2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bizim yatak 2 kademe canım. Biraz alta indirdik yani, parmaklıklara tutununca kendini aşağıya atmasın diye.

Hayırdır pikem ya? İnşallah tez zamanda hallolur.

Napsın teyzesi iş çıkardı sabah sabah bana. Dolabımı açmış giyiniyordum. Sen yürüteçle gel, dolaptaki katladığım kıyafetleri çek hepsini yere düşür. Bi de onları katladım :D "Sen değil de baban yapmış olsaydı canına okumuştum" dedim, babası da yandan yandan gülüyo :p

hmm değişikmiş benim korkuluk inip kalkıyo yatak değil
ayyy katlatsaydın hepsini :deli:

bu arada geçen şahin yerde otururken yerdeki oyuncağına kafa atmış alnı morardı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cgu1c.jpg
hayatım eklemeyi unutmuşum bak burda

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben de uyku tulumu alcam ama kollu ayaklı torba gibi olanlar rahatsız oluyomuş bi de içine falan kaçmasın uyurken

hahaha, hayatım dün akşam giydirdim ama aynen dediğin gibi kafayı sokar bu içine diye aldım yanıma yatırdım :D yakası bol uyku tulumlarının kızlar, benim aldıklarım da torba gibi ama kolları yok yani atlet gibi, omuzlardan çıtçıtlı...ama yakası bol geldi kuzuya...kafayı sokuverir maazallah...

içine kacacak gibi sekilde degilki.. omuzlardan giydiriliyo.. yada bizimki oyle ...

öyle de pikem, vallahi ben de akşam korktum ne yalan söyleyim :)

bu arada face e de yazmışsın bir şeyler, oradan sormak istemedim, hayırdır sana mı geliyorlar 3-4 aylığa??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hmm değişikmiş benim korkuluk inip kalkıyo yatak değil
ayyy katlatsaydın hepsini :deli:

bu arada geçen şahin yerde otururken yerdeki oyuncağına kafa atmış alnı morardı
bilememiştir kız annesi dengesini kaybettiyse düşmüştür üstüne bizimki emeklerken kafayı tv sehpasına vurdu 2 kere bir kere kaşı morardı bir kere kafası şişti durmuyoki anam en sonunda koltuga bağlıycam ayagından şimdi eymen şarkı söylüyo ayağımda eşşek yaaa uyutayımda bende 1-2 saat kestireyim die bakarken herif keyif derdinde...
günaydın kızlarr
günaydın canışkommmmm nasılsın?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
buna kaçmaz, haklısın lidır ama benimki böyle değil, omuz kısımları daha atlet tarzında, yandan fermuarlı, boyun kısmı daha geniş...c&a dan aldığımı geri verdim, o bundandı....

hımmm anladım anlattıgını canım benimkide c&a'dan çok güsel duruyo dün gece biraz mıkırdandı ama onla yattı benimki kurbağa kermitli :D vırak vırak oluyo onu giyince sıpam

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
omuzlardan giydiriliyo nası oluyo torba gibi büzüyon mu boyundan

yok canım ya ustu yelek gibi lader koymuş ya ona benziyo, ben ikeadan almıştım onun içeri kacarı yok yani... bi bakın isterseniz orada ama kışlık polar...

Bizim yatak 2 kademe canım. Biraz alta indirdik yani, parmaklıklara tutununca kendini aşağıya atmasın diye.

Hayırdır pikem ya? İnşallah tez zamanda hallolur.

Napsın teyzesi iş çıkardı sabah sabah bana. Dolabımı açmış giyiniyordum. Sen yürüteçle gel, dolaptaki katladığım kıyafetleri çek hepsini yere düşür. Bi de onları katladım :D "Sen değil de baban yapmış olsaydı canına okumuştum" dedim, babası da yandan yandan gülüyo :p

saol tatlım.. hallolacak bişey yok hep aynı teraneler işte...

minnoşa bak sen yaaa, yaramazlıgada başlamış :D

hahaha, hayatım dün akşam giydirdim ama aynen dediğin gibi kafayı sokar bu içine diye aldım yanıma yatırdım :D yakası bol uyku tulumlarının kızlar, benim aldıklarım da torba gibi ama kolları yok yani atlet gibi, omuzlardan çıtçıtlı...ama yakası bol geldi kuzuya...kafayı sokuverir maazallah...

bu arada face e de yazmışsın bir şeyler, oradan sormak istemedim, hayırdır sana mı geliyorlar 3-4 aylığa??

hmmm.. bolsa haklısın canım, dik istiyosan bol gelen yeri olur mu ki oyle??

yok canım yaaa.. eşimin ablası kanadaya tasındı giderken agzının kenarı ile cagırmadı bizi, usulden gelin demedi.. hoş istanbulda ikende yeni eve tasınmıştı orayada cagırmadı... dün aksam ogrendik ki bir kız var uzak akraba, onu 4 aylıgına yanına cagırmış kursa falan mı ne gidecekmiş...
yani takmıyoruz, iplemiyoruz, biliyoruz nasıl bi insan oldugunu, ama bazen gene de insanın agrına gidiyor işte...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gunaydınnnn :uyku::uyku::uyku:

kızlar yaa sanırım uyku tulumu alma vakti geldi bizim için..
bu sabah hira 6.30 da uyandı mamasını ıcırcektim,hiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhh
bi baktım elleri ayakları buzzz olmus kuzumun ya...hemde kapısı pencresi kapalıydı..:(
corap durmuyo ayagında zaten ne gunduz ne gece..
simdi tulum almak şart oldu,ortu ortmeyi dusunmuyorum durmaz da zaten korkuyorum ortuden ben

Ben de örtüden korktum, yaz başı aldım canım uyku tulumu. Bir de kışlık aldım.Yazlık olan çok incecik delikli bi kumaş, eskiden bebeklerin altını bağlarlardı o kumaşla.Müslin diyorlar.
Kışlığı da polar.
Sanki sonbahar için de bir mevsimliğe ihtiyaç var gibi ama annem gereksiz diyor, ya kalın giydir yazlıkla yatır ya ince giydir kışlıkla.
Napsam ki?
Bu arada c&a da gördüm ben aldıktan sonra, ben internetten almıştım. c&a güzel.
Benim kışlık olan hem torba oluyor hem ayaklı.
Yazlık olan torba.

off evet canım haklısın sen cok uykusuz kalıyosun Allah yardımcın olsun ne diyim ki..bizler boyle bebekler degilmisiz yani annem hic boyle degildin sen diyo yatırdımmı uyurdun diyo gece kalkmazdın diyo..bu simdiki bebekler zıvanadan cıkmıs valla ne doktor yontemleri kar etti ne baska bisiler :sinirli:

Ben çok huysuzmuşum, annemlerin canına okurmuşum valla,mızık mızık.

günaydın :)

dün uyku tulumunu kullandım, kalın gibi dediğimi, 1.si kalın olmadı :) 2.si uykudan uyandırmadı :)

Ada da baştan bi rahat edemediydi şimdi alıştı. Büyük rahatlık valla lilacs.

selamlar..
.............

yazıp silip duruyorum.. bambaşka seylere canım sıkkın, az biraz daha rahat olmayı bilsem, ögrensem keşke.. yada hiç dert etmesem... nede güzel olurdu.......

Canım noldu, paylaşmak istersen dinleriz biz kuzu...
günaydın kızlarr

Günaycın canım naber?

Benimki de atlet gibi lilacs...İlk başlarda birkaç gün uyuyamadım korkumdan içene kaçarmı :D, torbadan uzun kalan kısmını ayağına kaldırıp da başına geçirir mi diye ama hamdolsun sorun olmadı.
Boyu da biraz uzadı daha güzel oturuyo şimdi.
Ama kışlık olanı baya büyük, ayına göre aldım ama sanki 10 yaşındaki çocuk giyecek gibi :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yok canım ya ustu yelek gibi lader koymuş ya ona benziyo, ben ikeadan almıştım onun içeri kacarı yok yani... bi bakın isterseniz orada ama kışlık polar...

yok canım yaaa.. eşimin ablası kanadaya tasındı giderken agzının kenarı ile cagırmadı bizi, usulden gelin demedi.. hoş istanbulda ikende yeni eve tasınmıştı orayada cagırmadı... dün aksam ogrendik ki bir kız var uzak akraba, onu 4 aylıgına yanına cagırmış kursa falan mı ne gidecekmiş...
yani takmıyoruz, iplemiyoruz, biliyoruz nasıl bi insan oldugunu, ama bazen gene de insanın agrına gidiyor işte...

haklısın pikem, görümceler gelinlere karşı genelde böyle oluyor galiba, var bi çekememezlik , görümce olanlarımız varsa söz meclisten dışarı :D

Ben de örtüden korktum, yaz başı aldım canım uyku tulumu. Bir de kışlık aldım.Yazlık olan çok incecik delikli bi kumaş, eskiden bebeklerin altını bağlarlardı o kumaşla.Müslin diyorlar.
Kışlığı da polar.
Sanki sonbahar için de bir mevsimliğe ihtiyaç var gibi ama annem gereksiz diyor, ya kalın giydir yazlıkla yatır ya ince giydir kışlıkla.
Napsam ki?
Bu arada c&a da gördüm ben aldıktan sonra, ben internetten almıştım. c&a güzel.
Benim kışlık olan hem torba oluyor hem ayaklı.
Yazlık olan torba.

Ben çok huysuzmuşum, annemlerin canına okurmuşum valla,mızık mızık.

Ada da baştan bi rahat edemediydi şimdi alıştı. Büyük rahatlık valla lilacs.

Canım noldu, paylaşmak istersen dinleriz biz kuzu...

Günaycın canım naber?

Benimki de atlet gibi lilacs...İlk başlarda birkaç gün uyuyamadım korkumdan içene kaçarmı :D, torbadan uzun kalan kısmını ayağına kaldırıp da başına geçirir mi diye ama hamdolsun sorun olmadı.
Boyu da biraz uzadı daha güzel oturuyo şimdi.
Ama kışlık olanı baya büyük, ayına göre aldım ama sanki 10 yaşındaki çocuk giyecek gibi :D

yaa, sorma, ben gittim aldım beğenerek de almıştım üstelik, sonra c&a dakileri gördüm, ve aldım da.. hem daha ucuz hem daha güzel geldi, fakat diğerini vermem imkansız olunca onu geri verdim...iki tane fazla olacaktı, onun yerine 4 atlet aldım oğluma...ama onun içine kaçması imkansız hakikaten...neyse alışırız buna da...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benimkiler şundan kızlar:

yazlık olan, mycey marka, picabo diye bi siteden aldım:

11.JPG

Bu da kışlık, baby boum, kendi sitesinde 94 tl, ben unnadodan yarı fiyatına aldım:

193-splgk-56-polar-uyku-tulumu-mor.jpg

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

bilememiştir kız annesi dengesini kaybettiyse düşmüştür üstüne bizimki emeklerken kafayı tv sehpasına vurdu 2 kere bir kere kaşı morardı bir kere kafası şişti durmuyoki anam en sonunda koltuga bağlıycam ayagından şimdi eymen şarkı söylüyo ayağımda eşşek yaaa uyutayımda bende 1-2 saat kestireyim die bakarken herif keyif derdinde...

günaydın canışkommmmm nasılsın?

idare eder canım benim takılıyoruz işteee
yine çok keyifsizdim bugün ama benim fıstık kızım bütün keyfimi yerine getirdi
1,2 gündür alkış yaptırıyordum ona
bugün ben alkış yaptıkça oda yapmaya başladı ya o kadar mutlu oldummki kızım artık çok keyifli bi şekildr alkış yapıyoooo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
haklısın pikem, görümceler gelinlere karşı genelde böyle oluyor galiba, var bi çekememezlik , görümce olanlarımız varsa söz meclisten dışarı :D

yaa, sorma, ben gittim aldım beğenerek de almıştım üstelik, sonra c&a dakileri gördüm, ve aldım da.. hem daha ucuz hem daha güzel geldi, fakat diğerini vermem imkansız olunca onu geri verdim...iki tane fazla olacaktı, onun yerine 4 atlet aldım oğluma...ama onun içine kaçması imkansız hakikaten...neyse alışırız buna da...

Ben de C&A dakini görünce, yazlık olanı aldığıma üzüldüm. Sonra nette de çok daha güzel ve uygunlarını gördüm.
Ben 50 tl gibi bi fiyata aldım, müslin kumaş olduğu için her bi tarafı söküldü, attı, delikli kumaş olduğu için diktik ama iğrenç oldu....
Ama yaz için iyi artık napalım....
Belki C&A'dan mevsimlik alırım...

Canım kafana takma...İnan herkesi memnun edemediğin gibi, kimseyi de törpüleyemiyosun.
Dün kayınvalidem, kucağında Ada var, bana doğru hamle edince çocuk ben de gelcen mi kızım dedim, kıskançlık ve hırsla gözlerini ve dişlerini kısıp "gitme kızım ona, gitme kızım!" dedi.
İnanabiliyo musun bu basitliğe. Kimlerin arasındayım!
Yazıklar olsun böyle insanlara.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
dün süt alcaktım yoğurt mayalamak için migros'tan
aa baktım günlük süt yok bi tane şişesi garip bi süt vardı
elime altım bu ne diye
anaaa Atatürk Orman Çiftliği inek ve keçi sütü
artık migroslar'da da satılmaya başlamış sevindim
hemen bi 500lük bi 250lik aldım
250liği şimdi açtım bi yudum aaldım ama çok kokuyo