2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hayatım senden yakında hamileyimdiye haber bekliyorum:kahkaha:

yok kız teoride de pratikde de çok zor :)

yavrum ilk hastalığını kaptı... grip olmuş kuzum. huzursuzluğu dün gece sabaha kadar beni ayağa dikmesi ondanmış meğer. bende boş boş söylendim tüm gece boyunca valla şımarıklığından edepsizliğinden yapıyor bunları diye :(

burun akıntısı, kıpkırmızı gözler, halsizlik minicik bebemde peydah oldu. çok moralim bozuk keşke hiç hasta olmsa onun yerine ben olsam. ona gelecek her kötülük bana uğrasa onun yerine keşke. kuzum söylene söylene inleye inleye uyudu :(

geçmiş olsun cnm Rabbim çabucak atlatmyı nasip etsin ve hiçbirirmizin bvebesine hastalık hiç uğramasın

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar sizlere bir sorum olucak. Eger bilginiz varsa lutfen yardımcı olun bana..

Batuhanın 2 ayagında da 2 ser parmagı yapısık. Kemiklerinde bir problem yok. Saglık sorunu yasatacak bir durumu da yok fakat ileride psikolojik olarak kendini kotu hissetmesin diye ameliyat ettirip parmakları actıracagız. Onumuzdeki hafta plastik cerrahiye gostericem. Bildiginiz gibi devlet karsılamıyor bu ozel durum oldugu icin. Sizce ne kadara mal olur bize?
canım artık plastik cerrahi işlemleri devlet hastanelerinde yapılıyor kişi için psikolojik sorun oluşturuyorsa sosyal güvenceniz her türlü estetiği karşılıyor kalmışki sizin durumunuz estetiği geçtin sağlık sorunu en yakın devlet hastanesine sorabilirsin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaaaaaaaaaa dönüş vakti yaklaşıyo bi düzenime kavuşucam diye seviniyorum bi burdaki hayatımızı cok ozlemişiz ayrılıcaz diye üzülüyorum..
ben kıbrısta cok yanlızmışım yaa :bitter:

bence artık evine git yeter bu kadar insan bu kadar gezmeci olmazki(kıskanmış arkadaş modeli)
yavrum ilk hastalığını kaptı... grip olmuş kuzum. huzursuzluğu dün gece sabaha kadar beni ayağa dikmesi ondanmış meğer. bende boş boş söylendim tüm gece boyunca valla şımarıklığından edepsizliğinden yapıyor bunları diye :(

burun akıntısı, kıpkırmızı gözler, halsizlik minicik bebemde peydah oldu. çok moralim bozuk keşke hiç hasta olmsa onun yerine ben olsam. ona gelecek her kötülük bana uğrasa onun yerine keşke. kuzum söylene söylene inleye inleye uyudu :(

geçmiş olsun gökçem acil şifalar gripte ne lanet hastalık büyük adam dayanamıyor bebekler ne yapsın inşallah çabuk atlatır

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:( benim de bugün aynı şey kafama dank etti pikem. 1 aydan az kaldı okula başlamama, Tunişten ayrılmama, dahası onu bir yabancıya emanet etmeme :( ben de orda çok yalnız hissediyorum :bitter: nefreeeeeeeeeeeet ediyorum ordan. ve il emrini kaldırdılar, biz uzunca süre orda çakılı kalabiliriz, çünkü eşim sınıf öğretmeni :(

Bence bunları düşünüp üzülme kalan günlerini mutlu mutlu geçir oğlunla keyfini çıkar
siz neredesiniz ki zonguldakmıydı?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Geçmiş olsun kuzucuguma :( Rabbim beterinden korusun, biz de hasta olmayalim onlar da olmasin. Biz olursak onlara kim bakar :( cok caliskan babalari mi?:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağolun kızlar... :( bugün daha iyi Allah'tan full enerji full neşesi devam edıyor. sadece burnu baya tıkalı, Naso Drill diye spray aldım... bi de dün gece acildeki doktor aferin plus şurup verdi gunde 3 kez çeyrek ölçek verecekmişim.
bugun de sağlık ocağına gidip aşılarını olması lazım. sızce yaparlar mı bu haldeyken? yapmazlar di mi?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sağolun kızlar... :( bugün daha iyi Allah'tan full enerji full neşesi devam edıyor. sadece burnu baya tıkalı, Naso Drill diye spray aldım... bi de dün gece acildeki doktor aferin plus şurup verdi gunde 3 kez çeyrek ölçek verecekmişim.
bugun de sağlık ocağına gidip aşılarını olması lazım. sızce yaparlar mı bu haldeyken? yapmazlar di mi?

cok gecmis olsun gokcecim....bu bebeler boyle hastalanmasın yaa yada buyuduklerinde hastalansınlar grip falan..simdi cok kucukler yaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben de dün gece attım eşimi kanepeye git dedim ben oğlumla yatacam sıkıştırma bizi. nasıl bozuldu anlatamam. :)

dedim erken kalkacaksın aşkım dün gece de uyutmadı aden bizi git yat dinlen diye dedim. haaa doğru dıyosun gıdıp dinleneyim ama bişey olursa hemen kaldır demeyi de ihmal etmedi. yahu evde başka biri mi var elbet seni kaldıracam..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ah işte benim eşimde oyle, 24 saat belgesel bütün digiturk belgesel programlarını saatine göre sayarız yanim birde aynı şeyi 10 defa izleyebiliriz!!!!!!

bende haber kanalı hastasıyım bide yaşlılar gibi havadurumu saplantım vardır eheh :D bide yabancı dizi izerdim onceden vaktim varken :D :D

kıs telden aradım dooomkününde seni gordüng ???

ay gördüm Pikoşum yaaa açamadım, sonra da unuttum. Şu zilli uyusun arıcam seni, şuan salıncağında mızıklanıyo...

yaaaaaaaaaa dönüş vakti yaklaşıyo bi düzenime kavuşucam diye seviniyorum bi burdaki hayatımızı cok ozlemişiz ayrılıcaz diye üzülüyorum..
ben kıbrısta cok yanlızmışım yaa :bitter:

:( en azından kendini yalnız hissetmediğin sığınabileceğin bi limanın var Pikoşum... benim o da yok. haline şükret tatlı bademim :)

selam kızlaaaaar,
bebemi uyuttum geldimmmmm,
afacanus yaramazus yine canıma okudu ama onun canı sağolsun. neşe küpü şebek...

simuşum helal olsun sana. o kadar kişiyi kati suretle ağırlayamam :benmi: ben beceriksizim ya, kendimi doyurduğuma şükretmek lazım :D
şarkıyı da oynaya oynaya dinleyin kızanım, daha ne şarkılar gönderirim ben sarı şekerime. facede videolarda benim 11 yaşındaki korom var. o çocuk şarkılarından birini yada birkaçını söylüyoruz. izle ve yat yerlere :kahkaha:

yok kız beceriklilik meselesi değil. ayıp olmasın meselesi diyelim biz ona. ama artık ayıp mayıp umrumun biri değil. ben ne görüyorum ki millete ne verecem. tın tın tıııııııııııııııın :D:D:D videolarına da en kıs azamanda bakiciiiim

napimmm duş yaptım :D

niye ki? :deli: :deli: :deli: :kahkaha:

canım sende yanlızdın dimi, zor oluyo cidden valla bizde en az bi 2 sene daha orda gibiyiz tabii bilinmezde oyle gorunuyo şimdilik.....
evet Tunayı bırakmak zor gelir eminim,

benim annemde sınıf ogretmeniydi ben kendimi bildim bileli okuldayımdır, sıralara o canta konan gozlre kafamı koyar uyurdum onu hatırlıyorum cok net..:)

aaa benim de babam sınıf öğretmeniydi ama annem çalışmadığı için ben evde uyuyodum. :D hııı ama okulu çok sevdiğim için her fırsatta kaçıp okula giderdim, babamın öğrencileri de beni sıranın altına saklarlardı ama bi şekilde orda olduğum anlaşılırdı :D:D sonra babam beni eve gönderir, akşama da anneme; ben sana demiyo muyum kapıyı kilitle kaçıp kaçıp okula geliyo bu kız, çocukların dikkatini dağıtıyo derdi. :D:D Aaaay nostalji oldu ne tatlı :D

hayatım senden yakında hamileyimdiye haber bekliyorum:kahkaha:

hhhhh nedense bende....

Gökçecim çok geçmiş olsun Aden e, rabbim tez elden versin şifasını inşallah...

canım artık plastik cerrahi işlemleri devlet hastanelerinde yapılıyor kişi için psikolojik sorun oluşturuyorsa sosyal güvenceniz her türlü estetiği karşılıyor kalmışki sizin durumunuz estetiği geçtin sağlık sorunu en yakın devlet hastanesine sorabilirsin

bence de karşılaması gerek. sonuçta meme dikleştirme, burun inceltme, cilt gerdirme gıdı toplatma vs operasyonu değil ki bu. estetik bile olsa doğuştan gelen bi rahatsızlığın operesi. benim mantığım da devletin karşılayacağını düşünüyor....

Eşime kafa göz dalmak istiyorum.

hayır mı Babuşum?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş yine ne oldu? :)

Tatile gitcez, hem oturup otel aramaz,detay öğrenmez, sen öğrenir bildirirsin, mesela şu aktiviteler ücretliymiş dersin öyle şey mi olurmuş, ne alaka, onu ücretsiz yapmak zorundalar diye çemkirir. Bunu defalarca yapınca da ulan otel benim otelim mi sanki, yapmıyolarmış işte napıcan, böyle bi mantık mı var ya diye isyeeeeaaaaannnnnn noktasına gelirsin.
Öyle şey mi olurmuş! Sen kendi otelin olunca yapmayıverirsin onu ücretli!
Hıh!!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar