Bakın döküntüler şöyle kızlar:
Ekli dosyayı görüntüle 12730
3 tane bacağında, 1 şakağında, 1 kalçada, 1 tane de ayağının altında var.
yok ya simoş yürüyen merdivenlerden korkuttu beni cesaret edemedim
patron milleti böle halbuki dese ya git bebeğine bak diye ama nerde o akıl bunlarda
günaydın kızlar
en korktuğum şey başıma geldi dün
kızım koltuktan düştü o kadar dikkat etmeme rağmen düştü
3lü koltuğu açıpta yatırıyotum onu çünkü aşırı derecede dönüyo hiç sırtüstü durmuyo diyebilirim sabah 8 civarı baktım yüzüstü koltuğun kenarına uzakta uyuyodu tekrar yattım 8.30da kızımın ağlamasıyla fırladıkki kızım yerde düşmüş o an o kadar kötüydüki eşimde bende çıldıracaktık ya oradan düşmesi imkansız gibi bişey ya her tarafta yastık var benim kızım yastığa dokunmadan 1 karış aralık olan bi yerden düşmeyi başarmış pessssssss
düştüğü yerde kenar orada halı yok ama biz sıcaktan yerde yatmıştık
neyseki kızımın kafası yerdeki yorgana gelmiş hala aklım almıyo ya o nasıl düştü????
neyse kızım çok ağlamadı hemn gülücüklr atmaya başladı ama biz yinede korktuk götürdük acile beyin cerrahiside baktı diğer doktorlarda haraketleri gayet normal keyiften çığlıklar atıyo eller kollar haraket ediyo ama yinede röntgen istediler
ama biz o kadar radyasyon almasını istemediğimiz için doktor halamızı aradık oda çektirmwyin dedi
eve geldik o vucudunun her yerini kontrol etti acıyan ağarıyan bi yeri yok akşama kadar izleyelim dedi
çok şükür kızımın şimdiye kadar hiç bi anormal durumu olmadı
Allahıma milyonlarca şükürler olsunki kötü bişi olmadı yavruma ama korkusu bize yetti ya her ağlamasında bişi oldu zannedip fırlıyoruz sanırım bi süre böle devam edecek
artık kızımı yerde yatırıyorum çünkü beşiğimiz kocaman olmasına rağmen benim kızım hiç bi yere sığmıyo döndüğünde hiç bi yere çarpmayacak yoksa hemen uyanıp ağlıyo ya
sizin bebişlerde bu kadar çok dönüyomu??????????????
başım çatlıyo, ne zor şey hastanede doktoruyla hemşiresiyle memuruyla uğraşmak yaaa... Allahım kimseyi hastanelere muhtaç etmesin, edecek hastalık da vermesin inşallah. Amin.
yeni girebildik eve, hemen yazıp çıkıcam kızı yıkamam ve yemek hazırlamam gerek.
sanırım bugün son kez süt ve süt ürünleri tüketicem, yarından itibaren içinde peynir altı suyu tozu olan şeyleri bile uzunca bir süre yemem yasaklandı. Duru da süt alerjisi varmış, ama buna da şükür laktoz intoleransı değilmiş. tarhana çorbası yoğurt vs hiçbişe yedirmicem, rapor çıktı özel mama alınacak. rapor olmazsa mamanın kutusu 100 liraymış.
alerji testi yapıldı sırtı delik deşik oldu yavrumun. 15 dk öyle sırtı açık üstü çıplak yüzüstü beklemesi gerekiyomuş, ağlamaktan bi hal oldu... o bi taraftan eşim bi taraftan arada ben helak oldum. ciltten yapılan alerji testinde bişe çıkmadı.
sonra kan aldılar 2 tüp. Allahım ne eziyetmiş bebekten kan almak. elin kolla birleştiği yere iğneyi sokup kolu sıkıyolar, bi posta da ona ağladık. sonra salya sümük eme eme uyuduk daha doğrusu sızdık 15-20 dk, şuanda da odasında mız mız ediyo, size yazmak için geldim hemen çıkıcam.
süt alerjisi kanda da alerji testinde de çıkmayabilirmiş, ama anlattıklarınız bire bir süt alerjisiyle örtüşüyo dedi. en belirgin kanıtımız yaklaşık 2 aydır süren sümüksü kaka. neyse canlar, buna da şükür dediğim gibi. akşam gelirim inşallah. öpüldünüz.
Buaralar Adanın vücudunda döküntüler var kızlar.
Önce 1-2 taneydi, sinek ısırdı sanmıştım.Sonra 5-6 tane oldular.
İsilik değil ama. Dün fotoğraf çekip doktoruna yolladım, atipik bir döküntü, artabilir, önemli değil, ateşi olursa konuşalım dedi.
Hamdolsun ateşi olmadı, bir iki tane de arttı...
Resmini koyayım da bakın hiç oldu mu sizinkilerde.
lidoşum yanlış anlamsan bişey söylemek istiyorum. Canımcım bu kadar meyve fazla değilmi..helede üzüm suyu..Çok şeker bence zararlı olabilir. Selim kayıısyı çok seviyor ama ölçülü vermeye çalışıyorum. Geleceğin hastalığı olarak şeker hastalığı ve obeziteyi görüyorlar. Bu da bebeklikteki beslenme ile çok alakalıymış.
Canım gece tunaya kaç ml mama veriyorsun. Ben emziriyorum biraz da mama vermek istiyorum. Ne kadar versem bilemedim.
ay tatlım cok gecmiş olsun, okurken benim de içim gitti, neyse boyle gelmiş gitmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, amin.başım çatlıyo, ne zor şey hastanede doktoruyla hemşiresiyle memuruyla uğraşmak yaaa... Allahım kimseyi hastanelere muhtaç etmesin, edecek hastalık da vermesin inşallah. Amin.
yeni girebildik eve, hemen yazıp çıkıcam kızı yıkamam ve yemek hazırlamam gerek.
sanırım bugün son kez süt ve süt ürünleri tüketicem, yarından itibaren içinde peynir altı suyu tozu olan şeyleri bile uzunca bir süre yemem yasaklandı. Duru da süt alerjisi varmış, ama buna da şükür laktoz intoleransı değilmiş. tarhana çorbası yoğurt vs hiçbişe yedirmicem, rapor çıktı özel mama alınacak. rapor olmazsa mamanın kutusu 100 liraymış.
alerji testi yapıldı sırtı delik deşik oldu yavrumun. 15 dk öyle sırtı açık üstü çıplak yüzüstü beklemesi gerekiyomuş, ağlamaktan bi hal oldu... o bi taraftan eşim bi taraftan arada ben helak oldum. ciltten yapılan alerji testinde bişe çıkmadı.
sonra kan aldılar 2 tüp. Allahım ne eziyetmiş bebekten kan almak. elin kolla birleştiği yere iğneyi sokup kolu sıkıyolar, bi posta da ona ağladık. sonra salya sümük eme eme uyuduk daha doğrusu sızdık 15-20 dk, şuanda da odasında mız mız ediyo, size yazmak için geldim hemen çıkıcam.
süt alerjisi kanda da alerji testinde de çıkmayabilirmiş, ama anlattıklarınız bire bir süt alerjisiyle örtüşüyo dedi. en belirgin kanıtımız yaklaşık 2 aydır süren sümüksü kaka. neyse canlar, buna da şükür dediğim gibi. akşam gelirim inşallah. öpüldünüz.
Buaralar Adanın vücudunda döküntüler var kızlar.
Önce 1-2 taneydi, sinek ısırdı sanmıştım.Sonra 5-6 tane oldular.
İsilik değil ama. Dün fotoğraf çekip doktoruna yolladım, atipik bir döküntü, artabilir, önemli değil, ateşi olursa konuşalım dedi.
Hamdolsun ateşi olmadı, bir iki tane de arttı...
Resmini koyayım da bakın hiç oldu mu sizinkilerde.
Ben de annemin&kayınvalidenin verdikleri de dahil şunlar var simuşum:
Yaprak sarma
Kuru biber dolma
Köfte (İzmir köftelik, sulu köftelik, kuru köftelik)
Vişne
Erik
Bezelye
Şakşuka
Taze fasülye
Sigara böreği
Menemenlik
Aklıma bunlar geldi.
Bamya da koyuyorum ben, pişirir gibi yapıyorum, dibinde soğanı domatesi. Ama tam pişirmiyorum da kendi suyuyla kapağını kapatıp az öldürüyorum, öyle atıyorum dondurucuya.
daha hiçbirşey koymadımsadece bir çekmecesinde dondurma vardı bolcana :deli: yemek yapmayı da unutmuşumdur ben kesin. okullar açılmasın, tatil hiç bitmesin istiyoruuuuuuuuum :bitter:
selam kızlar, iki günlük alaçatı tatilimiz çok güzel geçti, iyi ki gitmişiz dedim, oğlum huysuzluk yapmadı, otel çok güzeldi, zemin katta kaldık ve ben çıkarken oda kapısının ne olduğunu sordum eşimeburada bi oda daha varmış diye
hep teras kapısından girip çıktık, gitmek isteyenler için alaçatı 24 suit diye geçiyor, ama oda kahvaltı, akşam üstü çay kurabiye servisi var sadece. çok memnun kaldım ki ben öyle bahçe içinde yerlerden hiç hazzetmem, kedi köpek böcek çok korkarım...Allaha şükür hiç biri yoktu
kuzunun yemekleri biraz şaştı tabi, meyve püresi aldım, bi de sebze püresi, meyveyi güzel yedi ama sebze püresini tam bitirmedi, yoğurt baby mix yedik, ama genelde mama yedi. sadece 2 gün olduğu için çok dert etmedim, idare ettik, yalnız gitmeden önce milupa sütlaç vermiştim ve hiiiççç sevmedi, hatta çıkardı sonra. valla bence de kötüydü...tavsiye etmem.
hipp in meyve suları, çorbaları var ama ben almadım. daha uzun süre kalsak alırdım herhalde.
bizden bu kadar...
selam canım nasılsın,
oglan durmuyor bugün, acıyorum ama oturamadan kalkıyorum, alışma süreci gerekecek sanırım...
babuşum araba koltuğu aldık..
Römer marka denedik, bide maxi cosy tobi modeline baktık. İsofixli istemedik, emniyet kemeri ile monte ediliyor. Römer daha sıkışıktı Selim bey hemen ağladı. Maxi cosyi daha sevdi bizde onu aldık. Aldığımızdan beride araba koltuğunda oturup etrafa bakıyor. Bu araba koltuklarının en sıkıcı yanı bebeği acayip terletiyor. Pamuklu malzeme kullanamıyorlamış, güneşten etkilenir diye. Kullandıkları mazlemelerde malesef treletiyormuş. Alakasız bi konu ama bahsedeyim dedim
Jane'in 13 kiloya kadar olan koltuğu çok sıkışık ama canım, diğer tüm küçük bebek koltukları daha serbest serbestti.
Simuş da ondan kullanıyor, söylesin bak.
Ama senin koyduğun resme baktım, büyük koltukları hoşuma gitti, güzel ve rahat görünüyor.
Merhabalar arkadaşlar..
Bugün aşımızı olmaya gittik ve bizim paşa çok huysuz bugün habire uyumak istiyor birşeyde yemedi.. Yedirdiğimide çıkardı..
Bu arada arkadaşlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor?
Bakın döküntüler şöyle kızlar:
Ekli dosyayı görüntüle 12730
3 tane bacağında, 1 şakağında, 1 kalçada, 1 tane de ayağının altında var.
Off okurken sanki aynı şeyleri ben yaşamışım gibi gerildim..
Geçmiş olsun cnm ya..
Canım ben kaçırmış olabilirim ne gibi belirtiler olduda doktora götürme ihtiyacı duydun? sümüksü kaka harici..
Canım bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.En azından laktoz intoleransı değil dediğin gibi, bir dönem çekeceksiniz bunu, sonra bitecek Allahın izniyle.
Ama ben şeyi anlamadım %100 bir kanıtınız yok henüz değil mi, yani ciltten yapılan testte birşey çıkmadı, kan sonucu da henüz alınmadı değil mi?
Simuşum çok çok geçmiş olsun. Başka ne belirtileri vardı?
ay tatlım cok gecmiş olsun, okurken benim de içim gitti, neyse boyle gelmiş gitmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, amin.
başım çatlıyo, ne zor şey hastanede doktoruyla hemşiresiyle memuruyla uğraşmak yaaa... Allahım kimseyi hastanelere muhtaç etmesin, edecek hastalık da vermesin inşallah. Amin.
Hııı bu arada derideki alerji testinde de kanda da çıkamayabilirmiş, ki zaten süt alerjisi olan bebeklerin çoğunda bu tahlillerde çıkmayabiliyormuş. Eğer bu mamayı kullanıp ben de dikkat edersem ve düzelme olursa kesin tanı o zaman net bi şekilde konuluyormuş...
Hııı bu arada derideki alerji testinde de kanda da çıkamayabilirmiş, ki zaten süt alerjisi olan bebeklerin çoğunda bu tahlillerde çıkmayabiliyormuş. Eğer bu mamayı kullanıp ben de dikkat edersem ve düzelme olursa kesin tanı o zaman net bi şekilde konuluyormuş...
simuş çok çok geçmiş olsun...neyse ki artık nedenini biliyorsunuz, yazık yavrum boşu boşuna ilaç kullandı demek bi de, bundan sonra düzelir inşallah annesi, ben aşı olurken ağlamasına bile dayanamıyorum, sizin halinize ayrı, minnoşun haline ayrı üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun inşallah...
görüyomusun sorsan diger ilacı verende doktor, ee biz nasıl güvenicez şimdi, cidden cok enteresan bu teşhis işleri yaa...
Cok sevindim cnm. Teshis konmasi guzel birsey bence. Sikintilari azalirsa yemesi duzelecek insallah Durumun ...
Sağolasın Lidılım. İnşallah yemesi de toparlar kendisi de. Geçsin artık kızımın karın ağrıları... Ben de bundan sonra son derece dikkat edicem. O kadar da fıstık gibi peynirler almıştım. Artık eşime yedirir yedirir kendim yemiş gibi sevinirim
Babuş gördüm resmi.. Kuzey'de de vardı ama bu kadar küçük değil, daha sık, kollarının birleşim yerlerinde yoğun..Sonra vücuduna da dağıldı. Doktor evdeki halıları süründüğü için bi süre kaldırın dedi kaldırdık. Ek gıdaya fazla yüklenmeyin dedi. Simuşun anlattıklarından sonra alerji testisden korktumDoktor bize iki ilaç verdi, şimdi daha iyi azaldı.Ada'nınkileri gözleme, artmaya başlarsa gidin doktora ama şu hai ile sinek ısırığına benzettim.
Sinek ısırığına benziyor gibi.. Umarım geçer canım..
Bende öyle şişede alayım bari ama hazır suyu kaynatmak içeriğindeki mineralleri yok etmiyor mu acaba?
gecmiş olsun tatlım Noyanda da var ama Azonun ki gibi daha küçük ve seyrek, bende yarın doktora götürecegim, nedir bi ögreneyim..
Babuşum, domatesleri ve soğanı bamyalarla mı pişirip kaldırıyosun? Bide kuru biber dolma için ben biber aldım pazar günü, temizleyip ipe dizip kurutucam bakalım. ilk kez yapıcam umarım becerebilirim...
Babuşum fotoya baktım ama ucu silivce ucu gibi mi değil mi anlayamadım. Gerçi öyle bile olsa ne olduğunu bilecek miyim sanki.. laf işte benimki de... Ama burdan bakınca sanki sinek ısırığı gibi duruyo.
günaydınlar...
SİMUŞ canım çook gecmiş olsun..
esimin kardesi burdaydı daha dun aksam bindirdik otobuse gitti hayırlısıyla..
sizde nevar ne yok