2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dogal olarak var o hava...

hmm kolyede güzel olurmuş ama :deli: bileklik olsada güzel va zarif, begendim bemmm.....

Teşekkür ederim datlım gıymatlım.Kolyesi de var da, barones kolyesi gibi olduğundan kelli takmıyom.

kim ben ni aahhaha güleceğim yoktu kız buna mı diyon sen süss her gün üstümde olan şeyler ben hiç çıkarmam onlarla yatar kalkarım :D esas sen süslüsün kolyeni sevdim sanada yakışır dogrusu

Yok kız, ne süslüsü. Tipimi bi görsen.
Ben de bi alyans takanlardanım sadece, son zamanlar onu da orda burda unutur oldum...

hmmm tabi işin rahat şimdi deme??

biz gene istanbula gideceğik inşallah... dügün var kardeşimin...... ne giyicem ne alıcam başladı panik.. hayır daha tombalagım ya hala yakıştıramıyorum bişeyi... malum bende memiş sorunsalı var üstüne... :(

Memiş sorunsalı nasılmış kız?

tişikkür ederim sende yollarmısın pikoşş

hadi ya bende kolye sandım ama çok güsel iyi günlerde kullan bak aklıma ne geldi fotolara bakarken dogumdan çıktıgım an sandelye ile odaya giderkenki resmimi buldum aman yarabbi

Ay kıyamam kız,yazık. Benim de çok acıklı bi fotom var. Doğum sonrası, bebe mebe umrunda olmayan. Zaten kucağıma vermişler, o acıyla "hı hı çok güzel çok güzel, alırmısınız şunu" demişim :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

sade hatunsun sevdim seni bende taşlı sevmem ama o tek taşla şeyi k.validem almıştı o günden beri elimde pek sevmesemde takıyorum alyansı biz tasarladık eşimle onunki aynının düz beyazı benimki 2 renk işte

ben de düz alyans severim ama alyansımı görünce vurulduydum, ille bunu almalıyım demiştim. Çok da seviyorum. Dönüyo taşları, 360derece.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
leadercım foton beni kendi acıklı halime götürdü...... ayyyyyyyyyyy ne gerginlik yapmıştı yaa.. cok aşırı heyecanlı oldugumda sinir yapıyo bana...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaa öyle oluyoda insan ben hep azonunki gibi kucağıma vercekler odaya beraber gitcez die hayal etmiştim... o can havli ile insanda poz vercek hal mi kalır bea sizde dikiş var bide

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kocaman memişlerinin olması demek canım :D

ay bu kız valla deli. yahu o kadar fotona baktım o kadar inceledim seni. hiç bi yerinde bi kocamanlık görmedim ben... acaba o sana öyle geliyor olmasın???

daş gibi hatunsun.
hatunsunuz.
hatunlarız.

kocalarımız kıymetlerimizi bilsin ki gördüğüm kadarıyla da hepimiz kocalarımızdan da güzeliz yani. ha ben erkekte güzellik aramam o başka.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay ben demin lidoşumun fotoya alıntı yapmışım, Allahtan silmiş benden önce.
Perdono yavrım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay bu kız valla deli. yahu o kadar fotona baktım o kadar inceledim seni. hiç bi yerinde bi kocamanlık görmedim ben... acaba o sana öyle geliyor olmasın???

daş gibi hatunsun.
hatunsunuz.
hatunlarız.

kocalarımız kıymetlerimizi bilsin ki gördüğüm kadarıyla da hepimiz kocalarımızdan da güzeliz yani. ha ben erkekte güzellik aramam o başka.

Yok hayatımın kocası süper yakışıklıymış. Öyle dediydi :dance2:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben de düz alyans severim ama alyansımı görünce vurulduydum, ille bunu almalıyım demiştim. Çok da seviyorum. Dönüyo taşları, 360derece.

yaa o tam benlikmiş o zaman stresli oldugumda döndürür dururdum bende olsaydı sanki 2 yüzüğü beraber takmışsın gibi duruyo güsel o özelliğide iyiymiş ben alyansımı evlendiğim günden beri parmağımda hiç çıkarmadım eşimde bi kere çıkarmış ne yaptıysam kayıp yeni aynından bi daha yaptırdıydık çok savrugum ben

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yaaa öyle oluyoda insan ben hep azonunki gibi kucağıma vercekler odaya beraber gitcez die hayal etmiştim... o can havli ile insanda poz vercek hal mi kalır bea sizde dikiş var bide

Ben "babuş babuş beni duyuyor musun" seslerine ayıldım.
Gözümü açtım, "beni duyuyo musun, iyi misin" dedi doktorum.
"evet" diycek oldum, ağzımdan daha "e" çıkar çıkmaz karnım bi acıdı ki, alt taraf kopup gidiyo sandım. öksürmek istiyorum öksüremiyorum, boğazımda anestezi gazları var. offfff ne durumdu be. dur resim varsa koyayım da gülün.
bi de öyle bi şişmişim ki, kafam diyarbakır karpuzu kadar olmuş.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün gökçemin benle ilgili tespitleri vardıya, meclis üyesi gibi kadın:) Eşime okudum ne dese begenirsin. Arkadaşlarını sıkmasanaa:) Ben bi sinirlendim. Ben niye onları sıkıyım ya dedim. Sen beni sıkıcımı buluyorsun diye başalyıp şiddetli bir kavga çıkardım:) Zaten gıcık oluyodum kendiisne bu aralar. Neyse kızlar sizi sıkıyormuyum ya bi sorayım dedim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

daş gibi hatunsun.
hatunsunuz.
hatunlarız.

saol dadlum kız bana iyi gaz veriyosun valla :D
var gökcem var, varda ben saklamasını beceriyorum :D az daha küçük olsaydı süperk olurdu bemce...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dün gökçemin benle ilgili tespitleri vardıya, meclis üyesi gibi kadın:) Eşime okudum ne dese begenirsin. Arkadaşlarını sıkmasanaa:) Ben bi sinirlendim. Ben niye onları sıkıyım ya dedim. Sen beni sıkıcımı buluyorsun diye başalyıp şiddetli bir kavga çıkardım:) Zaten gıcık oluyodum kendiisne bu aralar. Neyse kızlar sizi sıkıyormuyum ya bi sorayım dedim.

Valla beni hiiiiiççççç sıkmıyosun bebişim, minnoşum :huri:
Gayet de neşelisin bence

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

kız sen delü müsün bacım yaaaa... şeker gibin hatunsun daha ne istiyosun?? ne sıkması dadlum........
sen gel aşşagılara gıbrısa falan bak ne güzel güler eglenirik :D :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar