Benimde tulum almam lazım birtane var ama o kışlık daha hafif bişeyler lazım kalibamm...
evet, ben de aldım ama kalın oluyo şimdi, daha incesini de buldum da ilk aldığımı kullanamazsam küçülecekfişi de atmışım.
selam kızlar nasılsınız..
umarım herkesler ve tüm bebişlerimiz iyidir.
ne cok yazmıssınız ela uyurken hızlıca okuyayım
nerden buldun şeker? nasıl bişey?
Azos bu arada ada anne,baba diyor diye sasirdim dedin ya; ayni şoklari ben defnede yasiyorum. Hatun yatagin kenarina tutundu kendini beşikten atti kiz :deli:
Cilgin şey yakinda koşacak.:savasciasli:
Ela koltuga tutunup siraliyor.
Ben şok oluyorum çünkü ada tam manasiyla duzgunce şöyle, döndüğünde 6 ay 1 gunluktu. Simdi saga sola yuvarlaniyo istedigi yere yuvarlanarak gidiyo ama defne masallah subhanallah bunlari yaptiginda daha 5 aylik filandi. Bizimki nerdeyse 7,5 oldu. Koca dötüşünü kaldiracaktaaaaaa yataktan atlayacakpeh
Selam kizlar nasilsiniz?
Ben biraz uzgunum... Hem sizlerle konusayim kafam dagilsin hrm de uyarayim diye geldim.
Universiteden en yakin arkadasimin oglu var 15 aylik.
Esiyle birlikte bebegi annesine birakip spora gitmisler.
Tam donerlerken annesi telefon ediyor,bebege surup verdiklerini biraz genzine kactigini siddetli oksurup sonra kustugunu ama cok agladigini ve susturamadiklarini soyluyor. Hemen kosup gidiyolar hala tikanircasiba oksuruyor gozler kipkirmizi burun tikanmis. Hemen acile goturuyolar.
Acilde aspirasyon yapiliyor agiz,burun,ciger. Film cekiliyir. Tahliller yapiliyor. Bi daha aspirasyon. Cigere biraz kacmis. Yogun bakima aliyolar.
Enfeksiyon olup zaturreye cevirmesin diye antibiyotik tedavisine basliyolar.
Simdi yatiyolarmis hastanede.
Hafif yatar konumdaymis ama basinin altinda yastik varmis.
Aman diyo arkadasim sakin yattigi yerden yastikli da olsa bisi verme.
Oturt ugras oyle ver.
Ben gece beslerken koluma yatiriyodum sonucta.
Bazen yattigi yerde meyve filan veriyodum.
Asla vermem artik. Asla.
Sizler de aman vermeyin kizlar. Aman diyim allah korusun.
Yaa yazmistim noldu anlamadim
neyse su anda yoldayiz kusadasina gidiyoruz ama ben gonulsuz gidiyorum cunku regl oldum ve acayip ustumdeler bu gunlerde herseye gicik oluyorum
esim izinli bikac gun..
Ve bugun hira bizim yatajtan dustuuyuyodu yastik koydum etrfaina bi wc gidiyim dedim güümm diye bi ses
nasi agladi kuzum Allah tan bisyi yok iyi simdi
Sağol Laylam... Çok sağol... Allah razı olsun... İnan ben insanlıktan çıktım, artık hergün en az 1 posta ağlıyorum; hayatımı geri istiyorum diye. Sırf uzaklaşmak için bazen işe geri başlamayı bile düşünüyorum. Hayaller kuruyorum; bavulumu hazırlıyorum beynimde, basıp kardenizde falan bi yere gidiyorum 1 hafta ne eşimin ne kızımın sesini duymak istemiyorum. O kadar yoruldum ki artık. Sürekli şikayet eden pozisyonunda olmaktan da bıktım. Belki bunları okuyanlar bu ne biçim bi anne diyecekler ama benim tahammül sınırlarım artık çok zorlandı doldum taşıyorum fokur fokur. Nasıl toparlarım onu da bilmiyorum. Şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum....
şoktayım.yazmazsam çatlarım.
içerden viiiyyyyyyyk diye bi ses geldi koştum baktım. benim zilli yatağın kenar korumalarının iplerini sökmüş, aşağı indirmiş çeke çeke, tutuna tutuna ayağa kalkmış ben yatakçıyı çağıriim de aşağı indirsin yatağı. allah muhafaza atlar da bu ordan
Ada komando gibi sürünüyo ama totosunu havaya kaldırmıyo,yada dizleri üzerine emeklemiyo...Resmen komandolar nasıl sürünür, aynen öyle
Niye ki acep...
Gerçi ben de emeklememişim...
kızlarrrrr oğlummm emekliyo şu anda 4 kez peş peşe yaptı :sevindirikasli:
Hangisinin ne yapacağı hiç belli olmuyor babuş3 gün önce Kuzey'de beşiğinin parmaklıklarına tutunup kalktı.Fotoğraf makinesi ile akraba olduğum için (tuvalete giderken bile yanıma alıcam nerdeyse) hemen resmini çektim
Facebook'a eklicem. Bu arada Ada'nın gitarlı resmini kaçırım ya, çokta merak ettim.
Ayrıca gözünaydın canım annenin İstanbul'dan ev almasına çok sevindim.
Çok geçmişler olsun. Ben yastığına yatırarak yediriyorum, annem de. Şimdi sen böyle anlatınca çok korktum.
Ayy ya, geçmişler olsun bebikommmAman dikkat edelim kızlar, bunlar yerinde 1 saniye bile durmuyor artık.
SimuşşşSeni çok seviyorum, Sen kötü bir anne değilsin, bize karşı dürüstsün bence. İçinden ne hissediyorsan söyleyebiliyorsun, bu yönünü de seviyorum. İçtensin.. İnanıyorum ki kızınla çok iyi arkadaş olacaksın. Bunlar teselli lafları değil biliyorsun. Duru zor bir bebek, senin yerinde olsam depresyonun dibine girmiş bi halde olabilirdim. Ama annen taşınıyormuş bunu sonraki sayfada okudum ve inan çooooookkkkkk sevindimmmmmmmm
Anneciğin gelsin rahatlayacaksın inşallah.
Ahaaaaa bak cimcimeye maşallahHepsi teker teker ayaklanıyor. Yatağı da indir haklısın, ben de indirdim.
Bizimkisi de komanda babuşAma arada dizlerinin üstünde durup ileri geri sallanıyor. Halbuki elini ileri atsa ilerleyecek haberi yok
![]()
Aslan delikanlı açılışı yaptıMaşallah canım.
Beni de hiç merak etmemişsiniz zilliler
Ben de uyku tulumu alcam ama kollu ayaklı torba gibi olanlar rahatsız oluyomuş bi de içine falan kaçmasın uyurken
selamlar..
.............
yazıp silip duruyorum.. bambaşka seylere canım sıkkın, az biraz daha rahat olmayı bilsem, ögrensem keşke.. yada hiç dert etmesem... nede güzel olurdu.......
Ben de uyku tulumu alcam ama kollu ayaklı torba gibi olanlar rahatsız oluyomuş bi de içine falan kaçmasın uyurken
içine kacacak gibi sekilde degilki.. omuzlardan giydiriliyo.. yada bizimki oyle ...
aha allahım kaçarmı kız içeri kollarını giydiriyosun onu nasıl çıkartcak eymen beceremedi çıkarmayı şahsen herşeyi kurcalayan bir tip olarak şahin abiside yapmaz heralde
yatakları nereye indiriyosunuz ya ben anlamadım
selamlar..
.............
yazıp silip duruyorum.. bambaşka seylere canım sıkkın, az biraz daha rahat olmayı bilsem, ögrensem keşke.. yada hiç dert etmesem... nede güzel olurdu.......
sağol teyzesi aslında şu anda tam seriye bağlamış değil iki adım atıp çalıkılıyo yere ama biraz daha uğraşırsa tüm evi gezcek
merak etmezmiyiz kızz delüüü muhahh kuzey oğlan napıyo kıvırcık saçını yediğimin japonu
Bizim yatak 2 kademe canım. Biraz alta indirdik yani, parmaklıklara tutununca kendini aşağıya atmasın diye.
Hayırdır pikem ya? İnşallah tez zamanda hallolur.
Napsın teyzesi iş çıkardı sabah sabah bana. Dolabımı açmış giyiniyordum. Sen yürüteçle gel, dolaptaki katladığım kıyafetleri çek hepsini yere düşür. Bi de onları katladım"Sen değil de baban yapmış olsaydı canına okumuştum" dedim, babası da yandan yandan gülüyo