2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa bu bizim oturdugumuz yer texas gibi yaa...saatte bir araba geciyo..o kadar sessiz ki,bir calı cırpı yumagı yuvarlansa sesini duycam nerdeyse..filmlerde olur ya...seviyorum boyle ama bazen gelenler geliyo :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bu ikisini aldım. erkege de uygunlar bence. ya Aden'in ayakları bi anda o kadar çok büyüdü ki çocuk tek ayakkabıya kaldi. convers denilen lanet ayakkabılarından da nefret edıyor. boğazlı olduğu için çok zorlanıyorum giydirirken ve Aden tek hamlede çıkartıyor ayagındakıleri. geçen adidas clemente serisinin kırmızı 19 numarasından aldım. kocaman oldu çok buyuk geldi. sadece 18 numara adidas dragon diye bi ayakkabısı var ona kaldım. ama onlarda sıkacak gibi 1- 2 aya kalmaz. (ayaklarımız biraz buyuk de)

markalarını yazdım çünkü mavi olan botun numarası 17-18 gri olan botun numarası da 19-20 şimdi bunlar bot olduğu için sorun olmaz dıye düşündüm. sonuçta kışlık ayakları da büyür iyice kış gelene kadar di mi?

bi de adidas'ın kalıpları küçük diye duymuştum doğru mudur?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
18 numara tam oluyor gib ama sıkıyor gibi de, 19 numara büyük oluyor 17 numara aldığım yazlık bot ayagına bile girmedi.

nasıl bi ayak numarası var bilemedim bu çocuğun.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Güzelmiş Gökce, güle güle giysin Adencik..

Tatlım bak Tablo vermişler...

sağol canım. ya napacam cetvelle mi ölçecem çocuğun ayanıgın kaç cm olduğunu bilemedim.

bak bundan aldım ben ona yaz başında 17-18 numara diye 2 kere giydi ama zar zor soktum çocuğun ayagına sonra olmadı. şimdi 18 numara bi ayakkabı var onları gıyıyor. 19 numara olan buyuk oluyor. umarım bunlar olur çünkü bebelere bot ayakkabı bulmak çok zor oluyor ya. 19-20 numara olan buyuk olur ama ocağın şubatın sonuna kadar olur dıye düşünuyorum.

sizinkilerin ayak numaralar kaç? bizimkinin ayaklarını göreler u uuuu koca ayaklı dıye dalga geçiyolar bebemle :))

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sağol canım. ya napacam cetvelle mi ölçecem çocuğun ayanıgın kaç cm olduğunu bilemedim.

bak bundan aldım ben ona yaz başında 17-18 numara diye 2 kere giydi ama zar zor soktum çocuğun ayagına sonra olmadı. şimdi 18 numara bi ayakkabı var onları gıyıyor. 19 numara olan buyuk oluyor. umarım bunlar olur çünkü bebelere bot ayakkabı bulmak çok zor oluyor ya. 19-20 numara olan buyuk olur ama ocağın şubatın sonuna kadar olur dıye düşünuyorum.

sizinkilerin ayak numaralar kaç? bizimkinin ayaklarını göreler u uuuu koca ayaklı dıye dalga geçiyolar bebemle :))

güzelmiş canım..
evet bende şimdi ölctüm cetvelle, tam 18 numaraya geliyomuş ögrendim.. ama dedigin gibi kışa kadar büyür. 19/20 numara falan al sen bence... corapla falan olur yani...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öyle yaptım valla napayım. 19 20 olanı aldım mavi olanda da 17-18 :( o kesın olmaz bak şimdi onu daha çok begendım ya :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar