2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
off o ne kaka yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hira bir kaka yapmısss kiiiiii ne siz sorun ne ben soyliyim aman Allahhh
orumcekteydi heralde kıpırdadıkca belini de asmıs sırtına kadar cıkmıs off Allah tan hemen farketttim dooru dusa tabi her yer battı doldurdum makinaya yıkanıyo simdi :tskler:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
anam bisürü alıntılar yapmıştım bi sürü cevaplar yazmıştım gettttttttttiiiiiiiii hepicii getti.........

neyse tekrar başa sarmayayım artık...

o resim kim kız??

Duru minnoşa bak sen... gel anam yazışalım minnoşum gel sen geelllllllllllll:huhuu::huhuu::huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
off o ne kaka yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hira bir kaka yapmısss kiiiiii ne siz sorun ne ben soyliyim aman Allahhh
orumcekteydi heralde kıpırdadıkca belini de asmıs sırtına kadar cıkmıs off Allah tan hemen farketttim dooru dusa tabi her yer battı doldurdum makinaya yıkanıyo simdi :tskler:

Ehehheheheh :D:D
Aferin içini boşaltmış işte kuzum :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
babuş fotomu koydun ben kacırdım ama cokkkkkkkkk tatlı minnoş herzaman yerim o ayrı :huhuu:
hipp ne yarışması ki acabası bacım??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş fotomu koydun ben kacırdım ama cokkkkkkkkk tatlı minnoş herzaman yerim o ayrı :huhuu:
hipp ne yarışması ki acabası bacım??

Hippin ürünleriyle ilgili bişiler soruyolar tatlım, facebook üstünden, en hızlı doğru yanıtını vermen lazım.
Ay uyuz oldum hemen yazıyorum ama bi bakıyorum benden önce cevabı 20 kişi vermiş :D:D
Hırs ettim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayatııııııııııııııııım yemeği yaptım köfteler çok güzel oldu birbirine de yapışmadan piştiler ama yumurta kokuyo bu yemek yaaaaa :( yiyemem ben bunu bu halde :( niye böyle oldu? neyi yanlış yaptım ola?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Oğlunun/kardeşinin benimle bir bebeğinin olmasını ve bu bebeğin üzerinde onlardan fazla söz sahibi/hak sahibi olmamı...
Ben istersem onu görebileceklerini, bebeğin üstünde bir yaptırım kabul etmeyeceğimi, benim izin verdiğim miktarda ona yakın olabilecekleri gerçeği...
Bu bebeğin onlardan çok beni sevmesinin muhtemel ve doğal olması ve bu durumu engelleyemeyeceklerini bilmeleri.
Bu bebeğin benim ailemin de torunu/yeğeni olması, mecburen benim ailemle bu bebeği paylaşmaları gerektiği ve bunu engellemek için ellerinden birşey gelmemesi.
Benimkilerin derdi bu.

:hihh: afedersin Babuşum ama pokumu yesinler töbe töbeee.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar