2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa kızlar,
hira boyle biseyi istediginde yada istemediginde cok uyuz bi aglama tutturuyo boyle cirkin bi surat yapıyo,ıh ıh seklinde degil de,boyle hiyeyyyyy yeyeyey
gibi biseyler soyleniyo sonrada öhö öhö öhöhö yapıyo..
sokakta gorupte gıcık oldugum cocuklar gibi yapıyo boyle ayy :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
eee heralde cok ozlicen evladın o senin yaaa bide bu ilk ayrılıgınız demi..
Allah baska turlu ayırmasın insallah...
su ilk bikac gunu atlatınca daha kolay ustesinden gelirsin

Amin Canım İnşallah.

ilk daha evet. bundan 4 ay önce işe başladım ama ancak 1 gün yapabildik. oğlum da ben de komalara girdik. 4 ay ücretsiz izin aldım işte bu sabah Bismillah dedik yine. hayırlısı

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yaa kızlar,
hira boyle biseyi istediginde yada istemediginde cok uyuz bi aglama tutturuyo boyle cirkin bi surat yapıyo,ıh ıh seklinde degil de,boyle hiyeyyyyy yeyeyey

aynısını şahin de yapıyo
ay diorum ALlahım nası bi sabır veriyosa baykası olsa çak ağzına ama dayanıo insan :D

gökçe Allah kolaylık versin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunayydin kizlarrr:elif:

adenimmmm hayirli olsun isin bebem. zor gecer ilk gunler eminimm. ama alisirsin kuzumm. onemli olan cok degil kaliteli zaman gecirmek dimi? uzmanlar diyor ki calisan anneler kisitli zamanlarina ragmen bebeleriyle cok daha iyi zaman geciriyolarmiss. bosver uzulmeyi aksam icin saat say. kavuscaksiniz diye heyecanlan.

darisida ecrininn basina de:bebecik

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaa kızlar,

benimkide boyleee incee bi hiii sesiyle agliyo. suratini burus burus yapip.sonra ayni burusukk surata dudaklar tukurukle karisikk ffff yapmaya basliyo:ne: suratina mi kzayim sesine mi bilemedigimden kizamiyorum:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
01.09.2012 tarihli sorunuz :
merhaba, 6 ay 3 haftalık bir bebeğim var ve artık hiç anne sütü veremiyorum..bu yüzden günlük alması gereken devam sütü miktarını öğrenmek istiyorum.. aynı zamanda televizyonda gördüğüm, ek gıda miktarı günde 2 çay bardağını geçmemelidir.eğer bebeğiniz hala doymuyorsa eksiğini devam sütüyle tamamlayın ifadesi hakkında da bilgi rica ediyorum.. iyi çalışmalar..

Sorunuzun cevabı :
Bebeğinizin günde en az yarım litre devam sütüne ihtiyacı var. 2 çay bardağı ek besinde sebze,meyve ve kaşık maması yer alır.

Bebeğinize günde yarım çay bardağı meyve, 1 çay bardağı sebze, 1/2 öğün de sütlü kaşık maması verebilirsiniz. Kahvaltı ve yoğurt ta sütle yapıldığı için onları süt öğünü olarak düşünebilirsiniz. Sitemizdeki örnek beslenme programı size yardımcı olabilir.

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Zeynep YILMAZ
Milupa Beslenme Uzman

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya ben mi anlatamadım bunlar mı anlamıyo simdi..
benim kızım gunde 500 cl devam sutu zaten iciyo ama sadece 2 cay bardagı ek gıdayla doymaz ki yani..sadece 1 cay bardagını gecik yogurt yiyo zaten e bi o kadar da meyveydi sebzeydi derken 2 cay bardagını geciyo dolayısıyla..
ne şimdi bu..yani benim asıl merak ettigim su;
ek gıdayla doymadıgında ben cocuguma 700 cl yada 8oo cl devam sutu verebilirmiyim sakınca yokmu yani

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya bişi dicem bana anlatır mısınız 500 cc devam sütünü ne zamanları içiyo ve ne zaman sebze meyve yoğurt kahvaltı yiyor bebekleriniz

bizim hiçbizaman 100 ccyi geçmedi devam sütü

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yeni bi iş gününden marhaba bağyanlarrrrrr..

muah muahhhh hepinize. hadi kalkın tembel tenekeler hadii saat kaç oldu... :eek:pucuk:
kalktık kız gökciş saat 6,30dan beridir ayaktayızz hayırlı olsun ilk iş günün rabbim yardımcın olsun
yaa kızlar,
ahanda aynı kınayınca başa gelirmiş geldi işte...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya bişi dicem bana anlatır mısınız 500 cc devam sütünü ne zamanları içiyo ve ne zaman sebze meyve yoğurt kahvaltı yiyor bebekleriniz

bizim hiçbizaman 100 ccyi geçmedi devam sütü

sabah 6.00 = 120 cc devam sutu
8.00 = 120 cc devam sutu yada kahvaltı
10.00 = 120 cc devam sutu
12.00 = sebze corbası 100 cc
14.30 = 125 gr meyve
16.30 = 125 gr yogurt
18.30 = 12o cc devam sutu
20-20.30 = muhallebi 1 kase yada 15o cc devam sutu

hira'nın bir gunu boyle iste bi aksilik olamzsa tabi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar