simurganka01
Daimi Üye
Eşim geldi çıkıyom ballı bademler 
selam canım,nasılsınız ?
Selam Babuşum. Naapıyon? Benim başım ortadan ikiye çatlayabilir heran...:bitter:
Selam yavruş.İyilik valla senden?
Valla napayım canım ya, dışarıda işlerim vardı onları yaptım geldim.
Gözü çıksın şu istanbulun, arada ikisi taksi 6 vasıta yaptım dilim dışarı çıktı!
Senin niye ağrıdı başın,uykusuz mu kaldın?
iyiyim bende nolsun antalyaya gitcez yarın sabah canta hazırlıyom..
babus ya mamayı baska neye koyabilirim?
biz mamayı 900 gramlık almıstık malum kutu cok buyuk sıgdıramam bi yere onu simdi 3 gun icin.
Ay kızlar sanki ilk defa dogurucak gibi heycanlıyım. Doktordan geliyorum 2li test icin konusmaya gittim. usgye girdim rabbim nasıl bir mucizedir bu elleri ayakları zıp zıp zıplıyor icimdeButun sıkıntım derdim gecti sanki
2li teste gerek gormedi doktor batuhanda bi sıkıntı olmadıgı icin ense kalınlıgına baktı 1 mm cıktı normal yapmamıza gerek yok dedi. Doktor sanki erkege benziyor dedi ama cok erken daha bisey soylemiyim dedi. Ay cok heycanlandım yaaa
))
Hayırlısı canım,Rabbim hayırlısı hangisiyse onu versin kızı da bir erkeği de.
Bebek mucize olmaz mı, Yaradanın mucizesi onlar.
Allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin sana da bebeğine de.
anladım canım..tamam sagol bende de var bunlara benzer bisiler ona koyayım bari ama ben mecbur mamayı dokcem icine direk..posetli degil benimki napalım
Valla napayım canım ya, dışarıda işlerim vardı onları yaptım geldim.
Gözü çıksın şu istanbulun, arada ikisi taksi 6 vasıta yaptım dilim dışarı çıktı!
Senin niye ağrıdı başın,uykusuz mu kaldın?
iyiyim bende nolsun antalyaya gitcez yarın sabah canta hazırlıyom..
babus ya mamayı baska neye koyabilirim?
biz mamayı 900 gramlık almıstık malum kutu cok buyuk sıgdıramam bi yere onu simdi 3 gun icin.
Ay kızlar sanki ilk defa dogurucak gibi heycanlıyım. Doktordan geliyorum 2li test icin konusmaya gittim. usgye girdim rabbim nasıl bir mucizedir bu elleri ayakları zıp zıp zıplıyor icimdeButun sıkıntım derdim gecti sanki
2li teste gerek gormedi doktor batuhanda bi sıkıntı olmadıgı icin ense kalınlıgına baktı 1 mm cıktı normal yapmamıza gerek yok dedi. Doktor sanki erkege benziyor dedi ama cok erken daha bisey soylemiyim dedi. Ay cok heycanlandım yaaa
))
Günaydın kızlar. 2 gündür gelip duruyorum ama daha geçmişi okumadan benim zilli avazı çıktığı kadar bağırıyo. Gene ishal bu çocuk yaaa. Özel alınan o mamayı da yemiyo. Başka şeyleri de yemiyo! Çıldırcam artık! Neyse bi geçmişe bakınayım
daha alışamamıştır simuş, yer inşallah, biraz daha sabret canım, çok yıprandı o yavrucak da...
hayatım ilk gün, ilk hafta çok zor geçecektir ama alışmanız lazım ikinizin de, sonuçta sen onun geleceği için çalışacaksın...benim de annem çalışıyordu, ben de çalışmak zorundayım...hayat böyle tatlım, napacaksın, elden bişey gelmiyor...
dünyam sağlıkla, güzellikle gelsin minnoşun dünyaya inşallah.
Simuşum ya, şekerli bişeyler mi versen diyorum.
Evet tercih etmiyoruz ama, hiç yememektense azıcık iştahını açasıya?
Ama şimdi diyetine uygununu da nerden bulucan o da var.
İnşallah yer bişeyler de toparlar biraz Lilacscım. Cidden çok yıprandı çocuk. Benim de hiç aklıma gelmedi ki yedim yoğurdu peyniri...
Babuşum, bu mamanın tadı diğer mamalardan çok daha kötüymüş. Ben bakmadım tadına ama arkadaş dedi. Ben bakmaya cesaret edemiyom. İçine 1-2 damla vanilya şurubu koyabilirsin dedi. İnternetten de baktım da süt aletjisi olup da neocate mama kullanan annelerin birçoğu katmış bu vanilya şurubundan. Olmadı onu da alıp denicem. 1-2 gün uğraşayım da normal halini vermeye. Starbucks da satılıyomuş sanırsam...
Vanilya şurubu akıllıca, güzelleştirir herhalde tadını, kokusu da güzel olur, öyle yap bari simuşum…
İçeriğinde süt proteini bulunmayan bi tatlı gelse aklımıza azıcık ağzına deydirirdin belki ağzını açmasına filan yardımcı olurdu ek besin verirken.
Meyve verebiliyosun dimi şimdi ek besin olarak?
Muzu filan da sevmedi mi? (Muzu ada da sevmiyor, ben de hep yedirirken ama herkes sever kızım muzu, muz sevmeyen bi sen varsın şu dünyada diyorum)