2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ay ben naptım bugün :(

şahin'i giydiriyorum ama yerinde durmuyo bi sağa bisola bi oturuyo bi kalkıyo
tam tişortun çtçıtlarını çıtçıtlıyom omuzüstündeki bi ağlamaya başladı
eşim bağırdı naptın çocuğaaaaaa
napcam beee bişi yapmadım dedim
çıtçtı bi açtım
etiyle çtçıtlamışım :(
derisi kalkmış kıpkırmızı oldu yavrum hemen sustu ama içime oturdu resmen
aşıdaki gibi nefesi kesildi bi an :(
Ayyyyy yavrum nasıl canı acıdı kimbilir içim bi tuhaf oldu:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

çıtçtı bi açtım

benzerini babası yaptı geçen gün, suluğun kapağını kızın eliyle birlikte kapatmış, realdeydik bi çığırdı ki sorma gitsin...

TANSELİİİM çabuk çabuk yazcam diye dişinizi hayırlamayı unuttum, hayırlı olsuuuuun :) Pikoşumun dediği gibi 1 haftaya iyice görünür oluyo :D Isırır durur sizi artık :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

çıtçtı bi açtım

ay kıyamam minnoşaaaa.......

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hoşgeldiniz cnm gözünüz aydın diş bugdayı yaparsınız artık ben şimdiden diş bugdayı şekerlerine bkıyorm netten... diş pastasını gülbincik yapcak alt komşum bende diş kuabiyesi yaparım şeker hamurundan börek çörek babannem yengem ve bir kaç komşu çağırırım

Yaa bizim dişler 3 etti maşallah yakında gene bekliyorum çok huysusuz da nası yapılır kim çağrılır yapmasak olmaz mı yapmazsam içimde kalır mı bilemediğimden şimdilik beklemedeyim :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benzerini babası yaptı geçen gün, suluğun kapağını kızın eliyle birlikte kapatmış, realdeydik bi çığırdı ki sorma gitsin...

TANSELİİİM çabuk çabuk yazcam diye dişinizi hayırlamayı unuttum, hayırlı olsuuuuun :) Pikoşumun dediği gibi 1 haftaya iyice görünür oluyo :D Isırır durur sizi artık :D

Canım sagol, Dolven isimli şurup veriyoruz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

çıtçtı bi açtım
derisi kalkmış kıpkırmızı oldu yavrum hemen susstum ama içime oturdu resmen

ayyyy çok geçmiş olsunn cnm benim buna benzer bişide benim bşma glmişti şu anda aynını tekrar hissettim göbek fıtıgıydı ya eymen ****l parayı sarıp sarmalayıp bağladık onuda yapıştırdık flaster bantla çıkartırkende alkol ile çabuk kalksın die ama kalkmamış tabi eti ile beraber kaldırmıştım nsl ağlamıştı kuzum

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağolun kızlar valla moral oldu yazdıklarınız, ben de sevdiğim insanlar da olsa tepkimi vericem artık umrumda değil. Onlar beni üzerken umursamıyorlarsa ben de umursamıcam....

Bilmiyom ama asıl mağazaları İstanbulda sanırım. Ankarada bile varsa sizin orda asıl mağazası vardır.

:) Ben doğduğundan beri hiç şaşmadım bu markadan. Çok seviyorum ve kalıplarını da tarzını da çok beğeniyorum Pikoşum.

PİKOŞUUUUUM evet o elbise işte, tepeden tırnağa hepsini sipariş verdim, getirticekler. :D Çok tatlı demi? Bu arada nası kopyaladın sen onu yaa ben beceremedim :D

hmm istanbulda nerde var acabası ki??? bende bakayım begendigim şeyler oldu...

kıs ekran resmini cektim, photoshop'a kopyaladım, layer'ı düzeltip ordan kaydedip ekledim... grafikerim ben biliyosun bunlar kacmaz benden :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaa bizim dişler 3 etti maşallah yakında gene bekliyorum çok huysusuz da nası yapılır kim çağrılır yapmasak olmaz mı yapmazsam içimde kalır mı bilemediğimden şimdilik beklemedeyim :D
valla simuş bende bilmiyom onu komşumun annesine sorcam diş bugdayınıda gerisini ben yapcam kusur kalırım yapmazsam :)
Kızlar herkese iyi geceler ben yatıyorum gideyimde dinleneyim görüşürüz şekerler:heyo:

iyi geceler cnm öptm szi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hmm istanbulda nerde var acabası ki??? bende bakayım begendigim şeyler oldu...

kıs ekran resmini cektim, photoshop'a kopyaladım, layer'ı düzeltip ordan kaydedip ekledim... grafikerim ben biliyosun bunlar kacmaz benden :D :D

"Hıııı anladım, çok kolaymış" demeyi çok isterdim ama ekran resmi ne demek onu bile mantık yürütme yöntemiyle ekranda çıkan resim olarak algılıyorum ahahahhahahhaha Store Locator dan baktım İstanbulda;
Akbatı merkezi, capacity avm, sapphire avm,prestige mall avm de varmış

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bende ufaktan yatayım.. öpüldünüzzzzzz :eek:pucuk:

İyi geceler Pikoşum, öptüm :huhuu:

valla simuş bende bilmiyom onu komşumun annesine sorcam diş bugdayınıda gerisini ben yapcam kusur kalırım yapmazsam :)

iyi geceler cnm öptm szi

Ay ben de mi eksik kalmasam naaapsam :tskler: :tskler:

Ben de yatayım fıstıklar. Zati şurda uyuyacağım kaç saat uyku... Keşke ama keşke kızım ve uyumayan tüüüüüüüüüüüm bebişler artık uyanmadan uzuuuuun uzuuuun gece uykusu uyusalar da bizler de 7 aylık uykusuzluğun acısını çıkarsak.....

Yarın sabah işbaşı yapacak olan LİDILIM, LİLACSCIM, GÖKÇECİM.... Kızlar çok çok kolay gelsin, su gibi aksın geçsin inşallah gününüz. :huhuu:

İyi geceler ballı bademler :huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
simusssss kızz seninki sarısın mavi gozlu de oyle dıolarr. benim kızz kumral ki bende kapkara degilim yani. gozu ela gibi. saclar tam kahve. bi kac ton var aramızda. gecen cok yakın biri kızz sen nerden yaptın bu cocugu dedi. guldukk kıvıramadı tabi sonra da dogru soyle bankadan mı aldın dedi bu kez tekrar.. hee dedim yurtdısından gittik aldıkk secme didim. babası thomas olabiler. belli zaten didi yine gulduk. sok oldumm sookkk .acaba cocuk benden degilmi dedim bi an kendi kendime. kendimden eminim ama belki kocm baskasından yapmıstır.:D ısın kotusu kocam benden 3 ton daha kara:D agzı torba degil ki buzesin anacım peri kızı gibi evladın kıskanıyolar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
simusssss kızz seninki sarısın mavi gozlu de oyle dıolarr. benim kızz kumral ki bende kapkara degilim yani. gozu ela gibi. saclar tam kahve. bi kac ton var aramızda. gecen cok yakın biri kızz sen nerden yaptın bu cocugu dedi. guldukk kıvıramadı tabi sonra da dogru soyle bankadan mı aldın dedi bu kez tekrar.. hee dedim yurtdısından gittik aldıkk secme didim. babası thomas olabiler. belli zaten didi yine gulduk. sok oldumm sookkk .acaba cocuk benden degilmi dedim bi an kendi kendime. kendimden eminim ama belki kocm baskasından yapmıstır.:D ısın kotusu kocam benden 3 ton daha kara:D agzı torba degil ki buzesin anacım peri kızı gibi evladın kıskanıyolar

dünür ne haber kız hani dımadının uyku sorununu çözecektin
bak çözsen iyi olur seninkinide uyutmaz yarın bigün ben sana deyim:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iyi degilim dunur.. mutsuzum. oyle yani.. benim derdim bitmez.

sen söyle asıl nasılsın??

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar