yeni bi iş gününden marhaba bağyanlarrrrrr..
muah muahhhh hepinize. hadi kalkın tembel tenekeler hadii saat kaç oldu...pucuk:
enemm enemmm işe de başlarmış fıstık... kolay gelsin şeker -ciko-ciko
yeni bi iş gününden marhaba bağyanlarrrrrr..
muah muahhhh hepinize. hadi kalkın tembel tenekeler hadii saat kaç oldu...pucuk:
enemm enemmm işe de başlarmış fıstık... kolay gelsin şeker -ciko-ciko
oğlumu özledim :aglayan:
güünaydın gökçecim..hayırlı olsun yeni is gunun..
ozlersin tabi canım yaa kıyamam..aksama kosa kosa gidersin sarılırsın ogluna merak etme sen,moralini bozma sakın :elif:
günaydın bonibonum.. da çok özledim be
eee heralde cok ozlicen evladın o senin yaaa bide bu ilk ayrılıgınız demi..
Allah baska turlu ayırmasın insallah...
su ilk bikac gunu atlatınca daha kolay ustesinden gelirsin
yaa kızlar,
hira boyle biseyi istediginde yada istemediginde cok uyuz bi aglama tutturuyo boyle cirkin bi surat yapıyo,ıh ıh seklinde degil de,boyle hiyeyyyyy yeyeyey
gibi biseyler soyleniyo sonrada öhö öhö öhöhö yapıyo..
sokakta gorupte gıcık oldugum cocuklar gibi yapıyo boyle ayy :deli:
yaa kızlar,
hira boyle biseyi istediginde yada istemediginde cok uyuz bi aglama tutturuyo boyle cirkin bi surat yapıyo,ıh ıh seklinde degil de,boyle hiyeyyyyy yeyeyey
kalktık kız gökciş saat 6,30dan beridir ayaktayızz hayırlı olsun ilk iş günün rabbim yardımcın olsunyeni bi iş gününden marhaba bağyanlarrrrrr..
ahanda aynı kınayınca başa gelirmiş geldi işte...yaa kızlar,
ya bişi dicem bana anlatır mısınız 500 cc devam sütünü ne zamanları içiyo ve ne zaman sebze meyve yoğurt kahvaltı yiyor bebekleriniz
bizim hiçbizaman 100 ccyi geçmedi devam sütü