2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ahhahhhh defne ye alkiss yapmayi ogrettim:1: kac zamandir ustunde calisiyoruzz bugunn yaptii sonunda. Bide duz vurmuyo elleri baya buyuk insan gibi yan cevirip ellerini yapiyo:kahkaha:

aferin onaa...:sirin:

bende bugun fenayım hira cok huysuzlandı durmuyo kucak ıstıyo öfff ne aşıymış yaa :korkak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oh beee nerde kaldın tubisim yaaa :) hosgeldiniz eymen nasıl iyi mi ? corum nasıldı ?
geldim güselim valla erken geldim bile 10 gün kaldım bundan sonrada yolculuk izmir ve manisaya...
eymen iyi çorum oğluma yaradı sanırım memleket kokusu onu normale getirmişti ama istanbulda yine eski kuduruk eymen oldu siz nasılsınız boncuk kocuman olmuş

Ekle kuşum burdayım :D Ben değiştirdim profil resmimi şimdi en son hali bu.
maşallah subanallah bu nasıl bir tatlılıktır yarabbi kıvırcık saç totonu yerim senin kuzey
asımızı olduk geldik..2 tane bi bacagından 1 tane diger bacagından bi de agzından damla seklinde..off yıktı ortalıgı nası agladı ama cabuk sustu cok sukur..dısarı cıkıp bide babasını gorunce nazından yine agladı azcık :)

ohh artık 1 yasına kadar ası yokmus Allah'tan..
(MASALLAH)
boyu: 70 cm
kilosu : 7650 gr
bas cevresi : 42 cm olmus..

gecen ay 7150 gr'dı..yarım kilo almıs yani..aman neyse bunada sukur bi hastalıgı yok en azından kuzumun..yaklasık 1 saattir uyuyo simdi uyansın atesine bakıcam cıkarsa calpol ver dediler..
aynen bu dediklerini bugun bizde olduk 8 gün roter yaptı geç olduk ama olsun
bakalım şimdiliik bişi yok eymende ama ne olcagı belli olmaz...
bizimkide bugun itibari ile
6ay+8gün
kg:8000gr
boy:72cm
baş çevresi:42,5

buda bayramlık cicilerimizle fotograflarımız teyzoşlar alıntı yapmayın silcem sonra

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hadi yaaa :( ben saat 5 te verdim atesi 37.3 tü ama simdi 37.5 oldu ta saat 11 e kadar veremicekmiyim ?

1 cay kasıgı vermiştim bu arada..

37.5 cok yüksek bi ates degil canım, 38 e geldiginde verin diyor normalde yani merak etme... bir suya sok istersen, üstünü hafiflet, alnına ıslak bez koy... bekle en azından bi 10- 10 bucuk olsun ...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bebikommm bizim dr 4-5 saat demisti. Ben 5 saat sonra verdim. Bide 38 i gecmeden verme demisti dr.

Bu asilar hicbisi yapmadi bize. Hemsire cok asi var cikinca calpol ver demisti bende eve gidince 1 cay kasigi verdim. Genelde gece cikardi atesi asidan sonra. Gece de cikmadi huysuzluk bile yapmadi. Tutmadi mi asi acaba ne bilim.

Bebikomm gelirsenn goruselimm balimm izmire. Tabi bi beyimee sorayimm kendisi benim netime pek karsi da. Gerci alisti siteye artik ama belli olmaz sanirsam:elif: hatta lidirimla ayni gune denk gelsenizz ucumuz bulussak ne gusel olur

Lidirrrrr kiz ne yakusuklu olmuss benimm damattt..masallahhh 41.5 kere:savasciasli: Kizcem de pekk guzeldi emme resim ekleyemiyorumm

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
PC nin monitor gitti kaldım benim bilgisayara,, bunda da oyun oynayamıyorum... notebooktaki internette coooookkkk yavas... öbüründe başka internet var ondan daha hızlı... yaaaa yaa ... :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayatım, güle güle kullanın cicilerinizi, pek şekerler :)

Lidoş hoşgelmişsin, Eymen çok tatlı olmuş annesi maşallah

Babuşum, Lidılım çok çok geçmiş olsun kızlar. Şimdi nasıl bebeler?

Bebikom, Hira nın boyuna kilosuna maşallah. Darsı başımıza olsun kız dua et de :)

Azoşum, Kuzey çok datlu olmuş, her gördüğümde ısırasım geliyo :D

simuşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesin bacım, yoksun?

kızlar nerdesiniz yafffffffffffff

Pikoşum, geldim yettim burdayım. :D Naaparsınız Noyan balımla? Dişleriniz baş mı verdi annesi? :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılım Pikoşum :heyo: :heyo:

Bu arada bizim bayram hasılatımız çok feci, eyrlerde sürünüyo, bize kimse bi çöp vermedi. Oysa sevgili kocam her bayram yeğenlerine harçlık verirdi, bu bayram neden sebeptir bilmem(??!!! mi acaba??) yine verecek oldu da sevgli görümcelerim; ay hiç verme gerek yok dediler. Aaaaaaaay canlarım yaaaa..... Bak nası düşünüyolar bizim bütçeyi görüyo musun?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hayatım, güle güle kullanın cicilerinizi, pek şekerler :)

Lidoş hoşgelmişsin, Eymen çok tatlı olmuş annesi maşallah

Babuşum, Lidılım çok çok geçmiş olsun kızlar. Şimdi nasıl bebeler?

Bebikom, Hira nın boyuna kilosuna maşallah. Darsı başımıza olsun kız dua et de :)

Azoşum, Kuzey çok datlu olmuş, her gördüğümde ısırasım geliyo :D

Pikoşum, geldim yettim burdayım. :D Naaparsınız Noyan balımla? Dişleriniz baş mı verdi annesi? :huhuu:

gel dadlummmm nedeceyik oglanla ugrasip dururuk :D

canım tam uc cıkmadı ama her an cıkacak sekilde yarim milim kalmis yani ... ama tabii aglatiyo oglumu canım ya.. biraz zorlu geciyor bu üst disler...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
gel dadlummmm nedeceyik oglanla ugrasip dururuk :D

canım tam uc cıkmadı ama her an cıkacak sekilde yarim milim kalmis yani ... ama tabii aglatiyo oglumu canım ya.. biraz zorlu geciyor bu üst disler...

Evet üst dişler cidden ama cidden bizi de çok zorluyor. Bak, saat 9-9.30 arası uydu, şuan saat 11 e çeyrek var ve bu kısacık sürede 3. keredir ağlayarak uyanıp duruyor :(:( Şimdi gene uyandı, babası aldı bakalım geri uyutabilecek mi... :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuscum bilkisayar icin hala cevap bekliyorum, unutmadim.. belkim bizde alicaz birtane.. ev bilgisayar cöplugu oldu... Apple istiyorum ama 5 binden basliyor malesef o biraz zor görünüyor.. galiba PC alıcaz bizde...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Evet üst dişler cidden ama cidden bizi de çok zorluyor. Bak, saat 9-9.30 arası uydu, şuan saat 11 e çeyrek var ve bu kısacık sürede 3. keredir ağlayarak uyanıp duruyor :(:( Şimdi gene uyandı, babası aldı bakalım geri uyutabilecek mi... :D

aynen tatlım Noyanda o durumda acayip bisekilde aglayarak uyanıyor bende en son partiyi biraz once bitirdim ama hep tetikteyim bende... (aglayip uyanmasina karsi) ahada agliyooo

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuscum bilkisayar icin hala cevap bekliyorum, unutmadim.. belkim bizde alicaz birtane.. ev bilgisayar cöplugu oldu... Apple istiyorum ama 5 binden basliyor malesef o biraz zor görünüyor.. galiba PC alıcaz bizde...

Yuuuuh 5.000 e 1990 model 80.000 km de şahin alınıyomuş şimdi baktım da sahibinden koma :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar