simurganka01
Daimi Üye
Amiiiiiiiiiiiiiin. bilmiyorum cnm yumurtayı, ama bir 5-10 dk boyunca soğuk suyun altında tutmak gerektiğini biliyorum. Buz konmaz, çünkü şişmesine sebep olur diye öğrenmişim bir yerlerden. Neyseki hem çay hem soğuk su aynı anda masadaymış.
Tunanın çığlıklarına herkes bakakaldı tabi. yaşlı bir yaklaştı yanımıza " evladım sen şimdi git biraz margarin bul, sür oraya, bişiiicik olmaz" dedi. İçimden "bırak Allasen amca", dışımda "çok teşekkürler" deyip arabaya bindim. Ama çaresizlik çok zor. Eminim amca elinde margarinle gelseydi çocuğun heryerine sürerdim
Duru nasıl oldu tatlım?
Yaa işte insan çaresiz hissedince atla şurdan geçicek şikayetin deseler atlanır... Rabbim korusun. Duru aynı bildiğin gibi, huysuz küp
slm kızlar koca bir haftadır temizlikle boğuştum sizlerde aklım geçmişe yine zaman ayıramadım ama değdi evim cillop gibi oldu dayımız sağolsun geldide eymenle ilgilendi yoksa o işleri ben 1 ayda anca bitirirdim halılarımı yıkama makinesiyle yıkadım koltuklarım silindi camlar silindi evin tüm fayansları mutfak dolapları temizlendi tüller perdeler yıkandı misss bayram temizliğim bitti işin enterasan tarafı bayramdada yokum kime yaptıysam
bugun akşamüstü yolcuyuz 5 gibi çoruma doğru naşşş naşş yapıyoz allah biliyoya severek gitmiyorum ayaklarım geri geri gidiyo logusalıkta yaşadıgımız bazı sıkıntılardan dolayı kalbim hala kırık ama sırf eymeni onlardan mahrum bırakmamak adına ve eşime saygımdan gidiyorum 15 gün kadar yokum güseller hepinizi çok özliycem kendinize dikkat edin
bu arada sayfa sonunda bişi okudum canım sıkıldı umarım daha önemli bşi yoktur lıdılım geçmişler olsun tunamda bişi yok dimi allahım bu bebekleri rabbim koruyo gerçekten içim gitti dünde eymen salıncaktan düşüyodu nasıl bir refleksse havada tuttum çocugumu aklım oynadı yerinden çok hareketliler eller kollar durmuyo o yüzden herşeyi uzak tutmakta fayda var... dün koca bardak kolayı elime tekme attı halının üstüne boca tutki sıcak bişi olsaydı... bu arada temiz halımıda kutladı oğlum çok sinir bozucu ne yaptıysam garip bir leke kaldı allahtan çocuğa bişi olmadı.........
neyse canlarım kafanızı boş beleş muhabbetle doldurmıyım ben kaçar valiz hazırlancak evi son kez bir süpüriyim toparlanayım sizi özliycem şimdiden hayırlı bayramlar öperim hepiciğinizi
Hey maşallah. Hayatta yapamam hem çocuk bakıp hem de bu kadar detay temizliği, helal olsun valla Lidoş. İyi yolculuklar ve tatiller olsun bide. Ağız tadıyla gidin gelin
öncelikle işe başlamamla ilgili sıkıntımda yanımda olan ve olmayan, zahmet edip 2 kelime yazp yazmayan herkese teşekkür ederim
dün 1030da çıktım evden ağlaya ağlaya
nefes alamıyorum sandım dedi sanırım boğuluyorum arkadaşla buluşup işe gittik
annemi aradım dedim napıyo sesi geliyodu arkadan eee ee diye orda da ağladım
sonra dedim ağlamıcam
arkadaşlarımla hasret giderdim tek tek
sonra yakın ark.la yemeğe çıktık alışveriş merk. gezdik
ebebekten oğluma emekleme dizliği ve oyuncak aldım
16,30da iişten çıktım
he bu arada hasta olduğumu gören İK müdürü pazartesi gel git dinlen dedi evdeyim şu an
cnm durucuk nasıl oldu neden yemiyo bu çocuk
benimki yiyip zayıf daha kötü
inşallah kötübişeyleri yoktur yapıları budur
Oh neyse ki ilk günü hem atlatmışın hem de ilk günden izni kapmışın. Köfte seniiiiiii
Ay Duru naapsın yememeye, bağırıp çağırmaya devam. Bide geceleri saatte bir uyanma modası başladı ya hadi hayırlısı. Boşver kız Hayatım, insan üzülüyo yemiyolar-kilo almıyolar vs diye ama cidden canları sağ olsun, sağlıkları yerinde olsunlar da varsın yemesinler, yiyip kilo almasınlar vs vs önemli değil..
İdrar da baktır simuşum evet, Ada da böyle uykusundan ağlayarak kalktığı zaman İYE çıkmıştı.
Bİ yarar var baktırmakta.
Ben de birkaç kez yananlardanım. Kaynar çaydanlıkla, banyo sobasının üstüne düşüp yapışarak, kaynar et yemeğiyle…
Biz yanıktan çok korkarız, annem 2,5 yaşındayken pekmez kaynayan kazana düşüyor. Komple yanıyor, vücudunun %75ten fazlası yanmasına rağmen hayatta kalan mucize insanlardan biridir.
Rabbimin koruduğunu kim korur? Aylarca komada yattıktan sonra kendine geliyor, ama maalesef bu üzücü olayın neticesinde kalça çıkığı meydana geliyor ve bir bacağı 11 cm kısa kalıyor diğerinden.
Engelli olarak devam ediyor yaşamına…O yüzden çok korkarız….
Allahım evlatlarımızdan, cümle bebeklerden,evlatlardan,herkesten uzak eylesin. Düşmanıma dahi vermesin.
Hadi atlattın ilk günü canım. Gerisi kolay gelsin inşallah….Pazartesiye kadar izni de kapmışın hadi iyisin
Ay Babuuuuş, annenin kalça çıkığının bundan olduğunu bilmiyodum... Benimki gibi doğuştan diye düşünmüştüm... Allah muhafaza çok dikkat etmek gerek çok! İdrar öğleden sonra baktırcam inşallah. Sevgili babamız izin alıp gelebilirse tabi.. Olmadı cumartesi...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Ecrin dün cheesecake'in tarifini vermedin kız?? Ben de netten bulduğum tarifle tremisu yaptım, iftara davetliydik, oraya götürdüm fena da olmamış hani
He yaaa ben de heyecan yaptımdı, süper bi tarif alıcam diye