2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Alma alma canım.16 haftaya kadar hiç almasan oluyor.
Kaç haftalıksın şimdi, cinsiyet ne zaman belli olcak?
Senin Batuhan da çok geç göstermişti ama :D

SAT 16 may. ama doktor 5 gun falan kucuk cıkıyor dedi o yuzden 2 aylık falan suan. Eylul sonunda ogrenirim diyorum kendimce.

Batuhan 16 haftalıkken gostermisti :D Bakalım bunu ne zaman ogrenicez :)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
yeliz 2. hamile di mi? hay Allah çok erken ya. ben cesaret edemem peşpeşe. gerçi bi arada büyüyüp aradan çıkartma konusunda da süper olur peşpeşe bebek.

aden de değişik valla gunduzlerı genelde 2-3 saatte bir en fazla 40 dakika uyuyor. akşam da gece uykusuna 11'e gelırken yatıyor. (kendini genç sanıyor benım bebe) gece 3,5 -4 saatte bir kalkıp gözleri kapalı beni emiyor. 5 dakıka suruyor gazını çıkartıp tekrar uykuya dalıyor. sabah 8-9-10 bellı olmuyor ama genelde 9'u geçiyor uyanması. geç yattığı için geç kalkıyor benim ergen bebem.

Evet canım 2. ye hamileyim ama bunu isteyerek yapmadım :(

Tabi Allah verdiyse vardır bir bildigi deyip dedigin gibi pespese buyuturum diyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yeliz 2. hamile di mi? hay Allah çok erken ya. ben cesaret edemem peşpeşe. gerçi bi arada büyüyüp aradan çıkartma konusunda da süper olur peşpeşe bebek.

aden de değişik valla gunduzlerı genelde 2-3 saatte bir en fazla 40 dakika uyuyor. akşam da gece uykusuna 11'e gelırken yatıyor. (kendini genç sanıyor benım bebe) gece 3,5 -4 saatte bir kalkıp gözleri kapalı beni emiyor. 5 dakıka suruyor gazını çıkartıp tekrar uykuya dalıyor. sabah 8-9-10 bellı olmuyor ama genelde 9'u geçiyor uyanması. geç yattığı için geç kalkıyor benim ergen bebem.

Ada geç de yatsa erken de yatsa hep aynı saatte kalkar.Mesaiye yetişcek sanki.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Evet canım 2. ye hamileyim ama bunu isteyerek yapmadım :(

Tabi Allah verdiyse vardır bir bildigi deyip dedigin gibi pespese buyuturum diyorum.

hayırlısı olsun yelizcim. zorlanacaksın arada çıldıracaksın falan ama bi arada büyüyüp erkenden atlatacaksın.
arkana baktığında boyun kadar kocaman evlatların olacak bu arada sende daha gencecik duracaksın.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tarhana çorbası yapıyorum Aden'e ağır gelmıyodur di mi? gerçi severek içiyor bi reaksiyon da gödstermedi çok şükür ama. yine de tarhana işte..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende salça tuz falan koymuyorum. sadece suyla açıp yapıyorum. bazen içine ekmek ufalıyorum aden severek içiyor. genelde bende kabak havuç patates haşlayıp püre yapıyorum onu da çok sevıyor ama kabız bugun zar zor güç bela ufacık bi kaka parçası çıkarabildi yavrum. o yuzden bugun püre vermıyım dedim. aslında içinde kabak var ama püre oldugu için zorluyor demekki.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aþkolsun bana. Denildigi kadar var galiba:( kafami bi dunya gereksiz þeyle doldurursam olacagi bu !!!!!

Noyanimin, SATdaþýmýn, obur tarafta ilk sýcak muhabbeti paylastigim arkadasimin ogluşunun aslan minnoþ pozlarý

Ben iyi degilim Pikem, cok dile getiremiyorum ama guzel gunler yasamiyorum. Rabbim Tunanin hatrina yoluna koysun insallah.
Samimiyetime inanmiyorsan burda kimseyle tekrar iletisime gecmem

canım benim seviyom seni bilirsin, lafı olmaz da birden gormeyince valla bi tuhaf oldum.. benimde kafa pek yerinde denemez inan farklı farklı sebeplerden...

inşallah herşey yoluna girer balım, inan Tunayı ve seni cok seviyom ben, maşallah Rabbim korusun sizi.. anlatabilecek gibiysen anlat paylaş belki iyi gelir diyicem ama bazı şeylerde dile dokulmeyebiliyo onu da anlarım...
iyi olun sevdiceklerim

Canım selamlar. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız tatlı telaşınızı…Allah mutlulukla tamamına erdirsin…
Özledik valla, arada yokla bizi.
Noyan nasıl,yeni diş var mı diş :))

amin canım saolasın.. Noyan hamd olsun fena degil hala tombullaştıramadım o ayrı, doktor kontroluda donuşe kaldı, burada aşı markası mı ne farklıymış olmaz dedim.. yok canım alttan iki dişimiz var onlar cıkıyo...

kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
ara ara kaşınırdı, bu aralar arttı, ben elledikçe hassaslaştı.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of çok kötüyüm...ya kötü bişeyse bebeğim nolur küçücük daha.
of boğulcak gibiyim.

tatlım once tedbir sonra tevekkül.. iyi yapmışsın randevu almakla ama inşallah bişey degildir benim de boynumda aynı şekilde bi ben var, eşiminde vardır, güneşte biraz hassaslaşıyo...

nerelerdesin sen pikoşum özledim kız faceden mesaj atardın bu aralar onuda boşladın

babuşum bende Kayrayı odasında yatırmaya alıştırdım saatleride düzeldi derken dün ne gündüz ne gece tadı vardı çok huzursuzdu gece 3 kere kalktı sabah 6 da ayaktaydık neredeyse hiç uyumadım bugünde temizlik var yatamadım başım fena ağrıyor
heee bu rahatsızlıklarını ve huzursuzluklarını hep dişe bağlıyorum ama daha ortada bişey yok yada gıcıklığına yapıyor bilemedim

kız ben hiç boşlarmıyım sizi ama nasıl bi hafta gecirdim bana sor, anam anam.... hala tam sakinleşemedim ama yavaştan işte hayırlısıyla artık evime duzenime donmek istiyorum valla..

Kayrayıda yerim bennnn uyusunda büyüsün minnoş.. dönüşte bende oda ayırmaya başlıcam sankim....

naber hatungızlar? bebelerinizin öğlen ve gece uykuları nasıl acaba? gece uykusuna kaçta yatıyolar ve sabah kaçta kalkıyolar, arada kaç kere viyaklıyolar...

meraba balım gülüm gıymetlim benümmmmmmmmm
valla bazen güzel uyuyoda bazen 10 dakka sonra uyanıyo, sıcak daraltıyo gibi.. sabahta 7 dedim mi başlar nöbet, ha bugün 6 da başladı o ayrı...

unuturmuyuz Pikoşum dün gece konuştuk nerde naaapar diye hatta lidılım oyun taleplerime de yanıt vermiyo didi. :D
eheh kıs ben onu görmedim bilem oyun oynayacak hal mi kaldı bende, ha bukün başladım artık hayırlısıyla veririm hemen cevap lidılıma...

:dance2::dance2::dance2:DOGUM KÜNÜN KUTLU OLSUN ARKİDİŞİMMMMMMMMMMMM-kop-kop-kop

Pikem; lidıl herkesin bebesine yazarken benimkini de unutmuş.

ehehehheeh unutulmuşuz biz çoktan...

yok kıs unutulurmuyus bis hiç, hele ki seni ne mümkün minnoşummmmmm (maşallah Aden'ime, cok canlar yakacak anası oglun maşallah)

pikeeeeeeeeeeeeeemmm :eek:pucuk:
canummmmmmmmm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
naber millet siz de unuttunuz mu beni, merak edenim ozleyenim oldu mu acep?

kardeşim burdaydı acayip koşturmalı zamanlar gecirdik malum evlenme hazırlıkları yapiyor ve yurtdısında calısıyor... yeni gitti anca fırsat bulabildim..

hayırlı olsun cnm

ben emzirmediğim için almıyorum canım o tip bi koku. Ama çok terliyorum…

Ben erkenden uyudum dün canım tavuk gibin….

ben de çok terliyorum ya özellikler kglu olduğumdan beri

HAYATIM...

ben bi kadının her zaman her kosulda bakımlı olması gerektigini dusunenlerdenim..herkesin sahsi fikri elbetteki..evimizi nasıl temiz tutuyosak kendimize de ozen gostermemiz lazım diye dusunuyorum...
cunkuuuu ben bakımlı bi kadın gorupte bakmayan bi erkek gormedim acıkcası...ve birebir gozlemledim bunu..havaalanında freeshopta calısıyodum, orda calısan evli barklı turk abiler,amcalar yada akranlarım :)
heepsinin agzını suyu akıyodu ordaki turistlere...

ne bileyim yani kısacası pasaklı olmak iyi degil..yada ben iyice bunaldım artık ondan boyle sapkın dusunuyorum :deli:

ula bakım yapmıyosak pasaklıyız da demedik -kizgin

yaaa şu anda çok kötü oldum hayatım allahım şahini korusun sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallahhh benim oğlumdan bahsederken hatırlatmıyodur inşallah sana geçmişi

yaaaa hayatım diyecek laf bulamıyorum ama hıçkırıklarımı tutamıyorum ahiret günü eymen cennetin sana şefaatçi olsun inşallah kuzum

bende olmuyor sütlerimden eser kalmadı çünkü eymende emmiyo gece 2 kere sadece gündüz sagdığımı içiyor heralde ondan kokmuyo yarabbi ben bu çocuğa nasıl tekrar göğsümü alıştırcam emse gelcek sütlerim varda ama sağınca çıkmıyor 20cc bilmem ne

hatırlatıyor ama zaten unutmak işstemiyorum ki cnm o yüzden eymen'i de çok seviyorum
Amin inşallah umarım ahirette tam oluşmuş halini görebilirim
inşallah emer cnm sürekli teşvik et

selam kızlar dün öğlen 15:30 gibi eymen tekrar ateşlendi 38.2 ye çıktı eşimi aradım doktorumuza gittik baktı kulaklarından dişlerine kadar sırtını gögsünü dinledi soguk algınlıgı dedi :( ama yinede kan tahlili yaptırın net görelim dişe daha var gibi görünüyor damaklarda kabarma yok çocuk ateşi 39 a yaklaştıydı zaten duramıyodu ağlıyodu bide kan verince yavrumun göz yaşları çeşme gibi aktı içim parça parça oldu eşim olmasa oraya yıgılıp kalırrdım heralde eymen ağladı ben ağladım...
kan tahlili sonucu çıkana kadar bahçede sahinleştirelim die çıktık ama oğlum o kadar hırpalanmışki eşimin kucagında uyudu...45 dk sonra sonuçlar çıktı doktor baktı kanda enfeksiyon çıktı 2 ateş düşürücü bide antibiyotik yazdı geldik eve şimdi biraz daha iyi sanırım antibiyotik uyku yapıyo ondan rahat rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin

aa diş değilmiş demek nerde üşüttü ki acaba geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun leaderım tez zamanda şifa bulsun eymencik...

kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
ara ara kaşınırdı, bu aralar arttı, ben elledikçe hassaslaştı.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of çok kötüyüm...ya kötü bişeyse bebeğim nolur küçücük daha.
of boğulcak gibiyim.

kötü bişey değildir cnm inşallah
babamın da gözünde bişi var onu alıp patolojiye vercekler dr kanser olduğunu sanmıyorum demiş ama çok korkuyorum

Ya varya okurken yarıldım gülmekten coşmuşunuz:)
İnsan bi çağrı atar bende gelirdim..
Yok yok gelemezdim fik fifk:)

e o kdar bağırdım ben adınızı

kızlar ben yine uzun zamandır giremedim

haftasonu 2 günlüğüne denize gittik erikliye

çoook güsel geçti kızım denize bayıldı çok güsel pozlar verdi bize eklerim inş daha sonra

pazar gecesi döndük ama ben çook kötüyüm kulaklarım çok fena ağrıyo apse yapmış kulağım zaten egzema vardı sürekli kaşıdığım için mikrop kapmış apse olmuş kulak yolum komple şiş dokunulmuyo ağzımı tam açamıyorum çok kötü
2 gün tampon kaldı kulağımda dün gece çıkarttık ama hiç bi şekilde ağrım geçmedi hatta diğer kulakta başladı çıldırmak üzereyim ilaçları bugünde kullanıcam yarın sabah direk gidicem doktora bakalım ne olacak yaa
offff çok canım yanıyo çok minoset çok azıcık hafifletiyo ağrıyı doktor apranax iç dedidün içtim ama emziriyorumkızıma zararı olacak diye çok korkuyorum bugün içemedim ya

geçmiş olsun cnm

Tugbacım canımcım çok geçmiş olsun...
Dün eve gittim, Selimin bakıcısı selim biraz üşütmüş galiba sesi çatallıyor dedi. Hakkaten sesi kalınlaşmış. Eşim geldi laranjit galiba dedi. Ama nasıl üzüldük bi anda suratımız düştü. Şimdi ateşi falan yok ama üşütmüş gibi..Ya ben sürekli banyo yaptırıyorum bide oybuyoduk banyoda felan onadan mı oldu. Ya bide havalar feci sıcak. Bi terleyip bi soğuyorlar..

geçmiş olsun cnm

Kizlar sormabulma blogdan alintidir. Anneye opucukler burdan. Bana cok moral oldu bu yazi. Birden iyi hissettim kendimi sizinle de paylasayim dedim.

çok güzel yazmış

Baskaa anlamayan var mi yazdigimi yaa? Uzuldum bak niye anlamiyosunuz benim yazimi. Bide konustugum gibi yazsam hic anlasilmicam demek. Belki kocam da beni ondan anlamiyodur :deli:Saka bi yana neyi anlamiyosunuz kizlar soyleyin duzelteyim

haha evet kocan ondan anlamıyodur seni yazdığından karmaşık konuşuyosan :kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bende salça tuz falan koymuyorum. sadece suyla açıp yapıyorum. bazen içine ekmek ufalıyorum aden severek içiyor. genelde bende kabak havuç patates haşlayıp püre yapıyorum onu da çok sevıyor ama kabız bugun zar zor güç bela ufacık bi kaka parçası çıkarabildi yavrum. o yuzden bugun püre vermıyım dedim. aslında içinde kabak var ama püre oldugu için zorluyor demekki.

canım bende tarhana veriyorum. Komşum kendi yapmıştı tarhanayı, tuzsuz ve baharatsız. Su ile yapıp, 1 kaşık zeytinyağı katıp veriyorum. Severek yiyor. Bence ver besleyici ve sağlıklı..Tarhana kabızlık felan yaparsa vermeyebilirsin. Gelecek haftada sebze çorbası vermeye başlayacağım.. Ben bugun kayısılı yoğurt verdim çok severek yedi..Mayaladığım yoğurda kayısı presi ekledim, tadıda çok güzel oldu çok sevdi..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bu evlilik hazırlıkları cok stresliymiş ben unutmuşum..

hasta minnoşlara gecmiş olsun iki dakikalık hafızam vardı o da gitti en sonunda

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kendimi divan edebiyati yapar gibi hissettim bi an:deli: :kahkaha:
Su an benn koltuktayim. Orta sehpa bana yapisik. Ustundeoto koltugu ve defne var. Elimde ipad i gordu. Aaaaayyyyyyyyyy diye iki buklum olmuss kendini benim ustume atmaya calisirken yaziyorum size bunlari. Bide vermiyorum diye aglamaya basladi. Aynen soyleee
-- ihi ihi hi ihiii aha aha aaaaayyyyyyy :deli: gecen gun sacindan tokayi cikarip sola yatirdim uzamis iyice gozunun altina iniyo. Hafif de dalgali tammm halil sezai oldu:kahkaha:

Siiiiiimmmuuuussss iyii ki dogdunnn balimmmmmmmm:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar