2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yok be gökçecim ben öyle kasmam karşımdakini. Bak sen bana özelden bi telefon numaranı gönder, şimdi çıkıcam ben seni ararım. Zaten senin sesinide duymayı çok istiyordum. Pikem, babauş, aslı, leder,ve simuşla görüştüm. Bak sor onlara kasmam kız:)

Kasmıyo kız ver ver :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yavrum benim kuzummm o ne tatlılık yarabbi maşallah

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu yerim.........
Babuşum aynı sen ya vallahi ne güzel benziyor kızın.

senin o totilerini yerim ben.

GELİNİMMM... anasının kızı olsun benim gelinim. anası gibi olsun. anası gibi esaslı olsun. olsun yani... çok tatlı çok minnak çok güzel kız bu.

ay anne anneeeeeeeeeeeeeeeeeee... kuzum benim kız kopyan o senin. aslı gibidir kaşesi vur ancak yani. anammmmmmmmmm

Mersilerden bir demet :huhuu:
Hepinizi yalar yutarım :elif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar öteki taraftan ses seda yok mu? naptı sıkı dostlar acaba?

hala devam mı konuşmaya bılen var mı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hade bakalım bi günün daha sonuna gelıyoruz. cuma kadın gelecek eve ohh h.sonu da rahatım ev mis olacak.

bi ütüm kaldı onları da kaynanama yollayım yarın akşam da yapsın.

kadın bi de ütümü yapar kız benim yollarım mis gibi katlı jilet gibi ütülü yollar hepsini. sonra da burda arkasından çen çen konuşurum.

hiii canım benim ya valla kıymetini bilememişim gaynanamgilin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hade bakalım bi günün daha sonuna gelıyoruz. cuma kadın gelecek eve ohh h.sonu da rahatım ev mis olacak.

kadın bi de ütümü yapar kız benim yollarım mis gibi katlı jilet gibi ütülü yollar hepsini. sonra da burda arkasından çen çen konuşurum.

oh ne iyi kaynanaymış o :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

zor pikem orda muayene ücretleri nasıl bizimde hastane ücretli bakıyo fakat eşimi çok sevdiğinden sağolsun doktor torunum die bakıyo işlem ücreti almıyo devlete gitmiyorum rezalet durumda burdaki hastaneler... sağlam adamı öldürür ölüyü diriltirler...

allaam ya bide ütümü yapar diyooooooo....:sinirli::sinirli: daha ne istiyon cadıııııııııııııııı ... :D :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oh ne iyi kaynanaymış o :D

kız diyorum ya benimki benim pürüzlülüğümden aslında. azııcık da onun merakından ve evimi evi sanmasından o kadar yoksa o oo anlatsam şaşarsınız neler yaptığını.

köye gider annem de dahil olmak üzere eltime bana ve anneme kavonoz kavonoz turşular kurar, közlemeler yapar, sermeler, gözlemeler yapıp getirir. evde temziliğim olsa kadının başında durur guzel yap dıye, o sıra ütümü yapar yemeğimi yapar bırakır.

aden'in cebine boyna para sıkıştırır. yanında Aden'e şundan alacam de ertesi gün alıp yollar. ütümü yapar, yemek yollar. kız 3 ay aşerdim ben 3 ay her gün yanıma geldi yeri geldi kusmuk kartonumu tuttu kız kadın.

ayyyy dayanamayacam gidip boynuna sarılacam valla şimdik :) ama o zamanda yüz bulup yarın akşam çaya gelecek haspam. ahahhahahaha kısır döngü babuşum bu işler. paradoks

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikem muahhhhhhh dediğin gibi o benim cadılığımdan kaynaklanıyor bebişim.

ben bu pikeyle konuşunca da çok mutlu oluyorum bak. içimde kelebekler kıpraşıyor falan. kelebek gibin kadın bu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
rabbim yar ve yardımcın olsun. dıyecek bişey yok.

açıklıkla da dinsiz olunuyorsa hepimiz ateistiz o halde. bak farkında olmadan kaç kişinin günahına girip ah alıyolar taa buralardan.

neyse susuyorum ve takma kuzum Allah sabredenlerledir diyorum.
susmak en büyük nimettir konuştum konuştum sustum içim ferahladı sanki ne çok içime atmışım daha önce demiştim bu olanları git eczacılarına anlat bakalım ne tepki vercekler sizede bu sebepten anlattım hemfikiriz demekki
Okuyomu eşin burayı.......Benim eşim okumaz sanmam.
Bazen bana evde TANSEL diyor çok gülüyorum..
okuyo sanırım yani o gün okurken gördüm ilk değildir heralde.... meraklı meraklı hemde okusun ne edeyim tanselcimm

kaynananı yiyim senin helal olsun ayakta alkışlıyorum bravo yaaa benim annem burda oldugunda yapıyo kuzum ütülerimi hala bitmedi ütü 7 makine çamaşırın ütüsü bitermi bide üstüne eymen yüz kere fişten çekiyorum mırıl mırıl benle ilgilen diyo ahhh ahhh

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ama tansel ya kadın bildiğin meclis üyesi gibin. kararlı, titiz, tuttuğunu koparan ,cevval...

valla kendisindeki hitabet sanatı bende olsa şuan dominik cumhuriyetinin başbakanı bendim.

bak bi de lilacs varya o da ağır böyle. höytt höyttt. onlarla konuşurken boyle laflarıma falan dikkat edıyorum, titiz davranıyorum kendime çeki düzen verıyorum falan. ahahahhahaa delırdım zaar.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
biz en son 7. ayda gittik kontrole
dr. 8. ay gelmeyin
9. ayda gelirsiniz dedi ama ben yine gitmeyi düşünüyorum

bizim dr sırf mauyenesi 200 falan

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çıkıyorum ben hatun kısmısı.

Ufak ufak uzarım Durmam.
pılımı pırtımı toplar giderim.
yakar geçerim.
geçirdiğim de olmuştur....

muah muah kalp kalp...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ama tansel ya kadın bildiğin meclis üyesi gibin. kararlı, titiz, tuttuğunu koparan ,cevval...

valla kendisindeki hitabet sanatı bende olsa şuan dominik cumhuriyetinin başbakanı bendim.

bak bi de lilacs varya o da ağır böyle. höytt höyttt. onlarla konuşurken boyle laflarıma falan dikkat edıyorum, titiz davranıyorum kendime çeki düzen verıyorum falan. ahahahhahaa delırdım zaar.

seni çok seviyorum neden biliyomusun deli dolu oldugun için kendine has bir tavrın oldugu için ne bilim ya valla yaşama sevinci veriyosun bana burda en büyük moral kaynagımsın iyiki varsın ve iyiki çalışmaya başladınn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ahahahha :D
kız aslında lilac da konuşurkene çok datlış :D
nasıl sildim kızın karizmayı yalnız direkt datlış deyip de

beni nasıl görüyon kız bana da bişiler de, çüküm düşmesin

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şekerim çok yüksek he boğazımın iki yakası birbirine yapıştı...
Hayırlı olsun hayatım, güle güle biriksin pereler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar