ılıtıarak yapıyorum. ama içirdiğim su bizimkiyle aynı erikli damacana suyu. pompalayarak basıyorum biberonuna doldurup veriyorum. çok da guzel içiyor.

bı de kaynatılmış suyun içindeki minareller ölmüyo muydu yahu?

ay her neyse gıdıyom ben servis geldi... öptum hepınızı.
tamam dogru ediyosun bir problem yok yavrum afiyet olsun yavrukuşa çeşme suyunu vereceksen kaynatıp soguyunca içiriyosun bazı doktorlar öyle öneriyoda... içme suyunu dogrudan verebilirsin tabiside

tamam o konuda cevap ver bende pek bişi anlayamadım ama ön yargılı davranmıycam mutlaka bir sebep vardır babuş kaçak bugun olaydı anlatırdı en profesyönelinden doktorum hemşirem

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya anne hatun kısmısı sabahtan beri sorucam sıra gelmedi.. siz bu bebeler ne corbalar yapıyosunuz, azcık tarif verin be canlar, şaşırdım ben ne yapsam, ne yedirsem minnoşa...

şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar varya yemek yaptım sadece bizim sıpa uyuyor evin ortasında süpürge bekliyorum şu saat olmuş temizlik yapcam yuh bana uyuycağı tuttu bizimkinin baska zaman olsa 10 dk uyutamazsın 1,5 saattir paşayı bekliyorum uyansında jet hızıyla toplıycam evi inşallah kocam beni süpürgeyle yakalamasa bari:iyyyy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar