2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam kizlar,

Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Resmen Allah korudu. İhtiyaci olan bir cocugu sevindiricem insallah. Of eger tahmin ettigim gibi yansaydi aciya nasil katlanacakti. Dusunmesi bile kotu :(

Gecmisi okudum ama yazamadim. Hasta kuzularimiza acil sifalar olsun. Hayatim da ise baslamis. Kolayliklar versin Rabbim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
PİKOŞUM
Noyan nasıl oldu hala huysuzmu?bizimde pazartesi aşımız var offffff sıkıntı basıyor valla

canım saol

aşı ateşi geçti nihayette dün kabus gibi bi gece yaşadık, aşı + diş agır geldi sanırsam inşallah bu gece rahat eder...

valla haklısın canım da inşallah sorunsuz atlatır Kayra minnoş, kıyamam ben onlara ya, içim gidiyor her agladıklarında...
doktor bize Calpolu aşıdan hemen sonra ver bide yatmadan ver demişti, ben hatta ertesi günde verdim. ilk defa bukadar cok ilaç vermiş oldum :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kizlar,

Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Resmen Allah korudu. İhtiyaci olan bir cocugu sevindiricem insallah. Of eger tahmin ettigim gibi yansaydi aciya nasil katlanacakti. Dusunmesi bile kotu :(

Gecmisi okudum ama yazamadim. Hasta kuzularimiza acil sifalar olsun. Hayatim da ise baslamis. Kolayliklar versin Rabbim.

nasıl oldu Tuna canım?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

eh işte tahmin edecegin gibiyiz dadlumm, inşallah dokunmaz Duru'ya be simuşcum... Yarın kolay gelsin balım

Cidden kolay gelir inşallah Pikoşum. Bak bu saat oldu, ki ben uyumak için bu saate kalmam, uykusuzluktan ölüyorum, başım beynim çatlıyo ağrıdan, klavyedeki tuşları seçemiyorum o kadar vahim durumdayım ama yatmaya korkar oldum. Çıldırıyo bu kız yaaa. Bi çocuk her uyuduktan sonra uykusundan bas bas bağırarak uyanır mı yaaa!! Yarın idrar baktırcam. Bu çocuğun ciddi bi sıkıntısı var. Eminim buna. Hiç normal değil. Hani derler ya anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diye. Cidden burnumdan geldi....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kizlar,

Ben de bu hafta sonu hava güzel olursa ve sevgili eşimin herhangi bir işi çıkmazsa akika kurbanını kesmeye niyetliyim ya, du bakalım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tuna biraz mizmiz canim ya, ama yaniga dair bir nokta bile yok. Gercekten mucize gibi. Hayir ben, yeni doktugum suya parmagimi daldirip sonra tum gece soguk su icinde beklettigimi biliyorum. Herhalde o çay yeterince sicak degildi. Çok şükür!!!!Noyanim nasil? Ateslendi mi?

Oh çok şükür Lidılım. Geçen bi yerde bişe okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yanık vs durumlarında hemen soğuk suya tutup yumurtanın beyazı ile o yüzeyi kaplamak gerekiyormuş, döküldükçe o katman yenilemek gerekiyormuş. Ama bilemedim aslı astarı var mıdır.. Allah bir daha yaşatmasın. Ne size ne de hiçbir bebeğe, insana... Amin...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Oh çok şükür Lidılım. Geçen bi yerde bişe okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yanık vs durumlarında hemen soğuk suya tutup yumurtanın beyazı ile o yüzeyi kaplamak gerekiyormuş, döküldükçe o katman yenilemek gerekiyormuş. Ama bilemedim aslı astarı var mıdır.. Allah bir daha yaşatmasın. Ne size ne de hiçbir bebeğe, insana... Amin...

Amiiiiiiiiiiiiiin. bilmiyorum cnm yumurtayı, ama bir 5-10 dk boyunca soğuk suyun altında tutmak gerektiğini biliyorum. Buz konmaz, çünkü şişmesine sebep olur diye öğrenmişim bir yerlerden. Neyseki hem çay hem soğuk su aynı anda masadaymış.
Tunanın çığlıklarına herkes bakakaldı tabi. yaşlı bir yaklaştı yanımıza " evladım sen şimdi git biraz margarin bul, sür oraya, bişiiicik olmaz" dedi. İçimden "bırak Allasen amca", dışımda "çok teşekkürler" deyip arabaya bindim. Ama çaresizlik çok zor. Eminim amca elinde margarinle gelseydi çocuğun heryerine sürerdim :D

Duru nasıl oldu tatlım?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hey gidi ne günlerdi…
En komiği aslıyla olmuştu ama, o zamana kadar leader’a doğuma giderken mesaj atmak dışında kimseyle tlf.la konuşmamıştım.
2-3 günlük lohusayken aslı aradı, ben aslı dedi ve foruma dair hiç bişey söylemeden konuştuk da konuştuk.
Şimdi iki tane aslı tanıyorum, birinde tlf.numaram yoktur görümcemin arkadaşı ama sesini benzettim. Diğeri üniversiteden arkadaşım ama arayacağını sanmam zaten ses de o değil.
Görümcemin arkadaşı olduğuna kanaat getirdim, ama her ihtimale karşı da ortadan ortadan yuvarlak konuşuyorum.
Baban nasıl diyeceğim (hastaydı) diyemiyorum…İyi ki de dememişim aslı da benim gibi babasını kaybetmişti çünkü, düşünsenize densizliği.
Taaa kapatmaya yakın, tuğbadan bahsedince düştü benim köşeli jeton :D
Sonra da sık sık konuştuk hep, canım benim ya ne sevecendir o da.
Özledim bak onu da bi arayayım.

bende özledim zilliyi valla. az kaldı babuşum az bekleyin beni geliyorum 3 eylülde... :) sohbetin dedikodunun dibini sıyırırız yine ehehehhehe.

öyle babuş sanki uzun yıllar geçti..
Bebeklerimize aldığımz şeyleri eklerdik, sürekli bir sohbet hali.. Süper süperdi..geçen bi girdim diğer mahalleye.. Hiç biri tanıdık değil gibi. Çok sıkıcı geldi..Hiç samimi değil. İyiki koptukta geldik buraya.

yine konuşuruz kuzum. du hele şimdi yaz ya herkes dağıldı hele kış bi gelsin yuvaya döneriz hepimiz.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slm kızlar koca bir haftadır temizlikle boğuştum sizlerde aklım geçmişe yine zaman ayıramadım ama değdi evim cillop gibi oldu dayımız sağolsun geldide eymenle ilgilendi yoksa o işleri ben 1 ayda anca bitirirdim halılarımı yıkama makinesiyle yıkadım koltuklarım silindi camlar silindi evin tüm fayansları mutfak dolapları temizlendi tüller perdeler yıkandı misss bayram temizliğim bitti işin enterasan tarafı bayramdada yokum kime yaptıysam

bugun akşamüstü yolcuyuz 5 gibi çoruma doğru naşşş naşş yapıyoz allah biliyoya severek gitmiyorum ayaklarım geri geri gidiyo logusalıkta yaşadıgımız bazı sıkıntılardan dolayı kalbim hala kırık ama sırf eymeni onlardan mahrum bırakmamak adına ve eşime saygımdan gidiyorum 15 gün kadar yokum güseller hepinizi çok özliycem kendinize dikkat edin

bu arada sayfa sonunda bişi okudum canım sıkıldı umarım daha önemli bşi yoktur lıdılım geçmişler olsun tunamda bişi yok dimi allahım bu bebekleri rabbim koruyo gerçekten içim gitti dünde eymen salıncaktan düşüyodu nasıl bir refleksse havada tuttum çocugumu aklım oynadı yerinden çok hareketliler eller kollar durmuyo o yüzden herşeyi uzak tutmakta fayda var... dün koca bardak kolayı elime tekme attı halının üstüne boca tutki sıcak bişi olsaydı... bu arada temiz halımıda kutladı oğlum çok sinir bozucu ne yaptıysam garip bir leke kaldı allahtan çocuğa bişi olmadı.........

neyse canlarım kafanızı boş beleş muhabbetle doldurmıyım ben kaçar valiz hazırlancak evi son kez bir süpüriyim toparlanayım sizi özliycem şimdiden hayırlı bayramlar öperim hepiciğinizi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Evet tatlum, molada babasinin yeni gelen cayini çekti ustune:( ama ne iz ne acı... Hiçbirşey kalmadi. Çok agladigi icin cok korktum :(

Allah'ım sen koru. yanık en korktuğum şeydir. 3 yaşındayken omzuna kaynar çaydanlık dökülen biri olarak acısını da izini de taşırım hala bedenimde. Rabbim tüm meleklerimizi korusun. onların canı yanmasın. hele hele bu şekilde hiç...

aşıydı iğneydi bilmem neydi bi derece sağlık için diyip susuyosun ama bu tarz kazalar çok vahim. sen koru Ya RAB.

geçmiş olsun tatlım.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Cidden kolay gelir inşallah Pikoşum. Bak bu saat oldu, ki ben uyumak için bu saate kalmam, uykusuzluktan ölüyorum, başım beynim çatlıyo ağrıdan, klavyedeki tuşları seçemiyorum o kadar vahim durumdayım ama yatmaya korkar oldum. Çıldırıyo bu kız yaaa. Bi çocuk her uyuduktan sonra uykusundan bas bas bağırarak uyanır mı yaaa!! Yarın idrar baktırcam. Bu çocuğun ciddi bi sıkıntısı var. Eminim buna. Hiç normal değil. Hani derler ya anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diye. Cidden burnumdan geldi....

inşallah hiçbirşeyi yoktur kuzumun, bugünde misler gibi gidip gelin ve cok huysuzlanmasın Durucuk, amin.

Tuna biraz mizmiz canim ya, ama yaniga dair bir nokta bile yok. Gercekten mucize gibi. Hayir ben, yeni doktugum suya parmagimi daldirip sonra tum gece soguk su icinde beklettigimi biliyorum. Herhalde o çay yeterince sicak degildi. Çok şükür!!!!Noyanim nasil? Ateslendi mi?
cidden tekrardan geçmişler olsun canım, sende minnoşa arada dua okumayı ihmal etme canım, (ki yapıyosundur zaten) Rabbim korusun cümlemizin minnoşlarını, amin.

slm kızlar koca bir haftadır temizlikle boğuştum sizlerde aklım geçmişe yine zaman ayıramadım ama değdi evim cillop gibi oldu dayımız sağolsun geldide eymenle ilgilendi yoksa o işleri ben 1 ayda anca bitirirdim halılarımı yıkama makinesiyle yıkadım koltuklarım silindi camlar silindi evin tüm fayansları mutfak dolapları temizlendi tüller perdeler yıkandı misss bayram temizliğim bitti işin enterasan tarafı bayramdada yokum kime yaptıysam

bugun akşamüstü yolcuyuz 5 gibi çoruma doğru naşşş naşş yapıyoz allah biliyoya severek gitmiyorum ayaklarım geri geri gidiyo logusalıkta yaşadıgımız bazı sıkıntılardan dolayı kalbim hala kırık ama sırf eymeni onlardan mahrum bırakmamak adına ve eşime saygımdan gidiyorum 15 gün kadar yokum güseller hepinizi çok özliycem kendinize dikkat edin

bu arada sayfa sonunda bişi okudum canım sıkıldı umarım daha önemli bşi yoktur lıdılım geçmişler olsun tunamda bişi yok dimi allahım bu bebekleri rabbim koruyo gerçekten içim gitti dünde eymen salıncaktan düşüyodu nasıl bir refleksse havada tuttum çocugumu aklım oynadı yerinden çok hareketliler eller kollar durmuyo o yüzden herşeyi uzak tutmakta fayda var... dün koca bardak kolayı elime tekme attı halının üstüne boca tutki sıcak bişi olsaydı... bu arada temiz halımıda kutladı oğlum çok sinir bozucu ne yaptıysam garip bir leke kaldı allahtan çocuğa bişi olmadı.........

neyse canlarım kafanızı boş beleş muhabbetle doldurmıyım ben kaçar valiz hazırlancak evi son kez bir süpüriyim toparlanayım sizi özliycem şimdiden hayırlı bayramlar öperim hepiciğinizi

öncelikle gecmiş olsun neyseki yakalamışsın Eymeni...
kolay gelsin ve iyi yolculuklar olsun taklımm...

Allah'ım sen koru. yanık en korktuğum şeydir. 3 yaşındayken omzuna kaynar çaydanlık dökülen biri olarak acısını da izini de taşırım hala bedenimde. Rabbim tüm meleklerimizi korusun. onların canı yanmasın. hele hele bu şekilde hiç...

aşıydı iğneydi bilmem neydi bi derece sağlık için diyip susuyosun ama bu tarz kazalar çok vahim. sen koru Ya RAB.

geçmiş olsun tatlım.

ya evet bende ayagıma 3 yaşında kaynar corba dökmüşüm hala bayaa izi var bildigin büyük bir iz... ay Rabbim korusun minnoşları, amin.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
öncelikle işe başlamamla ilgili sıkıntımda yanımda olan ve olmayan, zahmet edip 2 kelime yazp yazmayan herkese teşekkür ederim
dün 1030da çıktım evden ağlaya ağlaya
nefes alamıyorum sandım dedi sanırım boğuluyorum arkadaşla buluşup işe gittik
annemi aradım dedim napıyo sesi geliyodu arkadan eee ee diye orda da ağladım
sonra dedim ağlamıcam
arkadaşlarımla hasret giderdim tek tek
sonra yakın ark.la yemeğe çıktık alışveriş merk. gezdik
ebebekten oğluma emekleme dizliği ve oyuncak aldım
16,30da iişten çıktım
he bu arada hasta olduğumu gören İK müdürü pazartesi gel git dinlen dedi evdeyim şu an :)

iyiyim bende nolsun antalyaya gitcez yarın sabah canta hazırlıyom..
babus ya mamayı baska neye koyabilirim?
biz mamayı 900 gramlık almıstık malum kutu cok buyuk sıgdıramam bi yere onu simdi 3 gun icin.

cnm 900 gr bayatlamıyor mu küçüklerinden alsana

Bana para verseler yaşamak istemem sanırım İstanbulda. Ben korkuyom ordan... :(

korkmakta ve yaşamak istememekte sonuna kadar haklısın

cnm durucuk nasıl oldu neden yemiyo bu çocuk
benimki yiyip zayıf daha kötü
inşallah kötübişeyleri yoktur yapıları budur

merhaba kızlar,

dün 14 saatlik yolculuğun sonunda ulaştık memlekete :D kıyıdan giden yol çok uzunmuş ya, öldüm bittim yorgunluktan. Tuna oto koltuğuna oturmak istemedi. Yazık sıcaktan ve terden mahvoldu yavrum. Bir de kaza atlattık :( mola verdik aydın-izmir otobanında bir yerde. Eşim çay içti ben dee bolca soğuk su. sonra altını değiştirmek için gittik Tunayla. ama alt değiştirecek yer yok. mecburen arabada aldım altını. sonra da eşime götürdüm. bezini atmak ve ellerimi yıkamak için onun 0kucağına verdim. önünde birşey yoktu. 10 m ilerdeki arabaya gittim. eğilip bezini almamla Tunanın çığlığı yankılandı. Nasıl yanına gittiğimi hatırlamıyorum. Garson yeni çay getirmiş ve Tuna bardağa saldırıp üzerine dökmüş :( Çok kötüydü kızlar. Ödüm koptu, yine ömrümden ömür gitti. Eşim ilk şoku atlatınca masadaki buz gibi suyu boca etmiş üzerine. Garsonlar da hemen buzlu şişeler ve soğuk sular getirdiler. sol bacağı dizden aşağı, sol kolu da dirsekten aşağı kıpkırmızıydı. Şaşkınlıktan eşime doğru düzgün bağıramadım bile -kizgin kucağıma aldım, canı çok yanıyor gibi ağlıyordu. Hemen soğuk sularla arabaya atladık, İzmirde hastaneye götürelim diye. ben o buzlu şişeleri koydum kızaran yerlere. İzmire varmadan geçti kırmızılık. Allah korudu kızlar, gerçekten. Çay sıcak, yeni geliyor, bebeğimin cildi, teni yumuşacık, hassas... Dışarıda sıcaklık 40 derece. Eyvah dedim. Kesin şişecek, su toplayacak, nasıl oyalayacağız, acısına nasıl dayanacak. Çok şükür yok birşeyi. Mucize gibi birşey. Ben o babasına bir daha çocuk mu teslim ederim -kizgin

Geçmişi okuyamıyorum. Kaç oldu geliyorum, fırsat olmuyor. Umarım sıkıntı yoktur kimselerde... Öpüyorum

oowwww çok korkarım Allah beter kazalardan korusun cnm çok geçmiş olsun evinin kağpı eşiğini sirkeyle sil
tuna'nn yıkama suyuna bi damla sirke damlat hatta çamaşrlarını yıkarken de 1-2 damla damlatabilirsin

Selam kizlar. Bugun dr a gittik. Defne nin atesi 37.5 un altina inmiyo. Keyfi iyi ama istahsiz ve biraz halsiz tabi. Bu ay hic kilo almamis boyu da. 1 cm uzamis. Dr bi sikinti var dedi. OrdA hemfikiriz ama sorun ne. Cesitlendirelim dedi. Bbe biskuvisi labne pekmez vs konan klasik kahvaltiyi verdi. Tarhana falan vebilirsin dedi. Ben zaten veriyodum ama. Sorun bunlari vermek degil sorun bunlari yememesi. Bugun iyice kapandi. En son gece 3 te falan mama icti heralde o saatten bu saate topla 60 cc icmedi. Baska bisi de yemedi. Kavanoz mamaya bayilir onu bile yemedi. Dr genis tahlil yapalim bakalim ne var ne yok ama birsey var ki cocuk hic ilerlememis bu ay dedi. Moralim sifir. İdrar verdik kan verdik. 2 si yarin biri 3 gun sonra cikcak. Bakalim ne cikcak. Evdeki olaylar da cabasi si mdi yazamiyorum. Bayilmak uzereyim valla allah im yardim etsin kuzuma

Sagolunn kizlarr.. Nazommmm size de cok gecmia olsun. Topikce nazara geldik valla:bitter:

Dr pek dis gib konusmadi. Ustler kizarmis altlar da belirgin gibi dedi ama dil ucuyla. Kanda iltihap var mi bakalim dedi aslinda idrar yolu enfeksiyonu gibi daha cok dedi. Bi garip oldu yavrum ya. Koca gun bisi yemedi. Bu kadar dikkat ediyorum herseyine yine hasta oldu kuzum ya:( eger disse ve her diste boyle olursa yandik.5 yil yaslandirir bu surec beni:(

Evimizde yolgecen hani uzerinize afiyet. Bi yalniz kalmaya ihtiyacim var. Bi uc kisi olamiyoruz ya. Hep asagi smete tasinmak istiyorum ya tasinamiyoruz. Bugund dedim allah im vardir bi hayir. Orda olsak bide hic bos kalmaz ev. Hepsini seviyorum allah eksik etmesin ama boguldum artik. Benimde yasim 22 nihayetinde ne kadar agir yuk sirtlanirsam sirtlanayim. Kanim kayniyo bi yerde nefes istiyorum:miyagi:

Selam kizlar nasilsinizzz? Hepinizi opuyorum kocaman :eek:

Defne nin atesi dustu. Hicbisi yapmadik kendi kendine dustu. Tahlillerin bi kismi pazartesi cikcakmis. O yuzden tahlileri almaya gitmedik. Pazartesi hepsi bir alinsin diye. AMa yarin arayip bi kontrol edicem yine. Ortada dis falan yok. Niye ateslendi bilmiyorum. Sabah dr un anlattiigi kahvaltiyi hazirladim. Pekmez koymadim biskuviyi meyve suyuyla ezdigim icin. 3-4 kasik yedi. Ama bundan sonra karistirmiycam. Bebe mamasi gibi oldu yine herseyin tadi karmakarisik.
Dun gece evdeki ezogelin corbasindan verdik. Az tuzluydu. 7-8 kasik yedi. Sonra mama verdim yemedi. Allah allah dedim ekmegi pismis domatese batirip verdim onu da yedi. Bugun kahvaltisindan yedi diye bi cesaret tarhana yaptim. İcine limon siktim biraz tat versin diye. Bide bebe ekmegi koydum. Baya yedi sayilir normale gore. 90 cc mama da icti cok sukur. Simdi ikinci uykuda. Aksam terbiyeli kofte yedirmeyi planliyorum niyeti bozdum.

Tannselimmle konussstumm bynlari yazarkenn.. Ne hoss sesi var bu kizin yahu. Yarim gunluk stresimi aldi :deli: seviyorummm cok :)

cnm ateşi düşmüş geçmiş olsun
yedir yedir annesi severse yesin nolcak ya

oha bu kadar temizliği tek başına mı yaptın????
size ii yolculuklar ii tatiller cnm
eymenciğimi öp

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İdrar da baktır simuşum evet, Ada da böyle uykusundan ağlayarak kalktığı zaman İYE çıkmıştı.
Bİ yarar var baktırmakta.

inşallah hiçbirşeyi yoktur kuzumun, bugünde misler gibi gidip gelin ve cok huysuzlanmasın Durucuk, amin.

cidden tekrardan geçmişler olsun canım, sende minnoşa arada dua okumayı ihmal etme canım, (ki yapıyosundur zaten) Rabbim korusun cümlemizin minnoşlarını, amin.

öncelikle gecmiş olsun neyseki yakalamışsın Eymeni...
kolay gelsin ve iyi yolculuklar olsun taklımm...

ya evet bende ayagıma 3 yaşında kaynar corba dökmüşüm hala bayaa izi var bildigin büyük bir iz... ay Rabbim korusun minnoşları, amin.

Ben de birkaç kez yananlardanım. Kaynar çaydanlıkla, banyo sobasının üstüne düşüp yapışarak, kaynar et yemeğiyle…
Biz yanıktan çok korkarız, annem 2,5 yaşındayken pekmez kaynayan kazana düşüyor. Komple yanıyor, vücudunun %75ten fazlası yanmasına rağmen hayatta kalan mucize insanlardan biridir.
Rabbimin koruduğunu kim korur? Aylarca komada yattıktan sonra kendine geliyor, ama maalesef bu üzücü olayın neticesinde kalça çıkığı meydana geliyor ve bir bacağı 11 cm kısa kalıyor diğerinden.
Engelli olarak devam ediyor yaşamına…O yüzden çok korkarız….
Allahım evlatlarımızdan, cümle bebeklerden,evlatlardan,herkesten uzak eylesin. Düşmanıma dahi vermesin.

öncelikle işe başlamamla ilgili sıkıntımda yanımda olan ve olmayan, zahmet edip 2 kelime yazp yazmayan herkese teşekkür ederim
dün 1030da çıktım evden ağlaya ağlaya
nefes alamıyorum sandım dedi sanırım boğuluyorum arkadaşla buluşup işe gittik
annemi aradım dedim napıyo sesi geliyodu arkadan eee ee diye orda da ağladım
sonra dedim ağlamıcam
arkadaşlarımla hasret giderdim tek tek
sonra yakın ark.la yemeğe çıktık alışveriş merk. gezdik
ebebekten oğluma emekleme dizliği ve oyuncak aldım
16,30da iişten çıktım
he bu arada hasta olduğumu gören İK müdürü pazartesi gel git dinlen dedi evdeyim şu an :)

cnm 900 gr bayatlamıyor mu küçüklerinden alsana

korkmakta ve yaşamak istememekte sonuna kadar haklısın

cnm durucuk nasıl oldu neden yemiyo bu çocuk
benimki yiyip zayıf daha kötü
inşallah kötübişeyleri yoktur yapıları budur

oowwww çok korkarım Allah beter kazalardan korusun cnm çok geçmiş olsun evinin kağpı eşiğini sirkeyle sil
tuna'nn yıkama suyuna bi damla sirke damlat hatta çamaşrlarını yıkarken de 1-2 damla damlatabilirsin

cnm ateşi düşmüş geçmiş olsun
yedir yedir annesi severse yesin nolcak ya

oha bu kadar temizliği tek başına mı yaptın????
size ii yolculuklar ii tatiller cnm
eymenciğimi öp

Hadi atlattın ilk günü canım. Gerisi kolay gelsin inşallah….Pazartesiye kadar izni de kapmışın hadi iyisin :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
little ben tunaya geçmiş olsun dedim mi yaa? demediysem kusura bakma, yani buraya yazmadıysam...çok geçmiş olsun tunacığa...

leader iyi yolculuklar

hayatım 3 gün daha şahinin yanındasın demek annesi, ne güzel, gözün aydın. çalışma saatlerin de esnek galiba, geç gidip erken çıkmışsın, inşallah böyle gider...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kizlar,

Allaha şükür canım yaaa kabarmamış nasıl dayanırdı yavrucak
bende çok korkarım yanıktan ben de 6 aylıkken sıcak ütüyü elime yapıştırmışım hala izlerini taşırım elimin üstündeki deri kemiğe kadar yokmuş tabi o dönemde sağlık hizmetleri bu kadar ilerlememişki krem v.s geçirdirmişler annem 6 ay uyku uyumamış artık banamı yazık annememi bilmiyorum:)

canım saol

aşı ateşi geçti nihayette dün kabus gibi bi gece yaşadık, aşı + diş agır geldi sanırsam inşallah bu gece rahat eder...

valla haklısın canım da inşallah sorunsuz atlatır Kayra minnoş, kıyamam ben onlara ya, içim gidiyor her agladıklarında...
doktor bize Calpolu aşıdan hemen sonra ver bide yatmadan ver demişti, ben hatta ertesi günde verdim. ilk defa bukadar cok ilaç vermiş oldum :(

Bencede diş ve aşı ağır gelmiştir ne canları varki neyse bununla geçmiş olsun bizim hem aşı hem doktor kontrolümüz vardı ama doktor senelik izindeymiş

Sanada Allah kolaylık versin simuşum uykusuzluk cidden fena benim miğdem bulanyor uyumadığım zaman
Umarım ciddi bir durumu yoktur Durumun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar