kız oturmaya mı geldik hadee kalkın...
gökçem merhaba tatlım. İşe başladın hayırlı olsun canımcım..Ben 1,5 ay oldu başlayalı ama sabahtan gelmiyorum. Öğlen gelip 5 de çıkıyorum. Senin çalışma saatlerin nasıl? Emzirme işini ne yapıyorsun?
kız oturmaya mı geldik hadee kalkın...
kız bizde de aynı ben ve babasından başka kimseyi görmüyo cocuk.. iki degişik insan gördümü nasıl seviniyo minnoş
ben niyeyse takmıyorum, ben anneme cok aşırı ve fazla düşkün bi cocuktum, bence iyi bişey degil .. hele ki erkek cocugunda, ben mümkün oldugunca serbest bırakmaya calışıcam kendimce...ama dengesiyle tabii ki...
yok şekerim... seneye isteyebiliyorum ancak. ilde 3 yıl kalma zorunluluğu, okulda da 2 yıl... inşallah başka şehre istiycem.
çok samimi olduğum 3 arkadaşımın tayinleri çıktı. o yüzden daha bir yalnız hissediyorum. öksüz gibiyim kız buralarda
sabah da bakıcı geldi. bir posta da o gidince ağladımuyuttu Tunayı, kahvaltısını verdi, oyun oynadı... kıskandım, yeminle kıskandım, oğlum onu daha çok sevecek, hele hele ona anne diyecek yarın birgün diye ödüm kopuyor
gökçem merhaba tatlım. İşe başladın hayırlı olsun canımcım..Ben 1,5 ay oldu başlayalı ama sabahtan gelmiyorum. Öğlen gelip 5 de çıkıyorum. Senin çalışma saatlerin nasıl? Emzirme işini ne yapıyorsun?
little ayrnı korku bende de var ya annemi benden daha çok severseya ilk ona anne derse ya sonra ikimize birden anne derse ayy kıskançlıktan gebercem yaa
bazen annem dioki of bugün arkandan çok ağladı mutlu oluyorum resmen
bazen de iyi durdu deyince de bozuluyorum hemen oğlum beni özlemedin mi sen diye
kızlar yapmayın Allah aşkına ya.
Aden uyurken odaya girsem ben uykusunda gülümsüyor çocuk resmen. görmese de kokunuzdan, koklamasalar da hisle anlıyolar annenin kim olduğunu.
unutmayın kesilen sadece göbek bağınız o kadar. gönül bağını kesip atacak hiç bi güç yok henüz. olmayacak da.
hatta bununla ilgili bi film vardı ama adını unuttum durun bulmaya çalışıyım izleyin. ne demek istediğimi anlayacakısnız.
simusssss kızz seninki sarısın mavi gozlu de oyle dıolarr. benim kızz kumral ki bende kapkara degilim yani. gozu ela gibi. saclar tam kahve. bi kac ton var aramızda. gecen cok yakın biri kızz sen nerden yaptın bu cocugu dedi. guldukk kıvıramadı tabi sonra da dogru soyle bankadan mı aldın dedi bu kez tekrar.. hee dedim yurtdısından gittik aldıkk secme didim. babası thomas olabiler. belli zaten didi yine gulduk. sok oldumm sookkk .acaba cocuk benden degilmi dedim bi an kendi kendime. kendimden eminim ama belki kocm baskasından yapmıstır.ısın kotusu kocam benden 3 ton daha kara
agzı torba degil ki buzesin anacım peri kızı gibi evladın kıskanıyolar
yeni bi iş gününden marhaba bağyanlarrrrrr..
muah muahhhh hepinize. hadi kalkın tembel tenekeler hadii saat kaç oldu...pucuk:
ya ben mi anlatamadım bunlar mı anlamıyo simdi..
benim kızım gunde 500 cl devam sutu zaten iciyo ama sadece 2 cay bardagı ek gıdayla doymaz ki yani..sadece 1 cay bardagını gecik yogurt yiyo zaten e bi o kadar da meyveydi sebzeydi derken 2 cay bardagını geciyo dolayısıyla..
ne şimdi bu..yani benim asıl merak ettigim su;
ek gıdayla doymadıgında ben cocuguma 700 cl yada 8oo cl devam sutu verebilirmiyim sakınca yokmu yani
Selam hanimlar size Kemerden sesleniyorum
ben geldim simoşşşşşşşş.. daha ne olsun kızmuah muahhh
Hoşgeldin Gökçe balııııııım özledim kız
öp o zaman... :elif: