2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ne zaman devreğe dönüyorsunuz? bakıcı işini ne yaptın?

kısmetse 1 yada 2 Eylülde döncez canım. bakıcı işi aynı. geçen haziranda anlaştığımız bayan bakacak. dün aradı, kandilimizi kutladı sağolsun. iyi niyetli gibi gözüküyor ama eşim çevredeki güvenlik şirketlerinden kamera araştırıyor. sanırım ancak o şekilde tam güveneceğiz :( annem çok huzursuz. hiç bırakmak istemiyor. ama zor oluyor ona da. aylarca evini bıraktı sağolsun. şimdi aynını yapmasını istemiyorum. düğün için geldiklerinde kayınvalideme dönüşümlü bakalım dediler. kayınpederim "biz yaşlıyız kendimize zor bakıyoruz" deyip kestirip attı. bunu sonraları da tekrarladı. çok kırıldım açıkçası. annemin verdiği emeğin 100de 1ini vermediler Tuna'ya. elbette ben oğlumu kimseler için doğurmadım. ama biraz ilgi alaka bekliyor insan. annem en azından konuşabilse, derdini anlatabilse diyordu. en azından "anne vurdu anne kızdı" der anlarız diyordu. ama şimdi Rabbim korusun kötü birşey yapsa Tunaya ruhumuz duymaz :(
onların da kızları var, o da bebek sahibi olacak birgün, o zaman inşallah bakmaya giderler de ben de içimdeki herşeyi söylerim...

offffff çok doluyum Tanselim. kusurua bakma

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bibikommmmm hosgeldinnn balimmm.

Herkese gunaydin kizlar..

Annem le kardesim geliyo defne yi ozlemisler. Duyanda baska sehirden geliyolar sanir 1 saatlik yol. Ev dandini. Cok tembelim yine bugun huyum kurusun:deli:

Aksam esime cok tavdim ama gece carpintim var kulagim cinliyo vb bisiler soyledi. Panikler gib oldum. Sonra 2 tabak lokma yedim ondan mi acaba deyince yuhh dedim oturayim beni de ye. Defne huysuz 2 gecedir cok sik uayniyo. Ama abyilicam artik yorgunluk uykusuzluk sabah biraz cebellestim 8 de geri uyusun diye. Onun da gonlu varmis demek bi uyudu parmagini burnuma soktugunda saat 12 idi:kahkaha:

Hergun beni daha c ok sasirtiyor. 2 gundur iki eliyle yuksekteki bi seye tutunuyo inatla. Ama kendini cekemiyo sonra bagiriyo. Bunda benim tutun annem tutun deyip sonra hadi ben sana yardim edeyim diye cocugu koltuga dikmemin etkisi olabilir. Koltugun minderini kavrayistaki heyecani gormelisiniz. Baya bi zaman duruyo tutunup bende belinden tutuyorum. Sonra cokkk yoruldukk diyip indiriyorum ama o elini uzatiyo hemen gulup. Dun gece uyanikti dayanamdim koydum yataga yatayim dedim. Allah tan besik benim yataga yapisik. Aaaa die cirlayip duruyodu. Bi baktim bi eliyle besigin bana dogru olan tarafini tutmus, diger elini o kadar yukari kaldiramamis onunla da parmakligi tutuyo. Kalkmaya calisiyo ama allah tan kicini kaldiramiyo. Yoksa kut diye atar kendini kucagimdan attigi gibi. Sanirim yuksekteki eli geri de alamamis kalmis oyle ondan bagiriyo:D

Bu sabah guldum biraz esime anlatirken. Sonra gitti keyifle blogg okuyodum kiiiii telefon caldi. Esimm yatiyo musun dedi. Anlamadim cocuk mu dedim. Guldu ne cocugu sen dedi. Yok dedim yazi okuyodum. Hazir mi dedi sonra. Ne hazir mi dedim. Arabada annem var ablam var mezarliga dogru gidiyoruz annem bugun goturme dedi ama diyo. Neyi goturme oglum dedim. Kayinvalidem de arkadan yok oglum kalsin bugun bosver falan zirvaliyo yine simarik bence. Jeton gec dustu yok uyuyo cocuk dedim anne uyumus dedi kapattim telefonu.annesiyle ablasini ,babasini ziyarete mezarliga goturuyo. Muhtemelen ya annesi demistir defne yi de goturseydik yada benimki annesine demistir yalakalik olsun die cocugu da goturcem hazirladi ecrin diye.beni de yalakaligina alet ediyo hemde haberim olmadann. Ya mezarliga giderken bile ne yapsam da annemi mutlu etsem derdinde. Butun keyfim kacti yine. Beni nasil mutlu etcegine kafa yormak yok ama.

Benden ayrilmayi dusuncegine gobegini nasil eritcegini dusun dedi bana nceki gun gulerek. Alindigimi caktirmadim bu sefer. İyi gaz veremiyosun makul teklifler sun ki gaza geleyim dedim. Tamam be 55 kiloya geri don sana araba alcam dedi. Gorursun sen ben zayifkicam sende alcaksin biriktir parani dedim. Ama ne kadar uzuldugumu farketmek istemiyo. Ki kac kez soyledim aliniyorum diye. Kilo aldim cok ama balina gibi degilim nihayet. En azindan hala ilgi cekiyorum az cok. Daha cok yemek yiyesim var ve zayiflamak da istemiyorum acikcasi. Kendisi zayifliyo surekli nasil zayifliyosa. Her goren aa ne kadar zayiflamis diyo soktayim. Bi seyi kesmiz oyle zayiflamis neyi kestiyse. Belki de oructan zayiflamistir. Ne bileyim iste boyle yani. Neyse bi zaman okuycam sadece topigi yazmiycam kizlar. Donup dolanip ayni seyleri yaziyorum zaten.

Sizi seviyorum kendinize ve bebislere iyi bakin

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kısmetse 1 yada 2 Eylülde döncez canım. bakıcı işi aynı. geçen haziranda anlaştığımız bayan bakacak. dün aradı, kandilimizi kutladı sağolsun. iyi niyetli gibi gözüküyor ama eşim çevredeki güvenlik şirketlerinden kamera araştırıyor. sanırım ancak o şekilde tam güveneceğiz :( annem çok huzursuz. hiç bırakmak istemiyor. ama zor oluyor ona da. aylarca evini bıraktı sağolsun. şimdi aynını yapmasını istemiyorum. düğün için geldiklerinde kayınvalideme dönüşümlü bakalım dediler. kayınpederim "biz yaşlıyız kendimize zor bakıyoruz" deyip kestirip attı. bunu sonraları da tekrarladı. çok kırıldım açıkçası. annemin verdiği emeğin 100de 1ini vermediler Tuna'ya. elbette ben oğlumu kimseler için doğurmadım. ama biraz ilgi alaka bekliyor insan. annem en azından konuşabilse, derdini anlatabilse diyordu. en azından "anne vurdu anne kızdı" der anlarız diyordu. ama şimdi Rabbim korusun kötü birşey yapsa Tunaya ruhumuz duymaz :(
onların da kızları var, o da bebek sahibi olacak birgün, o zaman inşallah bakmaya giderler de ben de içimdeki herşeyi söylerim...

canımcım olumu öyle şey. Burda bazı şeyleri paylaştıkça hafifliyoruz. Her ilişkide oluyor diye bazı şeyleri kabulleniyoruz. Ben kayınvaldemle aynı şehirdeyim, kendisi 71 yaşında ama sağlam öyle yaşlı değil. Ama ben 2 saat bile bırakmam çoçuğumun huyunu değiştirir. Hiç kimse anne gibi olmuyor. Benim annemde Selime çok emek verdi.Selim onun en önemli önceliği oldu. Littelım hiç üzülme Allahım yardımcı oluyor. Ben Selimi bakıcıya bırakıyorum şükürler olsun memnunum. İşallah siiznkide merhametli ve insancıl çıkar ve hiç bir sorun olmaz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Annem le kardesim geliyo defne yi ozlemisler. Duyanda baska sehirden geliyolar sanir 1 saatlik yol. Ev dandini. Cok tembelim yine bugun huyum kurusun:deli:

Aksam esime cok tavdim ama gece carpintim var kulagim cinliyo vb bisiler soyledi. Panikler gib oldum. Sonra 2 tabak lokma yedim ondan mi acaba deyince yuhh dedim oturayim beni de ye. Defne huysuz 2 gecedir cok sik uayniyo. Ama abyilicam artik yorgunluk uykusuzluk sabah biraz cebellestim 8 de geri uyusun diye. Onun da gonlu varmis demek bi uyudu parmagini burnuma soktugunda saat 12 idi:kahkaha:

Hergun beni daha c ok sasirtiyor. 2 gundur iki eliyle yuksekteki bi seye tutunuyo inatla. Ama kendini cekemiyo sonra bagiriyo. Bunda benim tutun annem tutun deyip sonra hadi ben sana yardim edeyim diye cocugu koltuga dikmemin etkisi olabilir. Koltugun minderini kavrayistaki heyecani gormelisiniz. Baya bi zaman duruyo tutunup bende belinden tutuyorum. Sonra cokkk yoruldukk diyip indiriyorum ama o elini uzatiyo hemen gulup. Dun gece uyanikti dayanamdim koydum yataga yatayim dedim. Allah tan besik benim yataga yapisik. Aaaa die cirlayip duruyodu. Bi baktim bi eliyle besigin bana dogru olan tarafini tutmus, diger elini o kadar yukari kaldiramamis onunla da parmakligi tutuyo. Kalkmaya calisiyo ama allah tan kicini kaldiramiyo. Yoksa kut diye atar kendini kucagimdan attigi gibi. Sanirim yuksekteki eli geri de alamamis kalmis oyle ondan bagiriyo:D

Bu sabah guldum biraz esime anlatirken. Sonra gitti keyifle blogg okuyodum kiiiii telefon caldi. Esimm yatiyo musun dedi. Anlamadim cocuk mu dedim. Guldu ne cocugu sen dedi. Yok dedim yazi okuyodum. Hazir mi dedi sonra. Ne hazir mi dedim. Arabada annem var ablam var mezarliga dogru gidiyoruz annem bugun goturme dedi ama diyo. Neyi goturme oglum dedim. Kayinvalidem de arkadan yok oglum kalsin bugun bosver falan zirvaliyo yine simarik bence. Jeton gec dustu yok uyuyo cocuk dedim anne uyumus dedi kapattim telefonu.annesiyle ablasini ,babasini ziyarete mezarliga goturuyo. Muhtemelen ya annesi demistir defne yi de goturseydik yada benimki annesine demistir yalakalik olsun die cocugu da goturcem hazirladi ecrin diye.beni de yalakaligina alet ediyo hemde haberim olmadann. Ya mezarliga giderken bile ne yapsam da annemi mutlu etsem derdinde. Butun keyfim kacti yine. Beni nasil mutlu etcegine kafa yormak yok ama.

Benden ayrilmayi dusuncegine gobegini nasil eritcegini dusun dedi bana nceki gun gulerek. Alindigimi caktirmadim bu sefer. İyi gaz veremiyosun makul teklifler sun ki gaza geleyim dedim. Tamam be 55 kiloya geri don sana araba alcam dedi. Gorursun sen ben zayifkicam sende alcaksin biriktir parani dedim. Ama ne kadar uzuldugumu farketmek istemiyo. Ki kac kez soyledim aliniyorum diye. Kilo aldim cok ama balina gibi degilim nihayet. En azindan hala ilgi cekiyorum az cok. Daha cok yemek yiyesim var ve zayiflamak da istemiyorum acikcasi. Kendisi zayifliyo surekli nasil zayifliyosa. Her goren aa ne kadar zayiflamis diyo soktayim. Bi seyi kesmiz oyle zayiflamis neyi kestiyse. Belki de oructan zayiflamistir. Ne bileyim iste boyle yani. Neyse bi zaman okuycam sadece topigi yazmiycam kizlar. Donup dolanip ayni seyleri yaziyorum zaten.

Ya ecrinim ne işi var bebeğin mezarlıkta. Gitsinler kendileri. Ben çoçukların ölümü anlamaya başlamadan mezarlığa götürülmesini istemem. Canımcım ne diyeyim. Şu kiloları vermek zor oluyor ama benim yavaş yavaş gidiyor inşallah. 17 eylülde üniversite açılıyor 3 kilo daha vermeyi hedefledim inşallah becerebilirim. Böyle hedefler koyunca yavaş yavaş gidiyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ecrinim bölümdeki çoğu arkadaşım acayip zayıflamış, dukan diyeti yapmışlar. Ben emzirdiğim için yapamam sen belki yaparsın bi araştır istersen.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar
biz bugün doktora gittik gelişimimiz süpermiş Allahıma şükür
aşıda beklediğim gibi etki yapmadı
dotorumuz sebze mercimek tarhana çorbalarını verebilirsin
dedi yumurta sarısınada başladık
birde Kayra sofrayı görünce çıldırıyor herşeyden tatmak istiyor dedim
süper maşallah abartmadan tatdırabilirsin dedi
dişlerimizin çıkması yakınmı dedim oda KISMET dedi:kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selamlar :) Çok şükür daha iyiyim kızlar... Sizi çok özledim. İnşallah bir sorun çıkmazsa buralardayım :)

Merak eden, arayıp soran tüüüm can dostlara binlerce teşekkürler... :huhuu: Şimdi benim zilli müsade derse okunması gereken epey sayfam var :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Pikoşum, Lidılım, Babuşum, Lilacsım, Laylam, Gökçeciiim, Tanselim, Nazom, Hayatım, Azoşum...;

:huhuu: :huhuu: :huhuu: Hakkınız ödenmez kızlar... Cidden ödenmez... En dosttan daha dostsunuz inanın... Öyle iyi anlamışsınız ki beni... Öyle iyi tanımışsınız ki... Yazdıklarınızı okurken çok duygulandım, gözlerim doldu... Kendi öz annemin beni sizin kadar anladığını, tanıdığını düşünmüyorum. Allah bin kere razı olsun hepinizden...

dediğiniz gibi herşey üst üste geldi. Kızın hastalığı, bitmek bilmeyen ağlama krizleri, kimsenin bi yardımı dokunmaması, hatta yardımı dokunmazken bir de üstüne sorunlar yaşatması, eşimle birbirimize girmemiz vs vs... Şuanda tartışmalara mola verdik, eminim yakın zamanda yeniden hortlar tartışma sebeplerimiz ve dolayısıyla tartışmalarımız. Yazdıklarınızı okurken ne kadar benzer şeylerin her ailede yaşandığını bir kez daha gördüm. Bu erkekler ve aileleri bence sosyolojik araştırma konusu yapılmalı. Cidden çoğu pek de normal değiller sanırım. Ya da bize bunlar denk geldi :)

Simusss ne asisi cnm bu yan etki yapan. Rota degil heralde rota yaptirmicam demistin cunku?

Ecrincim normal 6. ay aşılarıydı. Rota yaptırmadım 2. dozunu.

Kızlar milupadan bi msj geldi şöyle diyor:
Bebeğiniz devam sütü içmiyor mu? Biberon ile beslenmekte zorlanıyor mu? Tavsiyelerimiz için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.
08002117050 veya
05327550414

Simuş belki ararsın canım?

:utan: Sağol Babuşum, bu mesaj bana da geldi, hatta dedim arayayım ama daha elim değmedi :D

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar..

Pazar günü bir kalktık ki bizim oğlan öksürüyor ve o öksürükle başladı sonra burun akıntısı derken gözleri durduğu yerde yaşarıyor..Öğlende çorba ve yoğurt yedirdim sonra tabakları mutfağa götürüp yıkayıp gelene kadar baktım ki uyumuş yavrum.. Umarım çabuk atlatır..Rabbim daha büyüğünden esirgesin ama insan görünce dayaanamyıyor işte..

Geçmiş olsun Limonik... İnşallah tez zamanda atlatırsınız...

ya kzlar valla hala sinirim falan geçmedi
bu kadrın yaptğnın faerkında bile değildir ki
kör cahil çünkü
ölümüne cahil yani
cahilin bayrak tutanı
Allahım nerelere düştüm bennnn

sabah anneme de babama da anlattım olayı
onlar yine başladılar sakince biz baştan sana dedik ama diye
dedim dediseniz dediniz
olmuşla ölşmüşe çare yok7
biz sana dedik demeyin artık dedim
babam ee napcaksın dedi
biraz daha üstüme gelirlerse hepsini dehlerim gider dedim
yok ya ayrılcam ben ama tek korkum
oğlumu alıp gidecek günübirlik falan kontrolü sağlayamıcam
sırf bu yüzden ayrılmak korkutuyor
yoksa gerisi umrumda bile değil artık

ya öle bi baktım duru mu hasta kıyamam ona
ya bebelerimiz hasta olmasınlar hiç inşallah Allah şifa versin cnm

bblau tütülü bluz çok güzel güle güle giysin

başkaca ad bişi görmedim kusura bakmayın nolur

HAYATIM, benzer zamanlarda benzer şeyler yaşamışız... Biraz sessizlik ihtiyacın olan şey. Ama benimki gibi geveze bi eşin varsa imkansız....

Merhaba kızlar;
Feci hastayım resmen dökülüyorum. Grip desem değilim, boğazım ağrıyor gibi. Seliminde sabah ateşi vardı, calpol verdim. Diştenmi bilmem..Moralsizim, yorgunum, durgunum. Kafam herkese bozuk.
Dün selime muhallabi yaptım, bayıldı. Devam sütü ve pirinç unu katıp yaptım. Bıraksam bütün kaseyi yiyecekti. Ben biraz verip bırakınca inananın ağaldı. Ben sütlü tatlı çok severim ve yerim. Oğluşumda bana benziyor galiba...

Tanselim, çok çok geçmiş olsun canım... Benim de kafa çok bozuktu ki haln tam düzelmedi... İnşallah bu günler geçicidir... Selimin ateşi de dişten kaynaklı önemsiz bişeydir inşallah...

Hey yavrum hey! Sevmeye geldi mi herkes sahipleniyor da iş bakmaya geldi mi (malum) herkes sıvışma peşine düşüyor.... Ama lafa geldi mi herkes eminim seni de Tunayı da çok seviyordur dimi... Al birini vur ötekine!

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
10 aydır arayıp sormayan görümcelerimden 1 tanesi dün beni aradı Yani telefonumu biliyormuş... Açıp açmamakta çok kararsız kaldım, açmadım ilk önce. Sonra düşündüm neden arıyor ki beni diye. Artık ne kadar şaşırıp heyecan yaptımsa ellerim sırılsıklam oldu. Alışık olmayan bünyeye aranıp sorulmak dokunuyomuş onu anladım :D Neyse sonra ben geri döndüm ve öncesinde kafamda ne konuşacağımı telefonu nasıl açmam gerektiğini falan planladım. Telefon çaldı ve Simuuuş diye bi ses tonuyla açıldı. Ben de böyle buzdolabı gibi, hayırdır x abla beni aramışsın da dedim. Cevap şu: hayır hayır. Evde epey bi yemek malzemesi vardı da, baktım daha da yapmazsam çürüyecekler (bu noktada hatalı bi laf ettiğini farkederek anında çark etti :D) yani çürümeyecekler de, akşama yemek yapsam da gelseniz diyecektim. Daha ramazanda da kimseyi de çağırmadım vs vs. 5 dk konuş-MUŞ. konuşmuş diyorum, çünkü ben şöyleydim: hııı, iyi şükür, normal, olur, ben bi soriiim, bilmiyorum :D:D

neyse epey düşündükten sonra sırf insanlık bende kalsın diye gittik akşam. Normal bir akşamdı. Yine her zamanki gibi gıcık olduğum laflar döndü arada, halaaaaaam ay yerim ben seniii de yok bilmem ne de... Hııı halasısın! En son çıkıyoruz, diyo ki eee biz ne zaman gelelim. Duymazdan geldim. Cevap vermedim, gelin biz de bekleriz de demedim. Diyemiyorum ben öyle şeyleri numaradan da olsa... İnsanlar sanırım sanıyorlar ki hııı geldiğine göre geçti kalp kırgınlığı. Yok öyle bişe hacı! Geçmiyo işte. Bu ablası da gene de daha iyi diye gittim. Hiç değilse diğerleri gibi Duru doğduktan 3 gün, 1 hafta sonra gelmedi görmeye. Doğduğu gün öğlen biz çağırınca hemen geldi. İşte böyle...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada görümce insanının söylediği bişeyi daha anlatayım: hani benim 42 lik bi görümcem, 1 tane üniversitede okuyan bi tane de bu sene üniversite sınavına girecek bi çocuğu daha varken 3. yü de yaptı ya, benim kızdan 3 ay küçük. Hıh işte. Bu görümceme arayıp diyormuş ki: "ben bu çocuğu tek başıma büyütüyorum, hiç biriniz, hiç kimse bana yardım etmiyor." O an o kadar acıdım ki kendime. Ben ilk bebeğim olmasına, hiçbir tecrübem olmamasına (buna çocuğu tutmak dahil) rağmen kimseden yardım beklemezken, sadece bi aranıp nasılsın iyi misin denmesini isterken, evinde 2 yetişkin çocuğu olan, eşi de herşeye yardım etmeye çalışan, bilmem kaç tane yeğeni büyütmüş, bana ne var ki çocuğu banyo yaptırmakta ben tek elimle yaptırırım diye övünen koskoca kadın bir de yardım bekliyor... Diyecek laf bulamıyorum...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hııı yukarda yazdığımı da muhtemelen, "Bak ben kendi ablama bile yardım edemiyorum, ona da hayrım dokunmuyor, yani sen üstüne alınma, sana özel bi muamelede bulunmuyorum" demek için anlattı. Ama tabi çenesini tutamayan ben, bu düşüncemi sevgili eşime söylediğimde her zamanki gibi "yok aşkım yaaaa onun için anlatmamıştır, şu mübarek günde kimsenin günahını alma" dedi. Ne günah alıcı bi insanım ben dimi.... Artık kendimin fesat olduğumu düşünücem nerdeyse. O kadar iyiler ki çünkü... Melek hepsi melek...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
10 aydır arayıp sormayan görümcelerimden 1 tanesi dün beni aradı Yani telefonumu biliyormuş... Açıp açmamakta çok kararsız kaldım, açmadım ilk önce. Sonra düşündüm neden arıyor ki beni diye. Artık ne kadar şaşırıp heyecan yaptımsa ellerim sırılsıklam oldu. Alışık olmayan bünyeye aranıp sorulmak dokunuyomuş onu anladım :D Neyse sonra ben geri döndüm ve öncesinde kafamda ne konuşacağımı telefonu nasıl açmam gerektiğini falan planladım. Telefon çaldı ve Simuuuş diye bi ses tonuyla açıldı. Ben de böyle buzdolabı gibi, hayırdır x abla beni aramışsın da dedim. Cevap şu: hayır hayır. Evde epey bi yemek malzemesi vardı da, baktım daha da yapmazsam çürüyecekler (bu noktada hatalı bi laf ettiğini farkederek anında çark etti :D) yani çürümeyecekler de, akşama yemek yapsam da gelseniz diyecektim. Daha ramazanda da kimseyi de çağırmadım vs vs. 5 dk konuş-MUŞ. konuşmuş diyorum, çünkü ben şöyleydim: hııı, iyi şükür, normal, olur, ben bi soriiim, bilmiyorum :D:D

neyse epey düşündükten sonra sırf insanlık bende kalsın diye gittik akşam. Normal bir akşamdı. Yine her zamanki gibi gıcık olduğum laflar döndü arada, halaaaaaam ay yerim ben seniii de yok bilmem ne de... Hııı halasısın! En son çıkıyoruz, diyo ki eee biz ne zaman gelelim. Duymazdan geldim. Cevap vermedim, gelin biz de bekleriz de demedim. Diyemiyorum ben öyle şeyleri numaradan da olsa... İnsanlar sanırım sanıyorlar ki hııı geldiğine göre geçti kalp kırgınlığı. Yok öyle bişe hacı! Geçmiyo işte. Bu ablası da gene de daha iyi diye gittim. Hiç değilse diğerleri gibi Duru doğduktan 3 gün, 1 hafta sonra gelmedi görmeye. Doğduğu gün öğlen biz çağırınca hemen geldi. İşte böyle...

geçmiyo kolay kolay cidden ... galiba en iyisi kendimizi mümkün oldugunca korumak be simuşum, onlarda bişey degişecegini pek sanmıyorum...

bugün hep sen aklıma geldin canım ya, iş yaparken, oturuken falan, buraya tatile gelseler ne güzel olurdu dedim içimden...
belli mi olur kıs belki yolunuz düşer :dance:

ha bu arada seviyorum hatun seni....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

geçmiyo kolay kolay cidden ... galiba en iyisi kendimizi mümkün oldugunca korumak be simuşum, onlarda bişey degişecegini pek sanmıyorum...

bugün hep sen aklıma geldin canım ya, iş yaparken, oturuken falan, buraya tatile gelseler ne güzel olurdu dedim içimden...
belli mi olur kıs belki yolunuz düşer :dance:

ha bu arada seviyorum hatun seni....

:utan: Ben de seni seviyom balıııııım.... Keşke düşse de gelsek Pikoşum yaaa... Valla ne güzel olurdu... Bizim düşmese de inşallaaaaaaaaaaah sizin yolunuz düşer :D Bayramdan sonra Laylam ve Nazomla buluşucam inşallah. Keşke siz de buraya taşınsanız... Bu arada doğru diyon, korumak lazım daha doğrusu umursamamak lazım...

eşimin, kardeşimin laptopları Toshiba iyi sanırım onlar.. ben mac (macbook) kullanıyorum iş için bence en birincisi o eheheh :D

Toshibanın belli bi modelini önerebilir misin Pikoşum? Isınmıyo mu onlar? Bide macbook ne kız? Ben anlamam teknolojik şeylerden :D:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aaa ben yazarken lilacsimda gelmis sanada mucuksss canim...

nasilsiniz kizlar? ben nobetteyim ela asi oldu bugun su ana kadar olmadi ates cok sukur umarim bu seferkini kolay atlatiriz.ela balida bende cok yorulduk bu ara hastaliktan..allahim sen esirge hepsini..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar