2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar eymene bebe ile pepenin bebeğini almıştım ya onlarla yapışık geziyo evde şimdide pepe tvde horon tepiyo bizimkide ucunuyo tvye :D götünü yediğim

ahahaaahah pepe bizim evin ortasına yıldırım gibi düşmüştü geçen ay. her dakika pepe izliyordu kocam. güya adene izletıyor ama. adam bildiğin pepeyle yattı pepeyle kalktı.

ayrıca horon teptiği bölüm süper. çayelinden öteye gidelim yarii yariii.. babasının en sevdiği halk oyunu da horonmuş pepeciğimin. :)

Kiz kim kaybetmis 13une kadar tatili de ben bulayim :)
10unda is basi :)
Yer bulmak cok zor oldu bebikom valla okullarin acilmasina bir hafta kaldigi icin butun tatil yoreleri ful cekiyo.
Secme sansimiz fazla olmadi hatta tek otelde bile yer bulamadik.
İki ayri otelde 3+3 gun kalicaz. Buldugumuzla idare esiyiruz.
Biz bugun giris yapmak istemistik once eskisehire ugrayip bir gun dinlenip oyle yola cikacaktik ama yer bulma sorunu olunca dun giris yapmak zorunda kaldik. Eskisehire ugradik ama gece yattik sabah kalktik yola dustuk.
Ada yollarda cok yoruldu sıkıldı.
Yeme duzeni uyku duzeni alt ust oldu dun burnumuzdan getirdi canimiza okudu :)
Bugun toparliyoruz biraz biraz...

Hemsire hayirli olsun gulüm ilk is gunun.
Calismak iyidir kiz oyle deme:deli:

öyle de ne biliyim ya sonuçta bebemden uzaktayım işte. yoksa elbet özlemişim ortamı. :)

gökçem bişi itiraf ediyim mi iyiki işe başladın cnm seni çok öslemişim yaaa hasret bıraktın kendini...

kız bende özledim de evden giremıyordum işte pek. tam muhabbete başlıyodum aden limon sıkıyodu valla :)))

Selam kızlar nabersinizzzz ?

iyi kuzucuk sen nasılsın? bebişler nasıl? :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar nabersinizzzz ?
iyiyiz taze anne
ahahaaahah pepe bizim evin ortasına yıldırım gibi düşmüştü geçen ay. her dakika pepe izliyordu kocam. güya adene izletıyor ama. adam bildiğin pepeyle yattı pepeyle kalktı.

ayrıca horon teptiği bölüm süper. çayelinden öteye gidelim yarii yariii.. babasının en sevdiği halk oyunu da horonmuş pepeciğimin. :)

öyle de ne biliyim ya sonuçta bebemden uzaktayım işte. yoksa elbet özlemişim ortamı. :)

kız bende özledim de evden giremıyordum işte pek. tam muhabbete başlıyodum aden limon sıkıyodu valla :)))

iyi kuzucuk sen nasılsın? bebişler nasıl? :)

muhahaha bzimde evin ortasında :D eymen devamlı izlio daha dogrusu ben açıyorumda bakıyo yavrucak

aneam bizimkilerdende vakit kalmıyo ama sen sakin ev ortamına girince koptun bebem yaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öyle oldu valla. ev hanımlığım boyunca şunu anladım ne sıkıcı şeymiş yahu bu evde oturmak. aboooo darallar gelıyodu arada valla. pöfff..

o değil de naptınız kızlar?

kilolar, bebekle olan ilişkiniz, eşinizle durum, kaynana kaprisleri nasıl gidiyor? bayadır kopuğum kim nerde ne yaptı bilemedim.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

nasılsınız? bugün izinliyim, yarın da 2 de sınav varmış. 1de gitsem yeter herhalde. dün döndük. her telefonda annem de ben de zırıl zırıl ağlıyoruz :( nefret ediyorum senden devreeeeeeeeeeeek

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam hanimlar size Kemerden sesleniyorum :D
iyi tatiller gülüm.. ohh misler gibi keyfini cıkarın inşallah.. bende Ada'yı sorucaktım.. denize soktunuzmu minnoşu?
bideyolda nasıl oldu diye...
selam kızlar,

nasılsınız? bugün izinliyim, yarın da 2 de sınav varmış. 1de gitsem yeter herhalde. dün döndük. her telefonda annem de ben de zırıl zırıl ağlıyoruz :( nefret ediyorum senden devreeeeeeeeeeeek

selam şeker.... kız deme oyle bende hislenirim şimdi bak....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
öyle oldu valla. ev hanımlığım boyunca şunu anladım ne sıkıcı şeymiş yahu bu evde oturmak. aboooo darallar gelıyodu arada valla. pöfff..

kilolar, bebekle olan ilişkiniz, eşinizle durum, kaynana kaprisleri nasıl gidiyor? bayadır kopuğum kim nerde ne yaptı bilemedim.

evek gülüm sıkıcı valla.... banada darallar geliyo da benim çarem yok... :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lidılım valla keşke devrek konusunda sana biraz telkin edici sözler söyleyebilsem ama devrek hakikaten garip bi memleket.

yok mu senin tayinini en olmadı zonguldak'a falan aldırabilme imkanın. bak bizim buralar süperdir kız. kanka olurum ben sana yalnızlık da çekmezsin. t

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi tatiller gülüm.. ohh misler gibi keyfini cıkarın inşallah.. bende Ada'yı sorucaktım.. denize soktunuzmu minnoşu?
bideyolda nasıl oldu diye...

selam şeker.... kız deme oyle bende hislenirim şimdi bak....

hep beraber ağalayalım o zaman :D

karşımızda da 90 yaşında mı ne bir bayan var, arabamızın üstüne birşeyler atıp duruyor. sabah yoğurt dökmüş, ev sahibimiz temizlemiş. şimdi de şeftali çekirdeğini atıverdi üstüne. ben o arabanın kredisi için çalışıyorum, oğlumdan ayrılcam. yaşına falan bakmıycam yolucam o iki tel saçını bu sinirle o olacak :sinirli:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lidılım valla keşke devrek konusunda sana biraz telkin edici sözler söyleyebilsem ama devrek hakikaten garip bi memleket.

yok mu senin tayinini en olmadı zonguldak'a falan aldırabilme imkanın. bak bizim buralar süperdir kız. kanka olurum ben sana yalnızlık da çekmezsin. t

yok şekerim... seneye isteyebiliyorum ancak. ilde 3 yıl kalma zorunluluğu, okulda da 2 yıl... inşallah başka şehre istiycem.

çok samimi olduğum 3 arkadaşımın tayinleri çıktı. o yüzden daha bir yalnız hissediyorum. öksüz gibiyim kız buralarda :(

sabah da bakıcı geldi. bir posta da o gidince ağladım :( uyuttu Tunayı, kahvaltısını verdi, oyun oynadı... kıskandım, yeminle kıskandım, oğlum onu daha çok sevecek, hele hele ona anne diyecek yarın birgün diye ödüm kopuyor

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok şekerim... seneye isteyebiliyorum ancak. ilde 3 yıl kalma zorunluluğu, okulda da 2 yıl... inşallah başka şehre istiycem.

çok samimi olduğum 3 arkadaşımın tayinleri çıktı. o yüzden daha bir yalnız hissediyorum. öksüz gibiyim kız buralarda :(

sabah da bakıcı geldi. bir posta da o gidince ağladım :( uyuttu Tunayı, kahvaltısını verdi, oyun oynadı... kıskandım, yeminle kıskandım, oğlum onu daha çok sevecek, hele hele ona anne diyecek yarın birgün diye ödüm kopuyor

ah kuzum benim ya. annesi sensin yavrum onun. kilometrelerce de uzağa gitsen bilir o seni. tanır. annesin sen. annesisin. bilir bebekler anneyi kokusundan anlarlar bakışından tanırlar.

saçma düşüncelerle üzme kendini. geçecek az kalmış sabret az daha. düşün ki eve gidince tuna gibi sağlam, sağlıklı, güzel bi bebeğin var. bunu düşünüp sabret.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
little ayrnı korku bende de var ya annemi benden daha çok severse :( ya ilk ona anne derse ya sonra ikimize birden anne derse ayy kıskançlıktan gebercem yaa

bazen annem dioki of bugün arkandan çok ağladı mutlu oluyorum resmen
bazen de iyi durdu deyince de bozuluyorum hemen oğlum beni özlemedin mi sen diye

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

cnm benim ben eski kgdan 1 kg azım 72 kgyum
eşime gelince gayet iyi aramız maşallah
kaynana... iyi iştede biz iyi olursak iyiyiz gelinler az surat assın gör bak neler oluyo politik davranıyorum işte anca öyle güzel geçiniliyo yoksa ortalıgı fena karıştırıyolar görümcelerde giriyo işin içine sonra ayıkla princin taşını hesabıı

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ah kuzum benim ya. annesi sensin yavrum onun. kilometrelerce de uzağa gitsen bilir o seni. tanır. annesin sen. annesisin. bilir bebekler anneyi kokusundan anlarlar bakışından tanırlar.

saçma düşüncelerle üzme kendini. geçecek az kalmış sabret az daha. düşün ki eve gidince tuna gibi sağlam, sağlıklı, güzel bi bebeğin var. bunu düşünüp sabret.

tanır tabi, ama ne biliyim işte. çok tuhaf. kahvaltıda kırk nazla yerdi, kadına nasıl ağzını açtı görmen lazım. şaştım kaldım.
ama onun kucağındayken beni görünce hep üstüme atladı. tontiş kuzum benim

little ayrnı korku bende de var ya annemi benden daha çok severse :( ya ilk ona anne derse ya sonra ikimize birden anne derse ayy kıskançlıktan gebercem yaa

bazen annem dioki of bugün arkandan çok ağladı mutlu oluyorum resmen
bazen de iyi durdu deyince de bozuluyorum hemen oğlum beni özlemedin mi sen diye

HayatıM anneme dese, mutlu olurum, ona emeği çok çünkü. kadıncağız dünden beri ağlayıp duruyor . babam yemek yememiş dün :( hep sesi kulağımda, yüzü gözümün önüne geliyor diyormuş :( o kadar sevilirken ayırmak da koydu bana doğrusu. şeytan dedi, bırak burda, gül gibi bakarlar,,, sonra kıyamadım... babaanne dede sağolsunlar anca "napıyon oğlum laaan" demeyi biliyorlar :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
off offf valla şu annelik izni daha da uzasın ya. 5 sene olsun hatta. hepimizin aklı evde işte.

annem bakıyor benden iyi bakacağından da eminim ama benim annesi işte. benim yanımda olması laım. benlen olması lazım. benim o. sadece benim. babasının bile değil.

kafayı yedirtir bu annelik duygusu valla. bencilim bu konuda valla. benim bebeğim o.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar sizin yasadıgınız korkunun tersi mi diyim degisigi mi diyim bendeki artık.
burdada hiranın benden ve babasından baska kimsesi olmaıdgı icin o taraflı korkum yok ama bu seferde cocuk benden bıkmıs gibime geliyo,baska kimseyi gormedigi icin butun gun basbasa oldugumuz icin sıkılıyo gibime geliyo.. daha hic kimsenin kucagından bana gelmeye cabalamadı mesela :)
gecen esimin halasına gitmistik kusadasına,orda kadının kucagında gık demeden oturdu bende karsısındayım hic beni istemedi aglamadı.. ne bilyiim iste,garip hissediyo insan..
Allah saglık sıhhat versin yavrularımıza baska bsi istemiom

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar sizin yasadıgınız korkunun tersi mi diyim degisigi mi diyim bendeki artık.
burdada hiranın benden ve babasından baska kimsesi olmaıdgı icin o taraflı korkum yok ama bu seferde cocuk benden bıkmıs gibime geliyo,baska kimseyi gormedigi icin butun gun basbasa oldugumuz icin sıkılıyo gibime geliyo.. daha hic kimsenin kucagından bana gelmeye cabalamadı mesela :)
gecen esimin halasına gitmistik kusadasına,orda kadının kucagında gık demeden oturdu bende karsısındayım hic beni istemedi aglamadı.. ne bilyiim iste,garip hissediyo insan..
Allah saglık sıhhat versin yavrularımıza baska bsi istemiom

kız bizde de aynı ben ve babasından başka kimseyi görmüyo cocuk.. iki degişik insan gördümü nasıl seviniyo minnoş :D

ben niyeyse takmıyorum, ben anneme cok aşırı ve fazla düşkün bi cocuktum, bence iyi bişey degil .. hele ki erkek cocugunda, ben mümkün oldugunca serbest bırakmaya calışıcam kendimce...ama dengesiyle tabii ki...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar