2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Allah'ım çokta kokoşuz yaaa :D Maşallah 41 kere, bebikommm kirpikleri ne güzel Hira'nın.Allah nazarlardan saklasın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tabi daha tazecik disleriyle ohh ısıryo tabi sizi :)

daha Hira'nın dislerinde kıpırtı yok sanırım..zaten yarın ası olcak gunlerdir stres oldum atesi cıkarsa huzursuz olursa huyu degisirse diye

Canım bizim aşılarda bi problem çıkmadı şimdiye kadar, aşıdan önce 1 çay kaşığı calpol verdim hep. Onun mu faydası oldu bilemiyorum. Hee bu arada rota aşısıysa bilemem onu yaptırmadım hiç ben.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Allah'ım çokta kokoşuz yaaa :D Maşallah 41 kere, bebikommm kirpikleri ne güzel Hira'nın.Allah nazarlardan saklasın

hihihi :) evet ben kokos yapıyom cocugu bole giydire giydire susleyerek falan ama napiyim cok hosuma gidiyo mıncıklayıveriyom sonrada..

sagol canım Rabbim hepimizin yavrusunu nazarlardan her turlu kotulukten esirgesin insallah..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Canım bizim aşılarda bi problem çıkmadı şimdiye kadar, aşıdan önce 1 çay kaşığı calpol verdim hep. Onun mu faydası oldu bilemiyorum. Hee bu arada rota aşısıysa bilemem onu yaptırmadım hiç ben.

yok yok rota degil rotanın iki dozunu da oldu bitti cok sukur bi yan etki yapmadı onlar..bunlar 6.ay asısı iste saglk ocagında olcak yarın bnde calpol vereyim bari valla korkuyom yani zaten meyilli gibi cazgırlıga :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşum Kuzey'in de üst iki dişi patlamış geliyor..Dün uykudan ağlayarak uyandı, susturamadık, ilk kez onu bu kadar ağlarken gördüm hıçkıra hıçkıra. Zaten saçlarını çekiştirip duruyordu..Ya kötü bir rüya gördü, ya da çok ağrıdı diş etleri. Aklıma başka birşey gelmiyor. Susmayınca bebek arabasına bindirip tur attırdık, yarım saat içinde uyudu kuzum.. Tabi benim ömrümden ömür gitti. Şimdi de nazar değmesin pek neşeli, sesi kısılacak çığlık atıp duruyor :D Alt dişleri çıkarken bi sıkıntısı olmamıştı, üstler zorlayacak gibi.

Bu aralar kafam hiç yerinde değil. İş değiştirme durumum var, patroniçe ile konuşmam lazım onun gerginliği var 4 gündür. Faceden babuşuma da "oğlunla, eşinle nice mutlu senelere" diye doğumgünü mesajı yazmışım.. Pek keyfimde yok bu sebepten. Hayırlısı olsun.

_HaYaTiM_ çok güzel şeyler almışsın güle güle giysin Şahin paşa.

Allah bebeklerimizle daha nice uzun bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah. Oğlumun cebine hep para sıkıştırdılar bu bayram :D Tahsilatı 50tl.

maşallah canım Kuzey minnoşa, pek tatlı , pek şeker zaten hep seviyodum ben onu şimdi de daha bi başka tatlı olmuş....

üst dişler bizimde uc verdi veriyo canım, altlar bukadar zorlamamıştı cidden.. Noyanda gece aglıyor, uyanıyor hep...
inşallah kolayca gecer bu dönemleri ama zorluor işte...

tabi daha tazecik disleriyle ohh ısıryo tabi sizi :)

daha Hira'nın dislerinde kıpırtı yok sanırım..zaten yarın ası olcak gunlerdir stres oldum atesi cıkarsa huzursuz olursa huyu degisirse diye

maşallah canım cokk sevimli bi minnoş bu kız ya..........

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hihihi :) evet ben kokos yapıyom cocugu bole giydire giydire susleyerek falan ama napiyim cok hosuma gidiyo mıncıklayıveriyom sonrada..

sagol canım Rabbim hepimizin yavrusunu nazarlardan her turlu kotulukten esirgesin insallah..

Amin canımm.. Yakışıyor ama kız çocuğuna. Benim de kızım olsaydı kafasından bantı, mıçından fırfırlı donu eksik olmazdı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
maşallah canım Kuzey minnoşa, pek tatlı , pek şeker zaten hep seviyodum ben onu şimdi de daha bi başka tatlı olmuş....

üst dişler bizimde uc verdi veriyo canım, altlar bukadar zorlamamıştı cidden.. Noyanda gece aglıyor, uyanıyor hep...
inşallah kolayca gecer bu dönemleri ama zorluor işte...

maşallah canım cokk sevimli bi minnoş bu kız ya..........

Sağol pikoş teyzesi :D
Allah yardımcıları olsun, nasıl ağrıyordur kim bilir :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Demi kız cocugunu suslemek cok eglenceli oluyo ck tatlı oluyolar :D eh darısı ikinciye artık bakarsın o kız oluverirrrr :D

PİKE'cim..tsk edriz tatlı oldugu kadar cadı aynı zamanda bakma sen oyle masum durduguna bu zillinin :savasciasli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hayatım gule gule giysin pasa bayramlıklarını :)

biz de dun hiraya giydirdik dolasmaya cıktık anammmm eve gidicez arabaya bincektik arabasından aldım kucagıma bi ıslaklık abowwwww beline kadar sıcmıs batırmıs benim kız tam anlamııylaaaa :D allahtan ev yakındı hemen gittik yıkadık,ustundekileri suya ıslattım ama nazarlıgını da ustunde unutmusum pas salmmış t-shirt mahvoldu :(

yani ozetle hira bayramlıgının agzına sıcmıs oldu :cokkomik:

Bebikomm defne de kisa sure oturuyo desteksiz . Sonra jole gibi saga sola meyilleniyo. Ama ben egildikce bi dokunuyorum dusmesin diye devam ediyo. O oturunca ben de yanina oturuyorum.

Benn burda hicc bulamiyorum yaa ne esnafta ne baska bi yerde. Bende oturup kendim mi yapsam acepp?

Hayatimmmm gue gue kullaninn balimm aldikalrinizi bayildim hepsine. Coool bi oglancik olucak bebis:elif:

Sağol bebikommm :) İyi diyelim iyi olalım inşallah. Kuzey 2 gündür sıkıntılı ama şükür bugün neşeli canım. Hira nasıl? Hep resimlerini ekliyorsun kaçırıyorum ben :(

Bundan sonra geri döneceğin yeri terketme derim ben naçizane.

Pikoşum Kuzey'in de üst iki dişi patlamış geliyor..Dün uykudan ağlayarak uyandı, susturamadık, ilk kez onu bu kadar ağlarken gördüm hıçkıra hıçkıra. Zaten saçlarını çekiştirip duruyordu..Ya kötü bir rüya gördü, ya da çok ağrıdı diş etleri. Aklıma başka birşey gelmiyor. Susmayınca bebek arabasına bindirip tur attırdık, yarım saat içinde uyudu kuzum.. Tabi benim ömrümden ömür gitti. Şimdi de nazar değmesin pek neşeli, sesi kısılacak çığlık atıp duruyor :D Alt dişleri çıkarken bi sıkıntısı olmamıştı, üstler zorlayacak gibi.

Bu aralar kafam hiç yerinde değil. İş değiştirme durumum var, patroniçe ile konuşmam lazım onun gerginliği var 4 gündür. Faceden babuşuma da "oğlunla, eşinle nice mutlu senelere" diye doğumgünü mesajı yazmışım.. Pek keyfimde yok bu sebepten. Hayırlısı olsun.

_HaYaTiM_ çok güzel şeyler almışsın güle güle giysin Şahin paşa.

Allah bebeklerimizle daha nice uzun bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah. Oğlumun cebine hep para sıkıştırdılar bu bayram :D Tahsilatı 50tl.

teşekkür ederim kızlar

bizim hasılat 150 tl+çeyrek altın+6 adet mothercare uzun kollu tişort+1 şort takım+1 body+1 bayram mendili :D

bu sadece 2 kapıda başka kimseye gitmedik
babanesi eşeğin ayaaanı (!) verdi bu arada

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bayram gezmeleri bitmedi mi ya, nerdesiniz zilliler (gidecek kapısı olmayan kişi sözü) :D :D :D
Biz de bir amcamız var burada ona gittik, bizimkilerinde skypedan elini optuk :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin kizlar. Birkac gundur giremedim,arayan canlar oldu donemedim. Ada hasta. Tekrar girip yazacagim.... Su an gucum yok ki anlatayim. Gorusuruz...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
teşekkür ederim kızlar

bizim hasılat 150 tl+çeyrek altın+6 adet mothercare uzun kollu tişort+1 şort takım+1 body+1 bayram mendili :D

bu sadece 2 kapıda başka kimseye gitmedik
babanesi eşeğin ayaaanı (!) verdi bu arada

Oooo hasılat sağlam kız :D

Gunaydin kizlar. Birkac gundur giremedim,arayan canlar oldu donemedim. Ada hasta. Tekrar girip yazacagim.... Su an gucum yok ki anlatayim. Gorusuruz...

Babuşum geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar