Kızlar hani hatırlar mısınız bilmem... Hamileyken çok şiddetli sırt ve bel ağrısı çekiyordum. Bu ağrılar doğum sonrası geçer diye beklerken halen hemen hemen aynı şiddette devam ediyordu. 2 gündür kolumu kaldıracak hal bulamıyordum. Bugün nihayet fizik tedavi bölümüne muayeneye gidebildim. Doktor baktı, film çektirdi vs vs. Neticede skolyoz(omurgada eğrilik) teşhisi konuldu, her gün 1 saat sabah akşam egzersiz verdi, hergün yine 1 saat takmam gereken ortopedik bişe verdi, her kambur durduğumda ufak mikterlı elketrik çarpacakmış beni, bir de 21 seans fizik tedavi verdi. 1 ay sürecek bir tedavi. Annemi aradım, sanırım 2 hafta sonrasına başlıcam fizik tedaviye. Sırtımdaki eğrilik düzelmezmiş, ama ilerlemesini önlermişiz. Eğer tedavi almazsam ilerleyen yaşlarda tek taraflı kamburum çıkarmış. Bu skolyoz denen şey aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklıymış doktor öyle dedi. Bide tabi benim kalça çıkığım var ya, bacaklar arası milimetrik de olsa fark buna sebep olabilir. Hepsi birleşip bomba etkisi yapmış dedi. Neyse... Buna şükür...