2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tanselcim, söylediğim şarkıları ben youtube dan açıp izletiyorum, baby einstein da diğerlerini de. Lidılım o şarkıya da bakayım bi sağolasın... Babuşum, valla sessiz bi ortam olur da Ada da çığırırsa bilemem :D Mesela geçen biz bi iftara gidelim dedik, normal bi lokantaya valla o bile burnumuzdan geldi, menünün yarısını masada bırakıp kalktık :D:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Görümcemler ve kayınvaldeme ifrada 1-2 defa giitik, benimde onları davet etmem gerekiyor. her yıl güzelce ağırladım. Bu yıl hiç içimden bu sıcakta eve çağırıp hizmet felan etmek gelmiyor. Eşimede ailesinede inanın bu aralar feci gıcığım. Eşime geçen dedimki aileni iftarda dışarıya yemege götürelim. Çok güzel bir restoran açılmış kişi başı menu 40 Ytl dedim. Şşaırdı yaklasık 10 kişi olcakları için 400 ytl demek:) evde ağırlasak felan diye kem küm etti. Yok dedim dışarısı daha şık olur dedim:) Şimdi kendi aramış hekimevinde menu kişi başı 15 YTL imiş oarya götürelim dedi. Sen bilirsin dedim rahat bir sesle:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Tanselcim, söylediğim şarkıları ben youtube dan açıp izletiyorum, baby einstein da diğerlerini de. Lidılım o şarkıya da bakayım bi sağolasın... Babuşum, valla sessiz bi ortam olur da Ada da çığırırsa bilemem :D Mesela geçen biz bi iftara gidelim dedik, normal bi lokantaya valla o bile burnumuzdan geldi, menünün yarısını masada bırakıp kalktık :D:D:D

faceten link attım. en iyisi o. ama uzatabilirsin sen vücudun diğer bölümleriyle :D

tanselcim sana da gönderdim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılım, Tunaya maşallah annesi
Duru nun çişi bazen pembe kahve oluyodu susuzluktan mıymıııış?

Tanselcim, Selim e de maşallah Allahım nazarlardan saklasın. Sence Duru nası bi kız olur? ;)

Ecrin kıııııız bize de dua et de biz de bi xl uyanalım, maşallah :)

Babuşum Ada da dönmüş, ona da kocamaaaaan bi maşallah daha dur sen, bak daha nası dönecek tutamıcaksın :D

Bide bebeler ses çıkarmış. Hani Duru hiç konuşmuyodu ya aaaaa dan başka. Geçen bi ara sadece birkaç gün konuştu. memmememmee diye ağladı, babababba bi de amammamamamam diyo du, tabiiiki arada da annee anniiii falan diyodu, 2 haftadır hiç bişe dememeye başladı yine :D

Selam tatlım.. Durum nasıl? Diş çıkınca huyunda suyunda düzelme oldumu

Ay yok yavrum yaaaa şimdi uykusundan da ağlayarak uyanıyo, gözünden yaşlar geliyo...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Görümcemler ve kayınvaldeme ifrada 1-2 defa giitik, benimde onları davet etmem gerekiyor. her yıl güzelce ağırladım. Bu yıl hiç içimden bu sıcakta eve çağırıp hizmet felan etmek gelmiyor. Eşimede ailesinede inanın bu aralar feci gıcığım. Eşime geçen dedimki aileni iftarda dışarıya yemege götürelim. Çok güzel bir restoran açılmış kişi başı menu 40 Ytl dedim. Şşaırdı yaklasık 10 kişi olcakları için 400 ytl demek:) evde ağırlasak felan diye kem küm etti. Yok dedim dışarısı daha şık olur dedim:) Şimdi kendi aramış hekimevinde menu kişi başı 15 YTL imiş oarya götürelim dedi. Sen bilirsin dedim rahat bir sesle:)

Ahahhahahah ooooooooooh iyi yapmışsın, ağzına ve aklına sağlık. Ben bu aralar, daha doğrusu 9 aydır falan tüm erkek ailelerine gıcığım. Hayatımda hiç olmadığım kadar feministim :D:D:D

faceten link attım. en iyisi o. ama uzatabilirsin sen vücudun diğer bölümleriyle :D

tanselcim sana da gönderdim

Hemen bakıcam daa benim bilgisayar gene ateş gibi oldu. Öff yaaaa yenisini almam lazım, elimde patlıcak bu bilgisayar çok tırsıyorum. Geçen 2 dir kendi kendine kapanıyo, bi baktım altından küçük küçük plastik parçalar dökülmüş. Patlamadan yenisini alıp fotolarımı falan alaydım bu bilgisayardan giderse fotolarım çok üzülürüm yılalrın birikimi var...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Lidılım, Tunaya maşallah annesi
Duru nun çişi bazen pembe kahve oluyodu susuzluktan mıymıııış?

Tanselcim, Selim e de maşallah Allahım nazarlardan saklasın. Sence Duru nası bi kız olur? ;)

Ecrin kıııııız bize de dua et de biz de bi xl uyanalım, maşallah :)

Babuşum Ada da dönmüş, ona da kocamaaaaan bi maşallah daha dur sen, bak daha nası dönecek tutamıcaksın :D

Bide bebeler ses çıkarmış. Hani Duru hiç konuşmuyodu ya aaaaa dan başka. Geçen bi ara sadece birkaç gün konuştu. memmememmee diye ağladı, babababba bi de amammamamamam diyo du, tabiiiki arada da annee anniiii falan diyodu, 2 haftadır hiç bişe dememeye başladı yine :D

Ay yok yavrum yaaaa şimdi uykusundan da ağlayarak uyanıyo, gözünden yaşlar geliyo...

Simuşum Duru zor bi bebek bunun farkındayım ama o kadar tatlıki ya bayılıyorum. Maviş gözlerini severim 41 kere maşalalh. Bunu yazarken felak ve nas duası okudum haberin ola.. Bu arada duru kime benziyor sen ve eşinden çok farklı..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ahahhahahah ooooooooooh iyi yapmışsın, ağzına ve aklına sağlık. Ben bu aralar, daha doğrusu 9 aydır falan tüm erkek ailelerine gıcığım. Hayatımda hiç olmadığım kadar feministim :D:D:D

Hemen bakıcam daa benim bilgisayar gene ateş gibi oldu. Öff yaaaa yenisini almam lazım, elimde patlıcak bu bilgisayar çok tırsıyorum. Geçen 2 dir kendi kendine kapanıyo, bi baktım altından küçük küçük plastik parçalar dökülmüş. Patlamadan yenisini alıp fotolarımı falan alaydım bu bilgisayardan giderse fotolarım çok üzülürüm yılalrın birikimi var...

a ile başlayan r ile biten 4 harfli bir marka var :D eğer ondansa aynı sorun eşim ve kardeşimde de var. bu arada beni ünide kullandığım bilgisayarın harddiskine zarar verdim .tüm dosyalarım gitti :( çok acı oluyor. mutlaka yedekle tatlımm

tansel iyi yapmışsın. bebekle misafir ağırladığımı düşünemiyorum bile. hem de yemeğe, hem de 10 kişi :1:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

simuşum özelden numaramı yolladım sana müsait olduğunda sesini duymak isterim şeker..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar bakliyatlarda iyi demir var. doktor bana bugün herşeyi verebilirsin dedi ama bunu danışmayı unuttum. dün teyzem bir yaşından önce olmaz dedi. var mı bilgisi olan? çok mu gaz yapar?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar bakliyatlarda iyi demir var. doktor bana bugün herşeyi verebilirsin dedi ama bunu danışmayı unuttum. dün teyzem bir yaşından önce olmaz dedi. var mı bilgisi olan? çok mu gaz yapar?

canım ben tarhana veriyorum ondada bakliyat var annem çok kaynattı. direk versen gaz yapar bence. tarhana denedinmi.
tunanın emmesi nasıl?

Tepki
15
s.a kızlar size bişey danışmak istyrm 20 gündr dogum yaptım felaket gögüs agrım var taş gibi oluyor uçları bebek emerken resmen aglayarak emziriyorum sizler bu konuda deneyimlisiniz bana yardımcı olabilirmisiniz öneriniz vardır eminim bu konuda

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Litttle imm bizde de o var. Babasi cak yapmayi ogretti. Artik ne bulsa cakar oldu. Buna parke oyuncak kol bacak da dahil:deli: bizimki tv unitesine gidiyo her koyusta dvd yi cekiyo asagiya. Hep sehpanin masanin altinda. Yerde ne gorse saniye icinde yaninda. Karsida kumandayi gosteriyorum deniz aslani gibi govdesini attira attira geliyo:deli:defne zayiflatcak beni umutlyum:kahkaha:

Simmmusss duacinimmm kizzzz:deli:

Tanselimmmm sicaktandir balim.. Defne surekli mikirdaniyodu. Sonunda kapiyi bacayi acip klimayi acmaya basladik.2 gecedir deliksiz uyuyo. Ben ne olu ne olmaz die uzun kollu ince bisi giydiriyorum. Takinti:deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
maşallah Ada kıza

Tuna anne demedi de, ba ba ve ma ma diyor çok sık. ma ma deyince mama istiyor sanıyorlar, bitiyorum :deli: bir de ağlarken bu baaaa bu baaa diye ağlıyor. eşim tav oluyor hemen :D

Aynen selimde buba buba diye ağlıyor..Minik tosbam özledim ya:)

Evet evet Ada da ilk buba buba diye ağlamıştı, geçen gün uykusunun arasında hem kahkaha attı hem de buba buba dedi yine :D
Dün eşim evde yoktu, mesaiye kalmış, uyuyana kadar hiç susmadan buba buba bubaaaaa dedi.
Yalnız anniyi bilinçli söylediğini düşünüyorum çünkü uykudan anniii diye ağlayarak kalkıyo....

Tuna maşallah baya hareketli bi bebek olcak..
Geçenlerde ev çok sıcaktı, Selimin altını değiştirdim badisini çıkardım yatağına yatırdım. Bezini çöpe atmaya gittim geldiğimde bezini yapışkanlarından çıkarmış. Bacaklarını oynatarak atmış. Ya bezden sıkılıyorya hemn ben kapatınca elini yapışkana götürüp çıkarmaya çalışıyor..Bide selimde dikkatimi çeken şey çok aşırı meraklı. Çok inceliyor, herşeyi. Bakıcısıda aynı şeyi söyledi acayip dikkatle herşeyi inceliyor dedi. Bakıcısıyla ve onun kızıyla gün içinde çok oyun oynuyorlarmış..
Ben sesli kitablar aldım Selim çok sevdi. +2 yaş diyor ama bizimkiis yemeklerini yerken bayılıyor. Ebru ve ercanın hikayeleri. Uyku ve süt adlı kitabı aldım, diğer serielride alcam..

Hey Ercan ne getirdi amcan
bir bardak süt ooo
yatmadan önce içmeli bir bardak süt...

Kafamda sesli kitapdan bu kısım geçiyor. Bi gün yolda yürürken söylersem hiç şaşırmam:kahkaha:

Benim arkadaşım da Adaya sesli bir bez kitap getirmiş:
Her gün sayarsın birşeyler
Evde dışarda oynarken
Say göz ağız ve burnunu say parmaklarını

:D:D:D

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 :D

s.a kızlar size bişey danışmak istyrm 20 gündr dogum yaptım felaket gögüs agrım var taş gibi oluyor uçları bebek emerken resmen aglayarak emziriyorum sizler bu konuda deneyimlisiniz bana yardımcı olabilirmisiniz öneriniz vardır eminim bu konuda

Canım ben pek emziremedim ama emzirdiğim sıra yara olduğunda lansinoh krem sürmüştüm.
Doktor bir de yara olduktan sonra sür diye garmastan diye bi merhem vermişti.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Babusssss masallahh adayaa. Yirimm onn babuu deyisinii. Benim kiz babasi gibi gec konuscak heralde surekli konusuyoruz ama alnnnne ve ayyy dan oteye gecemedik. Kardesim defne kadarkenn baba dede diyebiliyodu:deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben evlendikten sonra iki kez eşimin ailesini iftara çağırdım. Parça parça geldiler.Birine abisi, ablası gelmedi mazeret beyan edip, birine babası geldi yedi hemen gitti. Birine de gelmedi.
Bir kez de evli ablasını çağırdım, geçen yıl, hamile hamile onca hazırlandım, son dakikaya kadar eşi gelicem gelicem deyip gelmedi sonra da.
O yüzden artık çağırmıyorum kimseyi.
Ama arada o herşeyi çok iyi yaptığını iddia eden ablasına inat çağırmak istiyorum ablasını :D:D (Süper misafir ağırladığını iddia eden bu kişi ev hanımı ve çorba,biber dolması ve salatayla ağırladı bizi, az da kızartma)
Bir de menüm aslında farklıydı çocuklar durmadı demez mi :D Çocuklar da 11 ve 7 yaşında :D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar