2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Buarada heves edip Ada'ya 17-18 numara ayakkabılar almıştım önceden. 1 yaş civarı giyer dediler. Hafta sonu denedim ki ayakkabılar oldu!
Evet parmak kısmında boşluk var ama öyle aman aman büyük değil.
Sanırım kızım kocaayak biraz ben gibi :)

Tepki
56
Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar..

Pazar günü bir kalktık ki bizim oğlan öksürüyor ve o öksürükle başladı sonra burun akıntısı derken gözleri durduğu yerde yaşarıyor..Öğlende çorba ve yoğurt yedirdim sonra tabakları mutfağa götürüp yıkayıp gelene kadar baktım ki uyumuş yavrum.. Umarım çabuk atlatır..Rabbim daha büyüğünden esirgesin ama insan görünce dayaanamyıyor işte..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ya pikem en çok neye gıcık oluyorum. Kız aileleri kızının huzuru bozulmasın diye herşeyi alttan alıp güzellikle davranırken erkek aillerinde bir gariplik var. Benim annem, babam ve kardeşim eşime o kadar sevgi dolu ve güzel davranırlarki anlatamam. Çok kıymet verirler benden dolayı..Ne bileyim erkek ailelrinde bir bencillik bir gariplik var ben çözemedim bu işi. Geçen annem geldiğinde seni çok durgun ve içine kapanmış görüyorum dedi. Gerçekten bazı şeyleri hep içime atıyorum. Alttan almaya çalışıyorum ne bileyim. Ama patlayıncada felaket oluyorum. Yine patlama anım yaklaştı gibime geliyor:)

bazı şeyler hep aynı sanırım, bizde de tüm ailem eşime cok yakın ve iyi bir şekilde davranır, tabii ki en başta beni sevip saydıkları için, hatta arkadaşlarım bile oyle ... ama karşıda ki durum tam tezat ... eh ne oldu artık beni boşver torununu bile göremeyek (gerci cok memnun bu durumdan)..

bende oyleyim canım küçük şeylerde sabrım cok yoktur ama büyük mevzularda cokkkk sabırlıyımdır, beklerim, sabrederim, gık bile demem ki en ufak bir cevabım olmamıştır kayınvalideme karşı bi küçük uffff bile dememişimdir inan ki...
ama en son sözünden sonra tam bir patlama olacaktı eşim hemen evden götürdü...
Kızlar Adaya tütülü bi badi aldım, size de göstereyim çok hoşuma gitti :)

Ekli dosyayı görüntüle 12743

Ekli dosyayı görüntüle 12744

ya ama şimdi bunlar nasıl bişey ama yaaaaaaaaa ..:elif::elif: süperkkkkk... süperkkkkkkkkkkkk

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar..

Pazar günü bir kalktık ki bizim oğlan öksürüyor ve o öksürükle başladı sonra burun akıntısı derken gözleri durduğu yerde yaşarıyor..Öğlende çorba ve yoğurt yedirdim sonra tabakları mutfağa götürüp yıkayıp gelene kadar baktım ki uyumuş yavrum.. Umarım çabuk atlatır..Rabbim daha büyüğünden esirgesin ama insan görünce dayaanamyıyor işte..

geçmiş olsun canım.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
eşimle yine papaz olduk.
yürüteç beğenmiştik bi tane, bugün gitti almaya, ben de teşhirdeki ürünü alma, kutusuyla olsun, saklaması kolay olsun dedim. gitmiş başka yok diye yine teşhirdekini almış, üstelik aynı mağazanın internet sitesinde aynı mal daha ucuz ki bunu da dedim. sonra ben laf ettim diye küstü ve getirmedi yürüteci ben de sormadım ne yaptın diye.

insan bi arar oradan sen alma dedin ama başka yok der, başka mağazadan getirtir ya da internet fiyatından alır bari madem teşhirdeki ürün. sanki onlara kaldık bi tek. hep aynı şeyi yapar bu benim kocam, sonra da papaz oluruz.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya kzlar valla hala sinirim falan geçmedi
bu kadrın yaptğnın faerkında bile değildir ki
kör cahil çünkü
ölümüne cahil yani
cahilin bayrak tutanı
Allahım nerelere düştüm bennnn

sabah anneme de babama da anlattım olayı
onlar yine başladılar sakince biz baştan sana dedik ama diye
dedim dediseniz dediniz
olmuşla ölşmüşe çare yok7
biz sana dedik demeyin artık dedim
babam ee napcaksın dedi
biraz daha üstüme gelirlerse hepsini dehlerim gider dedim
yok ya ayrılcam ben ama tek korkum
oğlumu alıp gidecek günübirlik falan kontrolü sağlayamıcam
sırf bu yüzden ayrılmak korkutuyor
yoksa gerisi umrumda bile değil artık

ya öle bi baktım duru mu hasta kıyamam ona
ya bebelerimiz hasta olmasınlar hiç inşallah Allah şifa versin cnm

bblau tütülü bluz çok güzel güle güle giysin

başkaca ad bişi görmedim kusura bakmayın nolur

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hayatimmmm cok bilirr cnm bu erkek analari.nedeeennn cunku onlar once ordinaryus sonra anne oldular. En iyi onlar buyutmustur cocugu , hic hasta etmemistir cart curt. Benn hep aksini yaptim iyi ki de yaptim. O giydir dedikce ben soydumm yaa ben usumuyorum o niye ususun diye. Hep dr u dinledim. İyi ki de dinledim. İlk ay defne nin gogusleri sertlesti beze beze. Dedi ki bana banyodan sonra masaj yap cok agri yapar onlar. Aglaeikca acaba onlar mi agriyo cok agri yapar cok diyodu. Ben ellemedim elletmedim dr a soralim die. Saglikocagi dedi ki kiz cocugunda hormonlardan olur kesinlikle ellemeyin gecer kendi kendine agri falan da yapmaz. Oyle ogrenmis diye diretti de diretti bana. Ben hepmbildigimi yaptim iyimki de yaptim. Ohh cnma degsin kocam onun oglu bu da beim kizim. Salla gitsin konusur konusur sonra ole eli agzinda ceker kapiyi gider

Tannnnseeelll bizde tam tersi oldu o durum. Babam benim kocami hic takmadi. Karisi da oyle. Ozellikle degil bilmemekten. Biraz asosyallikte var. Sonucc ters tepti. Esim de bana dedi damat la devletle oyun olmaz diye. Az disli bi ailem olaydi bende boyle olmazdim-kizgin

Bebikommm a opucukler

Littlee defne de cigniyo. Nene diyorum bende o cignerken. Ekmek yada biskuvi ne varsa agzinda bo eviriyo bi ceviriyo ol gulmekten yani.kaslari da catiyo. Neye alerjisi var balim ? Sukur bizde cikmadi henuz bişeye alerji. Hastalik goresim yok bisi olmasn insallah benim yardim edenim de yok. Cok zor oluyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selamm kizlarr.. Bu gece hepinizin dualari kabul olsun insallah..

Bugun arkadasimi dra goturdum. Agri ve pembe akintidan. Rahimagzinda yara cikti. Zaten partnerini sevmezdim iyice kil oldum o toz kondurmwsa da.dr smear istemis.yakmaya gerek kalmaz belki ilac kullaniriz ama digerinde sorun var smear sonucunu beklicez bakicaz demis.2 yara var demek. Yada buyuk bi iltihap bu. Cok uzuldum stres oldum. İnsallah temiz cikar sonucLari. Yasi cok genc onunda.

Sonra gittik hep gittigimiz yerde oturduk. Tabi ben saati gelince kayinvalideminn oraya gelicegini unuttum. Esime ddim al beni iftardan sonra arkadasimin sevgilisi de geldi otumaya devam ettik. Arkadasim kendi kayinvalide adayindan yola cikip caktirmadan laf soktu benimkine bizde yalniz kalmak iztiyoruz cart curt diye.bi alindi bi alindi. Yavrum deme oyle ben 16 yasinda gelin oldum kaynanamla yasadim simdi ben kaynana oldum dedi.ne yapalim sokaga mi atalim dedi.bende konuu degistirdim hemen.ama o bu kadarcik zaman icinde oglununkizlarinda fazla ve farkli sevdigini araya sikistirdi:bitter:

Sonra esim aradi arkadas dedesi icin lokma Dokturuyomus. Oraya ugrayalim oyle eve gidelim dedi. 1 dk sonra annesini aradi senide alicam berab gidicez diye. Yok ben lokma yemiyorum falan dedi ama nihayet 10 dk icin bizimle geldi yine. Esim de anasinn koluna yapisti gel diye. Tek kelime konusmadim. Gittik durduk sonra beni eve birakti ben arkadasimin yaninda durayim dedi. Gitti.hic aramadim. O da aramadi. Alah im aklima mukayet olsun su mubarek kadir gecesi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kızlar..
cok sukur bu sabah donduk evimize,ortanca teyzemizi de getirdik yanımızda :D...ne kadar baba evi de olsa insanın kendi evi gibisi yok Allah kimsenin evinin huzurunu bozmasın...
bende Hira'da iyiyiz cok sukur bi sıkıntımız yok..

umarım sizlerde iyisinizdir..okumaya calısıcam biraz gecmisi ama hepsini okuyabilcegimi sanmıyorum malum tatil donusu bir suru is var :tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Cevap yazan canlarım çok sağolun, inşallah kendiliğinden geçer ben de bunun için dua ediyorum.
Cevap yazmayanlara bişe demiyom hıh diyom sadece :sinirli:

azom gecmis olsun canım ben foruma bakamamıstm kac gundur daha yeni donduk..cogu bebekte oluyomus boyle uzulme eminim duzelir sen nasılsın ? bunun dısında kuzey nasıl tosun olmus masallah :elif:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba kızlar;
Feci hastayım resmen dökülüyorum. Grip desem değilim, boğazım ağrıyor gibi. Seliminde sabah ateşi vardı, calpol verdim. Diştenmi bilmem..Moralsizim, yorgunum, durgunum. Kafam herkese bozuk.
Dün selime muhallabi yaptım, bayıldı. Devam sütü ve pirinç unu katıp yaptım. Bıraksam bütün kaseyi yiyecekti. Ben biraz verip bırakınca inananın ağaldı. Ben sütlü tatlı çok severim ve yerim. Oğluşumda bana benziyor galiba...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Merhaba Canlar;

LİTTELIM ben senin doktoruna katılıyorum. Bebeklere verilen çok ek gıda ileride alerjiye sebep olabiliyormuş. Ben çok sınırlandırıyorum ek gıdasını. 9 ayı geçmelerini beklemek gerek diye düşünüyorum.

valla canım ben bu hususta bebeğin önemli rol oynadığını düşünüyorum. bizim en büyük dezavantajımız düzenli bir doktorumuzun olmaması. yoksa ben de Tunanın bazı gıdaları artık tüketebileceği kanaatindeyim. çocuk doymuyor, yemek istiyor. akşam babam masadan aldı balkona çıkardı diye gözlerinden yaşlar gelene kadar ağladı. tatlarına bakmak istiyor. mesela doktorların bunu da göz önünde bulundurmaları lazım.
Tunişimin kilosuna gelince, tamamen genetik olduğunu düşündüğüm bir iriliği var kuzumun. hem boy hem kilo bakımından. ilerde belki hoşuna gitmez, rejim falan yapmak ister ama şimdilik sağlıksız bir durum olduğunu sanmıyorum çok şükür

sen nasılsın? Selim paşa nasıl?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
valla canım ben bu hususta bebeğin önemli rol oynadığını düşünüyorum. bizim en büyük dezavantajımız düzenli bir doktorumuzun olmaması. yoksa ben de Tunanın bazı gıdaları artık tüketebileceği kanaatindeyim. çocuk doymuyor, yemek istiyor. akşam babam masadan aldı balkona çıkardı diye gözlerinden yaşlar gelene kadar ağladı. tatlarına bakmak istiyor. mesela doktorların bunu da göz önünde bulundurmaları lazım.
Tunişimin kilosuna gelince, tamamen genetik olduğunu düşündüğüm bir iriliği var kuzumun. hem boy hem kilo bakımından. ilerde belki hoşuna gitmez, rejim falan yapmak ister ama şimdilik sağlıksız bir durum olduğunu sanmıyorum çok şükür

Canımcım Selimde öyle sofraya dahil olmak istiyor. Bizim bi çoçuk doktorumuz haricinde evdede malesef doktorumuz var:). Eşim tam kıldır öyle herşeyi yedirtmez. Yok alerji olur yok bağırsakları felan. Ek gıdaya geçişimiz bu yüzden çok yavaş oldu. Geçenlerde annem geldiğinde selime güzel bir yoğurt çorbası yaptı , tatlandırmak içinde biraz nane katmış. Eşim anneme diyorki nane alerji felan yapmasın. Annemde yazık bi tutam attım dedi çok değil dedi. Konuşup durur böyle.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ne zaman devreğe dönüyorsunuz? bakıcı işini ne yaptın?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Merhaba kızlar;
Feci hastayım resmen dökülüyorum. Grip desem değilim, boğazım ağrıyor gibi. Seliminde sabah ateşi vardı, calpol verdim. Diştenmi bilmem..Moralsizim, yorgunum, durgunum. Kafam herkese bozuk.
Dün selime muhallabi yaptım, bayıldı. Devam sütü ve pirinç unu katıp yaptım. Bıraksam bütün kaseyi yiyecekti. Ben biraz verip bırakınca inananın ağaldı. Ben sütlü tatlı çok severim ve yerim. Oğluşumda bana benziyor galiba...

geçmiş olsun canım. üşütmüşsündür belki de :( Selimin ateşi de diştendir inşallah... Tuna da çok huysuz, dişler iyice yerleşmiş dedi doktor. saçını kulağını çekiştiriyor. ağrısı var belli :(

Limonik size de geçmiş olsun, tez zamanda şifalar versin Rabbim

babuş o tütüsünü yerim Ada kuzumun. çok tatlı, maşallah sübhanallah

ben de Tuna'ya birşeyler bakayım diyorum ama halasının düğününde aldıklarımı bir kere giydi. onları giydirsem olur diyorum. sonra diyorum ilk bayramı, yeni olsun... ben Tuna'nın tüm ilklerini bir kutu içinde saklıyorum da, ilk emzik, ilk zıbın takımı, ilk çorabı, ilk ayakkabısı, vs... ilk bayrama da ait birşeyler olsa güzel olur...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
geçmiş olsun canım. üşütmüşsündür belki de :( Selimin ateşi de diştendir inşallah... Tuna da çok huysuz, dişler iyice yerleşmiş dedi doktor. saçını kulağını çekiştiriyor. ağrısı var belli :(

Limonik size de geçmiş olsun, tez zamanda şifalar versin Rabbim

babuş o tütüsünü yerim Ada kuzumun. çok tatlı, maşallah sübhanallah

ben de Tuna'ya birşeyler bakayım diyorum ama halasının düğününde aldıklarımı bir kere giydi. onları giydirsem olur diyorum. sonra diyorum ilk bayramı, yeni olsun... ben Tuna'nın tüm ilklerini bir kutu içinde saklıyorum da, ilk emzik, ilk zıbın takımı, ilk çorabı, ilk ayakkabısı, vs... ilk bayrama da ait birşeyler olsa güzel olur...

dün kanzdan bişeyler baktım hiç hoşuma gitmedi. Bugünde pançoya bakıyım diyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar