2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
5.30 da tuvalete kalktım batuhan da ortamızda yatıyordu. Esim ve Batuhan uyuyorlardı kalktıgımda. Dur hazır uyanmısken mamasını da yapayım uyanır acıkır birazdan aglamadan veririm dedim esime seslenmeden kalktım mutfaga gittim.Tam aklımdan geciriyordum acaba uyanır da duser mi diye kut sesiyle yatak odasına fırladım. Batuhan uyanmıs da yataktan dusmus. Esim de hic sesini duymamıs uyandıgının.. Allahtan yavrum fazla aglamadı hemen buz koydum kafasına. O ara elimde biberonu gorunce hemen acısını unuttu yavrum ona saldırdı :) O degil de yuatagın yanında komidin var ondan korkuyorum ona vurursa kafasını diye. Cok sukur Rabbim korumus oglumu. Alnı biraz surtmus o kadar cok sukur ucuz atlattık..

geçmiş olsun tatlım. Rabbim beterinden korusun. en korktuğum şey ya kafa üstü düşmeleri. sen koru meleklerimizi ya RAB!

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
günaydın kızlar

mannak niye çok şükür oralı değilsin
benim annem de sümbülefendi tarafında oturuyor ben de o tarafta büyüdüm hala da oturan tanıdıklarımız var

little ben yol ver gitsin ben pek tutmadım kadını
ben de nefret ederim düzenime karışılmasından ellenmesinden
ve döverim seni çocuk demesi de neyin nesi salağa bah

lilacs inşallah okulun düzene girer canım benim de ehliyet var ama anca çarpışan araba kullanıyom
geçen bindik eşimle çok eğlendim yaaa ben kullandım eşim de beni gazladı hahahahavın vın diyo hadi aşkım manyak bi de ne güzel sürüyon dio dedim çarpışan ya ondan burda da çarqmak olmasa süremezdim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
lidılım sanşaynım, valla ben de işime karışılmasından, fikirlerimin sorgulanmasından acaip rahatsız olurum. Bence sen kadına söyle, bakın, ben rahatsız olurum bu şekilde işime karışılmasından de. Eğer daha da devam ederse başka birini bul bence. Ayrıca döverim seni çocuk şeklindeki bi sevme cümlesi bana çooooooooooook ters! Öyle sevme olmaz. Çok rahatsız edici...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada Gökçecim, yatağınıza bayıldığımı belirtmeden geçemicem. Ahahahahha o ne kız öyle. Adam hangi kafayla yapmış o yatağı eheuheueheue :cokkomik::cokkomik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
günaydın kızlar..

Dünyam gecmis olsun canım daha 1-2 hafta once Hira da dusmustu bizim yataktan..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
merhaba şekerler,

bugün temizlik vardı, canımız çıktı ama değdi doğrusu. kadıncağız 12 saate yakın kaldı evde. Tuna artık her köşeye gönül rahatlığıyla girebilir :elif:

bakıcıya alışmaya çalışıyoruz. ama bir huyu var kiiiiiiii , bana çok ters. bana kimse ama kimse karışamaz kızlar. bu böyle olacak diyorsam öyle olur. bunu buraya koycam diyorsam, onun yeri orasıdır. bir bal kavanozum var. kocaman. koyacak yer yok dolapta. tezgahın köşesinde duruyor mecburen. neyse bu ne dese beğenirsiniz: "ben tezgahın üstünde eşya hiç sevmem, batar orda o bal kavanozu bana." bir de lavabo yanında pompalı bulaşık deterjanı koyduğum bir şişe var. ama azalınca pompalamaz. neyse. bulaşık deterjanını temizliğe gelen bayan almış. bu da bundan pompalayamamış. dedim o biraz sıkıntılı, azalınca iyi pompalamıyor. kadındaki cevap : " aaaa işe yaramıyorsa atın, neden tutuyorsunuz. ben hiç sevmem fazlalık eşyayı"

anaaam ben de senin gibi ota ... karışanları hiç sevmem, atarım gider dicem bigün görcek...

bi de bugün kıkırdayarak Tunayı seviyor, ağzından 2 kere şu cümle döküldü "bak döverim seni çocuk" ben takarım böyle şeylere kızlar. sevgi cümlesi olarak ne kadar eğreti duruyor değil mi? -kizgin

kafayı mı yiycem söyleyin bana :D

Lıttelım okudum ve çok gerildim o kadın benim gibi biriyle çalışamazdı heralde
Bana temizliğe gelen bayana işe başladığında evde hiçbirşeyin yerini değiştirme en çok kıl olduğum şeydir diye uyardım etejer üstündeki parfümlerin sıralamasını bile değiştirmiyo eğer yerleri değişse o gittikten sonra evi elden geçirmek zorunda kalıyorum
sözün kısası O kadınla çok kavga ederdik heleki çocuğuma ÖYLE LAFLAR SÖYLEYECEK ŞAKADA OLSA AKLIMDA HEP SORU İŞARETİ OLURDU acaba vuruyormu diye sen bilirsin yinede için rahat değilse başkasını bul bence

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
çarpışan araba dedinizde aklıma geldi benimde bir gokart maceram var
esim (o zaman sozluyuz daha) annem,ben,arkadasım ve iki kız kardesim gitmiştik..arkadasım ben kullanmicam cantalarınızı tutayım siz binin dedi
ii dedim biz 5 kişi bindik 2 de yabancı var binen..
surmeye basladık sonra baktım kardesim bi kenrda durmus arabam bozuldu diye bagırıyo...neyse ben en son o na baktıgımı hatırlıyorum tam gaz surerken anammm küüüt diye biseye carptım..
meger kardesimin arabayı yapmak için gorevli girmiş piste bende yola bakmıyodum tabi hiiiiiihhhhhhh...
adam takla attı ben carpınca uctu yere..ben desen fırıldak gibi done done durdum..
ertesi gun bi boyun agrsı basladı bende aboww
2 hafta gecmedi walla,.
boyle bse iste

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hayatım lunaparkamı gittin kız sefan olsun
simuş bu sabahki miğdenle gurur duy balık ekmek:kahkaha:
dünyam geçmiş olsun Allahtan çocuğa bişey olmamış

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
he walla tanselcim oyledir annem son model teknolojik anne benim icin..hira icin ise teknolojik anneanne oldu simdi :D
bakalım ilerde de bizim cocuklarımız bizler icin neler dicekler heeyyy hey

Teşekkür ederim Tansel :))Erkenden anne olmanın avantajlarını yaşıyorum şimdi...Kendi annemin 80 li yaşlarda olduğunu gözönüne alınca yaşadığımız kuşak çatışmasını tahmin edersiniz...
Hala öcüler,karafatmalar,Allah baba taş eder-ler,aydede ler,daha neler neler :)))Evde biri 80(engelli ve göz ameliyatlı,ağır işiten)annem, biri 7 yaşında(hiperaktif,sürekli konuşan) 2 çocuğum varken,halimi bir düşünün :)

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
çarpışan araba dedinizde aklıma geldi benimde bir gokart maceram var
esim (o zaman sozluyuz daha) annem,ben,arkadasım ve iki kız kardesim gitmiştik..arkadasım ben kullanmicam cantalarınızı tutayım siz binin dedi
ii dedim biz 5 kişi bindik 2 de yabancı var binen..
surmeye basladık sonra baktım kardesim bi kenrda durmus arabam bozuldu diye bagırıyo...neyse ben en son o na baktıgımı hatırlıyorum tam gaz surerken anammm küüüt diye biseye carptım..
meger kardesimin arabayı yapmak için gorevli girmiş piste bende yola bakmıyodum tabi hiiiiiihhhhhhh...
adam takla attı ben carpınca uctu yere..ben desen fırıldak gibi done done durdum..
ertesi gun bi boyun agrsı basladı bende aboww
2 hafta gecmedi walla,.
boyle bse iste

Gokart mı?:)))) Formula1 halt etmişti canım :)))))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar