2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
şoktayım.yazmazsam çatlarım.

içerden viiiyyyyyyyk diye bi ses geldi koştum baktım. benim zilli yatağın kenar korumalarının iplerini sökmüş, aşağı indirmiş çeke çeke, tutuna tutuna ayağa kalkmış ben yatakçıyı çağıriim de aşağı indirsin yatağı. allah muhafaza atlar da bu ordan

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızz bizim bu mutluluk tablosu 30 sn ye. derdi masaya ulasmak. benim gonlumu yapınca hemen masaya donuveriyo. hani kedyi kucagına alırsın tepine tepine kacmaya calısır yaa. benim kucuk pisicik de masaya gitmeye calısıyo aynı oyle.kolu tutuyon eli atıyo eli tutsan ayagını atıyo masayı kurcalıcak dıye. sonra da onun icin bagırmaya baslıyo:(

ahahaha aynı Duru işte...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

içerden viiiyyyyyyyk diye bi ses geldi koştum baktım. benim zilli yatağın kenar korumalarının iplerini sökmüş, aşağı indirmiş çeke çeke, tutuna tutuna ayağa kalkmış ben yatakçıyı çağıriim de aşağı indirsin yatağı. allah muhafaza atlar da bu ordan

amann allah korusunn cnmm atlarr kesin. benimki ilk denemede atladı. indirt yatagı hemenn. :savasciasli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Zillilere bak Defneyle Duru coştular bu ara iyice :sevindirikasli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızz sen benimm cokk hakkımıı yiyonn heee:bitter: anamm ben sana gel demedimm mii hatta lidosum da gelsin demedimm mii sonaa senn gelemicezz dedinn cok uzuldumm demedimm mii. gel bende kal demek aklıma gelmemişş emme zerre kotu nıyetımm yokk bebemm. basımm ustunee herkess

saka yapıyom kız ask olsun yermiiim ben senin hakkını :)
ama sizin ic islerininz karısık ya ondan gelmeyelim biz..
hem esimin isi belli olmaz 2 gun diyo ama 3 gun de kalabilir..
sonra yalancı cıkarım olmaz yani naparsın sen evde benle hira yla beraber 3 gün :1:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
defneyi ggooooooordum gorduuuuuuuuuuuum :D

masallah masallah Allaaaah kızım isin var senin valla Allah sabır versin :D

cok tatlı olmus ama kuzum masallah nazar degmesin

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Allah gönlüne göre versin canım...Ben de ikinciyi kız isterim Allah verirse.İki kız kardeş iyidir :cak:
ehehe bemcede cook güzel oluyor iki kız.. gerci ben erkek kardesi/abiyi bilmem nasıl olurdu ama iyi ki kız olmuş kardeşim...

tanselllllllllll maşallah canım dünya tatlısı.....

ecrinnnnnnnnn maşallah senin minnoşda cook tatlııı ben görmemiştim bak

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ehehe :D bi bam bam da burda var desene.. bende Noyana lakap taktım.. Taş devrinde ki Bam Bam...
aman canım cagır da hallet o işi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ada komando gibi sürünüyo ama totosunu havaya kaldırmıyo,yada dizleri üzerine emeklemiyo...Resmen komandolar nasıl sürünür, aynen öyle :D
Niye ki acep...
Gerçi ben de emeklememişim...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
defne ve selim kuşlara maşallahhh

tuna da o ilk fotodaki gibi totoyu dikiyor, sonra dizlerin üstüne çömeliyor, ilerlemeye çalışıp burun üstü düşüyor ve ağlıyoooooooooooor :( dönerken de kafasını yere çarprdı hep, şimdi öğrendi, yumuşakça bırakıyor kafayı. bunu da öğreneceksin deyip teselli ediyorum kuzumu... :savasciasli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızzz babusss bunlar ne kii didim ya pc ye atamadımm daha gorumcemın bulasık makınesine girerkenn ,bizim dvd ye parmak sokarken, efenimm aha da ayaktayımm tutmayınn beni edalarında ne pozları var zillinin.

sagoll bebikomm. bakarım kızz ben size aybedionn. defne de hiraya cok guzel bakarr daha hiç yasıtıyla karsı karsıya gelmedi:D ayagını yakaladı mı ısırır durur:D ama iç karısıklıgımıza bişi diyemicem tabi:(

duru bizimm yan komsununn kızı olaydıı mahalle bizimkilerden illallah derdii:D:D

neyse gidiyorum acil alısveriş yapmaya gelince silicem fotolarıı. operim hepiniziii

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ada komando gibi sürünüyo ama totosunu havaya kaldırmıyo,yada dizleri üzerine emeklemiyo...Resmen komandolar nasıl sürünür, aynen öyle :D
Niye ki acep...

Her cocuk başka bişeye odaklanıyomuş tatlım seninki de anne baba diyomuş demek ki cok konuşkan olucak zilli (maşallah) :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selim ve defne ye maşallah

duru yu eklediysen göremedim annesi, ona da maşallah

babuş benimki de daha sürünüyo anca, bizimkiler erken doğdular ya şimdi ağırdan alıyorlar herhalde :D ayağını daha bi hftdır falan tutuyor düşün. ama kesinlikle yatmak istemiyor, yatırmak içi hamle yaparsam ayaklarını yere basıyor ve yatmıyor.........

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Niye ki acep...

Selimde aynı ada gibi çok güzel sürünüyor ama öyle kendini kasıpta defne gibi felan ayaklanmaz:)Tembel oğlum benim:)
Ecrin maşallah ya senin kız feci cimcime..Çok tatlı ya..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar size çok kızıyorum, siz niye konyada değilsiniz? Yada niye aynı yerlerde değiliz. Vallahi şu bebelerinizi kucağıma alıp sevmek istiyorum.. Ankaraya gidersem Simuşa uğrarım, İstanbulda babuşumu bulurum ama diğer yerlere nasıl gelirim bilmem:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Her cocuk başka bişeye odaklanıyomuş tatlım seninki de anne baba diyomuş demek ki cok konuşkan olucak zilli (maşallah) :D

Ben çok geç döndüğü için nörolojik gelişiminde bi sıkıntı olmasın diye sürekli sıkıştırıyorum doktorunu :D
Senin kızının nörolojik muayeneleri gayet iyi diyor. Savunduğu 2 nokta var, birisi Ada çok uzun o yüzden hareketleri daha yavaş. İkincisi de literatürde çocuk gelişim safhaları arasında emeklemek diye bir basamak yoktur. Çocuk 6-9 ay arası oturur, 12-18 ay arası yürür. Basamaklar oturma ve yürümedir diyor...Biz de doğru kabul ediyoruz tatlım, ne diyelim.

Ama konuşma işi Ada da hakikatten yoğun. Anne, baba çok net. Dede,mama,meme,gel...Bunlar da anlaşılır. Yavaş yavaş da bilinçlendi. Mesela bazen taklit anlarını yakalıyorum. Aaaaa diyorum aaaaa diyor. Eeeee diyorum hemen arkamdan eeeee diyor. Aiiii diyorum aiiii diyor hemen :D

Dün akşam uyuturken ağlıyordu uyumıcam diye görsen yerlere yatarsın gülmekten. Ovvvvvvvvvv babbaaaaaa, aaauuvvvvvvv babbaaaaa, oooooouuuuuuvvvvvvvvv :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar size çok kızıyorum, siz niye konyada değilsiniz? Yada niye aynı yerlerde değiliz. Vallahi şu bebelerinizi kucağıma alıp sevmek istiyorum.. Ankaraya gidersem Simuşa uğrarım, İstanbulda babuşumu bulurum ama diğer yerlere nasıl gelirim bilmem:)

Kıbrısa da tatile gelirsiniz cenım ehehe.. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar