kızlar eymene bebe ile pepenin bebeğini almıştım ya onlarla yapışık geziyo evde şimdide pepe tvde horon tepiyo bizimkide ucunuyo tvyegötünü yediğim
Kiz kim kaybetmis 13une kadar tatili de ben bulayim
10unda is basi
Yer bulmak cok zor oldu bebikom valla okullarin acilmasina bir hafta kaldigi icin butun tatil yoreleri ful cekiyo.
Secme sansimiz fazla olmadi hatta tek otelde bile yer bulamadik.
İki ayri otelde 3+3 gun kalicaz. Buldugumuzla idare esiyiruz.
Biz bugun giris yapmak istemistik once eskisehire ugrayip bir gun dinlenip oyle yola cikacaktik ama yer bulma sorunu olunca dun giris yapmak zorunda kaldik. Eskisehire ugradik ama gece yattik sabah kalktik yola dustuk.
Ada yollarda cok yoruldu sıkıldı.
Yeme duzeni uyku duzeni alt ust oldu dun burnumuzdan getirdi canimiza okudu
Bugun toparliyoruz biraz biraz...
Hemsire hayirli olsun gulüm ilk is gunun.
Calismak iyidir kiz oyle deme:deli:
gökçem bişi itiraf ediyim mi iyiki işe başladın cnm seni çok öslemişim yaaa hasret bıraktın kendini...
Selam kızlar nabersinizzzz ?
iyiyiz taze anneSelam kızlar nabersinizzzz ?
aaahah pepe bizim evin ortasına yıldırım gibi düşmüştü geçen ay. her dakika pepe izliyordu kocam. güya adene izletıyor ama. adam bildiğin pepeyle yattı pepeyle kalktı.
ayrıca horon teptiği bölüm süper. çayelinden öteye gidelim yarii yariii.. babasının en sevdiği halk oyunu da horonmuş pepeciğimin.![]()
öyle de ne biliyim ya sonuçta bebemden uzaktayım işte. yoksa elbet özlemişim ortamı.![]()
kız bende özledim de evden giremıyordum işte pek. tam muhabbete başlıyodum aden limon sıkıyodu valla))
iyi kuzucuk sen nasılsın? bebişler nasıl?
kız oturmaya mı geldik hadee kalkın...
iyi tatiller gülüm.. ohh misler gibi keyfini cıkarın inşallah.. bende Ada'yı sorucaktım.. denize soktunuzmu minnoşu?Selam hanimlar size Kemerden sesleniyorum
selam kızlar,
nasılsınız? bugün izinliyim, yarın da 2 de sınav varmış. 1de gitsem yeter herhalde. dün döndük. her telefonda annem de ben de zırıl zırıl ağlıyoruznefret ediyorum senden devreeeeeeeeeeeek
öyle oldu valla. ev hanımlığım boyunca şunu anladım ne sıkıcı şeymiş yahu bu evde oturmak. aboooo darallar gelıyodu arada valla. pöfff..
o değil de naptınız kızlar?
kilolar, bebekle olan ilişkiniz, eşinizle durum, kaynana kaprisleri nasıl gidiyor? bayadır kopuğum kim nerde ne yaptı bilemedim.
iyi tatiller gülüm.. ohh misler gibi keyfini cıkarın inşallah.. bende Ada'yı sorucaktım.. denize soktunuzmu minnoşu?
bideyolda nasıl oldu diye...
selam şeker.... kız deme oyle bende hislenirim şimdi bak....
lidılım valla keşke devrek konusunda sana biraz telkin edici sözler söyleyebilsem ama devrek hakikaten garip bi memleket.
yok mu senin tayinini en olmadı zonguldak'a falan aldırabilme imkanın. bak bizim buralar süperdir kız. kanka olurum ben sana yalnızlık da çekmezsin. t
yok şekerim... seneye isteyebiliyorum ancak. ilde 3 yıl kalma zorunluluğu, okulda da 2 yıl... inşallah başka şehre istiycem.
çok samimi olduğum 3 arkadaşımın tayinleri çıktı. o yüzden daha bir yalnız hissediyorum. öksüz gibiyim kız buralarda
sabah da bakıcı geldi. bir posta da o gidince ağladımuyuttu Tunayı, kahvaltısını verdi, oyun oynadı... kıskandım, yeminle kıskandım, oğlum onu daha çok sevecek, hele hele ona anne diyecek yarın birgün diye ödüm kopuyor
öyle oldu valla. ev hanımlığım boyunca şunu anladım ne sıkıcı şeymiş yahu bu evde oturmak. aboooo darallar gelıyodu arada valla. pöfff..
o değil de naptınız kızlar?
kilolar, bebekle olan ilişkiniz, eşinizle durum, kaynana kaprisleri nasıl gidiyor? bayadır kopuğum kim nerde ne yaptı bilemedim.
ah kuzum benim ya. annesi sensin yavrum onun. kilometrelerce de uzağa gitsen bilir o seni. tanır. annesin sen. annesisin. bilir bebekler anneyi kokusundan anlarlar bakışından tanırlar.
saçma düşüncelerle üzme kendini. geçecek az kalmış sabret az daha. düşün ki eve gidince tuna gibi sağlam, sağlıklı, güzel bi bebeğin var. bunu düşünüp sabret.
little ayrnı korku bende de var ya annemi benden daha çok severseya ilk ona anne derse ya sonra ikimize birden anne derse ayy kıskançlıktan gebercem yaa
bazen annem dioki of bugün arkandan çok ağladı mutlu oluyorum resmen
bazen de iyi durdu deyince de bozuluyorum hemen oğlum beni özlemedin mi sen diye
kızlar sizin yasadıgınız korkunun tersi mi diyim degisigi mi diyim bendeki artık.
burdada hiranın benden ve babasından baska kimsesi olmaıdgı icin o taraflı korkum yok ama bu seferde cocuk benden bıkmıs gibime geliyo,baska kimseyi gormedigi icin butun gun basbasa oldugumuz icin sıkılıyo gibime geliyo.. daha hic kimsenin kucagından bana gelmeye cabalamadı mesela
gecen esimin halasına gitmistik kusadasına,orda kadının kucagında gık demeden oturdu bende karsısındayım hic beni istemedi aglamadı.. ne bilyiim iste,garip hissediyo insan..
Allah saglık sıhhat versin yavrularımıza baska bsi istemiom