2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Amiiiiiiiiiiiiiin. bilmiyorum cnm yumurtayı, ama bir 5-10 dk boyunca soğuk suyun altında tutmak gerektiğini biliyorum. Buz konmaz, çünkü şişmesine sebep olur diye öğrenmişim bir yerlerden. Neyseki hem çay hem soğuk su aynı anda masadaymış.
Tunanın çığlıklarına herkes bakakaldı tabi. yaşlı bir yaklaştı yanımıza " evladım sen şimdi git biraz margarin bul, sür oraya, bişiiicik olmaz" dedi. İçimden "bırak Allasen amca", dışımda "çok teşekkürler" deyip arabaya bindim. Ama çaresizlik çok zor. Eminim amca elinde margarinle gelseydi çocuğun heryerine sürerdim :D

Duru nasıl oldu tatlım?

Yaa işte insan çaresiz hissedince atla şurdan geçicek şikayetin deseler atlanır... Rabbim korusun. Duru aynı bildiğin gibi, huysuz küp :D

slm kızlar koca bir haftadır temizlikle boğuştum sizlerde aklım geçmişe yine zaman ayıramadım ama değdi evim cillop gibi oldu dayımız sağolsun geldide eymenle ilgilendi yoksa o işleri ben 1 ayda anca bitirirdim halılarımı yıkama makinesiyle yıkadım koltuklarım silindi camlar silindi evin tüm fayansları mutfak dolapları temizlendi tüller perdeler yıkandı misss bayram temizliğim bitti işin enterasan tarafı bayramdada yokum kime yaptıysam

bugun akşamüstü yolcuyuz 5 gibi çoruma doğru naşşş naşş yapıyoz allah biliyoya severek gitmiyorum ayaklarım geri geri gidiyo logusalıkta yaşadıgımız bazı sıkıntılardan dolayı kalbim hala kırık ama sırf eymeni onlardan mahrum bırakmamak adına ve eşime saygımdan gidiyorum 15 gün kadar yokum güseller hepinizi çok özliycem kendinize dikkat edin

bu arada sayfa sonunda bişi okudum canım sıkıldı umarım daha önemli bşi yoktur lıdılım geçmişler olsun tunamda bişi yok dimi allahım bu bebekleri rabbim koruyo gerçekten içim gitti dünde eymen salıncaktan düşüyodu nasıl bir refleksse havada tuttum çocugumu aklım oynadı yerinden çok hareketliler eller kollar durmuyo o yüzden herşeyi uzak tutmakta fayda var... dün koca bardak kolayı elime tekme attı halının üstüne boca tutki sıcak bişi olsaydı... bu arada temiz halımıda kutladı oğlum çok sinir bozucu ne yaptıysam garip bir leke kaldı allahtan çocuğa bişi olmadı.........

neyse canlarım kafanızı boş beleş muhabbetle doldurmıyım ben kaçar valiz hazırlancak evi son kez bir süpüriyim toparlanayım sizi özliycem şimdiden hayırlı bayramlar öperim hepiciğinizi

Hey maşallah. Hayatta yapamam hem çocuk bakıp hem de bu kadar detay temizliği, helal olsun valla Lidoş. İyi yolculuklar ve tatiller olsun bide. Ağız tadıyla gidin gelin :)

öncelikle işe başlamamla ilgili sıkıntımda yanımda olan ve olmayan, zahmet edip 2 kelime yazp yazmayan herkese teşekkür ederim
dün 1030da çıktım evden ağlaya ağlaya
nefes alamıyorum sandım dedi sanırım boğuluyorum arkadaşla buluşup işe gittik
annemi aradım dedim napıyo sesi geliyodu arkadan eee ee diye orda da ağladım
sonra dedim ağlamıcam
arkadaşlarımla hasret giderdim tek tek
sonra yakın ark.la yemeğe çıktık alışveriş merk. gezdik
ebebekten oğluma emekleme dizliği ve oyuncak aldım
16,30da iişten çıktım
he bu arada hasta olduğumu gören İK müdürü pazartesi gel git dinlen dedi evdeyim şu an :)

cnm durucuk nasıl oldu neden yemiyo bu çocuk
benimki yiyip zayıf daha kötü
inşallah kötübişeyleri yoktur yapıları budur

Oh neyse ki ilk günü hem atlatmışın hem de ilk günden izni kapmışın. Köfte seniiiiiii :D:D

Ay Duru naapsın yememeye, bağırıp çağırmaya devam. Bide geceleri saatte bir uyanma modası başladı ya hadi hayırlısı. Boşver kız Hayatım, insan üzülüyo yemiyolar-kilo almıyolar vs diye ama cidden canları sağ olsun, sağlıkları yerinde olsunlar da varsın yemesinler, yiyip kilo almasınlar vs vs önemli değil.. :huhuu:

İdrar da baktır simuşum evet, Ada da böyle uykusundan ağlayarak kalktığı zaman İYE çıkmıştı.
Bİ yarar var baktırmakta.

Ben de birkaç kez yananlardanım. Kaynar çaydanlıkla, banyo sobasının üstüne düşüp yapışarak, kaynar et yemeğiyle…
Biz yanıktan çok korkarız, annem 2,5 yaşındayken pekmez kaynayan kazana düşüyor. Komple yanıyor, vücudunun %75ten fazlası yanmasına rağmen hayatta kalan mucize insanlardan biridir.
Rabbimin koruduğunu kim korur? Aylarca komada yattıktan sonra kendine geliyor, ama maalesef bu üzücü olayın neticesinde kalça çıkığı meydana geliyor ve bir bacağı 11 cm kısa kalıyor diğerinden.
Engelli olarak devam ediyor yaşamına…O yüzden çok korkarız….
Allahım evlatlarımızdan, cümle bebeklerden,evlatlardan,herkesten uzak eylesin. Düşmanıma dahi vermesin.

Hadi atlattın ilk günü canım. Gerisi kolay gelsin inşallah….Pazartesiye kadar izni de kapmışın hadi iyisin :D

Ay Babuuuuş, annenin kalça çıkığının bundan olduğunu bilmiyodum... Benimki gibi doğuştan diye düşünmüştüm... Allah muhafaza çok dikkat etmek gerek çok! İdrar öğleden sonra baktırcam inşallah. Sevgili babamız izin alıp gelebilirse tabi.. Olmadı cumartesi...

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...

Ecrin dün cheesecake'in tarifini vermedin kız?? Ben de netten bulduğum tarifle tremisu yaptım, iftara davetliydik, oraya götürdüm fena da olmamış hani :D

He yaaa ben de heyecan yaptımdı, süper bi tarif alıcam diye :D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
HAYATIM
Hoşgeldin beaaa nasılsın atlatabildinmi iş sendromunu?Şahin ne yapmış sen yokken?
LEADER
Sanada iyi yolculuklar Ankaraya yaklaştın geçerken uğra bari

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Allaha şükür canım yaaa kabarmamış nasıl dayanırdı yavrucak
bende çok korkarım yanıktan ben de 6 aylıkken sıcak ütüyü elime yapıştırmışım hala izlerini taşırım elimin üstündeki deri kemiğe kadar yokmuş tabi o dönemde sağlık hizmetleri bu kadar ilerlememişki krem v.s geçirdirmişler annem 6 ay uyku uyumamış artık banamı yazık annememi bilmiyorum:)

Bencede diş ve aşı ağır gelmiştir ne canları varki neyse bununla geçmiş olsun bizim hem aşı hem doktor kontrolümüz vardı ama doktor senelik izindeymiş

Sanada Allah kolaylık versin simuşum uykusuzluk cidden fena benim miğdem bulanyor uyumadığım zaman
Umarım ciddi bir durumu yoktur Durumun

Aaaaa benim de az uyuduğumda felaket midem bulanır. Mesela gece yatıyorum, tam uykuya dalmışken bu zilli uyanıyo ya kalkıyorum 2 tutuyorum sonra bi midem bulanıyo ki anlatamam... Hemen eşime veriyorum kızı, koşa koşa wc ye. (anladınız siz onu) ben bu durumumu tiroide bağlıyom...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Aaaaa benim de az uyuduğumda felaket midem bulanır. Mesela gece yatıyorum, tam uykuya dalmışken bu zilli uyanıyo ya kalkıyorum 2 tutuyorum sonra bi midem bulanıyo ki anlatamam... Hemen eşime veriyorum kızı, koşa koşa wc ye. (anladınız siz onu) ben bu durumumu tiroide bağlıyom...

Evet evet bende de aynısı oluyor birde karşımdaki kim olursa olsun üstüne atlayıp tekme tokat girişmek istiyorumki ama yapamıyorum
yoksa bendede mi tiroit var yoksam annem yeni ameliyat olduya yoksa genetikmi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Evet evet bende de aynısı oluyor birde karşımdaki kim olursa olsun üstüne atlayıp tekme tokat girişmek istiyorumki ama yapamıyorum

Valla Laylam, tiroid sinir de yapıyo maalesef... Ben mesela çok kolay sinirlenip anında bağırabilirim ve çoğu zamanda öfkemi kontrol edemem... Bide aklını bulandırmak istemem ama genelde genetik oluyomuş... Bi baktır istersen...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ya evet bende ayagıma 3 yaşında kaynar corba dökmüşüm hala bayaa izi var bildigin büyük bir iz... ay Rabbim korusun minnoşları, amin.

amin bebişim amin. benim iz çok büük değil ama yanık işte. acısını hala unutamam.

Ben de birkaç kez yananlardanım. Kaynar çaydanlıkla, banyo sobasının üstüne düşüp yapışarak, kaynar et yemeğiyle…
Biz yanıktan çok korkarız, annem 2,5 yaşındayken pekmez kaynayan kazana düşüyor. Komple yanıyor, vücudunun %75ten fazlası yanmasına rağmen hayatta kalan mucize insanlardan biridir.
Rabbimin koruduğunu kim korur? Aylarca komada yattıktan sonra kendine geliyor, ama maalesef bu üzücü olayın neticesinde kalça çıkığı meydana geliyor ve bir bacağı 11 cm kısa kalıyor diğerinden.
Allahım evlatlarımızdan, cümle bebeklerden,evlatlardan,herkesten uzak eylesin. Düşmanıma dahi vermesin.

offf bunu bana ilk kez anlattığında da gözüm dolmuştu yıne doldu babuşum. Rabbim esirgesin de yanık fena ya :(

Allaha şükür canım yaaa kabarmamış nasıl dayanırdı yavrucak
bende çok korkarım yanıktan ben de 6 aylıkken sıcak ütüyü elime yapıştırmışım hala izlerini taşırım elimin üstündeki deri kemiğe kadar yokmuş tabi o dönemde sağlık hizmetleri bu kadar ilerlememişki krem v.s geçirdirmişler annem 6 ay uyku uyumamış artık banamı yazık annememi bilmiyorum:)

owww hepimizin başından geçmiş bi yanık hikayesi.. sana da geçmi olsun laylam...

hayatım bu arada hayırlı olsun işe başlamışsın :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlaaaaar.... Size bişe dicem.... Yaaa ben 2 aydır falan eski erkek arkadaşımı rüyamda görüyorum. Nerdeyse her akşam her akşam görüyorum ve hep kötü sıkıntılı görüyorum.... Bana hep diyo ki; senin yüzünden bu durumdayım. Sen beni bırakıp gitmeseydin herşey çok güzel olacaktı, çok mutlu olacaktık falan diyo. Valla çok tırsıyorum rüyamda adını falan sayıklıcam konuşucam diye. Of yaaaa :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayır eşim bilmediğinden değil, eşim adını da işini de her tür bilgiyi de biliyo da, adam dese ne sayıklıyon eski sevgilinin adını ne pok dicem... Valla eşime söylesem mi ben böyle böyle görüyom rüyamda diye karar veremedim. Söylesem bana gıcık olur dimi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kız Gökçe ilk kez mi denk geliyoz nedir yavruuum? Öğrendin mi kimin kim olduğunu? Ne zamandır sorcam unutup duruyom :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

eheh bende :D

Valla Laylam, tiroid sinir de yapıyo maalesef... Ben mesela çok kolay sinirlenip anında bağırabilirim ve çoğu zamanda öfkemi kontrol edemem... Bide aklını bulandırmak istemem ama genelde genetik oluyomuş... Bi baktır istersen...
ben bunu duydum daha önce birde sabah kendine gelmesi zor olurmuş trioid olunca.. valla sinir kısmı aynı ben :D

hamilelikte de cok tırsmıştım zaten, hatırlıyorum burada bi babuş bi ben ayda 1 kontrol ettiriyoduk bu trioidleri, şükür cok sıkıntı olmadı...

Hayır eşim bilmediğinden değil, eşim adını da işini de her tür bilgiyi de biliyo da, adam dese ne sayıklıyon eski sevgilinin adını ne pok dicem... Valla eşime söylesem mi ben böyle böyle görüyom rüyamda diye karar veremedim. Söylesem bana gıcık olur dimi?

bozulur kız, yani ben olsam bozulurdum sanki, ama haklısın sayıklarken duyması cok daha fena olur, bilemedim şimdi...
öncelikle işe başlamamla ilgili sıkıntımda yanımda olan ve olmayan, zahmet edip 2 kelime yazp yazmayan herkese teşekkür ederim
dün 1030da çıktım evden ağlaya ağlaya
nefes alamıyorum sandım dedi sanırım boğuluyorum arkadaşla buluşup işe gittik
annemi aradım dedim napıyo sesi geliyodu arkadan eee ee diye orda da ağladım
sonra dedim ağlamıcam
arkadaşlarımla hasret giderdim tek tek
sonra yakın ark.la yemeğe çıktık alışveriş merk. gezdik
ebebekten oğluma emekleme dizliği ve oyuncak aldım
16,30da iişten çıktım
he bu arada hasta olduğumu gören İK müdürü pazartesi gel git dinlen dedi evdeyim şu an :)

bizde seni merak etmiştik hatun, iyi izin almışsın yumuşak bi geçiş olur inşallah...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlaaaaar.... Size bişe dicem.... Yaaa ben 2 aydır falan eski erkek arkadaşımı rüyamda görüyorum. Nerdeyse her akşam her akşam görüyorum ve hep kötü sıkıntılı görüyorum.... Bana hep diyo ki; senin yüzünden bu durumdayım. Sen beni bırakıp gitmeseydin herşey çok güzel olacaktı, çok mutlu olacaktık falan diyo. Valla çok tırsıyorum rüyamda adını falan sayıklıcam konuşucam diye. Of yaaaa :(

Hayır olsun yıvvrumm
valla ben eşime söylesem acayip tepkiler verir
aynı zamanda o rüyasında eski kız arkadaşını görse burnundan getiririm:kahkaha::kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

gözlerim doldu ya ben bilmiyodum...
ay canım şükür Rabbime anneni kurtarmış, çok geçmiş olsun...
Amin. Rabbim korusun yavrularımızı ve bizleri...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ben bunu duydum daha önce birde sabah kendine gelmesi zor olurmuş trioid olunca.. valla sinir kısmı aynı ben :D

hamilelikte de cok tırsmıştım zaten, hatırlıyorum burada bi babuş bi ben ayda 1 kontrol ettiriyoduk bu trioidleri, şükür cok sıkıntı olmadı...

bozulur kız, yani ben olsam bozulurdum sanki, ama haklısın sayıklarken duyması cok daha fena olur, bilemedim şimdi...

Evet Pikoşum sabah kendime gelesiye kapı duvar ne bulsam çarpıpyorum, yüzümü yıkamak da ayılmama yetmiyo. Orta demli bi çay içince anca geliyom kendime :D

İşte ben de bilemedim o yüzden...

Hayır olsun yıvvrumm
aynı zamanda o rüyasında eski kız arkadaşını görse burnundan getiririm:kahkaha::kahkaha:

Tamam tamam, söylemiyim madem :D:D Deee ben bu kabuslardan nası kurtulcam, bide uykuda sayıklama işini naapcam? Allahım inşallah konuşmam... :ayk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ahahhaha hayırdır kız? zilli seniiiiiiiiii..

e haliyle :) ben olsam olurum yani.

Kız Gökçe ilk kez mi denk geliyoz nedir yavruuum? Öğrendin mi kimin kim olduğunu? Ne zamandır sorcam unutup duruyom :)

eheheheh arada karıştırıyodum bebişim öğrendim öğrendim :) sana şeyi soracam neretva nedir kuzum?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay Babuuuuş, annenin kalça çıkığının bundan olduğunu bilmiyodum... Benimki gibi doğuştan diye düşünmüştüm... Allah muhafaza çok dikkat etmek gerek çok! İdrar öğleden sonra baktırcam inşallah. Sevgili babamız izin alıp gelebilirse tabi.. Olmadı cumartesi...

Evet canım bundan, doğuştan değil… Detayını anlatıp da sizi üzmeyeyim ama yanıkta bazı yapışmalar olduğundan, düzelticez derken kalça kayıyor…
İdrarı da ihmal etmeyin simuş belki sıkıntısı ordandır minnoşun….

Ben de mi ondan kolay alev alıyom ki acabası?

Ay en korktuğum şeyyyy :D
Allahtan sayıklama huyum yoktur, zira benim sürekli kıçım açık kalıyo galiba, hep acayip rüyalar görürüm :D

Bu arada sakın söyleme ben olsam acayip gıcık olurdum, soğurdum kesinlikle eşimden ve kafama takardım.
Senin sayıklaman küçük ihtimal, eşinin duyması+anlaması da küçük ihtimal. Bunların birbirleriyle çarparsan ikisinin aynı anda olması ihtimali çıkar, o da uzun iş simuşum….
Söyleme beeee delimisin :D:D

bizde seni merak etmiştik hatun, iyi izin almışsın yumuşak bi geçiş olur inşallah...

ay evet ne çektik kız o tiroitten biz!
Hamdolsun geçti o günler.

Hayır olsun yıvvrumm

Aynen valla :D

gözlerim doldu ya ben bilmiyodum...
ay canım şükür Rabbime anneni kurtarmış, çok geçmiş olsun...
Amin. Rabbim korusun yavrularımızı ve bizleri...

Amin canım amin….
Hamdolsun annem atlatmış işte o badireyi…Ama izler tabi ki var…
Olsun canı sağ ya.

Selam geliyorum ama yazamadan gitmek zorunda kalıyorum hep..uzun zamandır da girmiyorum bir bakayım kızlar duruyor mu diye kontrole geldim :) .

Selam canım. Duruyoz bak aynı yerimizdeyiz :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
tekrar teşekkürler teyzoşlar,

bblau okurken kasıldı her yerim resmen. Rabbim korumuş anneni de...

gökçe, leader, lilacs, layla, simuş, hayatım, pikoş çok haklısınız. yanık sanırım kazaların en kötüsü miniklerimiz için. Rabbim herkesin bebesini korusun, yanısıra benimkini de, gözümün önünden gitmiyor :ayk:

çok sıcak ve nemli burası. bana iyi geliyor nem ama Tunişimin gıdısı kızardı. çok üzülüyorum ona da :( ilk defa oldu, bütün yaz koruduk, kolladık, şimdi yenik düşdük isilik illetine:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar