aman iyi ol simuşum sen bize lazımsın kız:teselli:SelamlarÇok şükür daha iyiyim kızlar... Sizi çok özledim. İnşallah bir sorun çıkmazsa buralardayım
Merak eden, arayıp soran tüüüm can dostlara binlerce teşekkürler...Şimdi benim zilli müsade derse okunması gereken epey sayfam var
görümcelerinide boşver şu hayat bu tür insanlara üzülecek kadar uzun değil ben artık herşeye boşveriyorum sende öyle yap senin artık düşünmen gereken bi yavrun var o güzel kaffanı onunla ilgili kuracağın hayallerinle doldur arkadaşım öptüm
simuşum daha iyi olmana sevindim canım... artık silkelenelim ve iyi hissedelim hepimiz yaaaaaa :elif: bebeklerimiz sağlıklı ve mutlu olduktan sonra sallamayalım geri kalanları artık :sevindirikasli:
laylam tontiş Kayraya maşallah. ama yavaş olsun, Tuna abisi böyle aç aç etrafına bakınırken o çok yemesinşaka şaka... löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun, afiyet bal şeker olsun kuzumaa
pikem Tuna desteksiz çok kısa süre oturuyor. onda da öne doğru bir atıyor kendini. bir gün burnunu fena acıtacak
an-ni ba-ba ma-ma ded-di kelimeleri tunanın ağzından dökülenler. dil gelişiminde, bu evreye heceleme evresi mi ne diyorduk. 6.aydan itibaren başlıyor. bebeklerin bilinçsizce söylediği kelimeler. dile en yatkın olanlar. hee bugün benim ufaklık emzirme odasında 3.5 aylık fıstık kızı görünce beb-beee dedisonra da gezinirken bir kaç kere tekrarladı
sağol canım benim Tuna abisinin izinden gidiyoruz işte
ayyy yerim ben çapkın Tunamı kızlara ilgisi başladı demek artık kime çektiyse
Layla maşallah kuzuya canım, şükür aşıyı da atlatmışsınız...
evet canım atlattık şükür ateş filan olmadı huzursuzluğuda yoktu sadece 11 de kalktı gözler cin gibi bizimle 1 saat tv seyretti 1 de tekrar yattı hiç yapmadığı şey uykusunu bölmek