2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selamlar :) Çok şükür daha iyiyim kızlar... Sizi çok özledim. İnşallah bir sorun çıkmazsa buralardayım :)

Merak eden, arayıp soran tüüüm can dostlara binlerce teşekkürler... :huhuu: Şimdi benim zilli müsade derse okunması gereken epey sayfam var :)
aman iyi ol simuşum sen bize lazımsın kız:teselli:
görümcelerinide boşver şu hayat bu tür insanlara üzülecek kadar uzun değil ben artık herşeye boşveriyorum sende öyle yap senin artık düşünmen gereken bi yavrun var o güzel kaffanı onunla ilgili kuracağın hayallerinle doldur arkadaşım öptüm
simuşum daha iyi olmana sevindim canım... artık silkelenelim ve iyi hissedelim hepimiz yaaaaaa :elif: bebeklerimiz sağlıklı ve mutlu olduktan sonra sallamayalım geri kalanları artık :sevindirikasli:

laylam tontiş Kayraya maşallah. ama yavaş olsun, Tuna abisi böyle aç aç etrafına bakınırken o çok yemesin :cokkomik: şaka şaka... löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun, afiyet bal şeker olsun kuzumaa

pikem Tuna desteksiz çok kısa süre oturuyor. onda da öne doğru bir atıyor kendini. bir gün burnunu fena acıtacak :(

an-ni ba-ba ma-ma ded-di kelimeleri tunanın ağzından dökülenler. dil gelişiminde, bu evreye heceleme evresi mi ne diyorduk. 6.aydan itibaren başlıyor. bebeklerin bilinçsizce söylediği kelimeler. dile en yatkın olanlar. hee bugün benim ufaklık emzirme odasında 3.5 aylık fıstık kızı görünce beb-beee dedi :D sonra da gezinirken bir kaç kere tekrarladı

sağol canım benim Tuna abisinin izinden gidiyoruz işte:)biraz uğraştırıyor ama yaptıklarımı yiyor maşallah fazlada kilo almasınlar yaa ilerde diyete girmeleri gerekebilir:)
ayyy yerim ben çapkın Tunamı kızlara ilgisi başladı demek artık kime çektiyse:)oğlan dayıya derler benimki dayısına çekerse artık kızlar evden çıkmaz:kahkaha:
Layla maşallah kuzuya canım, şükür aşıyı da atlatmışsınız...

evet canım atlattık şükür ateş filan olmadı huzursuzluğuda yoktu sadece 11 de kalktı gözler cin gibi bizimle 1 saat tv seyretti 1 de tekrar yattı hiç yapmadığı şey uykusunu bölmek:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aman iyi ol simuşum sen bize lazımsın kız:teselli:
görümcelerinide boşver şu hayat bu tür insanlara üzülecek kadar uzun değil ben artık herşeye boşveriyorum sende öyle yap senin artık düşünmen gereken bi yavrun var o güzel kaffanı onunla ilgili kuracağın hayallerinle doldur arkadaşım öptüm

sağol canım benim Tuna abisinin izinden gidiyoruz işte:)biraz uğraştırıyor ama yaptıklarımı yiyor maşallah fazlada kilo almasınlar yaa ilerde diyete girmeleri gerekebilir:
ayyy yerim ben çapkın Tunamı kızlara ilgisi başladı demek artık kime çektiyse:)oğlan dayıya derler benimki dayısına çekerse artık kızlar evden çıkmaz:kahkaha:

evet canım atlattık şükür ateş filan olmadı huzursuzluğuda yoktu sadece 11 de kalktı gözler cin gibi bizimle 1 saat tv seyretti 1 de tekrar yattı hiç yapmadığı şey uykusunu bölmek:)

LAYLAM maşallah Kayra'ya... Ateşinin olmaması güzel, Selim zor atlattı bu aşıyı.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Layla maşallah kuzuya canım, şükür aşıyı da atlatmışsınız...

Pikem canımcım, Selim kısa süreli desteksiz oturabiliyor. dede, mama ve baba gibi sesler çıkarıyor. Sürekli dili ağzında dönüyor, konuşmak istiyor. Beni emerken memeyi bırakıyor, bi süre konuşmaya çalışıyor sonrada tekrar emmeye devam ediyor.:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
HAYATIM işe başladın artık giremiyorsun galiba. Bi ses ver. Bak elif20 aşagıda görünüyor, sen olsan bu duruma bi el atardın:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
simuşum daha iyi olmana sevindim canım... artık silkelenelim ve iyi hissedelim hepimiz yaaaaaa :elif: bebeklerimiz sağlıklı ve mutlu olduktan sonra sallamayalım geri kalanları artık :sevindirikasli:

laylam tontiş Kayraya maşallah. ama yavaş olsun, Tuna abisi böyle aç aç etrafına bakınırken o çok yemesin :cokkomik: şaka şaka... löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun, afiyet bal şeker olsun kuzumaa

pikem Tuna desteksiz çok kısa süre oturuyor. onda da öne doğru bir atıyor kendini. bir gün burnunu fena acıtacak :(

an-ni ba-ba ma-ma ded-di kelimeleri tunanın ağzından dökülenler. dil gelişiminde, bu evreye heceleme evresi mi ne diyorduk. 6.aydan itibaren başlıyor. bebeklerin bilinçsizce söylediği kelimeler. dile en yatkın olanlar. hee bugün benim ufaklık emzirme odasında 3.5 aylık fıstık kızı görünce beb-beee dedi :D sonra da gezinirken bir kaç kere tekrarladı

Tunama bak sen...
Selimide akşamüstü bi arkadaşla parka çıkarıyorum. Onunda kızı var 9 aylık. O selime gülüyor felan biizmkini gör hiç pas vermiyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar. Bugun pek yazamadim is gorusmelerim vardi ogleden sonra.
Sabahtan da kuafore gittim biraz bakim iyi geldi.
Tanselcim gecmis olsun bugun daha iyisin dimi?
Bende bugun epey susadim. Aksami iple cekiyorum :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
iyi aksamlar kızlar..bi bakayım dedim yatıcam simdi..bugun Hira cok gıcıklık yaptı..carsıya gezmeye gittik acıktı soylendi uykusu geldi soylendi sıkıldı yine soylendi surekli bi mızmızlık memnuniyetsizlik boyle off burnumdan geldi ya
gitmicem bidaha bi yere walla...:kizginasli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar selam herkese
işe başladım ama işyerinden buraya giremiyorum şifremi kabul etmiyor site
aynı sorunu evdeki bilgisayarda da yapmıştı
admin mozilladan gir demişti ordan giriodum
şimdi işyerinde ne explorer ne mozilla hiçbirinden giremiyorum
ADMİN duy sesimi
işyerinde kafayı sıyırcam buraya giremiyorum diye :kizginasli:

iş zor geçiyo oğlum çok ağlıyo
dün annem ne yapsam susmuyo diyince 15,30da çıktım işten eve geldim memeye bi yapışması var kendinden geçti uyudu hemen
bugün de babasıyla çıkmışlar yola servisten beni karşıladılar
yavrumun bi mahsun duruşu var ki görmeyin
beni görünce yüzü aydınland kıyamam :(

bugünü tarihe yazın
oğlum ilk berberine gittiiii
berber eşimin arkadaşı tam makası vurcak
durrrrrrrrrrrrrrrrrr dedim kameraya çekcem
orda da bi adam oturuyodu srda
yinge napcanki çekip çocuuu
diyip duruyodu
gıçıma sokcam zipleyip dicektim sustum :kahkaha: :kahkaha:
işte böle bizim işyeri taşınmıştı ben doğum iznindeyken
merkezi bi yere gitti eskiden dağbaşındaydı
ama ii olmadı
habire para harcıyom :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar selam herkese
işe başladım ama işyerinden buraya giremiyorum şifremi kabul etmiyor site
aynı sorunu evdeki bilgisayarda da yapmıştı
admin mozilladan gir demişti ordan giriodum
şimdi işyerinde ne explorer ne mozilla hiçbirinden giremiyorum
ADMİN duy sesimi
işyerinde kafayı sıyırcam buraya giremiyorum diye :kizginasli:

iş zor geçiyo oğlum çok ağlıyo
dün annem ne yapsam susmuyo diyince 15,30da çıktım işten eve geldim memeye bi yapışması var kendinden geçti uyudu hemen
bugün de babasıyla çıkmışlar yola servisten beni karşıladılar
yavrumun bi mahsun duruşu var ki görmeyin
beni görünce yüzü aydınland kıyamam :(

bugünü tarihe yazın
oğlum ilk berberine gittiiii
berber eşimin arkadaşı tam makası vurcak
durrrrrrrrrrrrrrrrrr dedim kameraya çekcem
orda da bi adam oturuyodu srda
yinge napcanki çekip çocuuu
diyip duruyodu
gıçıma sokcam zipleyip dicektim sustum :kahkaha: :kahkaha:
işte böle bizim işyeri taşınmıştı ben doğum iznindeyken
merkezi bi yere gitti eskiden dağbaşındaydı
ama ii olmadı
habire para harcıyom :D

oy oyy..kıyamam ben ona kuzum yaa..alıscak annesi zamanla anladıkca alıscak bu duruma napalım..

bak Hira hic arkamdan aglamadı simdiye kadar :) kac defa anneme bıraktım carsıya gittim kardesime bıraktım amcasıyla bıraktık babannesiyle bıraktık..hic beni tutturmadı cocuk..sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyom..acaba bu cocuk beni tam anlamıyla sevemedi mi :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bak simdi mama sandalyesini gorunce geldi aklıma
biz de antalyada iftara bi yere yemege gittik orda rest.daki mama sandalyesine oturttuk Hira'yı..eline de pide verdik off keyfi gorcektiniz ya essek sıpası nası kemiriyo :D
bide oranın ozel yogurdu vardı bıcak yogurdu diyolar superdi..ondan verdim bi kac kasık ohh...sevdi mama sandalyesini simdi bende bakınıyorum bzide alcaz..bide yurutec istiyom ama daha karar vermedim alsammı almasammı:tskler:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

oğluma bunlar aldım ebebekten

bi de 9-12 baby Gap'ten jean ceket beğendim
ama çok kısa süre için o kaaa para vermeye değer mi 120 tl.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
oy oyy..kıyamam ben ona kuzum yaa..alıscak annesi zamanla anladıkca alıscak bu duruma napalım..

bak Hira hic arkamdan aglamadı simdiye kadar :) kac defa anneme bıraktım carsıya gittim kardesime bıraktım amcasıyla bıraktık babannesiyle bıraktık..hic beni tutturmadı cocuk..sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyom..acaba bu cocuk beni tam anlamıyla sevemedi mi :uzgun:

inşallah alışır cnm en ksa zamanda

güldürdün beni nie sevmesin kız
erkek çocukları daha düşkğn ya memeye onda ağlıyo galiba
çok süt olmasa da dudak tiryakisi benim oğlum :D

güle güle kullansın insallah..hapur hupur gotursun yemekleri oohh.....:catalbicak::catalbicak::catalbicak:

sağol cnm inşallah

bak simdi mama sandalyesini gorunce geldi aklıma
biz de antalyada iftara bi yere yemege gittik orda rest.daki mama sandalyesine oturttuk Hira'yı..eline de pide verdik off keyfi gorcektiniz ya essek sıpası nası kemiriyo :D
bide oranın ozel yogurdu vardı bıcak yogurdu diyolar superdi..ondan verdim bi kac kasık ohh...sevdi mama sandalyesini simdi bende bakınıyorum bzide alcaz..bide yurutec istiyom ama daha karar vermedim alsammı almasammı:tskler:

pide verince korkmuyon mu ya büyük koparır da boğazına kaçarsa diye

ben eti cici bebnin galiba diş kaşıma bisküvisinden aldım geçen
nası bebe bisküvisiyse artık kütük gibi sert
benimkinin eline verdim hoooop hemen ağza
ama ben tetikte
bu bi parça kopardı ben 5 parmak ağzına bi daldım nası aldığımı bilemedim :kahkaha: :kahkaha:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
inşallah alışır cnm en ksa zamanda

güldürdün beni nie sevmesin kız
erkek çocukları daha düşkğn ya memeye onda ağlıyo galiba
çok süt olmasa da dudak tiryakisi benim oğlum :D

sağol cnm inşallah

pide verince korkmuyon mu ya büyük koparır da boğazına kaçarsa diye

ben eti cici bebnin galiba diş kaşıma bisküvisinden aldım geçen
nası bebe bisküvisiyse artık kütük gibi sert
benimkinin eline verdim hoooop hemen ağza
ama ben tetikte
bu bi parça kopardı ben 5 parmak ağzına bi daldım nası aldığımı bilemedim :kahkaha: :kahkaha:

bende bakıyodum canım surekli yumusattıgı zaman elinden alıp yeni koparılmıs veriyodum :D

evet herseyi agzına goturuyo hira da oyle..kendi eli ayagı yetmiyo benimkini babsınınkini de hırsla ısırmak istiyo :D

ya bide hira cogu oyuncaktan hoslanmıyo cocuk cıngıraklar hhısırtılı soft kitaplar aldım yok iki bakıyo atıyo yere ya delircem
ama balon goster yada cep telefonu deliriyo.

gecen de Pepee'nin kardesi Bebe varya onu aldım,dovuyo resmen onu hahahahah surekli pat pat vuruyo sıkıyo,ısırmaya calısıyo :kahkaha:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
neyse canlarrrrrrrr
ben kacıyorum uyumak istiyoruuuuuummmmmmmm... insallah tabi..
hira nın son hallerinden bikac poz koycaktım ama yarın insallah
optum hepinizi ii gecelere :eek:pucuk::eek:pucuk::eek:pucuk:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hayatim mama sandalyesi pek hos. Bizim park yatagin deseni. Gracodan memnunum ben. Buna da bakayim bari. Chicco polly alacaktim. Gule gule kullanin.

O ilk ve son oyuncak bnm de sepetimde. Ama chicco ayi mi f.p kopek mi karar veremedigim icin beklemede. Canli gosterip ona sectircem.

Dun ilk gercek kitabini aldik. Bayildi. Tepkisini merak ettigim icin bir tane aldim ama hemen serinin diger 3kitabini da alicam. Tavsiye ederimmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar