PİKOŞUM
Noyan nasıl oldu hala huysuzmu?bizimde pazartesi aşımız var offffff sıkıntı basıyor valla
Selam kizlar,
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Resmen Allah korudu. İhtiyaci olan bir cocugu sevindiricem insallah. Of eger tahmin ettigim gibi yansaydi aciya nasil katlanacakti. Dusunmesi bile kotu
Gecmisi okudum ama yazamadim. Hasta kuzularimiza acil sifalar olsun. Hayatim da ise baslamis. Kolayliklar versin Rabbim.
eh işte tahmin edecegin gibiyiz dadlumm, inşallah dokunmaz Duru'ya be simuşcum... Yarın kolay gelsin balım
Selam kizlar,
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Resmen Allah korudu. İhtiyaci olan bir cocugu sevindiricem insallah. Of eger tahmin ettigim gibi yansaydi aciya nasil katlanacakti. Dusunmesi bile kotu
Gecmisi okudum ama yazamadim. Hasta kuzularimiza acil sifalar olsun. Hayatim da ise baslamis. Kolayliklar versin Rabbim.
nasıl oldu Tuna canım?
Tuna biraz mizmiz canim ya, ama yaniga dair bir nokta bile yok. Gercekten mucize gibi. Hayir ben, yeni doktugum suya parmagimi daldirip sonra tum gece soguk su icinde beklettigimi biliyorum. Herhalde o çay yeterince sicak degildi. Çok şükür!!!!Noyanim nasil? Ateslendi mi?
Oh çok şükür Lidılım. Geçen bi yerde bişe okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yanık vs durumlarında hemen soğuk suya tutup yumurtanın beyazı ile o yüzeyi kaplamak gerekiyormuş, döküldükçe o katman yenilemek gerekiyormuş. Ama bilemedim aslı astarı var mıdır.. Allah bir daha yaşatmasın. Ne size ne de hiçbir bebeğe, insana... Amin...
Hey gidi ne günlerdi
En komiği aslıyla olmuştu ama, o zamana kadar leadera doğuma giderken mesaj atmak dışında kimseyle tlf.la konuşmamıştım.
2-3 günlük lohusayken aslı aradı, ben aslı dedi ve foruma dair hiç bişey söylemeden konuştuk da konuştuk.
Şimdi iki tane aslı tanıyorum, birinde tlf.numaram yoktur görümcemin arkadaşı ama sesini benzettim. Diğeri üniversiteden arkadaşım ama arayacağını sanmam zaten ses de o değil.
Görümcemin arkadaşı olduğuna kanaat getirdim, ama her ihtimale karşı da ortadan ortadan yuvarlak konuşuyorum.
Baban nasıl diyeceğim (hastaydı) diyemiyorum İyi ki de dememişim aslı da benim gibi babasını kaybetmişti çünkü, düşünsenize densizliği.
Taaa kapatmaya yakın, tuğbadan bahsedince düştü benim köşeli jeton
Sonra da sık sık konuştuk hep, canım benim ya ne sevecendir o da.
Özledim bak onu da bi arayayım.
öyle babuş sanki uzun yıllar geçti..
Bebeklerimize aldığımz şeyleri eklerdik, sürekli bir sohbet hali.. Süper süperdi..geçen bi girdim diğer mahalleye.. Hiç biri tanıdık değil gibi. Çok sıkıcı geldi..Hiç samimi değil. İyiki koptukta geldik buraya.
lidılım tuna mı yandı???
Evet tatlum, molada babasinin yeni gelen cayini çekti ustuneama ne iz ne acı... Hiçbirşey kalmadi. Çok agladigi icin cok korktum
Cidden kolay gelir inşallah Pikoşum. Bak bu saat oldu, ki ben uyumak için bu saate kalmam, uykusuzluktan ölüyorum, başım beynim çatlıyo ağrıdan, klavyedeki tuşları seçemiyorum o kadar vahim durumdayım ama yatmaya korkar oldum. Çıldırıyo bu kız yaaa. Bi çocuk her uyuduktan sonra uykusundan bas bas bağırarak uyanır mı yaaa!! Yarın idrar baktırcam. Bu çocuğun ciddi bi sıkıntısı var. Eminim buna. Hiç normal değil. Hani derler ya anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diye. Cidden burnumdan geldi....
cidden tekrardan geçmişler olsun canım, sende minnoşa arada dua okumayı ihmal etme canım, (ki yapıyosundur zaten) Rabbim korusun cümlemizin minnoşlarını, amin.Tuna biraz mizmiz canim ya, ama yaniga dair bir nokta bile yok. Gercekten mucize gibi. Hayir ben, yeni doktugum suya parmagimi daldirip sonra tum gece soguk su icinde beklettigimi biliyorum. Herhalde o çay yeterince sicak degildi. Çok şükür!!!!Noyanim nasil? Ateslendi mi?
slm kızlar koca bir haftadır temizlikle boğuştum sizlerde aklım geçmişe yine zaman ayıramadım ama değdi evim cillop gibi oldu dayımız sağolsun geldide eymenle ilgilendi yoksa o işleri ben 1 ayda anca bitirirdim halılarımı yıkama makinesiyle yıkadım koltuklarım silindi camlar silindi evin tüm fayansları mutfak dolapları temizlendi tüller perdeler yıkandı misss bayram temizliğim bitti işin enterasan tarafı bayramdada yokum kime yaptıysam
bugun akşamüstü yolcuyuz 5 gibi çoruma doğru naşşş naşş yapıyoz allah biliyoya severek gitmiyorum ayaklarım geri geri gidiyo logusalıkta yaşadıgımız bazı sıkıntılardan dolayı kalbim hala kırık ama sırf eymeni onlardan mahrum bırakmamak adına ve eşime saygımdan gidiyorum 15 gün kadar yokum güseller hepinizi çok özliycem kendinize dikkat edin
bu arada sayfa sonunda bişi okudum canım sıkıldı umarım daha önemli bşi yoktur lıdılım geçmişler olsun tunamda bişi yok dimi allahım bu bebekleri rabbim koruyo gerçekten içim gitti dünde eymen salıncaktan düşüyodu nasıl bir refleksse havada tuttum çocugumu aklım oynadı yerinden çok hareketliler eller kollar durmuyo o yüzden herşeyi uzak tutmakta fayda var... dün koca bardak kolayı elime tekme attı halının üstüne boca tutki sıcak bişi olsaydı... bu arada temiz halımıda kutladı oğlum çok sinir bozucu ne yaptıysam garip bir leke kaldı allahtan çocuğa bişi olmadı.........
neyse canlarım kafanızı boş beleş muhabbetle doldurmıyım ben kaçar valiz hazırlancak evi son kez bir süpüriyim toparlanayım sizi özliycem şimdiden hayırlı bayramlar öperim hepiciğinizi
Allah'ım sen koru. yanık en korktuğum şeydir. 3 yaşındayken omzuna kaynar çaydanlık dökülen biri olarak acısını da izini de taşırım hala bedenimde. Rabbim tüm meleklerimizi korusun. onların canı yanmasın. hele hele bu şekilde hiç...
aşıydı iğneydi bilmem neydi bi derece sağlık için diyip susuyosun ama bu tarz kazalar çok vahim. sen koru Ya RAB.
geçmiş olsun tatlım.
iyiyim bende nolsun antalyaya gitcez yarın sabah canta hazırlıyom..
babus ya mamayı baska neye koyabilirim?
biz mamayı 900 gramlık almıstık malum kutu cok buyuk sıgdıramam bi yere onu simdi 3 gun icin.
Bana para verseler yaşamak istemem sanırım İstanbulda. Ben korkuyom ordan...
merhaba kızlar,
dün 14 saatlik yolculuğun sonunda ulaştık memleketekıyıdan giden yol çok uzunmuş ya, öldüm bittim yorgunluktan. Tuna oto koltuğuna oturmak istemedi. Yazık sıcaktan ve terden mahvoldu yavrum. Bir de kaza atlattık
mola verdik aydın-izmir otobanında bir yerde. Eşim çay içti ben dee bolca soğuk su. sonra altını değiştirmek için gittik Tunayla. ama alt değiştirecek yer yok. mecburen arabada aldım altını. sonra da eşime götürdüm. bezini atmak ve ellerimi yıkamak için onun 0kucağına verdim. önünde birşey yoktu. 10 m ilerdeki arabaya gittim. eğilip bezini almamla Tunanın çığlığı yankılandı. Nasıl yanına gittiğimi hatırlamıyorum. Garson yeni çay getirmiş ve Tuna bardağa saldırıp üzerine dökmüş
Çok kötüydü kızlar. Ödüm koptu, yine ömrümden ömür gitti. Eşim ilk şoku atlatınca masadaki buz gibi suyu boca etmiş üzerine. Garsonlar da hemen buzlu şişeler ve soğuk sular getirdiler. sol bacağı dizden aşağı, sol kolu da dirsekten aşağı kıpkırmızıydı. Şaşkınlıktan eşime doğru düzgün bağıramadım bile -kizgin kucağıma aldım, canı çok yanıyor gibi ağlıyordu. Hemen soğuk sularla arabaya atladık, İzmirde hastaneye götürelim diye. ben o buzlu şişeleri koydum kızaran yerlere. İzmire varmadan geçti kırmızılık. Allah korudu kızlar, gerçekten. Çay sıcak, yeni geliyor, bebeğimin cildi, teni yumuşacık, hassas... Dışarıda sıcaklık 40 derece. Eyvah dedim. Kesin şişecek, su toplayacak, nasıl oyalayacağız, acısına nasıl dayanacak. Çok şükür yok birşeyi. Mucize gibi birşey. Ben o babasına bir daha çocuk mu teslim ederim -kizgin
Geçmişi okuyamıyorum. Kaç oldu geliyorum, fırsat olmuyor. Umarım sıkıntı yoktur kimselerde... Öpüyorum
Selam kizlar. Bugun dr a gittik. Defne nin atesi 37.5 un altina inmiyo. Keyfi iyi ama istahsiz ve biraz halsiz tabi. Bu ay hic kilo almamis boyu da. 1 cm uzamis. Dr bi sikinti var dedi. OrdA hemfikiriz ama sorun ne. Cesitlendirelim dedi. Bbe biskuvisi labne pekmez vs konan klasik kahvaltiyi verdi. Tarhana falan vebilirsin dedi. Ben zaten veriyodum ama. Sorun bunlari vermek degil sorun bunlari yememesi. Bugun iyice kapandi. En son gece 3 te falan mama icti heralde o saatten bu saate topla 60 cc icmedi. Baska bisi de yemedi. Kavanoz mamaya bayilir onu bile yemedi. Dr genis tahlil yapalim bakalim ne var ne yok ama birsey var ki cocuk hic ilerlememis bu ay dedi. Moralim sifir. İdrar verdik kan verdik. 2 si yarin biri 3 gun sonra cikcak. Bakalim ne cikcak. Evdeki olaylar da cabasi si mdi yazamiyorum. Bayilmak uzereyim valla allah im yardim etsin kuzuma
Sagolunn kizlarr.. Nazommmm size de cok gecmia olsun. Topikce nazara geldik valla:bitter:
Dr pek dis gib konusmadi. Ustler kizarmis altlar da belirgin gibi dedi ama dil ucuyla. Kanda iltihap var mi bakalim dedi aslinda idrar yolu enfeksiyonu gibi daha cok dedi. Bi garip oldu yavrum ya. Koca gun bisi yemedi. Bu kadar dikkat ediyorum herseyine yine hasta oldu kuzum yaeger disse ve her diste boyle olursa yandik.5 yil yaslandirir bu surec beni
Evimizde yolgecen hani uzerinize afiyet. Bi yalniz kalmaya ihtiyacim var. Bi uc kisi olamiyoruz ya. Hep asagi smete tasinmak istiyorum ya tasinamiyoruz. Bugund dedim allah im vardir bi hayir. Orda olsak bide hic bos kalmaz ev. Hepsini seviyorum allah eksik etmesin ama boguldum artik. Benimde yasim 22 nihayetinde ne kadar agir yuk sirtlanirsam sirtlanayim. Kanim kayniyo bi yerde nefes istiyorum
Selam kizlar nasilsinizzz? Hepinizi opuyorum kocaman
Defne nin atesi dustu. Hicbisi yapmadik kendi kendine dustu. Tahlillerin bi kismi pazartesi cikcakmis. O yuzden tahlileri almaya gitmedik. Pazartesi hepsi bir alinsin diye. AMa yarin arayip bi kontrol edicem yine. Ortada dis falan yok. Niye ateslendi bilmiyorum. Sabah dr un anlattiigi kahvaltiyi hazirladim. Pekmez koymadim biskuviyi meyve suyuyla ezdigim icin. 3-4 kasik yedi. Ama bundan sonra karistirmiycam. Bebe mamasi gibi oldu yine herseyin tadi karmakarisik.
Dun gece evdeki ezogelin corbasindan verdik. Az tuzluydu. 7-8 kasik yedi. Sonra mama verdim yemedi. Allah allah dedim ekmegi pismis domatese batirip verdim onu da yedi. Bugun kahvaltisindan yedi diye bi cesaret tarhana yaptim. İcine limon siktim biraz tat versin diye. Bide bebe ekmegi koydum. Baya yedi sayilir normale gore. 90 cc mama da icti cok sukur. Simdi ikinci uykuda. Aksam terbiyeli kofte yedirmeyi planliyorum niyeti bozdum.
Tannselimmle konussstumm bynlari yazarkenn.. Ne hoss sesi var bu kizin yahu. Yarim gunluk stresimi aldi :deli: seviyorummm cok
slm kızlar koca bir haftadır temizlikle boğuştum sizlerde aklım geçmişe yine zaman ayıramadım ama değdi evim cillop gibi oldu dayımız sağolsun geldide eymenle ilgilendi yoksa o işleri ben 1 ayda anca bitirirdim halılarımı yıkama makinesiyle yıkadım koltuklarım silindi camlar silindi evin tüm fayansları mutfak dolapları temizlendi tüller perdeler yıkandı misss bayram temizliğim bitti işin enterasan tarafı bayramdada yokum kime yaptıysam
bugun akşamüstü yolcuyuz 5 gibi çoruma doğru naşşş naşş yapıyoz allah biliyoya severek gitmiyorum ayaklarım geri geri gidiyo logusalıkta yaşadıgımız bazı sıkıntılardan dolayı kalbim hala kırık ama sırf eymeni onlardan mahrum bırakmamak adına ve eşime saygımdan gidiyorum 15 gün kadar yokum güseller hepinizi çok özliycem kendinize dikkat edin
bu arada sayfa sonunda bişi okudum canım sıkıldı umarım daha önemli bşi yoktur lıdılım geçmişler olsun tunamda bişi yok dimi allahım bu bebekleri rabbim koruyo gerçekten içim gitti dünde eymen salıncaktan düşüyodu nasıl bir refleksse havada tuttum çocugumu aklım oynadı yerinden çok hareketliler eller kollar durmuyo o yüzden herşeyi uzak tutmakta fayda var... dün koca bardak kolayı elime tekme attı halının üstüne boca tutki sıcak bişi olsaydı... bu arada temiz halımıda kutladı oğlum çok sinir bozucu ne yaptıysam garip bir leke kaldı allahtan çocuğa bişi olmadı.........
neyse canlarım kafanızı boş beleş muhabbetle doldurmıyım ben kaçar valiz hazırlancak evi son kez bir süpüriyim toparlanayım sizi özliycem şimdiden hayırlı bayramlar öperim hepiciğinizi
Cidden kolay gelir inşallah Pikoşum. Bak bu saat oldu, ki ben uyumak için bu saate kalmam, uykusuzluktan ölüyorum, başım beynim çatlıyo ağrıdan, klavyedeki tuşları seçemiyorum o kadar vahim durumdayım ama yatmaya korkar oldum. Çıldırıyo bu kız yaaa. Bi çocuk her uyuduktan sonra uykusundan bas bas bağırarak uyanır mı yaaa!! Yarın idrar baktırcam. Bu çocuğun ciddi bi sıkıntısı var. Eminim buna. Hiç normal değil. Hani derler ya anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diye. Cidden burnumdan geldi....
inşallah hiçbirşeyi yoktur kuzumun, bugünde misler gibi gidip gelin ve cok huysuzlanmasın Durucuk, amin.
cidden tekrardan geçmişler olsun canım, sende minnoşa arada dua okumayı ihmal etme canım, (ki yapıyosundur zaten) Rabbim korusun cümlemizin minnoşlarını, amin.
öncelikle gecmiş olsun neyseki yakalamışsın Eymeni...
kolay gelsin ve iyi yolculuklar olsun taklımm...
ya evet bende ayagıma 3 yaşında kaynar corba dökmüşüm hala bayaa izi var bildigin büyük bir iz... ay Rabbim korusun minnoşları, amin.
öncelikle işe başlamamla ilgili sıkıntımda yanımda olan ve olmayan, zahmet edip 2 kelime yazp yazmayan herkese teşekkür ederim
dün 1030da çıktım evden ağlaya ağlaya
nefes alamıyorum sandım dedi sanırım boğuluyorum arkadaşla buluşup işe gittik
annemi aradım dedim napıyo sesi geliyodu arkadan eee ee diye orda da ağladım
sonra dedim ağlamıcam
arkadaşlarımla hasret giderdim tek tek
sonra yakın ark.la yemeğe çıktık alışveriş merk. gezdik
ebebekten oğluma emekleme dizliği ve oyuncak aldım
16,30da iişten çıktım
he bu arada hasta olduğumu gören İK müdürü pazartesi gel git dinlen dedi evdeyim şu an
cnm 900 gr bayatlamıyor mu küçüklerinden alsana
korkmakta ve yaşamak istememekte sonuna kadar haklısın
cnm durucuk nasıl oldu neden yemiyo bu çocuk
benimki yiyip zayıf daha kötü
inşallah kötübişeyleri yoktur yapıları budur
oowwww çok korkarım Allah beter kazalardan korusun cnm çok geçmiş olsun evinin kağpı eşiğini sirkeyle sil
tuna'nn yıkama suyuna bi damla sirke damlat hatta çamaşrlarını yıkarken de 1-2 damla damlatabilirsin
cnm ateşi düşmüş geçmiş olsun
yedir yedir annesi severse yesin nolcak ya
oha bu kadar temizliği tek başına mı yaptın????
size ii yolculuklar ii tatiller cnm
eymenciğimi öp
Allaha şükür canım yaaa kabarmamış nasıl dayanırdı yavrucakSelam kizlar,
canım saol
aşı ateşi geçti nihayette dün kabus gibi bi gece yaşadık, aşı + diş agır geldi sanırsam inşallah bu gece rahat eder...
valla haklısın canım da inşallah sorunsuz atlatır Kayra minnoş, kıyamam ben onlara ya, içim gidiyor her agladıklarında...
doktor bize Calpolu aşıdan hemen sonra ver bide yatmadan ver demişti, ben hatta ertesi günde verdim. ilk defa bukadar cok ilaç vermiş oldum