2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kız bizde de aynı ben ve babasından başka kimseyi görmüyo cocuk.. iki degişik insan gördümü nasıl seviniyo minnoş :D

ben niyeyse takmıyorum, ben anneme cok aşırı ve fazla düşkün bi cocuktum, bence iyi bişey degil .. hele ki erkek cocugunda, ben mümkün oldugunca serbest bırakmaya calışıcam kendimce...ama dengesiyle tabii ki...

Bende Selimin özgüveni tam ve anne ve babaya bağımlı çoçuk olmasını hiç istemiyorum. Sık sık dışarı çıkarıyorum, bahçede insanların sevmesine izin veriyorum. Bakıcısını çok sevsin istiyorum onlarıda ailesi benimsesin istiyroum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yok şekerim... seneye isteyebiliyorum ancak. ilde 3 yıl kalma zorunluluğu, okulda da 2 yıl... inşallah başka şehre istiycem.

çok samimi olduğum 3 arkadaşımın tayinleri çıktı. o yüzden daha bir yalnız hissediyorum. öksüz gibiyim kız buralarda :(

sabah da bakıcı geldi. bir posta da o gidince ağladım :( uyuttu Tunayı, kahvaltısını verdi, oyun oynadı... kıskandım, yeminle kıskandım, oğlum onu daha çok sevecek, hele hele ona anne diyecek yarın birgün diye ödüm kopuyor

Canım ben Selimi bırakırken bakıcıısna gülerek ve isteyerek gitti diye çok seviniyorum. Bakıcısının ismini söyleyince gülümsüyor bunu biliyor. Ben buna seviniyrum. Ben Selimin annesisiyim onu o kadar seviyorumki bazen bu sevgimden korkuyorum. Benim yerime bakıcısını koymayacağını çok iyi biliyorum. Bakıcısını sevmesi oğlumun ruh sağlığı için çok önemli diye düşünüyorum. Tunada bakıcısını sevsin inşallah, yemeklerini mutlu mutlu yesin. Canım sen onun annesisin senin yerine hiç birşey koyamaz. Bu arada annen ve kayınvalden dönüşümlü bakacaklardı ne oldu?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçem merhaba tatlım. İşe başladın hayırlı olsun canımcım..Ben 1,5 ay oldu başlayalı ama sabahtan gelmiyorum. Öğlen gelip 5 de çıkıyorum. Senin çalışma saatlerin nasıl? Emzirme işini ne yapıyorsun?

sağolasın canım benim. daha konuşmadım yoğun bi p.tesi şefin yanına uğramadım henüz. ama benim iş yerim merkezden uzak. erken çıkmanın bana hiç bi faydası yok. çıkıp saatlerce araba bekliyecem ki dünyanın parası ve zamanını yitirecem.

hazır iş yerimin servisi varken süt iznimi bi güne yaymak istiyorum. p.tesi günü çok uygun olur diye düşünüyorum. bakalım kısmet. biliyosun ben özel şirketteyim. yerime gelen çocuk kendini çok sevdirmiş çok çalışkan ve hevesli bi genç.

sanki bu departmanda beni gözden çıkarmışlar gibi geldi bana (ki haklılar buranın eski elamanlarından olduğumdan papazım ben biraz. işime gelen işi yaparım gerisini yeni gelen gençlere verırım. gün boyu oturup para kazanıyorum yani anlyacağın.) sürekli bi emre de çok çalışkandı lafları gelıyor kulağıma. şakayla karışı da olsa üzülüyor insan.

o yüzden 2-3 gün geçsin de izin işini de ayarlıyacagım Allah'ın izniyle.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
little ayrnı korku bende de var ya annemi benden daha çok severse :( ya ilk ona anne derse ya sonra ikimize birden anne derse ayy kıskançlıktan gebercem yaa

bazen annem dioki of bugün arkandan çok ağladı mutlu oluyorum resmen
bazen de iyi durdu deyince de bozuluyorum hemen oğlum beni özlemedin mi sen diye

Hayatım Şahinim senden başkasını annesi gibi sevebilirmi olmaz öyle şey. Bu düşünceyi barak tatlım benim. Geçenlerde Selimi 2 saat görümceme bıraktım, babanneside vardı. O kadar güzel bakmışlar, oynamışlar hiç ağlamamış. Biz içeri girince bir mutlu oldu anlatamam. Kayınvaldem dediki biz ne yaparsak yapalım anne ve babayı böyle bilirler. Allah kimsenin yavrusunu kimseye bırakmasın dedi.Çok haklıydı.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar yapmayın Allah aşkına ya.

Aden uyurken odaya girsem ben uykusunda gülümsüyor çocuk resmen. görmese de kokunuzdan, koklamasalar da hisle anlıyolar annenin kim olduğunu.

unutmayın kesilen sadece göbek bağınız o kadar. gönül bağını kesip atacak hiç bi güç yok henüz. olmayacak da.

hatta bununla ilgili bi film vardı ama adını unuttum durun bulmaya çalışıyım izleyin. ne demek istediğimi anlayacakısnız.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar yapmayın Allah aşkına ya.

Aden uyurken odaya girsem ben uykusunda gülümsüyor çocuk resmen. görmese de kokunuzdan, koklamasalar da hisle anlıyolar annenin kim olduğunu.

unutmayın kesilen sadece göbek bağınız o kadar. gönül bağını kesip atacak hiç bi güç yok henüz. olmayacak da.

hatta bununla ilgili bi film vardı ama adını unuttum durun bulmaya çalışıyım izleyin. ne demek istediğimi anlayacakısnız.

onu hira da yapıyo ben odasına girdigimde bakıyorum bazen uykusunda seveyim diye ya kıpırdanıyo hemen yada gülüyo :)
ama dedigin dogru biz yavrularımızı,yavrularımız da bizi nerde olursak olalım biliriz..Allah'ım hicbirimizi ayırmasın

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
the forgotten

bu filmi her anne izlemeli. anneliğin ne olduğunu bu film anlatıyor kesinlikle. 1julianne moore'un filmi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simusssss kızz seninki sarısın mavi gozlu de oyle dıolarr. benim kızz kumral ki bende kapkara degilim yani. gozu ela gibi. saclar tam kahve. bi kac ton var aramızda. gecen cok yakın biri kızz sen nerden yaptın bu cocugu dedi. guldukk kıvıramadı tabi sonra da dogru soyle bankadan mı aldın dedi bu kez tekrar.. hee dedim yurtdısından gittik aldıkk secme didim. babası thomas olabiler. belli zaten didi yine gulduk. sok oldumm sookkk .acaba cocuk benden degilmi dedim bi an kendi kendime. kendimden eminim ama belki kocm baskasından yapmıstır.:D ısın kotusu kocam benden 3 ton daha kara:D agzı torba degil ki buzesin anacım peri kızı gibi evladın kıskanıyolar

Ecrincim tek kelime: MALLAR MAAAAAAAAAAL!!

yeni bi iş gününden marhaba bağyanlarrrrrr..

muah muahhhh hepinize. hadi kalkın tembel tenekeler hadii saat kaç oldu... :eek:pucuk:

Uuuuu beybiii, hayırlı olsun hadi bakalım :)

ya ben mi anlatamadım bunlar mı anlamıyo simdi..
benim kızım gunde 500 cl devam sutu zaten iciyo ama sadece 2 cay bardagı ek gıdayla doymaz ki yani..sadece 1 cay bardagını gecik yogurt yiyo zaten e bi o kadar da meyveydi sebzeydi derken 2 cay bardagını geciyo dolayısıyla..
ne şimdi bu..yani benim asıl merak ettigim su;
ek gıdayla doymadıgında ben cocuguma 700 cl yada 8oo cl devam sutu verebilirmiyim sakınca yokmu yani

Verebilirsin Bebikom da, kız sizin şu yedirdiklerinizin 1/4 ini yemiyo benim bebe. Birtek sabah kahvaltısında milupanın ballı tahıllı 6. aydan sonra kahvaltısı var ondan 60 bazen 90 cc yiyo hepsi bu. Ne çorba ne meyve ağzına almıyo...

Selam hanimlar size Kemerden sesleniyorum :D

Babuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş, iyi tatilleeeeeeeeeeeeeer :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
öp o zaman... :elif:

Öperim kız öpmem mi. Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :D:D

Aaaaaaaaaaaaay koştur koştur yarım yamalak okudum yazdıklarınızı valla bu zilli uyancak bişe yazamadan çıkıcam korkusuna :D:D

Öncelikle bu Pepe hangi kanaldadır saat kaçta çıkar nedir ne değildir? Ben neden izlemiyorum halbuuuusiii çok severim çizgifilm :D:D

Sonralıkla; yaaa canlar biliyorum bebelerden ayrılmak onu bir başkasının gözetimine bırakmak çok çok zor ama yapacak daha iyi birşeyiniz olabilseydi eminim onu yapardınız. Bana şimdi oturduğum yerden konuşmak kolay belki ama sizleri az çok tanıdığımı düşünüyorum. Hepiniz birer pırlantasınız, çok iyi annelersiniz. Evlatlarımız Allah'ın izniyle en çok bizleri sevecekler. Ne olur böyle endişeleriniz olmasın.... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar yaaa galiba bizim sağ köpek dişimiz de çıkıyor. İğne başı gibi bi beyazlık var orda. Vampirella olucak kızım :D Üst ön dişler çıkmadan köpek dişlerinin çıkması normal mi yaaa? :(:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yarın doktor kontrolüne götürcem inşallah sorucam doktora ama düşünmekten egzamalarım azdı sabahtandır yüzümü kaşıyıp duruyorum. Gerçi başka şeyler de tetikledi egzamalarımı ya neyse....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pepe dediğimiz velet hangi kanalda bilmıyorum ama biz netten izliyorduk.

çocukların dikkatını çekiyor. ha gerçi çoğu kez Aden'i karşısına koyup benim pepeye dalmışlığım Aden'in de Aşk-ı memnu'yu soluksuz izlemişliği vardır o başka. :) ehehehe

sonracığıma da son yazdıklarına den den koyuyorum. çalışmak zorundayız yapacak bişey yok.

hayatımda hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim ben. bişey almak istesem kocamın almadığından değil diyememek yoruyordu beni. alışmışım senelerdir kendi paramla dönmeye.

abowww tek maaşla geçinmek de zormuş hacı...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Laylaaaaaaaaaaa Nazoooooooooooooooo kızlar biz ne zaman buluşucaz yav? Eşim bile, neden görüşmüyosunuz arkadaşlarınla diyo :D:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Simuş'um
walla sebzeyi once benimkide yemedi de artık yiyo icine bide 1 tane cici bebe ekmegi koyuyorum oyle yediriyom sebze corbasını..
sabah kahvaltısında problem yasıyoruz bizde istemiyo aglıyo..tek tek vericem artık bakalım..
demir damlasını da kullanmicam artık onun yerine gun asırı yada her gun 1 cay kasıgı pekmez vercem ya sade olarak yada meyvesine karıstırırım..
mesela seftali elma yapıyom yemiyo benim dana,ama muz-kayısı yapsam yiyo yada muz-elma..seciyo yani..
seninkızın da vardır mutlaka bi istedigi ama bilemedim ki :ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
................PEPE.....................

trt cocuk da cıkıyo kızlar..tam saatlerini bende bilmiyom ama gun boyu bi kac kez ckıyo iste..dondurup dondurup aynı bolumleri koyuyolar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar