2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben "babuş babuş beni duyuyor musun" seslerine ayıldım.
Gözümü açtım, "beni duyuyo musun, iyi misin" dedi doktorum.
"evet" diycek oldum, ağzımdan daha "e" çıkar çıkmaz karnım bi acıdı ki, alt taraf kopup gidiyo sandım. öksürmek istiyorum öksüremiyorum, boğazımda anestezi gazları var. offfff ne durumdu be. dur resim varsa koyayım da gülün.
bi de öyle bi şişmişim ki, kafam diyarbakır karpuzu kadar olmuş.
vah kuzum anlatnca bile fena oldum ben yapamazdım çok nazlıyım çünkü 4 ay yatardım o halimle heralde doktorum programında canlı vermişlerdi baktıydımda fena olduydum kaç kat deri kesilio aboooww tansiyonum yine gitti bak ben doğumumda bile belden aşağıma bakamadım

Dün gökçemin benle ilgili tespitleri vardıya, meclis üyesi gibi kadın:) Eşime okudum ne dese begenirsin. Arkadaşlarını sıkmasanaa:) Ben bi sinirlendim. Ben niye onları sıkıyım ya dedim. Sen beni sıkıcımı buluyorsun diye başalyıp şiddetli bir kavga çıkardım:) Zaten gıcık oluyodum kendiisne bu aralar. Neyse kızlar sizi sıkıyormuyum ya bi sorayım dedim.
asla cnm bence çokda keyif veriyosun bize iyiki varsın -kizgin buda benden eşine bizim yerimize yorum yapmasın
Benim ameliyat sırasında fotolarım da var :D
Videolar da :D
alıcağın olsun koysana

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım benim yaaa kuzummm sende bebektede var sanki şişlik narkozdan mı oluyo babuş sezoş olanlarda genelde yüzde bir şişlik oluyo bakın mevlidimdende foto koyayım size ben eymenle beraber ne süslenmişim köylü işi yatağımıda anam süsledii eski adetleri uyguladılar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahahhaaha tanselim yarıldım.

sıkıldığımı soylemedım yahu, kişiliğini burdan doğru analız ettim.

sıkıcı olsan burda olmazdın zaten hatun. sıkıcılarla yollarımızı ayırdık biz:))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşşş :(

çok duygulandım kız... nasıl belli yüzünden acın. nasıl iyi anlıyorum seni. offf offf 15 aslan pençe atmışcasına ağrır o ameliyat yerin. ses etmek istersın sesin çıkmaz. öküsurmek istersın ı ıhh imkanı yoktur. ağzın yapışmıştır su içemezsin. off offff

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ahahahahhaaha tanselim yarıldım.

sıkıldığımı soylemedım yahu, kişiliğini burdan doğru analız ettim.

sıkıcı olsan burda olmazdın zaten hatun. sıkıcılarla yollarımızı ayırdık biz:))

Yok bitanem ben kişilik tahlilini tam doğru buldumda, densiz kocam laf konuştu. Aman olsun güzel bi kavga ettim rahatladım:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım benim yaaa kuzummm sende bebektede var sanki şişlik narkozdan mı oluyo babuş sezoş olanlarda genelde yüzde bir şişlik oluyo bakın mevlidimdende foto koyayım size ben eymenle beraber ne süslenmişim köylü işi yatağımıda anam süsledii eski adetleri uyguladılar

Bilmiyorum ki tatlım, ama yüzüm zaten tombilidir benim de, ama burda felaket şiş....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay sizinki çok normal çok hoş tansel yaaa. süperrrrr..

ama babuşumun ki çok içimi acıttı birden :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tansel o ne güsellik bacım ya doguran bir anne değilsin sankimm maşallah babuşum benim içimi burktu o geceki mesajlaşmalarımız aklıma geldide vay bee ne heyecan yapmıştım sanki ben doguruyorum uykum kaçtı oturdum dua okuduydum hep

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tansel o ne güsellik bacım ya doguran bir anne değilsin sankimm maşallah babuşum benim içimi burktu o geceki mesajlaşmalarımız aklıma geldide vay bee ne heyecan yapmıştım sanki ben doguruyorum uykum kaçtı oturdum dua okuduydum hep

Sen mevlütte çok güzel olmuşun lidoşum, maşallah
hediyeler de yağmış kız, ne çok torba var :D

Benim cidden çok acım vardı. Ben saçıma fön çekecektim, makyaj malzemelerim hazırdı, makyaj yapacaktım güya.
Tacımı bile takmak istemedim, o kadar özene bezene hazırlamıştım oysa.
Ağrım çok oldu ama çok çabuk da toparlandım....
Benim zaten doğuma gidişim de olaylı olduydu, kalp krizi geçiriyorum sanmıştım ben...Anlatamadım da doğum hikayemi, içimde kaldı :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben doğumdan çıkınca annemi görünce gözlerim dolmuştu, gözümden yaşlar süzülmüştü. Ama kardeşimin odaya girişi, onu kapıda görüşüm... Bugün gibi aklımda, onu görünce koyverdim kendimi. Hüngür hüngür ağlamıştım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar