2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:heyo:
ahanda bunun tıpkısının aynısı, Polly imiş modeli...

Benimki de bunun pembesi bende cok memnunum pikosum...
Oyy kuzum canı acıyor demekki. Selimdeki huysuzlukta disten gibime geliyor. Bide şu ek gıdadan beri kaka olayında zorlanıyor. Anne sütü alırken kakasi hiç kokmazdi, şimdi acayip kokuyor.

eheheh evet Tanselcim hemde nasıl kokiiiiiiiiiiiyyyyyyyy :D

Ahahahah kokuyu bize sorun bize :)
Ama ben daha kucukken ay kakasi fena kokuyo diyodum da oglu adadan 6 ay buyuk arkadasim ek gidaya gec de oyle bo gor kokuyu sen diyodu :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ya ben kahvaltıyı bile kesmiştim 7. aydan once diye ama zaten 1 hafta kaldı...
evet canım hatta eşim bile tesadüfen gördü Adanın resmini oda soyledi bir an Noyan sandım diye ama dedigim gibi aynı cizgili ve renkli body var bizdede.. ama dedigin gibi ten, göz ve saç rengi aynı resmen...
bende bide Duru'ya da benzetiyorum Noyanı surat şeklini, yanakları felan ehehh minnoş kız bunlar hepppppppsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (maşallah subanallah)

Noyanda tam emekleme degil ama karın üstü istedigi yere gidiyor, oturmada şimdilik 3-4sn kadar sonra denge gidiyor :D :D

Karnini yerim onun minik serce
Cidden benzeyen bebekler var ama dimi.
Yada acik tenli ve renkli gozlu diyemi benzetiyoruz acep biz. Noyan, ada, duru maviş grup. Bi de lilacsin kuzey var. Bak o da adaya benzer biraz. Acik tenli,yuvarlak yuzlu,maviş. Ama dudişler cok karakteristik onun babaya benziyo :) masallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş iş için hayırlısı olsun inşallah...eşine gelince, erkek milleti hep aynı işte. önce kırıp dökerler, sonra da yağlayıp ballarlar....( ballarlar ne demekse :D ) gökçe'nin o büyük büyük harflerle yazdığı söz pek doğru...

yalnız bence, eğer gerçekten orada çalışmak istiyorsan, hazır eşin arayım demişken ver numarayı ona, arasın bence, elini taşın altına soksun, sonra pişman olmayın elimizde olanak varken olmadı diye....naçizane fikrim.

bebikom, göremedim kızını ama yine de maşallah diyeyim :D

dünyam
hayırlısı olsun...

babuşkırılmakta haklısın. ama gerçekten erkeklerin sağı solu belli olmuyor. yada gökçemin de dediği gibi biz çok ince düşünüyoruz bebeklerin doğumundan beri. nlar iyice odunlaştı :D

dünyam senin durumunu çok geç okuduğum için cevap yazamamıştım. Rabbim göstermesin ama eşim bana öyle sözler sarfetse, değil onun affetmek, yüzüne bakmam. inşallah hakkınızda hayırlısı olur... (alın yine büyük laf ettim gibi bir his var içimde)

simuşşşşşşş yalnız değilsin. gel hunileşelim bayramda :D

lilacs paşamıza da maşallah... Tuna'yla aynı sıkıntılar. ya emerken göğsümü bir sıkışı var, dişten farksız. dişler çıkınca yandım :( benim bu asabi oğlan yer bitirir beni

selam hepinize kızlar,

Tuna akşam tüm evi ayağa dikti. (anneanne- dede- dayı- anne- baba) ağlıyor, huzursuzluk yapıyor. hafif burun tıkalı gibiydi. serum sıkına iyice dellendi. sabaha kadar mık mık mık. ama ailem sağolsun uyudum büyük ölçüde. ben onların hakkını nasıl ödiycem yaaaaa :( bugün de aynı huysuzluğu devam etti. diş olduğunu tahmin ediyorum. eller he kulaklarda ve saçlarda. doğru düzgün yemiyor, içmiyor. inşallah bu akşam daha sakin geçer...

Valla kizlar biz mi ince dusunuyoruz yoksa kizdigimiz seyler cidden kizilacak seyler mi bilmiyorum....
Dun yuzunu bile goresim yoktu,iftara davetliydi kendisi o gelmeden uyudum gormiyim diye. Sahurda lonustuk arayacagini soyledi bilmiyorum....

Disler icin de Allah kolaylik versin kizlar. Bizde daha tik yok siz anlattikca korkuyorum... Kuzucuklar cabuk atlatsinlar insallah....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Allahım, şu bilgisayar patlayıp elimde kalmadan hayırlısıyla yenisini alaydım... :(:( Sayfaları geri açamıyorum daha doğrusu açıyorum da her geri tuşuna bastıktan 10 dk sonra geliyo ekran, o yüzden sadece yakın geçmişe bakınabildim...

Babuşum, ne olur sıkma canını, üzülme. Ciddi diyom kız, valla üzülme. Ben artık üzülmekten bile yoruldum, sıkıldım. Eşimi de saldım çayıra mevlam kayıra, ne hali varsa görsün, umrumun biri değil. Uğraşmazsa uğraşmasın. Zati bu erkekler, eşlerinin hiçbir zaman ne kendilerinden iyi pozisyonda olmasını ne de kendilerinden çok para kazanmalarını hazmedemezler. Bi garipler. Mantıkları tamamen bize aykırı işliyor. Valla ben bunu iyice kazıdım kafama. Artık ne derse he heee diyorum bildiğimi okuyorum. Benim için çöpün yerini değiştirmesini de istemiyorum. Bugüne kadar her işimi kendim aslanlar gibi gördüm çok şükür, bundan sonra da öyle görürüm diyorum. Ama seni inan o kadar iyi anlıyorum ki.....

Neyse, umarım kimsenin desteğine yardımına ihtiyaç duymadan gönlünden geçen ne ise Allahım onu versin sana. Amin.
Amin simusum. Haklisin kiz he he deyip bildigini okumak lazim. Ogrencem insallah bende :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bu çocuk huysuzlandıkca bana da sinir geliyo sanki, yoksa havalardan mı acaba? simuşum kıs bi dellendim ben iyice niye ki acaba?? :ne:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu çocuk huysuzlandıkca bana da sinir geliyo sanki, yoksa havalardan mı acaba? simuşum kıs bi dellendim ben iyice niye ki acaba?? :ne:

Aynen Pikoşum, ben de öyleyim. Kız bağırdıkça benim üstümü başımı soyup çığırasım geliyo. Soldan soldan geliyolar bana. Duru gene kuduruk, hiçbişeyden mutlu olmuyo, sürekli bağırıyo ağlıyo, ağzına sürekli battaniyeydi diş kaşıyıcıydı şişeydi ne bulursa sokuyo. Sanırım üstler gelici... Muhtemelen Noyanımın da geliyo :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aynen Pikoşum, ben de öyleyim. Kız bağırdıkça benim üstümü başımı soyup çığırasım geliyo. Soldan soldan geliyolar bana. Duru gene kuduruk, hiçbişeyden mutlu olmuyo, sürekli bağırıyo ağlıyo, ağzına sürekli battaniyeydi diş kaşıyıcıydı şişeydi ne bulursa sokuyo. Sanırım üstler gelici... Muhtemelen Noyanımın da geliyo :)

evek canum galiba , hatta bugün üst dişlerin baya baya kabardıgını fark ettim, az bişey kalmış sanki... Daha öncede yazmıştım şu 4 günlük dönemiya bugün 2. gün bitti bakalım 2 gün sonra sakinleşecek mi? senin dikkatini hiç çektimi boyle dönemler yoksa genelde mi huzursuzluk yapıyor?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lilacscım Kuzeye de, Babuşum Adaya da MAŞALLAH Çok sevindim kontrollerinizin iyi olmasına. Babuşum, aşınızın tutmasına da çok sevindim canım gözünüz aydın...

Lidılım kız, benim huni bu kız doğduğundan beri hiç inmedi tepemden, mütemmim cüzüm oldu artık :D:D Olmazsa çok hissederim eksikliğini :D:D Bu arada Tunişin de dişleri yolda bence annesi. Bu bebeler dişten önce çok sıkıntılı oluyolar maalesef...

bende bugün hissettim onu, zor gecti yani..
ya galiba üst dişlerde geliyor, doktor 4 günde bir period degişir demişti; 4 gün sakin, 4 gün huzursuz ve ateşli olabilir demişti (dişten dolayı) biz şimdi o huzursuz 4 günlerdeyiz cidden de agır geciyo...

ee hani ilk dişten sonra daha kolay oluyodu bu işler, hiçde oyle olmuyo bize, gene huzursuzluk, gene el kulakta... cocugumunda ne acelesi varmış ki altı bitirdi üstü cıkarmaya calışıyo, minnoşum ya... içim gidiyo agrısı sızısı oldukca...

He valla Pikoşum, bize de öyle dediydiler. Bence bizi kandırıyolar. Mesela bana Duru doğunca herkes 40 ı çıksın düzelir dedi, düzelmedi. 2 aylık olsun değişir dediler değişmedi, hele bi 6 aylık olsun o zaman sorun kalmaz dediler, onu da gördük. Şimdi herkes 1 yaşına gelsin değişir diyo. Valla hiç inandırıcı bulmuyom artık bu söylemleri, oyalama taktiği bence bunlar :D:D

ahanda bunun tıpkısının aynısı, Polly imiş modeli...

Kız! Bizimki de Babuşunki de bunun pembesi :D:D

Selam kizlarr. Kayinvalidem cephesinde degisiklik yok.hatta defneyle ilgili konulara fazla mudahale etmeye baslamasindan dolayi daha da sinirlioldum. Ama esim ramazan baska bisi bundan sonra her yere annemle gitmicez heralde dedi diye duruldum. Beklemedeyim inatla. Bence birsey degismicek ama.

Defne tamm ziptirik oldu. 10 sn ye bi yerde tutamiyorum. Artik salondan cikip gidiyo. Sigamadi 25 m2 ye. Evi geziyo. Tv unitesini. Onune koltugun yastiklarini dizdik ellemesin diye dvd yi falan. O koca yastiklarin uzerine cikiyo cat cat vuruyo tv ye de dvd ye de. Dizlerinin ustunde tutunarak dikeliyo. Soka giriyorum her bakisimda. Yerdeysem sagima soluma tutunup ayaga kalkiyo. Sobra kendini patt diye ustume atiyo. Dr gecen gun sen cokk azginsin ama dedi gulerek. Sedyenin ustunde tutamadik
cocugu. İflahim kurudu yeminle. Cok net anne diyo artik. Annee, dedde, eddda, efff en cok soyledikleri..cok konusuyo ama garip bi lehce hicbisi anlasilmiyo. Bi de gecen masaya atiyodu kendini bende inatla tutuyorum. Yarisi asagida yarisi kucagimda cebellesiyoruz. Memmmee diye bagirdii ama ne bagirmak canina tak etmis cocugun. Herkess bii aaaaa meme dedi diye gulusup panikledi. Meger uzandigi yerde memesi varmis hakikatten. Ben ne bileyim:kahkaha: daha da bi daha demedi ama ilk ve son oldu o gun. Esim bile bu sabah askim isin cok zor durmuyo bu cocuk hic dedi. Yukleyemiyorum fotolarini bi yukleyebilsem de gulseniz yani. Rezil durumdayim:kahkaha:

Bendenmhaberler boyle.

Ooooo Ecrincim maşallah Defneye , bende de var şu anlattığın cinsten bi kuduruk ama ben daha bastırmıyorum ayaklarını.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
evek canum galiba , hatta bugün üst dişlerin baya baya kabardıgını fark ettim, az bişey kalmış sanki... Daha öncede yazmıştım şu 4 günlük dönemiya bugün 2. gün bitti bakalım 2 gün sonra sakinleşecek mi? senin dikkatini hiç çektimi boyle dönemler yoksa genelde mi huzursuzluk yapıyor?

Allahıııııııııııııım yıkıyo ortalığı şuan duyman lazım. Biz doğduğumuzdan beri böyleyiz Pikoşum, ben izninle kaçar, yoksa babasıyla birbirimi,ze gircez

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kıs lidil napıyosun? bi ses ver bacımmm

iyidir tatlım noolsun. sen nasılsın? Noyan paşa nasıllar? Tunanın ütüleri var. bir bakıp çıkayım dedim.

babuş maşallah Ada prensese

ecrin Defne kuzuya da maşallah...

Tuna feci. kelimelere dökemiyorum. öyle huysuz. bir de arada öksürüyor tıkanmış gibi. uykusunda da oldu bir kere. diş çıkarırken tükürük salgısı artarmış. ondan öksürük olurmuş. ama içim rahat etmeyecek, bayram sonu götürcem...

şimdiden herkese iyi bayramlar. bayram şekerlerimizle birlikte nice bayramlar görelim inşallah... hepinizi öpüyorum çoooooooook :sevindirikasli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
uyudu çok şükür uyanmazsa... Pikoşuuuum... gelicem dedim diye geldim ama başım resmen ortadan ikiye çatlamak üzere... :( ben gidip yatsam bana küsmezsin dimi bal arkadaşım? :eek:pucuk:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Babuss baktimm cnm size yazmadan. Okudum cok korktum. Ama tibbi bi tedavisi yok kendi kendine gecer yaziyodu.bi de okul cagi hastaligi yazmislar.o yuzden sanki bebekte cikmaz gibi dusundum.dagilirsa yada gecmezse gotururuz artik dr a. Olmaz insallah ya valla gag geldi dr a gitmekten
Simussss bende bastirmiyorum cnmm bacaklari acik olur derler diye. Ama bizimki kendi kalkiyo. Dizleri ustunde kalkiyo surekli tutuncak bisi bulursa tumden kalkiyo. E o basinca ben napayim. Bide bebikom didi yaa ben 9 aylik
yurudum ama bacaklarim duzgun ondan beynm rahatladi. Ne besikte oynuyo ne pusette oturuyo. Wc bile haram oldu. Uyucakta bende gircem. Kafasi a telefon dusurdu bugun. Ayy deyip ben kosasiya kabloyu cekmesiyle kafaya inmesi bir oldu aglamadi allah tan ama cok uzuldum.yandik biz bu bebelerle

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Babuss baktimm cnm size yazmadan. Okudum cok korktum. Ama tibbi bi tedavisi yok kendi kendine gecer yaziyodu.bi de okul cagi hastaligi yazmislar.o yuzden sanki bebekte cikmaz gibi dusundum.dagilirsa yada gecmezse gotururuz artik dr a. Olmaz insallah ya valla gag geldi dr a gitmekten
Simussss bende bastirmiyorum cnmm bacaklari acik olur derler diye. Ama bizimki kendi kalkiyo. Dizleri ustunde kalkiyo surekli tutuncak bisi bulursa tumden kalkiyo. E o basinca ben napayim. Bide bebikom didi yaa ben 9 aylik
yurudum ama bacaklarim duzgun ondan beynm rahatladi. Ne besikte oynuyo ne pusette oturuyo. Wc bile haram oldu. Uyucakta bende gircem. Kafasi a telefon dusurdu bugun. Ayy deyip ben kosasiya kabloyu cekmesiyle kafaya inmesi bir oldu aglamadi allah tan ama cok uzuldum.yandik biz bu bebelerle

canım korkma buyuklerin her dediği dogru degil o kadarda yani :)
evet ben 9 aylıkken yurumusum cidden bacaklarımda herhsngi bi ssekil bozuklugu yok cok sukur ::)

senin kız cadı azcık masallah herseyi hızlı olcak heralde :elif:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Yavrum, senin kız speedy gonzales in İzmir şubesi çıktı maşallah :D Duru da çok hareketli ama Defne bizi sollar anlattıklarına göre. :D Neyse artık hızla veririz kiloları koşarken. Bu arada ben de 9 aylıkken yürüyormuşum, benim de bacaklarım düzgündür :)

Kızlar Bayramınız kutlu olsun canlar, güzel bir bayram geçirelim inşallah :utan::huhuu::elif::elif:

Herkesin bayramı mubarek olsun...

Bebeklerimizle,ailelerimizle nice mutlu bayramlar gecirelim insallahhhhhh..............

Sağolun canlaaaaaaaaaaar sizlerin de ve hepimizin de bayramı kutlu olsun... Nice güzel bayramlar görelim inşallah heeeeeeeeeeep beraber :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar