2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
sen merak etme kim vercek soyliyim sana;
basta o kocan sonra onu ailesine yani sana ve cocuklarına yanastırmak yerine onunla bir olup senin karsına gecenler vercek hesabını..mubarek ramazan ayında bide..Allah kimsenin hakkınnı kimsede bırakmaz emin ol..Bildigi gibi yapsın Rabbim onları..
seni ve cocuklarını da korusun

Aynen dedigin gibi..

Su mubarek karazan ayında tuttukları oruc, kıldıkları namaz, burunlarından gelir insallah.. bana yasattıkları bunca sıkıntıyı Rabbim yanlarına koymasın insallah.. hemde hamile halimle..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Aynen dedigin gibi..

Su mubarek karazan ayında tuttukları oruc, kıldıkları namaz, burunlarından gelir insallah.. bana yasattıkları bunca sıkıntıyı Rabbim yanlarına koymasın insallah.. hemde hamile halimle..

sen yinede beddua etme Allah'a havale et hep..o gelir haklarından mutlaka..bu arada umarım kendi ailen seninle ilgileniyodur onlara karsı seni korumasız bırakmazlar,sahip cıkarlar..geri adım atma naparsa yapsın (kocan) cunku huylu huyundan vazgecmez lafını bosuna dememisler emin ol..Can cıkmayınca huy cıkmazmıs.. aldanma sakın..kal ailenle,rahat olmaya calıs karnındaki bebegin icin ozellikle hadi batuhan kendini kurtardı sayılır,ama o daha tamamen sana baglı..doktoruna git ihmal etme..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
19 Ocak 2012 oğlumla geçirdiğim ilk doğum izin günümdü
8 Ağustos 2012 oğlumla geçireceğim son doğum izin günüm
Günler, aylar nasıl bu kadar çabuk geçti inanamıyorum
izne çıktığım ve doğum yaptığım zamanlarda herkes ohh ohhh daha çokkk var diyordu. Daha çok var işe başlamana...
ilk işe başlıcak anne ben değilim biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum.
daha da ötesi suçlu hissediyorum
bunca zaman çalışmama gerek kalmıcak birikimi yapmadığım için...
ilerigörüşlü olup, anlık yaşamasaydım yarın oğlumu gözleri üzerimde bırakıp gidip çalışmak zorunda kalmazdım
benim annemde çalışıyordu
11-12 yaşlarındayken tek özentim ve isteğim kapıyı anahtarla açmamaktı.
kapıyı çalayım, kapıyı annem açsın
herşey hazır olsun
sıcak yemek kokuları yükselsin
umarım oğlum okula başladığında onun yanında olabilirim
dünyadaki tek dert bu değil biliyorum
ama şu an benim derdim dünyalardan büyük :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
izne çıktığım ve doğum yaptığım zamanlarda herkes ohh ohhh daha çokkk var diyordu. Daha çok var işe başlamana...
ilerigörüşlü olup, anlık yaşamasaydım yarın oğlumu gözleri üzerimde bırakıp gidip çalışmak zorunda kalmazdım
herşey hazır olsun

Hayatım sen zaten şükür içinde olan bi insansın sana bişey demek yerine elimi / omzumu uzatabilirim sadece... anlıyorum seni, bende işe başlayacak olsam benzer duygular içinde olurdum muhtemel, ama hayırlısı olsun güzelim...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

nolsun canım, oglanı aşı yaptırdımda cok huzursuz, uyurken uyanıyor, benim gelmem ve gitmem bi oluyor...

sen nasılsın canım?

gunaydın canım..iyiyim bende napayım..basladık yine yeni bi gune..
ya ne sorcam tatile giderken mamayı nasıl alıyosn-unuz yanınıza ?

3 gunluk gitcez mesela ama aptamili kutusuyla alınca yer kaplıyo..neye kooyabilirimki baska acaba

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar. 2 gündür gelip duruyorum ama daha geçmişi okumadan benim zilli avazı çıktığı kadar bağırıyo. Gene ishal bu çocuk yaaa. Özel alınan o mamayı da yemiyo. Başka şeyleri de yemiyo! Çıldırcam artık! Neyse bi geçmişe bakınayım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
herşey hazır olsun

sabah sabah ağlatacan beni ne güzel yazmışsın öyle Şahinin annesi
şu an daha rahat bir yaşam sağlamak için çalışacaksın yani yine çocuğun için sen nasıl anneni anladıysan oda bir gün seni anlayacaktır eminim
umarım herşey gönünce olur arkadaşım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın kızlar. 2 gündür gelip duruyorum ama daha geçmişi okumadan benim zilli avazı çıktığı kadar bağırıyo. Gene ishal bu çocuk yaaa. Özel alınan o mamayı da yemiyo. Başka şeyleri de yemiyo! Çıldırcam artık! Neyse bi geçmişe bakınayım

günaydın datlum Allah kolaylık versin canım benim
belki hemen alışamaz zamanla yer heralde yavrum oda az sıkıntı çekmedi biraz sabırlı olmak gerekiyo diyecem ama sende de sabır kalmadı:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım... çok geçmiş olsun ya. offf minicik daha onlar bu kan verme olayları falan benı acayip geriyor. ağlamasın hiç bi bebe canları yanmasın hiçbirinin. :(

Amin Gökçecim, cidden canları yanmasın yaaa... Yazık kız... Minicikler...

günaydınlar...

SİMUŞ canım çook gecmiş olsun..

Sağolasın Bebikom, geçicek inşallah....

Kızlar aslında noktacıklar küçük değil. Yani dün eve gittiğimde gördüm ki, hem yeni noktalar çıkmış, hem de etrafları kocaman kızarmış.
Diğer bacağında ve bir tane de kaşının içinde çıkmış.
Uçları sivilce gibi sivri değil de, içi irrite minicik bi mercimek gibi. Yani mercimekten ufak ama şekli mercimek gibi uçlarının.
Sinek ısırığı gibi değil.
Belki bir şey çıkarıyo da olabilir, doktor ateş olursa konuşalım demişti belki ondan şüphelendi, ama ateş olmadı hamdolsun.
İyi ki böyle bi dönemde annem de bende. Yalnızca bakıcıyla değil…
Su çiçeğine benzemiyo, kızamık da değil…
Belki de alerjidir diye yumurta ve pekmezi kestik bakalım. Sabaha sanki biraz renkleri solmuştu, kabarıklıkları sönmüştü.
Sanırım kaşınmıyor da, ellemiyor oraları çünkü.

Simuşum domatesi ve soğanı da bamyalarla pişiriyorum evet. Ama dondurucudan çıkarıp pişireceğim zaman bi küçük soğan ve az bi domates yeniden yapıyorum dibine. Az soğan- az domatesle kaldırsan olur yani bence.

Babuşum kızarıklıklar ne durumda? Ya bence alerjiyse bile pekmez değil de yumurtadandır diye düşünüyom. Biliyosun yumurta epey alerjik bi besin... Bu arada bamya tarifi için de sağolasın, artık bu pazar alışverişine de bamya işini halletmeye çalışayım bari. daha dolmalık biber ve patlıcan kurutma işi de var. oooy oooooy

Simuşum, ben senin çok güzel bir şekilde dikkat edeceğine, Duru’yu çok güzel besleyip sıkıntısız bir şekilde alerjiyi atlayacağınız zamana getireceğine çok eminim Allahımın da izniyle.
Sakın sana zor görünmesin şimdi, ben nasıl yemeyeceğim uzak duracağım,diyet de yapamıyorum ki deme.
İnan en güzel nefis terbiyesi evlatlar uğruna yapılıyor, kimse için tutmazsın boğazını ama işin ucunda evlat oldu mu var ya dünya vız geliyor.
Beni biliyosun, ömründe boğazına laf geçirememiş insan, hamileyken, insanın iştahının ve nefsinin en açık, en zorlayıcı olduğu dönemde nasıl tuttum kendimi, kuzum zarar görecek diye.
Gklukoz intolernasım olmasına rağmen hemoglobin A1C’mi yaklaşık 7’den 4,5’lara indirdim.
Lokma koymuyordum ağzıma lokma diyetim dışında.
Şimdi yapamıyorum mesela.
Ne oldu, kilo da almadım bahaneyle, sana da diyet olmuş olur işte :D
Sen yaparsın, inanıyom ben sana çok.

:huhuu::huhuu::huhuu: Süpersin Babuşum yaaaa... İçimi okumuşsun kız... :D Rabbimin yardımıyla yapıcaz inşallah diyeti, pazartesi günü son dondurmamı yedim, ayranımı içtim. İçmez yemez olaydım, Duru dün ağla ağla hiiiiiiiiiiiiiiç durmadı. Neyse ben de nefsim doysun diye yemiştim, daha da yemem zati :)

Şimuşum çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Duruda yavrum nasıl sıkıntı çekti kimbilir
En azından laktoz intoleransı değilmiş buna şükürler olsun

Çok teşekkürler Laylam... :huhuu: Evet buna da şükürler olsun. Hem teşhisin nihayet konulabildiğine hem de rahatsızlığının inşallah geçecek bişey olmasına.

Selam kizlarr.. Giremiyorum. Defne 2 gundur atesli. Onceki gun aksam ustu huysuzlandi. Finalde bir saat avazi ciktigi kadar bagirdi. Tam uyku saati oldugundan 10 saniye uyu 30 saniye ciglik at seklinde tam bir saat gecirdik. İftar donusu arabadaydik bide. Ben kanter icinde onun da kafasindan terler gozunden yaslar suzule suzule eve geldik. Sonra bi uyudu bi daha kalkmadi. Dun atesliydi. 39 u gecmedi 38 den inmedi. Keyfi de iyi gibiydi ama yine de bi halsizlik vardi. Dr ates dusurucu ver 4-5 saat sonra cikarsa bi daha ver ama tekrar cikarsa verme sabah getir dedi. Dis gibi anladim kabarma var mi dedi. Yok dr bey dedim varsa da ben anlamiyorum dumduz damak yani. O zaman idrar yolu enfeksiyonu olabilir, viral enfeksiyon olabilir bisiler saydi. Hayyy enfeksiyonuna beee dicektim. Bu kadar dikkat ozenn nerden cikiyo bu enfeksiyon.Ama gorumcem kabarmis cocugun damagi
dedi. Gece bi kez daha ilac verdim. Bide soguyan disligini eline tutusturdum. Bi keyiflendi bi keyiflendi. Kendi kendine konustu 15 dk. Eddaa, alllne diyip diyip durdu. Sevinsin diye arayip edaya dinlettik sesini. Kameraya da aldikAksam arabasinda da gulerekk baaaabba dedi ama sadece bi kere dedi ve tekrari olmadi diye ben ciddiye almadim. Halalari uctu tabi. Onlara kalsa cocuk haagan bile dedi belki diyodur da isime gelmediginden ben duymuyorumdur:deli:neyse bu 15 dk keyif bana 1 saat miziklama olarak geri dondu.icim ezildi ama elimden hicbisi gelmedi. İlac da cok faydali olmadi bence.

Bu sabah bana gore yaniyodu ama derece dusuk cikti. Huysuz. Bu sefer de ishal olmus. Aticam kendimi yakin bi koseden
asagiya:bitter: simdi beklemedeyim bhtun gece oldugu gibi atesi cikarsa dr a gidicez. Cok uykusuzum normal olarak nasil biter bugun bilmiyorum. Gecmisi okuyamadim opuyorum heppinizi

Geçmiş olsun Ecrincim. Bence Defnenin dişi çıkıyor....

simuşş cnmm çoook geçmiş olsun inş artık herşey daha güsel olacak adı konuldu sayılır durunun rahatsızlığının
senin için elbetteki zor olacak ama bblau nun dediği gibi insan evladı için herşeyi ama herşeyi hiç şikayet etmeden yapıyo
evlat çook ayrı bişi ama sen bunun üstesinden çook güsel gelirsin çünkü sen müthiş bi annesin cnm :):):):)

Yaaaaaa.... :utan: :utan: Teşekkür ederim canım... Bence burdaki bütüüüüüüüüüüüüüüüün hepimiz süper anneleriz maşallah Teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için de. Öperim...

kızlar geçmişe bakamadım çok hastayım
eşimden bana geçti o iyileşti inşallah şahin hasta olmaz
boğazım yanıyo burnum tıkalı öksürk ve tüm dişlerim ağzım ağrıyor çok kötüyüm ve terleme de cabası

perşembe sabah işe başlıyorum moralim bozuk işe döndüğümde kovulursam çok sevincem ya o derece

HAYATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM nasıl oldun? Kızım kaç gündür seni düşünüp duruyom. Sen işe başlıcan yarın, derdi geldi beni gerdi hıııı....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar nasılsınız?

ben hic iyi degilim. Aslında iyi gibiyim de..

Dun aksam onca birikmislikten sonra gorumcemle kavga ettik.. Saydık sayıstırdık birbirimize..

Bu sabah da esimle konusurken kavga ettik bana gorumcemi savundu. Artık onu istemedigimi soyledim.. İse giderken de bacımı istemeyenin bu evde isi yok dedi ve tamam bende giderim o zaman dedim o da aksam geldigimde gormiycem seni dedi..

Ben de annemdeyim suan. Sanırım artık geri donmiycem. Hatta o eve hic donmiycem..

Kardesini savunan beni onun icin evden gonderen kocam da ayrı bi ev acmayacagına gore sanırım bosanıcaz. 2-3 gun gecsin bosanma davası acıcam..

Artık yapamıyorum dayanamıyorum. Olan 2 cocuklu bana olucak o hayatına kaldıgı yerden devam edicek.. Nerden gittim de evlendim lanet olsun..

2. cocugu yapmıycaktın diyceksiniz siz de kızıcaksınız bana biliyorum ama yapıcak biseyim yok cunku zaten istemeden oldu 2. cocuk. Demekki onun da bu dunyada yiyecek ekmegi varmıs ki Rabbim gonderdi onu bana. Belki ilerde evlatlarım sahip cıkar da bana kimseye muhtac olmadan yasarım..

Bu aksam kesin ortalık gene karısıcak.. Of cok canım sıkkın cok.. :(

Yorumsuz........................

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
herşey hazır olsun

Hayatım, seni seviyom.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

günaydın datlum Allah kolaylık versin canım benim
belki hemen alışamaz zamanla yer heralde yavrum oda az sıkıntı çekmedi biraz sabırlı olmak gerekiyo diyecem ama sende de sabır kalmadı:(

Aaaaaaaah Laylam aaaaaaaah. Yminle üzüntüden benim iştahım kesilmeye başladı...

Aha da uyandı, bana bakıyo, battaniyesini attı üstünden :D Ağlamaya başladı şimdi de :D Ooooy kaç dakka oldu bu zilli uyuyalı yaaa... Kaçtım ben, muah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar