2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
küçükken anlatırlardı büyükler ben de duyardım aklımda kalan

bi gün padişah şiir yazmaya kalkar ama bi türlü devamını getiremez
çıktım incir ağacına
hmmm
çıktım incir ağacınaa
topladım hamının hamınıı
hmmm
çıktım incir...
hemen adamlarını çağırır bana hemen ülkenin en iyi şairini getirin der
adamlar tutar namık kemal'i getirir
padişan der şiirimin devamını getir
çıktım incir ağacına
topladım hamının hamını
namık kemal'den karşı cevap gelir
düşersen görürsün ananın *mını

hahah güzelmis duymamıstım daha once hihihi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
geçmiş olsun canım
inşallah ilerlemez
benim de hamililekten kalan ayak ağrılarım devam ediyo
ben de bugün kuaförlerde ayaklara yaptırdıkları ayak masaj aletinden aldım
inşallah iyi gelir

inşallah hayatım çok geömiş olsun sana da... valla ben kendi adıma çürükmüşüm diyorum. 1 tane doğurum göçtüm resmen :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar hani hatırlar mısınız bilmem... Hamileyken çok şiddetli sırt ve bel ağrısı çekiyordum. Bu ağrılar doğum sonrası geçer diye beklerken halen hemen hemen aynı şiddette devam ediyordu. 2 gündür kolumu kaldıracak hal bulamıyordum. Bugün nihayet fizik tedavi bölümüne muayeneye gidebildim. Doktor baktı, film çektirdi vs vs. Neticede skolyoz(omurgada eğrilik) teşhisi konuldu, her gün 1 saat sabah akşam egzersiz verdi, hergün yine 1 saat takmam gereken ortopedik bişe verdi, her kambur durduğumda ufak mikterlı elketrik çarpacakmış beni, bir de 21 seans fizik tedavi verdi. 1 ay sürecek bir tedavi. Annemi aradım, sanırım 2 hafta sonrasına başlıcam fizik tedaviye. Sırtımdaki eğrilik düzelmezmiş, ama ilerlemesini önlermişiz. Eğer tedavi almazsam ilerleyen yaşlarda tek taraflı kamburum çıkarmış. Bu skolyoz denen şey aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklıymış doktor öyle dedi. Bide tabi benim kalça çıkığım var ya, bacaklar arası milimetrik de olsa fark buna sebep olabilir. Hepsi birleşip bomba etkisi yapmış dedi. Neyse... Buna şükür...
geçmiş olsun canım ya... tedavinde de kolay gelsin, darısı başıma olsun çünkü biraz bende de var ama ben salladıkca sallıyorum...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kızlar hani hatırlar mısınız bilmem... Hamileyken çok şiddetli sırt ve bel ağrısı çekiyordum. Bu ağrılar doğum sonrası geçer diye beklerken halen hemen hemen aynı şiddette devam ediyordu. 2 gündür kolumu kaldıracak hal bulamıyordum. Bugün nihayet fizik tedavi bölümüne muayeneye gidebildim. Doktor baktı, film çektirdi vs vs. Neticede skolyoz(omurgada eğrilik) teşhisi konuldu, her gün 1 saat sabah akşam egzersiz verdi, hergün yine 1 saat takmam gereken ortopedik bişe verdi, her kambur durduğumda ufak mikterlı elketrik çarpacakmış beni, bir de 21 seans fizik tedavi verdi. 1 ay sürecek bir tedavi. Annemi aradım, sanırım 2 hafta sonrasına başlıcam fizik tedaviye. Sırtımdaki eğrilik düzelmezmiş, ama ilerlemesini önlermişiz. Eğer tedavi almazsam ilerleyen yaşlarda tek taraflı kamburum çıkarmış. Bu skolyoz denen şey aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklıymış doktor öyle dedi. Bide tabi benim kalça çıkığım var ya, bacaklar arası milimetrik de olsa fark buna sebep olabilir. Hepsi birleşip bomba etkisi yapmış dedi. Neyse... Buna şükür...

simuşum, hem sana, hem de hasta olan akrabanıza çok çok geçmiş olsun... inşallah şifasına kavuşur...inşallah sen de kısa zamanda toparlarsın...

selam hatun kısmısı :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuş'um cok gecmis olsun canımm

Teşekkürler Bebikom :)

geçmiş olsun canım ya... tedavinde de kolay gelsin, darısı başıma olsun çünkü biraz bende de var ama ben salladıkca sallıyorum...

Teşekkür ederim Pikoşum. Aman lütfen ihmal etme, ben ihmal ede ede bu hale geldim. Keşke eeeeeeeeeeeeeeen başında gitseydim diyorum şuan...

simuşum, hem sana, hem de hasta olan akrabanıza çok çok geçmiş olsun... inşallah şifasına kavuşur...inşallah sen de kısa zamanda toparlarsın...

selam hatun kısmısı :)

Teşekkür ederim Lilacscım. Yanımda yardım eden olmadan toparlamam çok çok zor. bakalım annem hayırlısıyla gelsin inşallah da...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Çok geçmiş olsun simuşum tez zamanda iyileşmen dileğiyle en kısa zamanda bende doktora gidip muayene olucam benimde sağ kürek kemiğim ara ara dayanılmaz sancı yapıyor

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlar. moralim yerle bir. herkesn tanidigi yakin bi arkadasimin sirrini tehlikeye atmis bulundum. esim bildiginden rahatca konustum sonra bi anda esmn yegeninin evde oldugu aklima geldi. heran tum gorumcelerim ve kaynanam duyabilir yani. ama moralim bundan daha cok olaya bozuk.

arkadasimin nicedir bana gore 5 para etmez ona gore ilaah bierkek arkadasi var. 2 yildir falan beraberler.bizim kiz buna cook guvendiginden beraber oldular. cok kizdim soylendim ama engel olamadim. hep dedim ki bari iyi korun, temizliginize dikkat edin cart curt. nami diger geri cekme yontemiyle korunuyorlardi. cok emnlerdi. gecenlerde kasik agrisindan dr a gittik. rahim agzinda yara ve bol miktarda iltihap cikti. dr gercek bi yontem olmaadan iliskiye girme tehlikeli demis. bunu da ilacla kurutcaz. iyi dedik buna da sukur ama ben actimm yine agzimi bak onun yuzunden neler oldu ne bliyosun bi hayat kadiniyla falan olmadigini ya baska i hastalikmkapsaydin vs diye. daha kotusunise dun oldu. ayni dr gecikme oldugunu soyleyince kanda test istemis. o calistigi icin bana rica etti.ama yine partnerinden cok emin. bende yetisedim tlfnla aradim. dedim dr bey kanda gebelik testi ( iste tam burda yegeni duydu:(). adam 1 dk falqn derken pozitif hanimefendi hayirli olsun pazartesi gelin bebege bakalim ddi. aayyyy demisim sadece. aglamaya basladim sanki hamile ben gibi. tabi bide onun nasil agladigini dusunun. o kadar cok soylendim ki.bebegin sucu ne simdi diye. bencil herifin teki bu hala gormuyosun dedim bana hala ama o da cok agladi diyo. evlenebilme ihtimalleri yok cunku.
anneme de soyleyemem bunu dedi. gizli sakli kurtaj olucak. ne diyecegimi bilmiyorum. zevkleRine tukurdukkerimin. bu gunahla nasil yasayacaklar bakalim. yada o erkek supruntusu ne kadar sahip cikacak-kizgin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ecrin bu nası olay yaa..ne diyecegimi bilemiyorum walla Allah hayırlısı neyse onu gostersin insallah...
iste tedbirsizlik,düsüncesizlik vs..sonuca bak simdi hey Allah'ım yaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin bu nası olay yaa..ne diyecegimi bilemiyorum walla Allah hayırlısı neyse onu gostersin insallah...
iste tedbirsizlik,düsüncesizlik vs..sonuca bak simdi hey Allah'ım yaa

sorma cnm yaa. annesinden uzakta burda yasiyo. akrabalari var ama kimsenin haberi yok ki. simdinya kurtajda basina bisey gelse allah korusun. annesine ne derim ben. kurtajda iyi birsey degilki. kcakari lafi derler ama buyukler bisi biliyodur heralde. derler ya ilk bebegii aldiranin tekrari zor derler. bide insan niye ilk bebek deneyimini boyle yasasin ya. bide bebegi dusunuyorum. simdi pazartesi gorurse kesesini kalp atisini falan. can bu. yasal sinir 10 hafta ama defne nin 8 haftalik resmi var evde baya kollu bacakli. bocek gibiydi diye anlatmistim forumda. insan nasil kiyar simdi ona :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaaaa ben kızım olursa biliyodum basıma gelcegi yaa...öff hep kız cocukları icin cok janjanlı seyler yapıyoalr,insanın aklını celiyolar yaa...
barbie bebek gibi giydir soy giydir soy,insan her begendigin almak isstiyo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sorma cnm yaa. annesinden uzakta burda yasiyo. akrabalari var ama kimsenin haberi yok ki. simdinya kurtajda basina bisey gelse allah korusun. annesine ne derim ben. kurtajda iyi birsey degilki. kcakari lafi derler ama buyukler bisi biliyodur heralde. derler ya ilk bebegii aldiranin tekrari zor derler. bide insan niye ilk bebek deneyimini boyle yasasin ya. bide bebegi dusunuyorum. simdi pazartesi gorurse kesesini kalp atisini falan. can bu. yasal sinir 10 hafta ama defne nin 8 haftalik resmi var evde baya kollu bacakli. bocek gibiydi diye anlatmistim forumda. insan nasil kiyar simdi ona :(

simdi bu hatayı biri yapmamıs ki,ikisinin ortak hatası bu o yuzden sonuc her ne olursa olsun ikisi cekicek sevabını da gunahını da..
yani sonucta cahil veya cocuk degiller bunlar demi..temkinli olcaklardı su saatten sonra ne desek bos...Allah hic kimseye yasatmasın boyle bi durum,bizimde kızlarımız var bak Rabbim boyle seylerle karsılastırmasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar