2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın herkeeseee........

ay bu kız beni delirtcek yaa zaten zorla oturtuyorum anakucagına eline oyuncaklar veriyorum atıyo yere sonrada ikiye katlanıyo egiliyo almaya calısıyo yaa bagırıyo bide ayyyyyyyyyy :bitter:

yahu ben zaten eridim bittim kardesim kilo namına bisi kalmadı o degil hamile kalmadan onceki halimden de beter oldum..ben nasıl kilo alcam simdi bu kız yurur de zaten bi kac ay sonra..daha dis de cıkarmadı bi de o olay var oof anam offf :bitter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Heppiinizeee iyii bayrammlarrr canlarrrrrrrr:savasciasli:Bebislerimizleee nicee guzel gunleree bayramlar gecirelim insallahh hep mutlu olalimm:elif:

Simuss dogru didinn bacimm ben de hep arkasindann speedy die bagiriyorum. Cok fena oldu valla. Karnimdayken de fettandi bu kiz ama dogunca gecer didiydik. Daha beter azdi:kahkaha: pc gelsin eklicem fotolarii. Gorun neler cektigmi:1:

Bebikommm defne artik pusette durmuyo. Kucakta da durmuyo eger gezdirmiyosan. Hep yerde. Bence sen de sall hirayi sikilmistir cocuk ondan atiyodur. Bide kafasina taktiginn seyleri nerdenn aliyosunnn yaaaaaaaa:bitter:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Heppiinizeee iyii bayrammlarrr canlarrrrrrrr:savasciasli:Bebislerimizleee nicee guzel gunleree bayramlar gecirelim insallahh hep mutlu olalimm:elif:

Simuss dogru didinn bacimm ben de hep arkasindann speedy die bagiriyorum. Cok fena oldu valla. Karnimdayken de fettandi bu kiz ama dogunca gecer didiydik. Daha beter azdi:kahkaha: pc gelsin eklicem fotolarii. Gorun neler cektigmi:1:

Bebikommm defne artik pusette durmuyo. Kucakta da durmuyo eger gezdirmiyosan. Hep yerde. Bence sen de sall hirayi sikilmistir cocuk ondan atiyodur. Bide kafasina taktiginn seyleri nerdenn aliyosunnn yaaaaaaaa:bitter:

ecrincim ya pc gelir gelmez koy foto cok merak ediyom :)
ya yere koyunca hemen yuzustu donuyo 5-10 dk sonra sıkılıyo oyle bagırıyo,kendi tekrar sırtustune donemedi daha :( heralde kaburgaları acıyo hep oyle durunca ne bilim..hiç emekleme meraklısı degil bu..anca popoyu dikiyo havaya kalıyo oyle..

basındakileri walla esnaf bebe magazalarında buluyom hep :) ama o kırmızıyı ben yaptım..bize gore olan taclar var ya fiyonklu onu aldık ayırdım kurdelesini,ince lastikten sac bandım vardı o na diiktim oldu :hihi:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bide defne oturabiliyomu desteksiz? hira bi kac sn duruyo ama pattis cuvalı gibi dusuyo sonra oturtmaya korkuyom burnunun ustune cakılcak diye

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
BAYRAMLIKLARIMIZ

BUNLAR DA ÖLESİNE ALDIK

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hayatım gule gule giysin pasa bayramlıklarını :)

biz de dun hiraya giydirdik dolasmaya cıktık anammmm eve gidicez arabaya bincektik arabasından aldım kucagıma bi ıslaklık abowwwww beline kadar sıcmıs batırmıs benim kız tam anlamııylaaaa :D allahtan ev yakındı hemen gittik yıkadık,ustundekileri suya ıslattım ama nazarlıgını da ustunde unutmusum pas salmmış t-shirt mahvoldu :(

yani ozetle hira bayramlıgının agzına sıcmıs oldu :cokkomik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
offf sıkıldımmmmmm ayılamıyorum bi turluu elim hicbi ise gitmiyo yaa..
bi kahve mi icsem acabasıı ?:findikim:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bebikomm defne de kisa sure oturuyo desteksiz . Sonra jole gibi saga sola meyilleniyo. Ama ben egildikce bi dokunuyorum dusmesin diye devam ediyo. O oturunca ben de yanina oturuyorum.

Benn burda hicc bulamiyorum yaa ne esnafta ne baska bi yerde. Bende oturup kendim mi yapsam acepp?

Hayatimmmm gue gue kullaninn balimm aldikalrinizi bayildim hepsine. Coool bi oglancik olucak bebis:elif:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebikomm defne de kisa sure oturuyo desteksiz . Sonra jole gibi saga sola meyilleniyo. Ama ben egildikce bi dokunuyorum dusmesin diye devam ediyo. O oturunca ben de yanina oturuyorum.

Benn burda hicc bulamiyorum yaa ne esnafta ne baska bi yerde. Bende oturup kendim mi yapsam acepp?

Hayatimmmm gue gue kullaninn balimm aldikalrinizi bayildim hepsine. Coool bi oglancik olucak bebis:elif:

aaa canım ben sana burdan alayım go ndereyim o zaman ?

kırmızı-beyaz-pembe-bej rengi alırım birer tane..kargoyla yollarım istersen taksın kuzucuk :utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bide biz belki 23-27 agustos arası bi gunlugune izmire gitcez oyle gezmeyeee belkim gorusuruz :1:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom gecmis olsun canım ben foruma bakamamıstm kac gundur daha yeni donduk..cogu bebekte oluyomus boyle uzulme eminim duzelir sen nasılsın ? bunun dısında kuzey nasıl tosun olmus masallah :elif:

Sağol bebikommm :) İyi diyelim iyi olalım inşallah. Kuzey 2 gündür sıkıntılı ama şükür bugün neşeli canım. Hira nasıl? Hep resimlerini ekliyorsun kaçırıyorum ben :(

Selam kızlar. 1 haftadır giremiyorum sizlere haber de veremedim. C.tesi aksam esim geldi konustuk. Ayrı ev acıcam fakat 5 parasız nasıl yasıycaksın aldıgım maas giderler belli dedi. Evde hicbir esya yok alacak gucum de yok sadece yatak odam ve koltuk takımlarıyla bir ev acıcam buzdolabı camasır mak. yok ac kaldıgın gunler olucak dayanabilecek misin dedi. Dusundum ve gercekten yapamayacagımıza kanaat getirdikten sonra eve geri dondum. Fakat 1-2 sene icinde kendisini toplayıp borclarını da azaltıp kendimize bir ev almamızı istedigimi belirttim o da durumumuz Allah ın izniyle toprlanırsa yapacagına soz verdi. Simdilik gene kaynanamlarlayım. Aslında suan ayrılmam cok sacma olurdu gercekten. Cunku dogum yapıcam ve bakacak kimse olmayacak bana + Batuhan..

Hee bi de eger ayrı ev aarsa ne onun ailesi ne benim ailem evimize gelmeyecek diye de ekleme yaptı. Eee ben napıyım oyle yasantıyı.. Mecburen 2 cocukla ne kadar annemler de olsa sıgıntı gibi yasayamayacagım icin geri geldim.

Bu aksam koye gidiyoruz Nevsehire. Onun icin hazırlık yapıyorum. 1 hafta sonr geri donucez Allah kısmet ederse. Kaynanamlar da 2-3 ay kalıcaklar koyde. Anlayacagınız Ne kadar geri gelecek olsalar da 2-3 ay kocamla basbasayım. Bakalım napıcaz.

Bizden haberler boyle..

Bundan sonra geri döneceğin yeri terketme derim ben naçizane.

bende bugün hissettim onu, zor gecti yani..
ya galiba üst dişlerde geliyor, doktor 4 günde bir period degişir demişti; 4 gün sakin, 4 gün huzursuz ve ateşli olabilir demişti (dişten dolayı) biz şimdi o huzursuz 4 günlerdeyiz cidden de agır geciyo...

ee hani ilk dişten sonra daha kolay oluyodu bu işler, hiçde oyle olmuyo bize, gene huzursuzluk, gene el kulakta... cocugumunda ne acelesi varmış ki altı bitirdi üstü cıkarmaya calışıyo, minnoşum ya... içim gidiyo agrısı sızısı oldukca...

Pikoşum Kuzey'in de üst iki dişi patlamış geliyor..Dün uykudan ağlayarak uyandı, susturamadık, ilk kez onu bu kadar ağlarken gördüm hıçkıra hıçkıra. Zaten saçlarını çekiştirip duruyordu..Ya kötü bir rüya gördü, ya da çok ağrıdı diş etleri. Aklıma başka birşey gelmiyor. Susmayınca bebek arabasına bindirip tur attırdık, yarım saat içinde uyudu kuzum.. Tabi benim ömrümden ömür gitti. Şimdi de nazar değmesin pek neşeli, sesi kısılacak çığlık atıp duruyor :D Alt dişleri çıkarken bi sıkıntısı olmamıştı, üstler zorlayacak gibi.

Bu aralar kafam hiç yerinde değil. İş değiştirme durumum var, patroniçe ile konuşmam lazım onun gerginliği var 4 gündür. Faceden babuşuma da "oğlunla, eşinle nice mutlu senelere" diye doğumgünü mesajı yazmışım.. Pek keyfimde yok bu sebepten. Hayırlısı olsun.

_HaYaTiM_ çok güzel şeyler almışsın güle güle giysin Şahin paşa.

Allah bebeklerimizle daha nice uzun bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah. Oğlumun cebine hep para sıkıştırdılar bu bayram :D Tahsilatı 50tl.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hira da iyi her zamanki gibi cadı işte :) butun gunumu ona ayırsam uslanmaz bu cocuk hic bıkmıyo benden :D
eklerim canım burdaysan fotograf

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar